X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

why my add-on will be disable after updating firefox

Kuphostiwe

I developed an add-on and it was verified by Firefox. Users installed this add-on and used this. But when they updated Firefox to version 50.0, this add-on doesn't work. (Note: add-on did not be removed or disabled after updating Firefox, It just doesn't work at all).

Link : https://addons.mozilla.org/fa/firefox/addon/daneshlink1/

I developed an add-on and it was verified by Firefox. Users installed this add-on and used this. But when they updated Firefox to version 50.0, this add-on doesn't work. (Note: add-on did not be removed or disabled after updating Firefox, It just doesn't work at all). Link : https://addons.mozilla.org/fa/firefox/addon/daneshlink1/

Eminye Imininingwane Yohlelo

Fakela amapulagi

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.12
  • Google Update
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 11.0.2 for Mozilla browsers
  • The plugin allows you to have a better experience with Microsoft Lync
  • The plugin allows you to have a better experience with Microsoft SharePoint
  • Shockwave Flash 12.0 r0
  • 5.1.10411.0

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

Eminye Imininingwane

Happy112 561 izisombululo 5694 izimpendulo
Kuphostiwe

Hi   !
I noticed that you just posted the same question on   stackoverflow.com
Usually, when an add-on isn't working, we advice the user to contact the developer, which in this case happens to be you. You marked your add-on as   'experimental';   maybe it needs some adjustments   ?

Hi &nbsp; !<BR> I noticed that you just posted the same question on &nbsp; stackoverflow.com<BR> Usually, when an add-on isn't working, we advice the user to contact the developer, which in this case happens to be you. You marked your add-on as &nbsp; 'experimental'; &nbsp; maybe it needs some adjustments &nbsp; ?