顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決

Firefox 77 opens to newtab page instead of homepage

When opening firefox it opens to newtab instead of my homepage which is Yahoo. If I click on the home button it will go to my homepage but I shouldn't have to do that eve… (閱讀更多)

When opening firefox it opens to newtab instead of my homepage which is Yahoo. If I click on the home button it will go to my homepage but I shouldn't have to do that every time. I have cleared the cache and it will work once or twice only then back to the newtab page.

Asked by densyl93 2 天前

Answered by densyl93 1 天前

  • 已解決

none of the add ons work in my address bar

= i ran cc clkeaner and none of my addons work in my address bar how do i get them to work again even after i log of and log back on and refresh firefox nothing w… (閱讀更多)

= i ran cc clkeaner and none of my addons work in my address bar how do i get them to work again

even after i log of  and log back on  and refresh firefox   nothing works

Asked by Mary 1 天前

Answered by Pallavi kumari 1 天前

  • 已解決

Firefox opening all web pages with Weird characters

Couple of days ago I opened the Firefox but I saw it keeps opening all web pages with weird characters, I uninstalled it completely, refresh it on safe mode with no add-o… (閱讀更多)

Couple of days ago I opened the Firefox but I saw it keeps opening all web pages with weird characters, I uninstalled it completely, refresh it on safe mode with no add-ons, I see there is no problem with any other browsers suck as chrome or waterfox and others, this problem is only on Firefox...I removed all cookies and everything but still problem going, I use laptop windows 10 with last updates on it...I tried everything available on web sites but no work...I didn't do any changes in about:config...please help me out with this issue, thanks

Asked by dave1music 2 天前

Answered by dave1music 1 天前

  • 已解決

Almost every site is broken in Firefox 77

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004. Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008 Now Firefox 77 breaks 99% of … (閱讀更多)

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004.

Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008

Now Firefox 77 breaks 99% of all websites. (See attached screenshot.) www.example.com www.google.com www.wikipedia.org etc

Somehow, support.mozilla.org works, UNTIL I try to log in.

I've tried incognito mode, safe mode, etc. When I change charset of the page, the text displays differently, but it's still a useless mishmash.

--- BUT --- when I open developer tools, click the HTML request and click the Response tab, the HTML renders correctly there.

Asked by milan2 3 天前

Answered by cor-el 2 天前

  • 已解決

Firefox 77.0 Not Storing My Cookies?

After updating to Firefox 77.0, it no longer store my cookies between sessions. I have made sure the "Delete cookies and site data when Firefox is closed" is UN-clicked. … (閱讀更多)

After updating to Firefox 77.0, it no longer store my cookies between sessions.

I have made sure the "Delete cookies and site data when Firefox is closed" is UN-clicked.

I tried deleting the cookies.sqlite file and replace it with an archived cookie.txt file, but Firefox 77.0 no longer converts cookies.txt to cookies.sqlite.

I then tried backing up the cookies.sqlite file after a Firefox session spent signing into various accounts, but it too seems to get cleared out.

What the heck ?

Asked by jason_cheng 2 天前

Answered by cor-el 2 天前

  • 已解決

javascript void 0 error

Hi all, I have an error where i try to go to website this https://www.telstra.com.au/contact-us/plans-products/fixed-services#lp:2way when i click on chat now button, it… (閱讀更多)

Hi all,

I have an error where i try to go to website this https://www.telstra.com.au/contact-us/plans-products/fixed-services#lp:2way

when i click on chat now button, it does nothing. I have installed the latest firefox ver 76, whitelist this webstie, untick pop up block, install shockwave flash 32

even if i go directly to livechat link which that button suppose to go this: https://www.telstra.com.au/chatnow/landing?pageId=https%3a%2f%2flivechat.telstra.com%2fTCOM%3aCrowdsupport%3aConsumer

it still doesn't help because it simply show javascript void 0

anyone can help? thank you

Asked by ahupito1 1 週前

Answered by cor-el 1 週前

  • 已解決

no history ===> add-ons don't work anymore (Firefox 75.0)

I discovered by coincidence that the add-ons are disabled if you choose never to save history in the Tools / Options menu. That cannot be the intention! Is this a bug? Pr… (閱讀更多)

I discovered by coincidence that the add-ons are disabled if you choose never to save history in the Tools / Options menu. That cannot be the intention! Is this a bug?

Previously, Firefox had the option of clearing history on exit while the add-ons were still working, which I think is a much better option! (Or is this option still available? I can not find him.)

Asked by Aventurijn 1 個月前

Answered by jscher2000 1 個月前

  • 已解決

Browser does not load "https://overdrive.in". Gives error.

This used to load without issues until a couple of months ago. Now it does not. It has been a while since i visited the website but Other browsers are perfectly able to o… (閱讀更多)

This used to load without issues until a couple of months ago. Now it does not. It has been a while since i visited the website but Other browsers are perfectly able to open it now. - Cleared history and cache and cookies. - Check for the ipv6, DNS prefetch and No proxy fixes in firefox. - No malware found via BItdefender, Panda Cloud and Malwarebytes.

It specifically fails to load with the following error code: An error occurred while processing your request. Reference #97.15e51cb8.1587195116.5338f60

Any pointers ?

Asked by rocker.manoranjan 1 個月前

Answered by rocker.manoranjan 1 個月前

  • 已解決

Embedded maps not loading for certain websites

I've recently come across two websites that use embedded maps, where the maps are not loading at all. (but maps.google.com is working just fine) There are two embedded ma… (閱讀更多)

I've recently come across two websites that use embedded maps, where the maps are not loading at all. (but maps.google.com is working just fine)

There are two embedded maps on here that don't load:
   https://www.nytimes.com/interactive/2020/us/coronavirus-us-cases.html
And the main map on here won't load, and its my first time using this site:
   https://www.zumper.com/apartments-for-rent/new-york-ny

Here's what I've tried in solving this issue:

 - Turned off the Enhanced Tracking Protection for each of these sites
 - Disabled all of my extensions and restarted FF
 - Started FF in Safe Mode
But none of these fixed the issue. The only thing that works so far is to use a brand new FF profile, and then the embedded maps will load on these sites.
So, why doesn't Safe Mode work? What is it about my main profile that is causing the maps not to load?
Btw, I'd prefer not to rebuild my profile from scratch, as it would take lots and lots of time to get everything set back up again in the new profile.
Thanks, Darren

Asked by Darren 1 個月前

Answered by Darren 1 個月前

  • 已解決

Web pages load slowly.

Web pages are loading painfully slowly, 11-34 seconds, some never load before timing out. Other browser (Edge) is loading pages quickly. Internet connection reasonably … (閱讀更多)

Web pages are loading painfully slowly, 11-34 seconds, some never load before timing out. Other browser (Edge) is loading pages quickly. Internet connection reasonably fast (35.7 Mbps). I tried the following:

  - Safe Mode, no change.
  - Refreshed Firefox, no change.
  - Disabled Antivirus and Firewall, no change.
  - Disabled Network Proxy, no change.
  - Content Process Limit set at 8.
  - Firefox is using 550 MB of memory (out of 10.2 GB)

There are instances when Firefox does load pages quickly, but they are increasingly infrequent and not predictable.

Asked by moldyfly 5 個月前

Answered by cor-el 5 個月前

  • 已解決

Firefox crashes. Couldn't load XPCOM. Clean reinstall didn't help

Firefox crashes. Couldn't load XPCOM. Clean reinstall didn't help. Scanned with antivirus - no malwares. Just found and deleted avery file\folder with "Mozilla" in it, cl… (閱讀更多)

Firefox crashes. Couldn't load XPCOM. Clean reinstall didn't help. Scanned with antivirus - no malwares. Just found and deleted avery file\folder with "Mozilla" in it, cleaned the regystry - no luck... please help me

Asked by link_777 3 個月前

Answered by FredMcD 3 個月前

  • 已解決

Firefox crashes when I minimize window being presented in Google Meet. How do I fix/prevent this from happening?

Description of the problem is as follows: 1) I start a presentation on Google Meet 2) I choose to present one of my open windows (*not* entire screen) 3) window is being … (閱讀更多)

Description of the problem is as follows: 1) I start a presentation on Google Meet 2) I choose to present one of my open windows (*not* entire screen) 3) window is being presented, just fine, 4) If I *minimize* the window being presented, the tab crashes. 5) the problem does not occur if I present the entire screen, rather it has to do with the window being presented becoming minimized.

Win10/drivers/Firefox all up to date - problem persists even in Firefox's Safe Mode.

Asked by DCV 2 個月前

Answered by DCV 2 個月前

  • 已解決

Firefox73.0 Lockwise not listing saved passwords and logins

Overnight it seems that Firefox is no longer reading my old saved logins and passwords. I have checked to see that the logins.json and key4.db files are present, but the… (閱讀更多)

Overnight it seems that Firefox is no longer reading my old saved logins and passwords. I have checked to see that the logins.json and key4.db files are present, but the new Lockwise page shows nothing. When I look at the about:protections page, it shows that I still have 400+ logins and passwords protected. I tried to make a new profile and import backup data and Firefox still does not see the saved logins and passwords in the new profile. Any ideas on what is causing this behavior? I have so many accounts, and would like to get this functionality working again.

Asked by DDS94 3 個月前

Answered by cor-el 3 個月前

  • 已解決

Performing TLS Handshake slowdowns

Recently Firefox has become nearly unusable. Opening links are *_sluggish_*... They eventually complete but it's annoying - I've switched back to brave for now. https://… (閱讀更多)

Recently Firefox has become nearly unusable. Opening links are *_sluggish_*... They eventually complete but it's annoying - I've switched back to brave for now. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1175357 seems to be the exact same issue however nothing in the thread resolved my problem.

I'd like to stay with Firefox but it's not worth it at this time. :(

Any thoughts/help are much appreciated.

Asked by dovholuk 2 個月前

Answered by dovholuk 2 個月前

  • 已解決

I can’t open reddit, but all other websites are working well

Within 2 or 3 days I can’t access in the reddit webpage, it doesn’t even load (see Screenshots). Disabling add-ons did not help. It opens normally on Edge and in the mobi… (閱讀更多)

Within 2 or 3 days I can’t access in the reddit webpage, it doesn’t even load (see Screenshots). Disabling add-ons did not help. It opens normally on Edge and in the mobile Firefox, and Reddit app. Any other sites work well.

Asked by NyanCat 2 個月前

Answered by FredMcD 2 個月前