X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

With camera allowed I get the message "Camera not authorized. Please check your media permissions settings." under ubuntu 16.04

Kuphostiwe

Firefox 46.01 under Ubuntu 16.04 In this website: https://www.onlinemictest.com/webcam-test Or any other website that uses the webcam I get the error message: Camera not authorized. Please check your media permissions settings. Permissions are ok (set to allow after prompted), but still no video - cheesse works ok and properly shows video. The website asks for permission to share the camera as expected, and it is set to ALLOW. Would appreciate your help. Best, Marcelo

Firefox 46.01 under Ubuntu 16.04 In this website: https://www.onlinemictest.com/webcam-test Or any other website that uses the webcam I get the error message: Camera not authorized. Please check your media permissions settings. Permissions are ok (set to allow after prompted), but still no video - cheesse works ok and properly shows video. The website asks for permission to share the camera as expected, and it is set to ALLOW. Would appreciate your help. Best, Marcelo

Eminye Imininingwane Yohlelo

Fakela amapulagi

  • Shockwave Flash 11.2 r202

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:46.0) Gecko/20100101 Firefox/46.0

Eminye Imininingwane

Seburo
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
796 izisombululo 5880 izimpendulo
Kuphostiwe

Hi

I am using Ubuntu 16.04 myself with Firefox 48.0a2 and that site used my in built webcam without a problem.

The issue may be linked to the driver that Ubuntu is using for your camera. I recommend asking about this issue on a dedicated Ubuntu forum such as Ask Ubuntu.

I hope this helps, but if not, please come back here and we can look into a different solution for you.

Hi I am using Ubuntu 16.04 myself with Firefox 48.0a2 and that site used my in built webcam without a problem. The issue may be linked to the driver that Ubuntu is using for your camera. I recommend asking about this issue on a dedicated Ubuntu forum such as [http://askubuntu.com/?_ga=1.186727400.1351728112.1464034282 Ask Ubuntu]. I hope this helps, but if not, please come back here and we can look into a different solution for you.