顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決

Problem accessing https://www.thetrainline.com

When trying to access this website with Firefox 92.0 (Mac OS10.15.7), I get a message that my log in data (user ID, password) is not correct. However, using Safari my log… (閱讀更多)

When trying to access this website with Firefox 92.0 (Mac OS10.15.7), I get a message that my log in data (user ID, password) is not correct. However, using Safari my login is successful, and the same using my iPhone or iPad. I have raised the issue with the operator of the website, but thought that maybe there is something that can fix the problem directly in Firefox ??

olivier.p.thomas 於 1 週前 詢問

cor-el 於 1 週前 解答

  • 已解決

Cannot download email attachments from aol.com on Firefox

All of a sudden I cannot download attachments in emails from my aol.com account (using the aol.com website). I can still do so on other browsers, but not on Firefox. I … (閱讀更多)

All of a sudden I cannot download attachments in emails from my aol.com account (using the aol.com website). I can still do so on other browsers, but not on Firefox. I have cleared my cache, and even reinstalled Firefox (after deleting my user profile files and signing back in on a newly reinstalled copy). The problem persists. The problem does not happen when I boot in Troubleshoot Mode. But I cannot figure out what's causing the problem to fix it in regular mode. Help!

CAlterman 於 2 週前 詢問

cor-el 於 1 週前 解答

  • 已解決

I cannot access the Allstate insurance payment page.

Firefox just has a circle of blue dots going around on the payment login page. I had to use Microsoft Edge (shudder) to login to make my payment, so it appears the proble… (閱讀更多)

Firefox just has a circle of blue dots going around on the payment login page. I had to use Microsoft Edge (shudder) to login to make my payment, so it appears the problem isn't on Allstate's end, apparently.

I refreshed Firefox about 2 months ago, and it worked fine then. I've changed nothing since.

sophieblue 於 2 週前 詢問

FredMcD 於 2 週前 解答

  • 已解決

Server Error

Hi there I have just updated Firefox Browser from 91.0.2 (32-bit) to 92.0 (64-bit) The following website now gives a "Server Error" splash as soon as any search operation… (閱讀更多)

Hi there

I have just updated Firefox Browser from 91.0.2 (32-bit) to 92.0 (64-bit)

The following website now gives a "Server Error" splash as soon as any search operation is attempted and of course, no results are found: https://isrc.soundexchange.com/#!/search

Firefox Browser vers 91.0.2 (32-bit) still works perfectly, but 92.0 (64-bit) gives 'Server Error'

I have tried safe mode, cleared the cache and checked all Privacy and Security settings. The only way to "fix" this problem is to go back to 91.0.2 (32-bit).

Please see images attached First showing 92.0 (64-bit) with Server Error Second, Working. Same site using Vers 91.0.2 (32-bit)

Any ideas would be appreciated.

Thanks

Station1 於 2 週前 詢問

FredMcD 於 2 週前 解答

  • 已解決

Firefox wont open file browser via websites

I'm running Linux Ubuntu 20.4 Whenever I try to use a website that has a browse button (e.g. youtube uploader, google drive, etc) I click it but nothing happens, no file … (閱讀更多)

I'm running Linux Ubuntu 20.4

Whenever I try to use a website that has a browse button (e.g. youtube uploader, google drive, etc) I click it but nothing happens, no file browser comes up.

As per previous discussions on this issue, I have tried Safe mode, refresh (in fact total new operating system and re-install of firefox) and disabling hardware acceleration, even turning off popup blocker and none of these have made any difference.

blackwhitehorse22 於 2 週前 詢問

blackwhitehorse22 於 2 週前 解答

  • 已解決

Website URL breaks due to missing y's

I'm using the latest version of Firefox on Mac High Sierra and sometimes it has the issue where the letter y is missing in the body text, but for one website, and only on… (閱讀更多)

I'm using the latest version of Firefox on Mac High Sierra and sometimes it has the issue where the letter y is missing in the body text, but for one website, and only one, it breaks the URL https://www.optus.com.au/about/sustainability/community/donate-your-data (see screenshot) which seems odd as the URL displays correctly in the URL bar.

rustypixels 於 2 週前 詢問

rustypixels 於 2 週前 解答

  • 已解決

Can't open web links on some sites, unless I right-click and "open in new tab"

I've started having a strange issue with both Firefox for Windows and Android. On some news websites, and sports websites, I can no longer open articles just by clicking … (閱讀更多)

I've started having a strange issue with both Firefox for Windows and Android. On some news websites, and sports websites, I can no longer open articles just by clicking on them, but right-clicking works. If this sounds strange - it is!

The issue is exactly as it sounds like. I can hower the mouse over the title of an article and Firefox will recognize that it's a link, showing me the path at the very bottom left of the browser. But when I click it, it simply won't do anything. My mouse works fine before you ask. It's only when I right-click the same article and choose "open in new tab" that the article opens. This is happening on some major sites as well, like the BBC.

At first I thought this was Windows-specific, but I have also had the same issues with my Firefox for Android. And again, long-pressing on the article and selecting open in new tab will open the link, but not normal tapping.

I have restared Firefox in Troubleshooting mode to disable any addons but the problems persist.

Anyone else having the same issue or is there a known solution?

nucnik 於 4 週前 詢問

tss612tss 於 2 週前 解答

  • 已解決

Alt + n gets sent to websites, resulting in skipping around in videos and not switching tabs

I'm an avid keyboard user, and I'm trying to use the alt + n shortcuts for switching tabs, while watching in a video on a website (more specifically unity). But every tim… (閱讀更多)

I'm an avid keyboard user, and I'm trying to use the alt + n shortcuts for switching tabs, while watching in a video on a website (more specifically unity). But every time I press alt + n udemy interprets it as skipping around in the video. And firefox aborts the switching of the tab. This is literally driving me crazy.

legendofmiracles 於 2 週前 詢問

jscher2000 於 2 週前 解答

  • 已解決

Youtube videos freeze for brief instant while the audio continues.

The issue is when the youtube video is being viewed (only happens on youtube), it suddenly freezes with a healthy grey bar and a connection, while the audio continuously … (閱讀更多)

The issue is when the youtube video is being viewed (only happens on youtube), it suddenly freezes with a healthy grey bar and a connection, while the audio continuously plays on. After the freeze or stutter, the video never gets out of sync with the audio but actually jumps ahead to where tit is. Meaning I'd lose out on 1-3 seconds of visual footage which I have to rewind to watch again. After the rewind the video doesn't get stuck on the same spot but further down it happens again. It sometimes never happens on some videos I watch but the ones that it does happen, If I went back to watch it again (refreshing tab or finishing the video then coming back) It happens again. Usually repeats within 5 minutes of it happening at minimum. Which is very annoying.

At first I thought this could be a issue on my display drivers. I went searching for solutions all over the web. Common reasons I got for this was that my internet might be slow. Which is bit true ig. But I can view up to 1080p videos without buffering or any problems. So Idk how that's the case. Another reason I got was that it might be hardware acceleration, which I turned off before I got the problem again. Another suggested add ons might be the case. So I turned some off and under more advice used a completely new portable app of firefox (no logins, addons or settings changes) and I got the same results. I also reinstalled display drivers. Disabled the hardware acceleration of the new clean app. And still got the issue. The only time I didn't get the issue was when I was using Chrome. Or Edge.

I've cleared cache and all data,history as well. So I'm really stumped. Someone asked me to make a completely new windows local user admin account and try again. And it happened there as well.

Edit : While trying to get evidence of this, I've discovered that sometimes if I rewind twice or go back more than I usually do the stutter tends to usually repeat on the same place. You can see it in the video.

leads to youtube

〚M〛 於 3 週前 詢問

〚M〛 於 2 週前 解答

  • 已解決

Websites with embedded content from third-party websites not working, even when enhanced tracking protection is disabled.

Hi I have been having a few problems getting some websites to work properly in Firefox, even when I disable all my extensions (uBlock Origin, DeCentraleyes, HTTPS Everywh… (閱讀更多)

Hi I have been having a few problems getting some websites to work properly in Firefox, even when I disable all my extensions (uBlock Origin, DeCentraleyes, HTTPS Everywhere) and also disable enhanced tracking protection.

It has happened with a few websites, but I investigated one yesterday. It failed to load video on Firefox, but had no problem loading it on Edge. The video content was hosted on a site named Wistia.com (which loads just fine by itself).

What settings should I change in Firefox to enable this type of content to work?

cgarrard 於 3 週前 詢問

FredMcD 於 3 週前 解答

  • 被鎖定

Firefox fails when trying to save complete websites

Hi. I use Firefox for years and with the actual problems searching for a replacement did not find another browser, that I myself would consider as equivalent (in first pl… (閱讀更多)

Hi. I use Firefox for years and with the actual problems searching for a replacement did not find another browser, that I myself would consider as equivalent (in first place concerning privacy and ad-free browsing). The problems started with version 83 or 84 and there has nothing changed since. As I have no own Internet connection, I use to store the webpages on my disk to view them later offline. However, in lots more than 50% (probably over 75%) of save trials, Firefox fails! What I try to do is "Save As" and then selecting "as webpage, complete". In the "Downloads" tab, the page appears with the word "Failed" (instead of "Completed" + file size) below the filename. As I really need this feature, I actually use Google Chrome, that saves the pages properly. But, as I said, I'm not willing to give up the browser I trust and that I consider being simply the best. Thanks for any suggestions.

duplicate. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1349544

alylutgen 於 3 週前 詢問

  • 已解決

Twitter FailedScript

Hi i can't open twitter for some reason it keep giving me twitter.com/?failedScript=polyfills I tried to refresh Firefox and delete cache and it still didn't work I can s… (閱讀更多)

Hi i can't open twitter for some reason it keep giving me twitter.com/?failedScript=polyfills I tried to refresh Firefox and delete cache and it still didn't work I can still open twitter using different browser can anyone help me?

shawnfrost73 於 3 週前 詢問

cor-el 於 3 週前 解答

  • 已解決

Unable to access Mapillary website

Greetings. Since a few weeks ago, I get a blank page when trying to access www.mapillary.com with the title "Mapillary cookie policy". This happens without adblockers or … (閱讀更多)

Greetings.

Since a few weeks ago, I get a blank page when trying to access www.mapillary.com with the title "Mapillary cookie policy". This happens without adblockers or cookies disabled. It also happens in private and safe mode.

What could be causing this?

Regards.

António Madeira 於 3 週前 詢問

cor-el 於 3 週前 解答

  • 已解決

Problems showing sprites/images correctly

I have had this issue for a long time so in multiple versions of firefox where images of different types don't load correctly and are replaced with a garbled tv-test imag… (閱讀更多)

I have had this issue for a long time so in multiple versions of firefox where images of different types don't load correctly and are replaced with a garbled tv-test image type.

On the attached image you can see an example where dots on the map wont show correctly. Can this be some sort of privacy setting I have enabled withot knowing? I have reset firefox but still get the issue.

per33 於 3 週前 詢問

cor-el 於 3 週前 解答