顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決

Website functions not working on Firefox, but work on Safari

A website I use frequently has stopped working correctly on Firefox. It still works on Safari. The site has an autoplay video as background behind the headline at the to… (閱讀更多)

A website I use frequently has stopped working correctly on Firefox. It still works on Safari.

The site has an autoplay video as background behind the headline at the top of the landing page. The video, and the headline and buttons below it, no longer appear; there is now a black space where they should be.

Also, the search function does not work on the site. Nothing happens when I click on the Search button.

What might be causing these problems on Firefox? I have whitelisted the site on my pop-up blocker, and I only have four extensions, all of which are basic. One is uBlock origin, but I've whitelisted the site on it.

Thanks for your help.

slavietes 於 1 週前 詢問

FredMcD 於 1 週前 解答

  • 已解決

Microsoft won't allow Firefox logon

I am running Windows 10 Pro on a Dell XPS 8930 with Firefox 80. When I attempt to go to the Windows Community, I receive the following: https://user-media-prod-cdn.itsre-… (閱讀更多)

I am running Windows 10 Pro on a Dell XPS 8930 with Firefox 80. When I attempt to go to the Windows Community, I receive the following:

https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2020-09-09-12-19-01-944e48.png]

If I use Edge, there is no problem. Any ideas here?

Mike Schmieg 於 1 週前 詢問

jscher2000 於 1 週前 解答

  • 已解決

firefox not playing html5 videos

Hi! I have got a big problem that took hours of my patient attention, but nothing helped(or I have done something incorrectly). I am unable to play most videos on the int… (閱讀更多)

Hi! I have got a big problem that took hours of my patient attention, but nothing helped(or I have done something incorrectly).

I am unable to play most videos on the internet. For example, i can watch video in youtube, but when i play stream on the same platform, youtube complains that currently my firefox browser does not recognize any html5 video formats.

Plugins installed: OpenH264, Shockwave Flash, and... while writing this question i've found that there's also widevine cdm that i tried earlier to install in my browser, 'cause by default in my Ubuntu 20.04.1 LTS there's no such extension.

I tried this to install widevine. Maybe I have done something in the way it shouldn't. 1)https://support.mozilla.org/en-US/questions/1207502 2)Reinstall firefox 3)Trying disabling any combination of installed extensions to find the "wrong".

jarskimarkus 於 2 週前 詢問

cor-el 於 2 週前 解答

  • 已解決

Content Security Policy: The page's settings blocked the loading of a resource at eval ("script-src").

I have a website running on a virtual machine on my PC. I access it through m-nlp.test. Suddenly, my js files are not loaded anymore, although I have not changed anything… (閱讀更多)

I have a website running on a virtual machine on my PC. I access it through m-nlp.test.

Suddenly, my js files are not loaded anymore, although I have not changed anything at the website.

I get the following error/warnings when I open my website with Firefox:

>Loading failed for the with source “http://m-nlp.test/js/index.js?v=4”.

>Content Security Policy: The page's settings blocked the loading of a resource at eval ("script-src").

and the js is not working. I don't understand why a `Content Security Policy` is raised, because the js files that I try to load are accessed from the same domain (http://m-nlp.test/).

Weird facts:

  • The live website on the production server is working in Firefox.
  • m-nlp.test works in Chrome
  • m-nlp.test works in incognito window in Firefox.

I cleared cache for m-nlp.test but it is still showing the same error.

What could cause it?

admin278 於 1 週前 詢問

admin278 於 1 週前 解答

  • 已解決

Firefox unusable on eBay!

I've used Firefox forever, however in the last couple weeks, I can no longer use eBay as the webiste looks weird and my account is inaccessible. (See attachment.) I've… (閱讀更多)

I've used Firefox forever, however in the last couple weeks, I can no longer use eBay as the webiste looks weird and my account is inaccessible. (See attachment.)

I've cleared all history/caches/etc. per forum suggestions. No change. So now to use eBay, I have to switch to Safari or Chrome (which I rarely use.)

Using new 2020 Macbook Pro and latest Firefox 80.0 update. Any suggestions would be greatly appreciated!

-G

TheGMan 於 3 週前 詢問

Wesley Branton 於 3 週前 解答

  • 已解決

Search parameters not saved

I use Windows 10, version 1909, Firefox 80.0.1 (64 bit). For some weeks on a site I have not been able to update the search parameters: the change is not saved. On the ot… (閱讀更多)

I use Windows 10, version 1909, Firefox 80.0.1 (64 bit). For some weeks on a site I have not been able to update the search parameters: the change is not saved. On the other hand, everything works with Chrome. Possible causes? Thank you.

framag52 於 2 週前 詢問

FredMcD 於 2 週前 解答

  • 已解決

can't Sign in with a security key to Microsoft account using Mozilla browser

Hello, For some reason, when using Firefox I don't see the option to Sign in with a security key to Microsoft account on Microsoft page: https://login.live.com/login.srf?… (閱讀更多)

Hello, For some reason, when using Firefox I don't see the option to Sign in with a security key to Microsoft account on Microsoft page:

https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1599272482&rver=7.0.6738.0&wp=MBI_SSL&wreply=https:%2F%2Faccount.microsoft.com%2Fauth%2Fcomplete-signin%3Fru%3Dhttps%253A%252F%252Faccount.microsoft.com%252F%253Frefp%253Dsignedout-index%2526refd%253Dwww.google.com&lc=1033&id=292666&lw=1&fl=easi2

For instance, when using Chrome, or EDGE - i see that option, but with Mozilla I don't.

Is there a way to turn it on or to fix this issue? Please see below the screenshot when using Chrome browser.

Alex Valdivia 於 2 週前 詢問

cor-el 於 2 週前 解答

  • 已解決

Can't clear old site data

A web site I used was updated but Firefox stillshows the old information. I went to the web site in MS edge and it shows the new data. I have cleared the cache and cookie… (閱讀更多)

A web site I used was updated but Firefox stillshows the old information. I went to the web site in MS edge and it shows the new data. I have cleared the cache and cookies multiple times and even resarted the computer but still show the old site inforamation.

Paul Gritt 於 2 週前 詢問

cor-el 於 2 週前 解答

  • 已解決

Youtube blank page

Yesterday I started having trouble accessing YouTube from Firefox. It will play a video I have bookmarked, but it won't show channel name, comments, or any suggested vide… (閱讀更多)

Yesterday I started having trouble accessing YouTube from Firefox. It will play a video I have bookmarked, but it won't show channel name, comments, or any suggested videos. If I open youtube.com directly I just see gray boxes where the videos should be and can't click on anythings.

Using safe mode didn't fix the problem, and I only have two active add-ons, neither of which have changed recently.

emoran5 於 2 週前 詢問

cor-el 於 2 週前 解答

  • 已解決

shift toward left on click

today I noticed that my webpages, only with Firefox, not with other browser, shift toward left on clicking (any hyperlink) . You can see on this my website my website . … (閱讀更多)

today I noticed that my webpages, only with Firefox, not with other browser, shift toward left on clicking (any hyperlink) . You can see on this my website my website .

dr.bertoldi 於 2 週前 詢問

dr.bertoldi 於 2 週前 解答

  • 已解決

I don't see CSS changes only in the firefox browser.

Hello, I make a website for a client via Wordpress. I used a CSS editor to replace shipping icons in the cart and checkout. I use the following code: li:nth-child(2)>… (閱讀更多)

Hello, I make a website for a client via Wordpress. I used a CSS editor to replace shipping icons in the cart and checkout. I use the following code:

li:nth-child(2)>label>#wcj_shipping_icon_instance_77 {
   content: url("example.png") !important;
   height: 100%;
}

I´ve tested the changes in several browsers (chrome, opera, safari, edge) and they work everywhere, Firefox is the only one where I see the original not replaced icons.

Can anyone help me please? (Sorry for my broken english).

yerhgogh 於 2 週前 詢問

jscher2000 於 2 週前 解答

  • 已解決

Addons page not opening

Every time I try to open the add-ons page for the setting or the menu bar, it keeps redirecting the page to the new tab page without warning. this happens so fast that I … (閱讀更多)

Every time I try to open the add-ons page for the setting or the menu bar, it keeps redirecting the page to the new tab page without warning. this happens so fast that I can't even edit any of the options on my add-ons, please help

Yash Babu 於 2 週前 詢問

FredMcD 於 2 週前 解答

  • 已解決

I can’t login to the Ebay site. Firefox 80.0.

Hello! I immediately apologize for any possible mistakes or incorrectly composed sentences - I am writing this message through a translator. I hope that I can convey my t… (閱讀更多)

Hello! I immediately apologize for any possible mistakes or incorrectly composed sentences - I am writing this message through a translator. I hope that I can convey my thoughts, please treat with understanding. I just started using Firefox, after Chrome and Edge it is like a breath of fresh air, everything works great, except for the Ebay website. The site itself is working, but I can't log in there. The page is loaded after entering data with the message "Access To Website Blocked". In support, I found a similar problem, they advised to disable tracking protection, but this doesn't help. I also cleared all browser data, history, cookies, cache. Launched the browser in safe mode. It doesn't help either. I thought that the Adguard program was to blame for this - I turned it off. And it didn't work either. Moreover, I can access the site without any problems through Google Chrome and Microsoft Edge. Even through the mobile version of Firefox, you can log in without problems, but on a PC there is no. I made such banal methods as rebooting and checking for system and driver updates. The PC rebooted, Windows 10 was updated to the latest version (Home, 64 bit, version 2004, KB4566782, OS build 19041.450), the drivers were all updated too. Firefox on this computer has not been used before, i.e. the reason is definitely not in the hardware and hardly in the software. Only one site Ebay doesn't work. Everything else works flawlessly. Please, help fix this problem. Or at least help send Mozilla report somehow.

Виктор 於 3 週前 詢問

Виктор 於 3 週前 解答

  • 已解決

Ebay pages won't fully load

Hi! Appearantly firefox updated itself to version 80.0.1 and now I can't fully view ebay's website anymore. Now I have to use Chrome browser in order to see the page full… (閱讀更多)

Hi!

Appearantly firefox updated itself to version 80.0.1 and now I can't fully view ebay's website anymore. Now I have to use Chrome browser in order to see the page fully and access my buyers and sellers information and that really bugs me, cause I'd really rather to not use Chrome.

The first half of ebay's top bar has disappeared and I can't access any buyer's information or read my messages in there.

I've cleared the cache = same problem. I disabled every add-on = same problem.

What I've read so far sounds very complicated to me, which is why I'm asking here directly. It'd be great if anyone has any useful advice. If you tell me anything about uninstalling and reinstalling any user profile or fiddling about with any js data preference files... I could only follow step by step descriptions otherwise my poor little brain is going to explode and that wouldn't look very pretty :-(

Much to my regret, I have to use Win10 home on an HP laptop.

Thank you loads in advance, Anna (who is a little bummed out and feels that the updates have very little benefit for her and she can't fully appreciate the ff experience which she would really love to tho :-( )

Anna 於 2 週前 詢問

Anna 於 2 週前 解答

  • 已解決

Connection fault

Hello, Since 2 or 3 days, a connection to a web site is currently impossible because, there is an automatic redirection : http://192.168.1.1/login.lp... Can someone give … (閱讀更多)

Hello, Since 2 or 3 days, a connection to a web site is currently impossible because, there is an automatic redirection : http://192.168.1.1/login.lp... Can someone give me a solution to resolve this problem ? Thank you

oip6792 於 2 個月前 詢問

jscher2000 於 2 個月前 解答

  • 已解決

must get access to Outskirts Press website

I have accessed this site many times. They have sent me a proof copy of our manuscript and I only have a short time in which to make corrections. I must have access to … (閱讀更多)

I have accessed this site many times. They have sent me a proof copy of our manuscript and I only have a short time in which to make corrections. I must have access to the site to complete the tasks.

bookend1 於 2 週前 詢問

FredMcD 於 2 週前 解答

  • 已解決

I cannot comment on blogspot blogs with embedded comments

I have a blogger blog. For the past two days I have had huge troubles commenting on other blogs using my blogger identity. I cannot post a comment to any blog which has … (閱讀更多)

I have a blogger blog. For the past two days I have had huge troubles commenting on other blogs using my blogger identity. I cannot post a comment to any blog which has the option of a reply to comment - an embedded comment.

sue.goldberg 於 2 週前 詢問

FredMcD 於 2 週前 解答

  • 已解決

Saving

So I just did a "Save Page as: Web page, complete." It worked! Fine. My question is this: Is this saved Web page cached (if that's the right word)? In other words, if th… (閱讀更多)

So I just did a "Save Page as: Web page, complete." It worked! Fine.

My question is this: Is this saved Web page cached (if that's the right word)? In other words, if the Web page I saved is ever taken down/removed or if the website closes, will I still have access to the SAVED Web page?

Thanks for your help.

Barry

barry.lyons 於 2 週前 詢問

jscher2000 於 2 週前 解答