X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

My students are getting an error when they try to search for a video, image, sound, etc. It was working find earlier today, so I'm trying to figure out why??

Kuphostiwe

My students are getting an error, help!

My students are getting an error, help!

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_8_5) AppleWebKit/537.77.4 (KHTML, like Gecko) Version/6.1.5 Safari/537.77.4

Eminye Imininingwane

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8703 izisombululo 71122 izimpendulo
Kuphostiwe

There was about a half hour window of time during which the Mozilla site seemed to be completely unavailable earlier today. If that was the issue, it should be working again now.

There was about a half hour window of time during which the Mozilla site seemed to be completely unavailable earlier today. If that was the issue, it should be working again now.

Umnikazi wombuzo

No, it is still happening today. They are getting the same error message when they try to search and when they try to work with their text.

No, it is still happening today. They are getting the same error message when they try to search and when they try to work with their text.
iamjayakumars 489 izisombululo 5951 izimpendulo
Kuphostiwe

Hello,

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache. In order to try to fix these problems, the first step is to clear both cookies and the cache. Note: This will temporarily log you out of all sites you're logged in to. To clear cache and cookies do the following:

  1. Click the menu button New Fx Menu , choose History, and then Clear Recent History....
  2. Under "Time range to clear", select "Everything".
  3. Now, click the arrow next to Details to toggle the Details list active.
  4. From the details list, check Cache and Cookies and uncheck everything else.
  5. Now click the Clear now button.

Further information can be found in the Clear your cache, history and other personal information in Firefox article.

Did this fix your problems? Please report back to us!

Thank you.

Hello, Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache. In order to try to fix these problems, the first step is to clear both cookies and the cache. Note: ''This will temporarily log you out of all sites you're logged in to.'' To clear cache and cookies do the following: #Click the menu button [[Image:New Fx Menu]], choose History, and then Clear Recent History.... #Under "Time range to clear", select "Everything". #Now, click the arrow next to Details to toggle the Details list active. #From the details list, check ''Cache'' and ''Cookies'' and uncheck everything else. #Now click the ''Clear now'' button. Further information can be found in the [[Clear your cache, history and other personal information in Firefox]] article. Did this fix your problems? Please report back to us! Thank you.

Umnikazi wombuzo

I haven't tried the previous suggestion as these are student computers that are "cleared" nightly through our district server. There isn't anything in the history, etc.

I had a further thought - could this be because we aren't using Firefox? We are on Google Chrome.

The issue isn't happening on my Mac - w/Safari or my desktop with Internet Explorer...

I haven't tried the previous suggestion as these are student computers that are "cleared" nightly through our district server. There isn't anything in the history, etc. I had a further thought - could this be because we aren't using Firefox? We are on Google Chrome. The issue isn't happening on my Mac - w/Safari or my desktop with Internet Explorer...
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8703 izisombululo 71122 izimpendulo
Kuphostiwe

IE will connect to Webmaker/Popcorn Maker but Chrome won't? Perhaps it is Chrome setting or extension, but I hardly use Chrome at all so it's difficult for me to advise on that.

IE will connect to Webmaker/Popcorn Maker but Chrome won't? Perhaps it is Chrome setting or extension, but I hardly use Chrome at all so it's difficult for me to advise on that.