X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Firefox v40.0.3 does not launch

Kuphostiwe

I am attempting to create a customized installation package for Mozilla Firefox v40.0.3.


>> OS : Windows 7 SP1 x64 <<----

I have performed a Custom installation of the browser (unchecked 'Install Maintenance Service' check-box).

After successful installation, copied the following files to the respective directories:

1. Copied 'local-settings.js' to 'C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\defaults\pref'


Contents of this file-----------

pref("general.config.obscure_value", 0); pref("general.config.filename", "mozilla.cfg");



2. Copied 'mozilla.cfg' to 'C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox'


Contents of this file-----------

// pref("browser.startup.homepage", http://intranet/); pref("browser.shell.checkDefaultBrowser", false); pref("app.update.auto", false); pref("app.update.enabled", false); pref("app.update.service.enabled", false); pref("browser.cache.disk.smart_size.use_old_max", false); pref("browser.search.update", false); pref("datareporting.healthreport.uploadEnabled", false); pref("signon.rememberSignons", false);


After performing these steps, when I attempt to launch firefox, it fails to launch at all. No errors are displayed. In Task manager, I noticed firefox.exe getting invoked but it exits within seconds.

What is the cause? Please help.

I am attempting to create a customized installation package for Mozilla Firefox v40.0.3. ---->> OS : Windows 7 SP1 x64 <<---- I have performed a Custom installation of the browser (unchecked 'Install Maintenance Service' check-box). After successful installation, copied the following files to the respective directories: 1. Copied 'local-settings.js' to 'C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\defaults\pref' -----Contents of this file----------- pref("general.config.obscure_value", 0); pref("general.config.filename", "mozilla.cfg"); -------------------------------------------- 2. Copied 'mozilla.cfg' to 'C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox' ---------Contents of this file----------- // pref("browser.startup.homepage", http://intranet/); pref("browser.shell.checkDefaultBrowser", false); pref("app.update.auto", false); pref("app.update.enabled", false); pref("app.update.service.enabled", false); pref("browser.cache.disk.smart_size.use_old_max", false); pref("browser.search.update", false); pref("datareporting.healthreport.uploadEnabled", false); pref("signon.rememberSignons", false); --------------------------------------------------------------- After performing these steps, when I attempt to launch firefox, it fails to launch at all. No errors are displayed. In Task manager, I noticed firefox.exe getting invoked but it exits within seconds. What is the cause? Please help.

Isisombululo esikhethiwe

There are no quotes around the browser.startup.homepage value.

//
pref("browser.startup.homepage", "http://intranet/");
pref("browser.shell.checkDefaultBrowser", false);
pref("app.update.auto", false);
pref("app.update.enabled", false);
pref("app.update.service.enabled", false);
pref("browser.cache.disk.smart_size.use_old_max", false);
pref("browser.search.update", false);
pref("datareporting.healthreport.uploadEnabled", false);
pref("signon.rememberSignons", false);
Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 1

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/45.0.2454.93 Safari/537.36

Eminye Imininingwane

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4248 izisombululo 59423 izimpendulo
Kuphostiwe

First, remove everything you did to see if Firefox will work properly. You may want to just remove the current Firefox folders and re-install.

If it works, make one change, Then test FF.

First, remove everything you did to see if Firefox will work properly. You may want to just remove the current Firefox folders and re-install. If it works, make one change, Then test FF.

Umnikazi wombuzo

Yes. Firefox functions as expected when I remove the 'local-settings.js' and 'mozilla.cfg' files from there respective locations. I dont know what is wrong with the content of these files. I created these referring to instructions provided at [http://kb.mozillazine.org/Locking_pre.../Locking_preferences] .

Please help. I am at my wits end with this.

Yes. Firefox functions as expected when I remove the ''''local-settings.js'''' and ''''mozilla.cfg'''' files from there respective locations. I dont know what is wrong with the content of these files. I created these referring to instructions provided at [[http://kb.mozillazine.org/Locking_preferences|http://kb.mozillazine.org/Locking_preferences]] . Please help. I am at my wits end with this.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4248 izisombululo 59423 izimpendulo
Kuphostiwe

What ou want to do is above my knowledge. I've called the big guys to help you. Good luck.

What ou want to do is above my knowledge. I've called the big guys to help you. Good luck.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17481 izisombululo 157977 izimpendulo
Kuphostiwe

Isisombululo Esikhethiwe

There are no quotes around the browser.startup.homepage value.

//
pref("browser.startup.homepage", "http://intranet/");
pref("browser.shell.checkDefaultBrowser", false);
pref("app.update.auto", false);
pref("app.update.enabled", false);
pref("app.update.service.enabled", false);
pref("browser.cache.disk.smart_size.use_old_max", false);
pref("browser.search.update", false);
pref("datareporting.healthreport.uploadEnabled", false);
pref("signon.rememberSignons", false);
There are no quotes around the browser.startup.homepage value. <pre><nowiki> // pref("browser.startup.homepage", "http://intranet/"); pref("browser.shell.checkDefaultBrowser", false); pref("app.update.auto", false); pref("app.update.enabled", false); pref("app.update.service.enabled", false); pref("browser.cache.disk.smart_size.use_old_max", false); pref("browser.search.update", false); pref("datareporting.healthreport.uploadEnabled", false); pref("signon.rememberSignons", false);</nowiki></pre>

Umnikazi wombuzo

Thanks a ton. That resolved the issue.

Thanks a ton. That resolved the issue.