顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決

Newegg.com always goes to UK site?

I am running a WIN10 Pro 20H2 PC with Firefox 83.0. All software up-to-date. My Internet connect is cable with a U.S. IP location. All O.K, until I open "https://www.ne… (閱讀更多)

I am running a WIN10 Pro 20H2 PC with Firefox 83.0. All software up-to-date. My Internet connect is cable with a U.S. IP location.

All O.K, until I open "https://www.newegg.com/" with my default Firefox browser, which always opens "https://www.newegg.com/global/uk-en/".

Opening the same "https://www.newegg.com/" URL from the same password manager entry explicitly using Chrome or Edge I get to the desired U.S. location.

Does not occur on my other PCs.

Firefox is changing the URL so that I am always going to the UK location?

Can't find where this is happening. Can anyone assist?

rbdmg75 於 5 天前 詢問

cor-el 於 5 天前 解答

  • 已解決

Can't seem to recover my session

Hi, I always have dozens of tabs opened, if not hundreds. They have vanished. I’ve been trying to follow the topics on the matter, such as the one named ‘Session won't lo… (閱讀更多)

Hi,

I always have dozens of tabs opened, if not hundreds. They have vanished. I’ve been trying to follow the topics on the matter, such as the one named ‘Session won't load’ (questions/1254740), to no avail.

Finally, this time I remembered not to close Firefox when I saw my tabs where suddenly missing. I’ve never seen the ‘Restore the previous session’ on the Firefox menu, and neither did I this time. Without closing the browser, I did a backup of the ‘sessionstore-backups’ folder. It contains:

‘previous.jsonlz4’, from 22/11/2020 17:42 ‘recovery.baklz4’, from 22/11/2020 18:57 ‘recovery.jsonlz4’ from 22/11/2020 18:58 ‘upgrade.jsonlz4-20201027185343’ from 31/10/2020 13:42 ‘upgrade.jsonlz4-20201108180448’ from 10/11/2020 15:05 ‘upgrade.jsonlz4-20201112153044’ from 22/11/2020 10:34

The one I need is ‘previous.jsonlz4’, since by 18:57 I’ve already lost my tabs. From the update backups I think I could also use the one from 22/11. In any case, I don’t understand what I am doing wrong so as to recover the ‘previous.jsonlz4’. This is what I’ve tried from different threads on my profile folder:

The ‘-backup’ and ‘OLD’ changes belong to different attempts

- Rename (on ‘sessionstore-backups’ folder) ‘recovery.jsonlz4’ and ‘recovery.baklz4’ to ‘recovery-backup.jsonlz4’ and ‘recovery-backup.baklz4’, and also tried with ‘recoveryOLD.jsonlz4’ and ‘recoveryOLD.baklz4’ - Rename ‘sessionstore-backups’ folder to ‘sessionstore-backupsOLD’ - Rename (on the main profile folder) ‘sessionstore.jsonlz4’ file to‘sessionstore-backup.jsonlz4’, and also tried with ‘sessionstoreOLD.jsonlz4’ - Copy/paste the ‘previous.jsonlz4’ file into the main profile folder. - Rename ‘previous.jsonlz4’ to ‘sessionstore.jsonlz4’

Nothing has worked. Once followed the steps, Firefox keeps opening my startup page. Note that it does not restore my previous session (that is, some tabs regarding this same subject), but my startup page, which means my attempts are having some effect, although not the desired one. I do have the ‘Restore previous session’ checkmarked in ‘Setting/General/Startup.

I also tried to replace ‘recovery.baklz4’ (on ‘sessionstore-backups’ folder) with ‘previous.jsonlz4’, from 22/11/2020 17:42, hoping to be prompted with the ‘Well, this is embarrassing’ + ’Restore’ window. I had no success.

I’ve been trying to recover my tabs for hour by now and don’t find what I am doing wrong. Why does Firefox refuse to load my ‘previous.jsonlz4’ file? Am I missing something? Maybe ‘previous.jsonlz4’ is corrupted or something? Should I try to use the ‘upgrade.jsonlz4-20201112153044’ from 22/11/2020 10:34 file? (Although I would lose some information)

Some people talk about a ‘History > Restore Previous Session’. I cannot find anything similar.

Thank you very much

delfion.815 於 5 天前 詢問

jscher2000 於 5 天前 解答

  • 已解決

Question: How-To put add-on's on toolbar in Firefox Portable

I have installed 2 of the most popular add-on's (in the world) both NoScript and uBlock Origin in my firefox portable browser and I cannot find a way to add the addon ico… (閱讀更多)

I have installed 2 of the most popular add-on's (in the world) both NoScript and uBlock Origin in my firefox portable browser and I cannot find a way to add the addon icon's to my toolbar for browsing to both ensure they are functioning as they should and also to turn them off or adjust settings when needed. I have version 83 of the portable firefox browser installed.

Darren 於 5 天前 詢問

Darren 於 5 天前 解答

  • 已解決

FTP link wants to open in other app

Hi! I found a strange thing today. I wanted to open an ftp link and firefox asked me in which app I wanted to open it. Of course I wanted to open it in Firefox, but the o… (閱讀更多)

Hi! I found a strange thing today. I wanted to open an ftp link and firefox asked me in which app I wanted to open it. Of course I wanted to open it in Firefox, but the only app on list was Internet Explorer. So, I added Firefox to the list, but I couldn't open the link with it, because when I marked Firefox and tried to click "open", nothing happend and the box still appeared. So, I ended up using IE. I'm using Firefox Nightly (81.0a1 atm of encountering this).

Qbsoon 於 5 天前 詢問

cor-el 於 5 天前 解答

  • 已解決

Missing pages or pictures

Howdy. Some pages won't open, although the URL is correct. Copying that URL will usually open in Edge. Also many pictures, and/or ads won't show, just the revolving cir… (閱讀更多)

Howdy. Some pages won't open, although the URL is correct. Copying that URL will usually open in Edge. Also many pictures, and/or ads won't show, just the revolving circle, or broken picture icon, but again some wil show in the Edge. But I prefer to use FF if possible. I have tried disabling things like Duck Duck Go and FF security etc, etc, but maybe there is something I'm not aware of. At least one place (AlSears) said their pic is PDF, but other PDFs open. The following URL is Auckland Motorway cameras, and many of those do not open, but show the broken pic icon, but everything is fine in The Edge. https://www.aucklandmotorways.co.nz/

The following URL, the Upgrade link just has the circle running. https://store.alsearsmd.com/?s=LIFETIME#

New Zealand official Met Service weather, if I change from 7 Days to 48 hours, or vice versa, FF completely seizes up and I have to End Task in Task Manager. https://www.metservice.com/towns-cities/locations/auckland

I'm not aware of any AdBlockers Plugins and extensions shown below.

Any thoughts, anyone?

Keith.T.A 於 5 天前 詢問

Keith.T.A 於 2 天前 解答

  • 已解決

Hmm. We’re having trouble finding that site.

I saw a post on this where they were instructed to go to safe mode and Viola! it works. That is fine, but it does not fix the problem. My Firefox browser opens all links… (閱讀更多)

I saw a post on this where they were instructed to go to safe mode and Viola! it works. That is fine, but it does not fix the problem.

My Firefox browser opens all links except what appears to be links from ads or forwarding links from a site to where something is being sold.

Whenever I click on one of these I get the, "Hmm. We’re having trouble finding that site." They open fine on Edge. Is there a setting on Firefox that is blocking these?

SJMaye 於 5 天前 詢問

SJMaye 於 2 天前 解答

  • 已解決

Can't Load Website Due To cgi-sys/suspendedpage.cgi

I'm working on a website for a client and all of a sudden I can't load any single page on that site only. I was just logged into to the dashboard and making changes. No… (閱讀更多)

I'm working on a website for a client and all of a sudden I can't load any single page on that site only. I was just logged into to the dashboard and making changes. Now I can't even load a page.

The error is a cgi-sys/suspendedpage.cgi for any page I attempt to load. This is also happening on chrome on the same desktop computer.

I can load and login to the dashboard on both my phone and my laptop on the same wireless network without issue. I tried everything I know how. Cleared the cache and history, flushed the dns, reinstalled firefox, etc and this error will simply not go away.

At one point it was saying the security certificate was expired (it's not) and tried to add an exception but that didn't work either. Back to the cgi-sys/suspendedpage.cgi

I'm out of ideas and totally frustrated. Please help!!! lol

paul293 於 5 天前 詢問

paul293 於 4 天前 解答

  • 被鎖定

MNS/Bing home page shows up when I open Mozilla/Fire Fox and I can't view bookmarks.

Every time I try to open Mozilla/Fire Fox, the home page for Bing shows up and I can't view my bookmarks. I don't want this page to show up. Please HELP! Thanks, Ralph … (閱讀更多)

Every time I try to open Mozilla/Fire Fox, the home page for Bing shows up and I can't view my bookmarks. I don't want this page to show up. Please HELP!

Thanks,

Ralph

ralph.navarino 於 5 天前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 4 天前

  • 已解決

graphics crash down after having started

As of recently, after opening "Wetteronline.de" the whole page with all graphics is visible, but instantly switches and shows just text entries, only way down some scatte… (閱讀更多)

As of recently, after opening "Wetteronline.de" the whole page with all graphics is visible, but instantly switches and shows just text entries, only way down some scattered graphics and textes. This happens in Firefox; not in Chrome. In Firefox I disabled all add-ons one after another, deleted cache and cookies, but this did not help. How can I fix this problem?

nemrif 於 5 天前 詢問

FredMcD 於 4 天前 解答

  • 已解決

WWebpage tab shows only symbols

When I visit https://online.kasikornbankgroup.com/K-Online/indexHome.jsp, and click the K-Cyber Banking tab, all I see is what is shown in attachment 1 - symbols and the … (閱讀更多)

When I visit https://online.kasikornbankgroup.com/K-Online/indexHome.jsp, and click the K-Cyber Banking tab, all I see is what is shown in attachment 1 - symbols and the View | Text encoding is greyed out. I am unable to see my accounts. This issue started with Firefox 83.0 and people on some other forums have reported the same issue.

The tab should look more like attachment 2.

Does anyone know what is causing this, whether it is a browser problem or bank problem, and if there is a fix for it?

howiem 於 4 天前 詢問

howiem 於 3 天前 解答

  • 已解決

settings changed following latest update to browser

Following an update to the browser, I've lost the ability to keep webpages tabbed and visible when on other pages. The browser also conceals the Microsoft tasks bar at t… (閱讀更多)

Following an update to the browser, I've lost the ability to keep webpages tabbed and visible when on other pages. The browser also conceals the Microsoft tasks bar at the bottom of the monitor. Is there a way to anchor the open pages and reduce the page so the task bar stays visible?

isuzutrooper_1998 於 4 天前 詢問

jscher2000 於 4 天前 解答

  • 已解決

large black boxes or lines are appearing and preventing me from entering text in varous programs’ for ‘Firefox’

large black boxes or lines are appearing and preventing me from entering text in various programs’ for ‘Firefox’ These are very large black "boxes" that also cause gmail… (閱讀更多)

large black boxes or lines are appearing and preventing me from entering text in various programs’ for ‘Firefox’

These are very large black "boxes" that also cause gmail to flick in and out from a large to a small display

Graeme 於 4 天前 詢問

cor-el 於 4 天前 解答

  • 已解決

can't import bookmarks HTML file

Hi. I've been following the instructions to try and import my bookmark folders from my old laptop to the Firefox toolbar on my new laptop, but the process isn't working. … (閱讀更多)

Hi. I've been following the instructions to try and import my bookmark folders from my old laptop to the Firefox toolbar on my new laptop, but the process isn't working. I press Library->Bookmarks->Show All Bookmarks->Import Bookmarks From HTML->highlight Bookmarks.html on desktop->Open, and nothing happens. Would someone be able to tell me what I'm missing?

polarbearasleep 於 4 天前 詢問

jscher2000 於 4 天前 解答

  • 已解決

After updating to FF 83.0 I cannot open some pages.

After updating to FF 83.0 I cannot open www.sunat.gob.pe due a loop with the script. It does work in chrome (and I'm not fond of GC). I've restarted FF without addons and… (閱讀更多)

After updating to FF 83.0 I cannot open www.sunat.gob.pe due a loop with the script. It does work in chrome (and I'm not fond of GC). I've restarted FF without addons and still the same problem. Cleaning history, cookies and cache does not solve this issue. In previous versions there were no problems with that web.

mast3r 於 3 天前 詢問

cor-el 於 3 天前 解答

  • 已解決

selecting primary camera for websites

I was using the iV Cam software before having bought a new web cam for laptop. Seems I accidentally selected the iVCam to be the primary camera option and switched on the… (閱讀更多)

I was using the iV Cam software before having bought a new web cam for laptop. Seems I accidentally selected the iVCam to be the primary camera option and switched on the tab box of " never ask again". Now I want to use my Web cam. Please help me to how to use the Web cam instead of iVCam software.

I have already uninstalled iVCam software. But still cant find the option for my Webcam, instead the site directly connects to the iVCam still.

Please help. Thanks.

emerson.kj 於 3 天前 詢問

emerson.kj 於 3 天前 解答

  • 已解決

Firefox weird behaviour on google websites

Firefox lately has weird connection issues to google related websites (eg. google search, google keep, youtube). 1. Google search takes noticeably slower time. Sometimes … (閱讀更多)

Firefox lately has weird connection issues to google related websites (eg. google search, google keep, youtube). 1. Google search takes noticeably slower time. Sometimes it will just hang and need to refresh multiple times. 2. Sometimes, links from google search are not working at the first click/try. 3. Google keep does not load at all, requires multiple refreshes to load it successfully. 4. YouTube is the easiest to replicate the problem. The thumbnails loads significantly slower. I just cant get it load extra content by scrolling down, just keep showing the loading sign.

Tried: 1. clear cache and cookies. 2. restart firefox and PC. 3. restart router. 4. flushed windows dns. 5. no proxy.

FYI, chrome works well so i don't think it is a network issue but a browser specific issue.

Erik Wang 於 3 天前 詢問

Erik Wang 於 3 天前 解答

  • 已解決

Spell checker

I have the spell check turned on, English GB dictionary installed but spell checking is not working in Yahoo Mail or Gmail. In fact it's not working anywhere! Anyone know… (閱讀更多)

I have the spell check turned on, English GB dictionary installed but spell checking is not working in Yahoo Mail or Gmail. In fact it's not working anywhere! Anyone know how to make it work?

ken.sims1 於 3 天前 詢問

FredMcD 於 3 天前 解答

  • 已解決

no import /export option when i click libary

My laptop is getting a new hard drive but I want to save my bookmarks from Mozilla . i googled it but i have no import /export option when i click libary Thanks in adva… (閱讀更多)

My laptop is getting a new hard drive but I want to save my bookmarks from Mozilla . i googled it but i have no import /export option when i click libary Thanks in advance

gavdjohns 於 3 天前 詢問

cor-el 於 3 天前 解答