顯示問題標籤 顯示所有問題

Facebook

Starting 24 hours ago, Firefox loads a blank Facebook page. Whether using my homepage bookmark or simply entering http://www.facebook.com, all I get is a blank page. I'v… (閱讀更多)

Starting 24 hours ago, Firefox loads a blank Facebook page. Whether using my homepage bookmark or simply entering http://www.facebook.com, all I get is a blank page.

I've tried: Starting Firefox in safe mode, Clearing cache and cookies, Deleting/reinstalling Firefox, Restarting my router.

Firefox opens all other websites without issue. Chrome opens Facebook as expected. I'm using Firefox 81.0.2 (64-bit) Windows 10 Home 64-bit Version: 18363.1139

I've tried reading through the over 2,000 "suggested" help topics related to Facebook loading a blank page, but none of the ones I read address this issue. What am I missing?

Thank you in advance, Don

donmn763 於 2 天前 詢問

donmn763 最近回覆 於 2 天前

Message Connection not secure on my system, not on other systems

A few weeks ago I migrated my company's website from Adobe BC to Bluehost-Wordpress, updated site having the same domain name with a slightly different web address [http/… (閱讀更多)

A few weeks ago I migrated my company's website from Adobe BC to Bluehost-Wordpress, updated site having the same domain name with a slightly different web address [http//... instead of www.....]

When I search for and bring up the website using my Firefox [in the MS world] there is a warning message that the website is not secure. Same thing when I use Chrome. When I use MS Edge it looks for the old Adobe BC website and of course cannot find it. But Wordpress [the webpage provider] has done the same searches showing for both Chrome and Firefox that the website is secure.

A friend who is in the MS world used his Chrome message website secure, his MS Edge finds the current webpage address but says the connection is not secure. Another friend who lives in the Apple world says all his searches are OK, including website is secured messages.

Have purged caches, cookies, etc. to no avail.

Anybody know that is going on? May be more than just a Firefox issue though thought would start here. Thanks,

cmp2 於 1 週前 詢問

cmp2 最近回覆 於 5 天前

Cannot watch Channel 4 On Demand even though I am in the UK.

When I try to access content from channel 4, it says that I am not in the UK. https://www.channel4.com/programmes/first-dates/on-demand/55507-004 All add-ons disabled. Sa… (閱讀更多)

When I try to access content from channel 4, it says that I am not in the UK. https://www.channel4.com/programmes/first-dates/on-demand/55507-004 All add-ons disabled. Same issue.

I am connected to a vpn and it is located in the UK. See the attached images.

I know that the vpn is fine because this works flawlessly in the google garbage browser. Actually, any browser at all. Just firefox remains blocked.

I tried with geo.enabled set to true and false as well.

matthewjmatthiesen 於 3 天前 詢問

matthewjmatthiesen 最近回覆 於 3 天前

MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING caused by ocsp must staple, SSL labs says stapling is OK

Hi, I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition. Nginx is configured to ocsp response, and… (閱讀更多)

Hi,

I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition.

Nginx is configured to ocsp response, and disabling this flag in the advanced settings in Firefox fixes this issue, but I can't ask everyone to do that. SSLLabs are indicating that ocsp stapling is working fine: https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=imonia.fr&s=89.163.242.17&hideResults=on

Could someone tell me why this is an issue? Is there a problem with the way my server is stapling my responses? You can test against my server: cubox.dev

Thanks

Andy Pilate 於 4 個月前 詢問

Andy Pilate 最近回覆 於 4 個月前

MS OneNote Microphone

This feature is not working in Firefox. When clicking on the dictation icon an error message is received to the effect that Onenote does not have access to the laptops mi… (閱讀更多)

This feature is not working in Firefox. When clicking on the dictation icon an error message is received to the effect that Onenote does not have access to the laptops microphone. Onenote definetely does have the permission needed in Firefox, both in the page info and in the options. This feature works well in Edge.

I am finding this on two laptops one using Windows 10 Pro the other Windows 10 Home. Both are up to date. Therefore I assume that this is a bug in FF?

Stevek581 於 6 天前 詢問

Stevek581 最近回覆 於 5 天前

please fill out this field not disappear on scroll firefox

Hi everyone, I have a little problem only on Firefox. For a website, I need to use textarea balise with attribute required. But, when the message "please fill out this fi… (閱讀更多)

Hi everyone,

I have a little problem only on Firefox. For a website, I need to use textarea balise with attribute required. But, when the message "please fill out this field" appear, and when I scroll down/up, the message rest display on the screen.


You can see the error message, and when I scroll down, the message is not stay at the field and this "alert message" follow me along the page

mili17-du-01 於 5 天前 詢問

mili17-du-01 最近回覆 於 4 天前

Youtube problems

(1) When I use Google Chrome to watch Youtube videos,I don't have any problems. (2) When I use Firefoox (the latest version),I have some problems: https://drive.google.co… (閱讀更多)

(1) When I use Google Chrome to watch Youtube videos,I don't have any problems.

(2) When I use Firefoox (the latest version),I have some problems: https://drive.google.com/file/d/1ODI7-kuuzyPdtQ6q_mMwvBVO2wCyhTap/view?usp=sharing

I don't know what happened...

silindon 於 4 天前 詢問

silindon 最近回覆 於 4 天前

YouTube "&pbjreload=101 error" in url bar

Hello. As of yesterday (the 12th of October), any time I try to watch a video on YouTube it loads incorrectly, and there's a "&pbjreload=101" at the end of any and al… (閱讀更多)

Hello.

As of yesterday (the 12th of October), any time I try to watch a video on YouTube it loads incorrectly, and there's a "&pbjreload=101" at the end of any and all urls. In short, I can't watch any videos. I assume it's due to my Avira Browser Safety, as I tried disabling it on that tab, and after restarting my browser, I was able to watch videos. The problem is, I don't want to have to keep ABS switched off, nor do I want to have to keep switching it on and off.

I've already posted about this on the Avira Support forums, but I thought I'd mention/ask about it here too in the hopes someone could help. How can I fix this without the need to keep messing with ABS? Any help would be appreciated.

finlandsberet 於 6 天前 詢問

finlandsberet 最近回覆 於 3 天前

Problem using Facebook "Pages"

Hi everyone, It has been a long time I didn't use Facebook. A few days ago, I needed to create a Facebook page for my business. Unfortunately, everytime, it gets me to t… (閱讀更多)

Hi everyone,

It has been a long time I didn't use Facebook. A few days ago, I needed to create a Facebook page for my business. Unfortunately, everytime, it gets me to this Facebook URL telling that "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can".

I quickly realised it was working on Edge, Firefox for Android and Chrome...

So, I went back to my Firefox for Windows and disabled all the tracking protections, allowed every cookies, trackers, etc ... I deleted cache and cookies, made sure I had no extensions blocking, and no exceptions. Then I started Firefox again. Same issue... I tried to create my Facebook page from a private navigation tab but it wasn't any better. Same issue again.

I really don't want to switch to another browser, but this is making me really confused, I don't undersand where the glitch comes from. I hope some of you will be able to help, that would be really nice.

I reckon this topic may be about the same issue: https://support.mozilla.org/fr/questi.../1295896

Thanks for reading !

dmalfroy 於 6 天前 詢問

Is anyone else having trouble on Bandcamp?

I can't play anything on Bandcamp. I don't know if this is a Firefox problem or an OSX problem or a Bandcamp problem, but hoped it might ring bells with someone here. Bee… (閱讀更多)

I can't play anything on Bandcamp. I don't know if this is a Firefox problem or an OSX problem or a Bandcamp problem, but hoped it might ring bells with someone here. Been going on for a good couple of months (but I was away for a chunk of that so just getting back to it now). Bandcamp is the best of the streaming services and the fairest to musicians, so it deeply bothers me I can't play anything on it. I just click play, the pending wheel goes round as it fails to play track after track, and then it stops. I had a look on their help but no help there (at the time). I'm running Mojave (OS 10.14.16) on a 2018 mac mini.

moonson 於 5 天前 詢問

Problem with search bar

There's an Amazon-URL that appears in the first place of my search bar every time I want to type something. It doesn't disappear even when I clear the search history - as… (閱讀更多)

There's an Amazon-URL that appears in the first place of my search bar every time I want to type something. It doesn't disappear even when I clear the search history - as you can see on the picture, there's a pin symbol attached to the traditional Amazon symbol. How can I remove this?

kamilmoll 於 5 天前 詢問

Firefox not automatically logging into saved websites

For several weeks Firefox has been failing to automatically log into sites for which I have saved username and password. I've searched for fixes but not found what I need… (閱讀更多)

For several weeks Firefox has been failing to automatically log into sites for which I have saved username and password. I've searched for fixes but not found what I need. Thanks for any help you can give me.

bright_crow 於 5 天前 詢問

Youtube not showing actual videos?

Since yesterday (14.10.2020) I've been having the problem that when I try to watch youtube videos, they end up just... not showing up. Meaning, that while I see the small… (閱讀更多)

Since yesterday (14.10.2020) I've been having the problem that when I try to watch youtube videos, they end up just... not showing up. Meaning, that while I see the small previews on my main page as well as to the side of the video, the video itself is just not there.

They seem to work fine in Chrome, and I can watch videos that are linked to other websites or apps (like in discord for example). Also didn't encounter this problem with the android version either.

What I noticed is that sometimes, it briefly seems to load the video (showing as just a black square) for a millisecond, then it's gone.

What I've tried (and sadly didn't work): - Have Firefox forget all about youtube - delete cookies - Checked if Firefox is up to date (it is, according to it itself) - Restarted my computer (worked for exactly one video when I restored my former session, then it just died again) - Disabled my addons (no change) - Checked if for some reason Firefox was blocking media on that website (it wasn't)

Headsup that I am probably the least tech-savvy person on this planet, so I apologize in advance if I ask potentially stupid questions. Any advise or help would be greatly appreciated!

mephistosservant 於 4 天前 詢問

Latest update, Can't view pictures when browsing ebay.

problems viewing pictures when browsing ebay , when I install latest firefox update. If an item has multiple pictures or a zoom facility they don't work. I keep having to… (閱讀更多)

problems viewing pictures when browsing ebay , when I install latest firefox update. If an item has multiple pictures or a zoom facility they don't work. I keep having to do a system restore back to the version prior to update to get it to work. I'm not technical , I just need a simple non tech solution or to get an update that continues to work as before. I've tried it and failed 3 times this month. please fix it.

rachel292 於 4 天前 詢問

A/V playback control seems to have disappeared

IN May when i would visit this site of Adobe Photoshop tutorials, https://helpx.adobe.com/photoshop/how-to , my Firefox browser permitted playback controls: backwards, fo… (閱讀更多)

IN May when i would visit this site of Adobe Photoshop tutorials, https://helpx.adobe.com/photoshop/how-to , my Firefox browser permitted playback controls: backwards, forward, pause, progress bar. Now it doesn't. Adobe hep desk say it is a problem with browser. I went to several Firefox help pages to no avail. Has anyone encountered this problem and found a fix

SalinasCM 於 4 天前 詢問

Saving files

When saving files, do WHEN TO ASK to open the PREVIOUS SAVE LOCATION. And not every time you open it in a chain, you can naturally change the chain by choosing. + При сох… (閱讀更多)

When saving files, do WHEN TO ASK to open the PREVIOUS SAVE LOCATION. And not every time you open it in a chain, you can naturally change the chain by choosing. + При сохранении файлов сделайте КОГДА СПРАШИВАТЬ, что бы открывалась ПРЕДЫДУЩЕЕ МЕСТО СОХРАНЕНИЯ. А не каждый раз открывать по цепочке, изменить цепочку естественно выбором можно.

9212782 於 2 天前 詢問