Scheduled maintenance: Thursday, September 24, between 11:30am and 13:30pm UTC. This site will have limited functionality while we undergo maintenance to improve your experience. If an article doesn’t solve your issue and you want to ask a question, we have our support community waiting to help you at @FirefoxSupport on Twitter

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Error after installing FF34 over FF33: XML Parsing Error: undefined entity WebIDE

  • 3 uphendule
  • 6 zinale nkinga
  • 1505 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu whocarez

more options

Hi, After installing FF34 over FF33 i'm getting a window with this message, when i close the windows firefox closes too:

XML Parsing Error: undefined entity Location: chrome://browser/content/browser.xul Line Number 320, Column 5: <key <="" command="Tools:WebIDE" id="key_webide" keycode="&amp;webide.keycode;" p=""> </key>


^

Isisombululo esikhethiwe

What Firefox locale (user interface language) do you use?

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 1

All Replies (3)

more options

I've called the big guys to help you. Good luck.

more options

Isisombululo Esikhethiwe

What Firefox locale (user interface language) do you use?

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
more options

Hi cor-el

In safe mode firefox worked ok. since WebIDE was introduced with FF34 the problem must be in FF34 new feature WebIDE.. less likey to be with extensions the was ok with FF33.

i already reset Firefox, so i can't reproduce anymore the problem.