X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Gray/Transparent White Bar Under Tabs

Kuphostiwe

Heya! So within the last few months I installed a Samsung SSD in my ASUS K60 Laptop and then upgraded to Windows 10 (long story, laptop was sluggish when I tried installing Win10 the first time in July 2015). Around a month or two after all of that, a white bar showed up (see screenshot - the area in the paint-drawn green box) in my Firefox window beneath the Tabs section. Just giving you a reference of things I've changed around the time it appeared.

I only have AdblockPlus and HTTPSEverywhere add-ons activated as you can see in the data below.

Things I have tried: - Updating Firefox to 44.0.1 (latest at this time). - Changing the Theme. - Resetting to the Default Theme. - Disabling Add-ons. - Starting Firefox in Safe Mode. - Disabling Hardware Acceleration in Firefox. - Updating Windows Graphics Drivers. - Refreshing Firefox.

And after all of that, it's still there. I work in IT for a living so I usually help people with their computer problems. For some reason, this just baffles me. I tried doing extensive searching before posting a question, thus all of the things I've already tried. Does anyone have any idea as to how to solve this? I've been dealing with it for around a month or two now but it hasn't bothered me until recently.

Thanks!

Heya! So within the last few months I installed a Samsung SSD in my ASUS K60 Laptop and then upgraded to Windows 10 (long story, laptop was sluggish when I tried installing Win10 the first time in July 2015). Around a month or two after all of that, a white bar showed up (see screenshot - the area in the paint-drawn green box) in my Firefox window beneath the Tabs section. Just giving you a reference of things I've changed around the time it appeared. I only have AdblockPlus and HTTPSEverywhere add-ons activated as you can see in the data below. Things I have tried: - Updating Firefox to 44.0.1 (latest at this time). - Changing the Theme. - Resetting to the Default Theme. - Disabling Add-ons. - Starting Firefox in Safe Mode. - Disabling Hardware Acceleration in Firefox. - Updating Windows Graphics Drivers. - Refreshing Firefox. And after all of that, it's still there. I work in IT for a living so I usually help people with their computer problems. For some reason, this just baffles me. I tried doing extensive searching before posting a question, thus all of the things I've already tried. Does anyone have any idea as to how to solve this? I've been dealing with it for around a month or two now but it hasn't bothered me until recently. Thanks!

Isisombululo esikhethiwe

That is the Navigation Toolbar with the back and forward buttons and the location/address bar.

Try the CTR extension and look at the setting(s) in the CTR Options/Preferences here:

  • CTR Options > Toolbars (3)
Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 0

Eminye Imininingwane Yohlelo

Fakela amapulagi

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.13
  • A plugin to detect whether the Adobe Application Manager is installed on this machine.
  • Citrix Online App Detector Plugin
  • DivX Plus Web Player version 2.2.0.52
  • DivX VOD Helper Plug-in
  • Version 5.41.3.0
  • Google Update
  • The plugin allows you to have a better experience with Microsoft SharePoint
  • The plugin allows you to have a better experience with Microsoft Lync
  • Office Live Update v1.3
  • Nexon Game Controller
  • Shockwave Flash 20.0 r0
  • 5.1.41212.0
  • 2,5,3,1
  • NPWLPG

Isisebenziso

  • Firefox 44.0.1
  • Umsebenzisi oyi-ejenti: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:44.0) Gecko/20100101 Firefox/44.0
  • I-URL Yokweseka: https://support.mozilla.org/1/firefox/44.0.1/WINNT/en-US/

Izandiso

  • Adblock Plus 2.7.1 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})
  • HTTPS-Everywhere 5.1.2 (https-everywhere-eff@eff.org)
  • DivX Plus Web Player HTML5 <video> 2.1.2.145 ({23fcfd51-4958-4f00-80a3-ae97e717ed8b}) (Akusebenzi)
  • Hotspot Shield Extension 3.42 (afproxy@anchorfree.com) (Akusebenzi)

I-Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Imidwebo

  • adapterDescription: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x2a42
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: igdumd64 igd10umd64 igdumd32 igd10umd32
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: Unknown
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 18621043
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x8086
  • adapterVendorID2:
  • clearTypeParameters: Gamma: 2200 Pixel Structure: R ClearType Level: 100 Enhanced Contrast: 400
  • direct2DEnabled: False
  • direct2DEnabledMessage: [u'blockedGfxCard']
  • directWriteEnabled: False
  • directWriteVersion: 10.0.10586.0
  • driverDate: 3-11-2013
  • driverDate2:
  • driverVersion: 8.15.10.2702
  • driverVersion2:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'cairo', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • supportsHardwareH264: Yes
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0)
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Direct3D 11

Okuthandwayo Okulungisiwe

Misc

  • Umsebenzisi JS: Cha
  • Ukufinyeleleka: Cha

Umnikazi wombuzo

Oh, one more thing I neglected to mention: The gray bar "expands" downward (essentially doubling in size vertically) when I enable the bookmarks bar. Hope this helps and I look forward to your replies.

Oh, one more thing I neglected to mention: The gray bar "expands" downward (essentially doubling in size vertically) when I enable the bookmarks bar. Hope this helps and I look forward to your replies.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17670 izisombululo 159841 izimpendulo
Kuphostiwe

Can you attach a screenshot since the first attempt failed?

  • Use a compressed image type like PNG or JPG to save the screenshot
  • Make sure that you do not exceed the maximum size of 1 MB

You can check for issues caused by plugins and set plugins to "Ask to Activate" on the "3-bar Menu button/Tools > Add-ons > Plugins" page.

  • plugins are not affected by Firefox Safe Mode
Can you attach a screenshot since the first attempt failed? *http://en.wikipedia.org/wiki/Screenshot *https://support.mozilla.org/kb/how-do-i-create-screenshot-my-problem *Use a compressed image type like PNG or JPG to save the screenshot *Make sure that you do not exceed the maximum size of 1 MB ---- You can check for issues caused by plugins and set plugins to "Ask to Activate" on the "3-bar Menu button/Tools > Add-ons > Plugins" page. *plugins are not affected by Firefox Safe Mode

Umnikazi wombuzo

Sorry about that. Guess it didn't attach the first time.

Sorry about that. Guess it didn't attach the first time.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17670 izisombululo 159841 izimpendulo
Kuphostiwe

Isisombululo Esikhethiwe

That is the Navigation Toolbar with the back and forward buttons and the location/address bar.

Try the CTR extension and look at the setting(s) in the CTR Options/Preferences here:

  • CTR Options > Toolbars (3)
That is the Navigation Toolbar with the back and forward buttons and the location/address bar. Try the CTR extension and look at the setting(s) in the CTR Options/Preferences here: *CTR Options > Toolbars (3) *https://addons.mozilla.org/firefox/addon/classicthemerestorer/

Umnikazi wombuzo

That did it! At first I wasn't excited about having that orange button back, but after some tweaking in the options I got everything I wanted. Thanks again cor-el! Marked above as chosen solution.

That did it! At first I wasn't excited about having that orange button back, but after some tweaking in the options I got everything I wanted. Thanks again cor-el! Marked above as chosen solution.