顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決

When clicking “Play” on Roblox, it just opens a new tab and brings me to the homepage of Roblox.

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I … (閱讀更多)

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I can’t find ANYTHING on Reddit, the Roblox forums, or any other help website, leaving the Mozilla forums as a last resort.

Asked by Conrad Jordan 1 週前

Answered by Conrad Jordan 1 週前

  • 已解決

Firefox isn't showing forms on our website created with Formidable Forms

Hi there, I work for a small UK based charity and we use our website to take orders for our programmes, we deliver DARE programmes in the UK. Our website is https://lifes… (閱讀更多)

Hi there,

I work for a small UK based charity and we use our website to take orders for our programmes, we deliver DARE programmes in the UK.

Our website is https://lifeskills-education.co.uk.

We use WordPress as our CMS and use Formidable Forms to create forms for people to place orders; these forms work fine in Chrome and Edge, but will not display in Firefox. I have tried everything, disabling third party scripts, all plugins, themes and more, but Firefox refuses to show them. It sees the HTML, but when inspected the HTML is greyed out. It is not greyed out on Chrome.

https://lifeskills-education.co.uk/resources/the-dare-primary-programme/ is the page where an order form should show on the left above the fold. It is titled Place an Order.

There is nothing I can find anywhere that can help me with this issue, Google has come up blank and I am not a web developer so don't have the tech chops to track this down.

Any help appreciated. Thanks.

Stuart

Asked by thebastion 1 個月前

Answered by cor-el 1 個月前

  • 已解決

Browser does not load "https://overdrive.in". Gives error.

This used to load without issues until a couple of months ago. Now it does not. It has been a while since i visited the website but Other browsers are perfectly able to o… (閱讀更多)

This used to load without issues until a couple of months ago. Now it does not. It has been a while since i visited the website but Other browsers are perfectly able to open it now. - Cleared history and cache and cookies. - Check for the ipv6, DNS prefetch and No proxy fixes in firefox. - No malware found via BItdefender, Panda Cloud and Malwarebytes.

It specifically fails to load with the following error code: An error occurred while processing your request. Reference #97.15e51cb8.1587195116.5338f60

Any pointers ?

Asked by rocker.manoranjan 1 個月前

Answered by rocker.manoranjan 1 個月前

  • 已解決

Embedded maps not loading for certain websites

I've recently come across two websites that use embedded maps, where the maps are not loading at all. (but maps.google.com is working just fine) There are two embedded ma… (閱讀更多)

I've recently come across two websites that use embedded maps, where the maps are not loading at all. (but maps.google.com is working just fine)

There are two embedded maps on here that don't load:
   https://www.nytimes.com/interactive/2020/us/coronavirus-us-cases.html
And the main map on here won't load, and its my first time using this site:
   https://www.zumper.com/apartments-for-rent/new-york-ny

Here's what I've tried in solving this issue:

 - Turned off the Enhanced Tracking Protection for each of these sites
 - Disabled all of my extensions and restarted FF
 - Started FF in Safe Mode
But none of these fixed the issue. The only thing that works so far is to use a brand new FF profile, and then the embedded maps will load on these sites.
So, why doesn't Safe Mode work? What is it about my main profile that is causing the maps not to load?
Btw, I'd prefer not to rebuild my profile from scratch, as it would take lots and lots of time to get everything set back up again in the new profile.
Thanks, Darren

Asked by Darren 1 個月前

Answered by Darren 1 個月前

  • 已解決

I can’t open reddit, but all other websites are working well

Within 2 or 3 days I can’t access in the reddit webpage, it doesn’t even load (see Screenshots). Disabling add-ons did not help. It opens normally on Edge and in the mobi… (閱讀更多)

Within 2 or 3 days I can’t access in the reddit webpage, it doesn’t even load (see Screenshots). Disabling add-ons did not help. It opens normally on Edge and in the mobile Firefox, and Reddit app. Any other sites work well.

Asked by NyanCat 2 個月前

Answered by FredMcD 2 個月前

  • 已解決

Firefox crashes Ubuntu when running pluto.tv

While using Ubuntu 18.04.03 LTS and FF 71 When I go to www.Pluto.tv a free TV site and leave it running for about 40 minutes or more the message " a script on this page m… (閱讀更多)

While using Ubuntu 18.04.03 LTS and FF 71 When I go to www.Pluto.tv a free TV site and leave it running for about 40 minutes or more the message " a script on this page may be busy" this always happens both on Ubuntu and another Linux system. this problem does not occur on my Mac OS. the problem when left alone the CPU goes very high on the Linux system preventing any usefull usage of FF until it is closed and reopened.

The message that pops up suggests FF is interuppting something incorrectly. Anyone with a suggestion to stop this problem? Keeping in mind FF plays with no flawas for more than 40 minutes

Asked by Mace2 5 個月前

Answered by Mace2 3 個月前

  • 已解決

Font rendering on a specific website

Hello, I have a trouble with font rendering on one specific website - https://www.checkpoint.com. Text on this site looks quite ugly (see font01.png). But if I open "Web … (閱讀更多)

Hello,

I have a trouble with font rendering on one specific website - https://www.checkpoint.com.

Text on this site looks quite ugly (see font01.png).

But if I open "Web Developer" -> "Inspector" -> "Fonts" -> "All fonts on page", then I can see the text renderred correctly in the preview field (see font02.png).

So text uses "DIN WXX Regular" font, but I do not understand, why Firefox cannot render it on the web page in the same manner as in the Developer tools?

Any clue how to fix it?

Browser: Firefox 68.2.0esr (64-bit) OS: Debian Bullseye

Thanks Zbynek

Asked by Zbynek Michl 5 個月前

Answered by Zbynek Michl 4 個月前

  • 已解決
  • 封存

Strange dashed border is visible around column after clicking in website footer

Hi, We are developing a new website for a client. The client is seeing a strange issue when viewing the site in Firefox, where a thick dashed border appears around an ima… (閱讀更多)

Hi,

We are developing a new website for a client. The client is seeing a strange issue when viewing the site in Firefox, where a thick dashed border appears around an image and column in the footer of the website. It happens when she clicks in the footer somehow. It seems inconsistent, and the client sent us 2 different screenshots where the border line looks different. (Screenshots attached.)

We haven't been able to re-create the issue on our end, even after testing on several machines and browsers. The client is using a Windows computer and is running the newest version of Firefox. She only sees the issue when using Firefox (it looks fine for her in Microsoft Edge). She has seen the issue on several different dates, and after disabling all her Firefox extensions.

Here is the link to the site: http://82a.de4.myftpupload.com/

Anyone seen something like this before, and have any idea what it is or how to fix it?

Thank you!!

Asked by Hana 8 個月前

Answered by cor-el 8 個月前

  • 已解決
  • 封存

Firefox will no longer let me open this website. https://acpl.overdrive.com/ It's a site operated by my local Library. I can open this site using other browsers

It stopped working about a week ago. I checked with the Library and they tried to help but I still can't open the site. I can open this site using Edge on the same laptop… (閱讀更多)

It stopped working about a week ago. I checked with the Library and they tried to help but I still can't open the site. I can open this site using Edge on the same laptop with no problems. This is the only site that I'm having a problem with.

Asked by krs2fer 9 個月前

Answered by krs2fer 9 個月前

  • 已解決
  • 封存

https://remotedesktop.google.com/access doesn't work with FF68

Chrome Remote Desktop (https://remotedesktop.google.com/access) doesn't work with FF68 on MacOS. It's been working lovely thus far. Lot's of users are having the same iss… (閱讀更多)

Chrome Remote Desktop (https://remotedesktop.google.com/access) doesn't work with FF68 on MacOS. It's been working lovely thus far. Lot's of users are having the same issue: https://www.reddit.com/r/firefox/comments/ceg19l/google_remote_desktop_error/

What's up?

Asked by Miko 9 個月前

Answered by Miko 9 個月前

  • 已解決
  • 封存

Users cannot access parts of website using Firefox as sub categories do not appear for selection ?

I have a WordPress Classifieds website, and users are unable to access sub categories for listing or placing adverts? This has happened in the recent past and then it co… (閱讀更多)

I have a WordPress Classifieds website, and users are unable to access sub categories for listing or placing adverts? This has happened in the recent past and then it corrected itself, and now it is happening again. We have done all the checks on the site to make sure it isn't the site, and have used other browsers - Chrome and Edge, to do the post adverts and we have not had any problems with those browsers.

We have also uninstalled the Firefox Browser from my pc, shut it down rebooted,and reinstalled the Firefox browser from the website, and the same issue happens. We have tried on another pc, with the same browser already installed, and with three of the users for my site, all using Firefox browser, and each of them have the same issue - they cannot post ads in the category selected as the sub category will not display. Have also notice in the menu bar, that there is something about content blocking?? But I cannot figure out what that means or why it would cause the issue we are having.

Can anyone assist with getting this sorted out please.

We have also noticed another problem with the browser. When you go to "options' there is a message displayed on the top of the page next to a search box, that says - "your organisation has disabled the ability to change some options" Have redownloaded as suggested, but it is still showing.

Have included screenshot of what is happening from the site using Firefox browser and it shows just the main category, so maybe that might assist in explaining the issue we are having with this browser?

Thanks all, hoping to get this issue sorted pretty quickly if possible. Cheers bcdoorz

Asked by bcdoorz 1 年前

Answered by bcdoorz 1 年前

  • 已解決
  • 封存

Characters not displaying correctly

In attachment 3 samples of webpages with characters not displaying correctly. The option 'allow pages to choose their own fonts' is checked. When I go to about:config an… (閱讀更多)

In attachment 3 samples of webpages with characters not displaying correctly.

The option 'allow pages to choose their own fonts' is checked.

When I go to about:config and set the option gfx.downloadable_fonts.enabled to False, I can read the sites but (of course) all fonts are replaced with my fonts.

Is there another way to fix this, please?

Asked by Jan_S 1 年前

Answered by McCoy 1 年前

  • 已解決
  • 封存

Google Maps redirecting to undesireable website

I've been having issues with Firefox on Ubuntu 18.10 for a while now. For whatever reason, whenever I try to access maps.google.com it states that the website is unavaila… (閱讀更多)

I've been having issues with Firefox on Ubuntu 18.10 for a while now. For whatever reason, whenever I try to access maps.google.com it states that the website is unavailable, whereas that maps.google.ca redirects to ww1.google.ca which, in turn, redirects to mediadiscovery.net - which is a website blocked by my router's adblocker. When I use Chromium or Vivaldi, I don't have that same issue, the website is completely accessible; also, if I instead use www.google.com/maps then I actually reach Google Maps from Firefox. I've already tried clearing cookies and cache, as well as restarting Firefox fresh. I only have one extension enabled (GNOME Shell Integration) and 3 plugins (OpenH264, Widevine and Shockwave Flash).

Any help is much appreciated. Also, I got the troubleshooting information while running in Safe Mode, which had no impact on the behavior I previously described.

Asked by GryphonBR 1 年前

Answered by GryphonBR 1 年前

  • 已解決
  • 封存

Can't access facebook

Hi Mozilla, My Firefox browser updated and I can no longer access facebook, twitter, or other sites. Below is an example of the error message I get. https://www.faceboo… (閱讀更多)

Hi Mozilla,

My Firefox browser updated and I can no longer access facebook, twitter, or other sites. Below is an example of the error message I get.

https://www.facebook.com/

Peer’s Certificate issuer is not recognized.

HTTP Strict Transport Security: true HTTP Public Key Pinning: true

Certificate chain:


BEGIN CERTIFICATE-----

MIIGMDCCBRigAwIBAgIQC5bdGAoK9GcNIRNiI5SkMjANBgkqhkiG9w0BAQsFADBw MQswCQYDVQQGEwJVUzEVMBMGA1UEChMMRGlnaUNlcnQgSW5jMRkwFwYDVQQLExB3 d3cuZGlnaWNlcnQuY29tMS8wLQYDVQQDEyZEaWdpQ2VydCBTSEEyIEhpZ2ggQXNz dXJhbmNlIFNlcnZlciBDQTAeFw0xOTAzMDgwMDAwMDBaFw0xOTA2MDYxMjAwMDBa MGExCzAJBgNVBAYTAlVTMQswCQYDVQQIEwJDQTETMBEGA1UEBxMKTWVubG8gUGFy azEXMBUGA1UEChMORmFjZWJvb2ssIEluYy4xFzAVBgNVBAMMDiouZmFjZWJvb2su Y29tMFkwEwYHKoZIzj0CAQYIKoZIzj0DAQcDQgAEUYmYl/ughsSSMESPSvbZ+WME uccF7tfZDid9xH/jVCpLi5ev+jepkowB/kPmMHUM7jFtIdo9G8pH4+w/UsqQ8KOC A54wggOaMB8GA1UdIwQYMBaAFFFo/5CvAgd1PMzZZWRiohK4WXI7MB0GA1UdDgQW BBROAwZhQ6neuhjMDSYDfYGOoatHqTCBxwYDVR0RBIG/MIG8gg4qLmZhY2Vib29r LmNvbYIGZmIuY29tgg4qLnh6LmZiY2RuLm5ldIIOKi54eS5mYmNkbi5uZXSCDGZh Y2Vib29rLmNvbYIOKi5mYWNlYm9vay5uZXSCECoubS5mYWNlYm9vay5jb22CCCou ZmIuY29tgg4qLnh4LmZiY2RuLm5ldIIPKi5tZXNzZW5nZXIuY29tggsqLmZiY2Ru Lm5ldIINbWVzc2VuZ2VyLmNvbYILKi5mYnNieC5jb20wDgYDVR0PAQH/BAQDAgeA MB0GA1UdJQQWMBQGCCsGAQUFBwMBBggrBgEFBQcDAjB1BgNVHR8EbjBsMDSgMqAw hi5odHRwOi8vY3JsMy5kaWdpY2VydC5jb20vc2hhMi1oYS1zZXJ2ZXItZzYuY3Js MDSgMqAwhi5odHRwOi8vY3JsNC5kaWdpY2VydC5jb20vc2hhMi1oYS1zZXJ2ZXIt ZzYuY3JsMEwGA1UdIARFMEMwNwYJYIZIAYb9bAEBMCowKAYIKwYBBQUHAgEWHGh0 dHBzOi8vd3d3LmRpZ2ljZXJ0LmNvbS9DUFMwCAYGZ4EMAQICMIGDBggrBgEFBQcB AQR3MHUwJAYIKwYBBQUHMAGGGGh0dHA6Ly9vY3NwLmRpZ2ljZXJ0LmNvbTBNBggr BgEFBQcwAoZBaHR0cDovL2NhY2VydHMuZGlnaWNlcnQuY29tL0RpZ2lDZXJ0U0hB MkhpZ2hBc3N1cmFuY2VTZXJ2ZXJDQS5jcnQwDAYDVR0TAQH/BAIwADCCAQQGCisG AQQB1nkCBAIEgfUEgfIA8AB2ALvZ37wfinG1k5Qjl6qSe0c4V5UKq1LoGpCWZDaO HtGFAAABaVzxBoUAAAQDAEcwRQIgFz+1EcKmydHQMSNzfBgQQJ2+0a4+Kr3fzDhj MPF9d6sCIQDRpbiMtGJECRAY66i5KfCYQAupiWYIVBzgERSX1tH7/wB2AId1v+dZ fPiMQ5lfvfNu/1aNR1Y2/0q1YMG06v9eoIMPAAABaVzxB8cAAAQDAEcwRQIhAMMp z3zpdchLbfisbsbtvlBrpIeu2ZvmM2EfLJjqvrWrAiBSDjYmuDWsch7Joe9xN/DX wRH1Taq0C3PLS2p9m9Im9TANBgkqhkiG9w0BAQsFAAOCAQEAHmf0wFs0wLW2boGp nytfqKiD6zX1B4MJl70UDTd3HwG9+uQsaNgwRBlN3NNmXDgdGNSwhDzORhr4cZfn G+J/8DMsfVBousEwP7FTSFdjaAkUW9RbZCJaMKOcs5efUX4p+Up4axiR2/L8cnr9 t3MavjXe4FkKZAbBIU4igKwzjejm4o+rG7dytV7Gug1HO2UO2Cu6CtOC6EcnOwQb 2h2/TTLg3XDHTyfKgpLJkrilMEs98mlrMvCj9KOqoAFAKhmH6Rj9zIfqGJ7ifEb/ T83fLQfoQ4auwB7Rmv8HoxjU2rPEqs6POgKKaomeVVnkCJq89tdcoPPlWgwzuQsd /TRiYQ==


END CERTIFICATE-----
BEGIN CERTIFICATE-----

MIIEsTCCA5mgAwIBAgIQBOHnpNxc8vNtwCtCuF0VnzANBgkqhkiG9w0BAQsFADBs MQswCQYDVQQGEwJVUzEVMBMGA1UEChMMRGlnaUNlcnQgSW5jMRkwFwYDVQQLExB3 d3cuZGlnaWNlcnQuY29tMSswKQYDVQQDEyJEaWdpQ2VydCBIaWdoIEFzc3VyYW5j ZSBFViBSb290IENBMB4XDTEzMTAyMjEyMDAwMFoXDTI4MTAyMjEyMDAwMFowcDEL MAkGA1UEBhMCVVMxFTATBgNVBAoTDERpZ2lDZXJ0IEluYzEZMBcGA1UECxMQd3d3 LmRpZ2ljZXJ0LmNvbTEvMC0GA1UEAxMmRGlnaUNlcnQgU0hBMiBIaWdoIEFzc3Vy YW5jZSBTZXJ2ZXIgQ0EwggEiMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4IBDwAwggEKAoIBAQC2 4C/CJAbIbQRf1+8KZAayfSImZRauQkCbztyfn3YHPsMwVYcZuU+UDlqUH1VWtMIC Kq/QmO4LQNfE0DtyyBSe75CxEamu0si4QzrZCwvV1ZX1QK/IHe1NnF9Xt4ZQaJn1 itrSxwUfqJfJ3KSxgoQtxq2lnMcZgqaFD15EWCo3j/018QsIJzJa9buLnqS9UdAn 4t07QjOjBSjEuyjMmqwrIw14xnvmXnG3Sj4I+4G3FhahnSMSTeXXkgisdaScus0X sh5ENWV/UyU50RwKmmMbGZJ0aAo3wsJSSMs5WqK24V3B3aAguCGikyZvFEohQcft bZvySC/zA/WiaJJTL17jAgMBAAGjggFJMIIBRTASBgNVHRMBAf8ECDAGAQH/AgEA MA4GA1UdDwEB/wQEAwIBhjAdBgNVHSUEFjAUBggrBgEFBQcDAQYIKwYBBQUHAwIw NAYIKwYBBQUHAQEEKDAmMCQGCCsGAQUFBzABhhhodHRwOi8vb2NzcC5kaWdpY2Vy dC5jb20wSwYDVR0fBEQwQjBAoD6gPIY6aHR0cDovL2NybDQuZGlnaWNlcnQuY29t L0RpZ2lDZXJ0SGlnaEFzc3VyYW5jZUVWUm9vdENBLmNybDA9BgNVHSAENjA0MDIG BFUdIAAwKjAoBggrBgEFBQcCARYcaHR0cHM6Ly93d3cuZGlnaWNlcnQuY29tL0NQ UzAdBgNVHQ4EFgQUUWj/kK8CB3U8zNllZGKiErhZcjswHwYDVR0jBBgwFoAUsT7D aQP4v0cB1JgmGggC72NkK8MwDQYJKoZIhvcNAQELBQADggEBABiKlYkD5m3fXPwd aOpKj4PWUS+Na0QWnqxj9dJubISZi6qBcYRb7TROsLd5kinMLYBq8I4g4Xmk/gNH E+r1hspZcX30BJZr01lYPf7TMSVcGDiEo+afgv2MW5gxTs14nhr9hctJqvIni5ly /D6q1UEL2tU2ob8cbkdJf17ZSHwD2f2LSaCYJkJA69aSEaRkCldUxPUd1gJea6zu xICaEnL6VpPX/78whQYwvwt/Tv9XBZ0k7YXDK/umdaisLRbvfXknsuvCnQsH6qqF 0wGjIChBWUMo0oHjqvbsezt3tkBigAVBRQHvFwY+3sAzm2fTYS5yh+Rp/BIAV0Ae cPUeybQ=


END CERTIFICATE-----

Asked by Adze99 1 年前

Answered by jscher2000 1 年前

  • 已解決
  • 封存

Firefox Add-on webpages look wrong and can neither install nor download extensions

Hi, I am experiencing some troubles with Firefox Add-on webpages since, as I can estimate, version 60 onwards. - Firefox Add-on webpages (https://addons.mozilla.org/en-US… (閱讀更多)

Hi,

I am experiencing some troubles with Firefox Add-on webpages since, as I can estimate, version 60 onwards.

- Firefox Add-on webpages (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/) look wrong and I cannot download or install any extension.

- Also the Firefox Add-on tab (about:addons) looks weird and updating extensions fails.

- Trying to download an extension directly (such, for instance, https://addons.cdn.mozilla.net/user-media/addons/1347/clippings-6.1.3.1-fx.xpi?filehash=sha256%3A07b13f5ecfb2e4c960980faa7c8e4ef4a2ac7f9c458bf083c7bcb72efb674edf) renders a "Unable to connect" error.

- I can see Firefox Add-on pages correctly in Chrome but not in Vivaldi and Safari.


I have unsuccessfully tried the following suggested solutions:

- Refresh the page.

- Clear cookies and cache.

- Re-start Firefox with add-ons disabled.

- Refresh (reset) Firefox.

- Create a new profile.

- Disable hardware (acceleration) performance.

- Disable anti-virus.

- Disable firewall.


I have also tried to follow the suggestions in the following links without any success:

- https://support.mozilla.org/en-US/kb/websites-look-wrong-or-appear-differently

- https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-problems-images-not-show

When I load the Firefox Add-ons main page the console outputs:


Content Security Policy: Directive ‘child-src’ has been deprecated. Please use directive ‘worker-src’ to control workers, or directive ‘frame-src’ to control frames respectively.

Content Security Policy: Couldn't process unknown directive 'prefetch-src'

Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://addons-amo.cdn.mozilla.net/amo-c9540ad5377a2101592d.css. (Reason: CORS request did not succeed).[Learn More]

Content Security Policy: The page's settings blocked the loading of a resource at inline ("script-src"). firefox:9:1

Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://addons-amo.cdn.mozilla.net/amo-0760732e46f8f83d4fa1.js. (Reason: CORS request did not succeed).[Learn More]

None of the "sha512" hashes in the integrity attribute match the content of the subresource.


So I think that there may be a problem with CSP or with CORS. I have managed to disable CORS but does not do the trick. I can find a way of disable CSP.


I am running:

Name: Firefox Version: 65.0.1 Build ID: 20190211233335 Update Channel: release User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.13; rv:65.0) Gecko/20100101 Firefox/65.0 OS: Darwin 17.7.0

Any ideas?

Thanks a lot for your attention and time.

Asked by JVJV 1 年前

Answered by JVJV 1 年前

  • 已解決
  • 封存

Impossible to make my website with HTTPS wíth certificate

Hello, there is a https:// setting that is destroying my charity project and (since my project is about creating funds for many charities), it's affection many other char… (閱讀更多)

Hello, there is a https:// setting that is destroying my charity project and (since my project is about creating funds for many charities), it's affection many other charities as well.

I’ve got a website called Doelshop.nl which raises free donations for charities. This is done through affiliate marketing, someone buys something through my website (I’m just linking through) and 75% of the commission goes to the charity that the buyer chooses. The buyer doesn’t pay anything extra.

PROBLEM with Firefox/Google Chrome

Many charities have applied (because they can get free donations through their users who are already shopping online), recently we have implemented in our system a function where each project can make their own subdomain.

This means, if you have a charity called ABC, you can create ABC.doelshop.nl and automatically you have selected the ABC charity. Very handy for charities, because it’s easy promotion.

Now here’s the problem, we have bought a SSL wildcard certificate to establish https:// connection for all these subdomains.

BUT, some are typing into their URL boxes: www.abc.doelshop.nl and this CANNOT be certified. Technically it can if we manually insert every subdomain into multiple certificates, which would cost us thousands of dollars. Also our subdomains are not set, new ones are being created all the time.

Both Firefox and Google Chrome now always give an error message when people type in their URL address with ‘www.’. People cannot even reach the website, it gives un unsafe warning and shoppers won’t donate for free to their charity.

We have redirected the ‘www.’ to ‘without www.’ but this doesn’t help.

PLEASE HELP

Is there any way where you could help, for example by listing these sub-subdomains as safe? I can give you any kind of openness to prove there is nothing scammy going on.

I’m willing to change these domain setups towards Doelshop.nl/abc instead of abc.doelshop.nl but it takes a while. If you could list it as a safe connection in the meantime that would also mean a lot!

Instead of using abc.doelshop.nl for testing, you can use https://make-a-wish.doelshop.nl (working) and https://www.make-a-wish.doelshop.nl (unsafe in your browser)

Asked by erwinklomp 1 年前

Answered by cor-el 1 年前

  • 已解決
  • 封存

Displaying website wrongly in fullscreen mode only - strip at the bottom of the screen

I'm using Firefox 65.0.1 (64-bit) on Windows 10 Home (1809) OS build 17763.292. When I open Firefox on full-screen on my laptop screen, there's a strip at the bottom of t… (閱讀更多)

I'm using Firefox 65.0.1 (64-bit) on Windows 10 Home (1809) OS build 17763.292. When I open Firefox on full-screen on my laptop screen, there's a strip at the bottom of the screen, hiding the bottom of the website page I'm on. The strip is like a screen shot from a previous website I might have visited. This doesn't happen if I'm not in full-screen mode, and strangely it doesn't happen if I drag the same Firefox window onto my external monitor (HDMI connected, 1080p, 24 inch). The phenomenon occurs in Private mode as well. Anyone knows anything about this bug? Is there a fix?

Asked by AngelK 1 年前

Answered by AngelK 1 年前