Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Windows 8.1 ..Firefox download setup file locks up on "Installing" window

  • 4 uphendule
  • 7 zinale nkinga
  • 5315 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu JGPIP

more options

When the Firefox downloaded setup file is run (Firefox Setup Stub 31.0.exe) , 1st thing appearing is a window saying "Firefox Setup...Your about to enjoy..." It has a green moving downloading bar that continues to run forever without any result. I let it run for an hour without any change to the window. On the bottom of the window it says "One moment, Firefox will launch as soon as the install is complete" To the right of that, it has a CANCEL button. WHAT IS WRONG...HOW CAN I GET THIS TO INSTALL?

Isisombululo esikhethiwe

https://download.mozilla.org/?product=firefox-31.0-SSL&os=win&lang=en-US There is the direct link, does that work for you? Also make sure you check the date and time on your computer.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 4

All Replies (4)

more options

hello, please see if it is working correctly with the full installer instead that can be obtained from https://www.mozilla.org/firefox/all/

more options

Thanks for the suggestion, however when I click on the one for "U.S.=English" the new window after a few seconds says "This page can't be displayed". Tried it several times, made sure the Advanced Security settings ok, still no change

more options

Isisombululo Esikhethiwe

https://download.mozilla.org/?product=firefox-31.0-SSL&os=win&lang=en-US There is the direct link, does that work for you? Also make sure you check the date and time on your computer.

more options

Thank you very much, Tyler...IT WORKED!!!!! I now have Firefox again. I have to say though, right before I tried your suggestion, I did an UPDATE/RESTART. It took a long time for it to complete, so it must have loaded more Windows updates and maybe that was the problem.. but maybe not, too. Anyway....THANK YOU!!!!!