Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

No Youtube videos will play, just go straight to the end

  • 13 uphendule
  • 6 zinale nkinga
  • 609 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu wb4gcs

more options

Hello,

Ever since early this morning, Youtube videos in FireFox won't play, they just end instantly. I tried in another browser, and it worked fine. I'm assuming it's a problem with HTML 5.

Isisombululo esikhethiwe

Run the Flash uninstaller - http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html

Then reinstall that latest version of Flash.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 1

All Replies (13)

more options

Your System Details shows

Installed Plug-ins

Shockwave Flash 13.0 r0 Shockwave Flash 11.3 r300

more options

I don't know how two of the same plugin got installed. This was never an issue previously. How do I go about fixing this? I'm not seeing an option to remove plugins.

more options

Isisombululo Esikhethiwe

Run the Flash uninstaller - http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html

Then reinstall that latest version of Flash.

more options

the-edgemeister: I'm still a bit confused. When I use Opera or Chrome, I have no issues at all. Wouldn't this just be an issue with the FireFox plugins?

more options

Firefox uses a different version of Flash than either Chrome or Opera use, and for that matter, different than what IE uses. Can't make a direct comparison

Use the Flash uninstaller and then install the latest version, so that you only have one version of Flash installed for Firefox.

more options

That fixed it. Thank you.

more options

I take it back, things are much worse now. I have very crappy internet, so always watch my videos in 240p. No videos have that option anymore. While my internet is bad, I don't think it's causing this new problem. The video lags terribly to the point of the audio freaking out.

Try Opera, 240p is there, and everything is fine except for slow loading (which wasn't an issue before). What the hell has happened to FireFox recently? This was never an issue for me before.

more options

Just to update: The video was playing for a short while, now it's back to instantly done.

more options

Does Firefox use the YouTube Flash player or the HTML5 media player?

The Flash player should show the Flash player context menu if you right-click in the player area.

more options

HTML 5 player.

more options

You may be missing the correct codec or media support to play these media files.

A possible workaround/test could be to try the Flash player instead and disable the HTML5 media player in the YouTube settings.

more options

Huh, now it is magically working again. Guess it was something with Youtube? Either way, thanks.

more options

I'm having the same problem. Many, but not all, Youtube videow hang -- spinning circle for about 30 minutes, then "a problem has occurred, try again in 30 minutes."

Example video that wont play: http://www.youtube.com/watch?v=vzZT9gW5gp8&feature=youtu.be

Thought it was firefox, so set defaults, installed latest flash, etc.