X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Cannot open Mozilla Firefox browser since a tab appears instead "https://www.malwarebytes.com/restorebrowser/index.html"

Kuphostiwe

For a while now I have been getting the above message when I try to open Mozilla Firefox. I have reinstalled Firefox and deleted Malwarebytes but the message persists. Below the tabs, it provides a long list of ways to "restore browser" purportedly detected during their last scan, which I have not attempted to correct. MF downloaded fine, but I cannot get to see the browser. Please provide a solution as simple as possible. This looks like malware to me.

link: https://www.malwarebytes.com/restorebrowser/index.html

For a while now I have been getting the above message when I try to open Mozilla Firefox. I have reinstalled Firefox and deleted Malwarebytes but the message persists. Below the tabs, it provides a long list of ways to "restore browser" purportedly detected during their last scan, which I have not attempted to correct. MF downloaded fine, but I cannot get to see the browser. Please provide a solution as simple as possible. This looks like malware to me. link: https://www.malwarebytes.com/restorebrowser/index.html

Isisombululo esikhethiwe

UPDATE: The reason why I avoided following Malwarebytes suggestions was because I had scanned the latter and my direct scans revealed there was no malware, etc. After several attempts to open the Firefox browser and always receiving the above link/message, I became suspicious. I WAS WRONG! After I posted the above and having seen similar complaints elsewhere, I took another look and decided to independently follow their suggestions and it worked. Now I have a working browser for Mozilla Firefox. Too bad I had already uninstalled Malwarebytes. Since I am not an expert, I am not promoting the link and message but rather posting my experience.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 2

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/57.0.2987.133 AOL/11.0 AOLBUILD/11.0.1170 Safari/537.36

Eminye Imininingwane

Isisombululo Esikhethiwe

UPDATE: The reason why I avoided following Malwarebytes suggestions was because I had scanned the latter and my direct scans revealed there was no malware, etc. After several attempts to open the Firefox browser and always receiving the above link/message, I became suspicious. I WAS WRONG! After I posted the above and having seen similar complaints elsewhere, I took another look and decided to independently follow their suggestions and it worked. Now I have a working browser for Mozilla Firefox. Too bad I had already uninstalled Malwarebytes. Since I am not an expert, I am not promoting the link and message but rather posting my experience.

UPDATE: The reason why I avoided following Malwarebytes suggestions was because I had scanned the latter and my direct scans revealed there was no malware, etc. After several attempts to open the Firefox browser and always receiving the above link/message, I became suspicious. I WAS WRONG! After I posted the above and having seen similar complaints elsewhere, I took another look and decided to independently follow their suggestions and it worked. Now I have a working browser for Mozilla Firefox. Too bad I had already uninstalled Malwarebytes. Since I am not an expert, I am not promoting the link and message but rather posting my experience.
bygabyga 15 izisombululo 171 izimpendulo
Kuphostiwe

Hello,

You could start Firefox with a new profile to see if the issue persists.

You could also backup your bookmarks via the Library.

Hello, You could start Firefox with a new [https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles profile] to see if the issue persists. You could also backup your bookmarks via the '''Library'''.

Impendulo Ewusizo

Thanks for your quick reply. Above your suggestions, I had posted an update and how I had solved the problem. Initially, when I searched the link there were other similar inquiries and I became overly careful, thus my post here. In the end, all is well that ends well. Thanks again.

Thanks for your quick reply. Above your suggestions, I had posted an update and how I had solved the problem. Initially, when I searched the link there were other similar inquiries and I became overly careful, thus my post here. In the end, all is well that ends well. Thanks again.