Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Facebook games running Adobe Flash no longer respond properly.

  • 4 uphendule
  • 3 zinale nkinga
  • 365 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu Oxylatium

more options

Last night I could no longer play Bejeweled Blitz, Solitaire Blitz, or other Adobe Flash player based games on Facebook using Firefox. The games load but do not respond correctly. I have to click twice on the page to get the view to update. However, these games work correctly in Internet Explorer. This started for me on the night of October 19. I tried four different Flash games tonight, some from different developers, and none of them worked correctly. I tested a Flash game on a site outside of Facebook, and it worked fine.

Isisombululo esikhethiwe

It's due to direct plugin drawing enabled in FF49. Type about:config in the location bar and set dom.ipc.plugins.asyncdrawing.enabled to false, then restart Firefox to apply.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (4)

more options

Update: I have now found that this problem is not limited to Facebook. Here is another game where I have to click twice before I can see what happened; this one also works correctly in Internet Explorer. http://www.pch.com/games/cards-solitaire/tri-peaks-solitaire/gameplay

more options

Isisombululo Esikhethiwe

It's due to direct plugin drawing enabled in FF49. Type about:config in the location bar and set dom.ipc.plugins.asyncdrawing.enabled to false, then restart Firefox to apply.

more options

Thank you! This seems to have fixed the problem! Firefox needs to correct this in future versions; I'm sure there are plenty of non-tech-savy users with the same problem who won't even try to find out what is wrong.

more options

For the record, regression bugs about this issue are related to bug: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1229961