顯示下列標籤的問題: 顯示所有問題
  • 已解決

Youtube playback performance has gone down June 2024

Over the past week or so, Youtube videos take a while to start, and will at times just stop and buffer. I turned off uBlock Origin for Youtube, and I have Youtube Premium… (閱讀更多)

Over the past week or so, Youtube videos take a while to start, and will at times just stop and buffer. I turned off uBlock Origin for Youtube, and I have Youtube Premium, but this issue is still happening. Ookla speed test is 569.32 Mbps download, and 23.50 Mbps upload. My Firefox is set to automatically update. Current version is 127.0.1

mikeyvsaul 於 4 週前 詢問

mikeyvsaul 於 4 週前 解答

  • 已解決

Media resource could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_METADATA_ERR (0x806e0006)

A recent set of system updates appears to have made most website videos not play in Firefox. When I inspect the Developer Tools - > Console tab the most detail Firefo… (閱讀更多)

A recent set of system updates appears to have made most website videos not play in Firefox.

When I inspect the Developer Tools - > Console tab the most detail Firefox gives are an error line similar to: Media resource URL could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_METADATA_ERR (0x806e0006)

Internet searches for the error name and error hex do not appear yield any applicable troubleshooting, nor any methods of collecting additional problem data.

How can I obtain more detail on where the error is happening and how Firefox might be interacting with other packages present on my system?

Arch Linux has some older ffmpeg-compat packages, but those don't appear to match any of the web results, in that they're even older versions of ffmpeg.

yay -Ss ffmpeg-compat aur/ffmpeg-compat-55 2.3.6-4 (+24 0.00)

   Compatibility package for ffmpeg to provide versions 55 of libavcodec, libavdevice and libavformat, not anymore provided by the ffmpeg package

aur/ffmpeg-compat-54 1.2.12-4 (+87 0.00)

   Compatibility package for ffmpeg to provide versions 54 of libavcodec, libavdevice and libavformat, not anymore provided by the ffmpeg package

mjevans 於 2 個月前 詢問

mjevans 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Firefox 128.0

Problem loading images on Home Depot website. It happens when you want detailed images of a product. This is not just one linux distribution. Its many of them. In the cas… (閱讀更多)

Problem loading images on Home Depot website. It happens when you want detailed images of a product. This is not just one linux distribution. Its many of them. In the case of Ubuntu same problem with Snap version. Whether .deb or Snap doesn't matter.

I've got a test machine with 10 ssd's in it. I switched over to Ubuntu 24.04 that I installed/configured several months ago. Before updating I checked Firefox. It was version 125. No problems with Home Depot. Updated system. Firefox updated to 128.0. Home Depot wouldn't load images anymore. Did all the usual stuff like disabling a couple of extensions. There are only two. Adblock Plus and Weather. Other than that no changes to Firefox that would be a problem.

I've got Google Chrome installed on these machines too. Home Depot no problem. Images of product load and display fine.

I don't order much on Home Depot so using Google Chrome is not a problem for me. But it is annoying and I know I'm not the only one. Seen it posted in a few forums with no resolution. Also, I have not had any problems with Amazon or Lowes website.They are similar in that they display detailed images of each product. I'm not implying that Home Depot is the only one. Just that its the only one I have discovered. If I recall correctly 127.x may have been where it started. The general images of many products don't seem to be a problem.

Thanks, Gerald

gerald100 於 2 天前 詢問

gerald100 於 1 天前 解答

  • 已解決

Unable to Access FlightRadar24 web site due to issue with WebGL

Since this week I have been unable to access flightradar24 web site due to a problem with WebGL. It tells me that I need a compatible browser e.g. Firefox I am running L… (閱讀更多)

Since this week I have been unable to access flightradar24 web site due to a problem with WebGL. It tells me that I need a compatible browser e.g. Firefox

I am running Linux Mint 21.3 Cinnamon on and I7 processor with a NVIDIA Corporation GK208B [GeForce GT 710] graphics card.

I have edited the about:config file as follows:

webgl.force_enabled TRUE

but noted a collection of failed messages as shown on the attached screen shot.

This web site is still accessible using chromium on the same computer, suggesting that there isn't a hardware problem.

Thanks

Howard

h.brissenden 於 4 個月前 詢問

h.brissenden 於 4 個月前 解答

  • 已解決

Unable to paste screenshot into Google Translate

When I try to screenshot (Windows+Shift+S) and paste the screenshot into Google Translate, I get the error message: Unable to paste from clipboard right now. Try copying… (閱讀更多)

When I try to screenshot (Windows+Shift+S) and paste the screenshot into Google Translate, I get the error message:

Unable to paste from clipboard right now. Try copying the image again.

This functionality works in every other browser I've tried (Chrome, Edge, Brave, Opera GX), so it's not a Google problem, I don't think.

Patrick R. 於 4 個月前 詢問

zeroknight 於 4 個月前 解答

  • 已解決

Captcha not working on firefox 127.0.1 yet again

Hi, am running firefox 127.0.1 on a windows 11 desktop. Numerous sites that use a captcha to login fail. In other words, the captcha never loads and I cannot login to th… (閱讀更多)

Hi,

am running firefox 127.0.1 on a windows 11 desktop. Numerous sites that use a captcha to login fail. In other words, the captcha never loads and I cannot login to those sites. Such sites include teamfaderpro, Coursera, and bandcamp. All logins fail as the captcha is required to be passed prior to logging in, but the captcha never appears and so when I try to log in, nothing happens and I cannot login.

I have tried the above same sites on the Edge browser and have no such issue, the captcha shows and I can login.

Just FYI, the agent switcher setting change recommended by others previously is not suitable. When I tried that fix I was unable to access a considerable percentage of the internet due to some cloudflare issue, so the agent switcher setting is not an option. So far, I have tried all recommended settings to fix this issue and nothing has worked.

I am surprised no one else is having this issue.

Any help is appreciated, or at least inform google/mozilla about this issue as it has been ongoing (on and off) for me for many months. And yes, this problem is persistent for me at the moment, it remains despite rebooting windows, despite clearing cookies and cache (which I have set to automatically delete when exiting firefox).

Justin 於 4 週前 詢問

lmacri 於 2 週前 解答

  • 已解決

Outlook Live not displaying email content

The site opens, I can click to open an email but no content is shown. Starting Firefox in safe mode...same thing. Works fine on Edge. A month ago it was I couldn't dele… (閱讀更多)

The site opens, I can click to open an email but no content is shown. Starting Firefox in safe mode...same thing.

Works fine on Edge.

A month ago it was I couldn't delete or mark any emails read. Then that just started working again.

Whats going on with Firefox these days? I've used this browser for years with few problems.

Adrenoreceptor 於 3 個月前 詢問

zeroknight 於 3 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

OneDrive photos not loading

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank.… (閱讀更多)

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank. Screenshot attached.

This is working fine on Google Chrome, but I would prefer not to use chrome for privacy reasons.

Can anyone help me with this?

Regards, Harrison

h.bade93 於 2 年前 詢問

h.bade93 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 15199799165570062406

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 15199799165570062406 This is the site https://one.walmart.com/content/usone/… (閱讀更多)

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your support ID is: 15199799165570062406

This is the site https://one.walmart.com/content/usone/en_us/company.html this site I connect to for work related issues, I can use private browsing, but not the regular browsing.

Seekerkiller 於 2 年前 詢問

cor-el 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

how do i save a website to my browsing history?

I accidentally deleted gmail.com from my web history and now i have to type it fully every single time. it's annoying! how do i recover it from saved websites? … (閱讀更多)

I accidentally deleted gmail.com from my web history and now i have to type it fully every single time. it's annoying! how do i recover it from saved websites?

Alec 於 2 年前 詢問

cor-el 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

cannot sign in to https://maps.harley-davidson.com with firefox

as of yesterday 6-10 i cannot sign into this site https://maps.harley-davidson.com/ I've tried disabling all the security i could think of. i can sign in if i use Microso… (閱讀更多)

as of yesterday 6-10 i cannot sign into this site https://maps.harley-davidson.com/ I've tried disabling all the security i could think of. i can sign in if i use Microsoft edge or if i put fire fox in trouble shoot mode. in troubleshoot mode i can sign in but the site will not display anything. this was working just fine until yesterday Ive made no changes to anything. please help

cunfuzed 於 2 年前 詢問

cor-el 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Must enter Captcha characters every time I try to access the Amazon website

For the past few days I get the request to enter captcha characters every time I try to access the Amazon website using Firefox on my Win10 PC. It works fine on my Firefo… (閱讀更多)

For the past few days I get the request to enter captcha characters every time I try to access the Amazon website using Firefox on my Win10 PC. It works fine on my Firefox for android on my phone and also works fine using the Edge browser on this PC.

I've tried resetting Firefox. I've tried troubleshooting mode. I've tried turning off enhanced tracking. What else could cause Amazon.com to feel the need to verify that I am not a robot ?

gerrybroman 於 2 年前 詢問

gerrybroman 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Youtube Videos Now Stutter

Hi there I've had firefox for years and never had much issues. I've never had this issue before the most recent update where now youtube videos constantly stutter. It's … (閱讀更多)

Hi there

I've had firefox for years and never had much issues. I've never had this issue before the most recent update where now youtube videos constantly stutter. It's just Firefox as other browsers work fine. I've updated my graphics card and did a little bit of research but none of the fixes quite did it for me. In the past couple days I've always had Firefox crash on me twice, which hasn't happened before either. So I'm not sure what's going on, but I'm prone to point fingers at an update. I don't install extensions or themes, so the only extension I have really is uBlock Origin but that's been there forever. I've restarted my computer as well. It is not my resources, they are more than fine my RAM and CPU and Graphics Card. Task manager shows nothing is even above 50% (CPU, GPU, Memory) when playing the video. I've also tried creating a new profile and opening up a new profile. Same issue.

Can anyone suggest any fixes or is this a firefox update bug?

EDIT: This appears to be for all videos I am playing on Firefox. It also does not matter if I set it to the lowest quality, even 144p, it will still stutter nonstop.

novashmtv 於 2 年前 詢問

novashmtv 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Why are google sites (Youtube, Gmail and Search) getting disconnected?

Why are google sites (Youtube, Gmail and Search) getting disconnected when all other sites are still connected to the Net? This has been happening since November 2021. … (閱讀更多)

Why are google sites (Youtube, Gmail and Search) getting disconnected when all other sites are still connected to the Net? This has been happening since November 2021.

When that happens I close the FF and then immediately open it. Now the google sites work properly.

Never had that problem with other sites.....never!

Why the hell is this happening? Is FF responsible or Google?

So what is the solution?

Raz 於 2 年前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 2 年前 解答

  • 被鎖定
  • 封存

this happens whn ever i clean history or cache in Firefox

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav … (閱讀更多)

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav eanother problem when shut dw nte computer and restart Mozlla hangs and will not load could it be my home page I use xfinity

 whay doe it   hang and take forever to  load  at start up

Mary 於 2 年前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 最近回覆於 2 年前

  • 已解決
  • 封存

Firefox won't open https://www.metrobyt-mobile.com/

I am running Firefox 100.0.2 64 bit and now after literally years of visiting https://www.metrobyt-mobile.com/ to pay my mobile bill every month, it won't open the page. … (閱讀更多)

I am running Firefox 100.0.2 64 bit and now after literally years of visiting https://www.metrobyt-mobile.com/ to pay my mobile bill every month, it won't open the page. [See image of error]. I have gone into settings | browser privacy and tried turning off blocking for cookies, tracking content, cryptominers, and fingerprinters. No difference. I have gone into Enhanced Tracking Protection and clicked on Manage Exceptions and it won't give me an option to add the website. The site opens normally in Chrome. I find the instructions for "What to do if a site seems broken", but there is no shield or broken shield next to the web site address to click on. [See second image].

panchorob 於 2 年前 詢問

user104147805413306348376805769878442569366 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Corrupted App Icon

One (and only one) of the App icons, on Outlook.com, for OneDrive is corrupted, and will not open. It is unique problem that only occurs when using the Firefox Browser, a… (閱讀更多)

One (and only one) of the App icons, on Outlook.com, for OneDrive is corrupted, and will not open. It is unique problem that only occurs when using the Firefox Browser, and only when trying to open OneDrive by clicking on the OneDrive icon in the app launcher feature through Outlook.com. One Drive will open from that same app icon in other browsers and One Drive will open using the Firefox Browser when accessing it from every other option. It is only a problem, when on the Firefox Browser, and only when trying to access OneDrive through the app launcher icon for OneDrive, while in Outlook.com. I've tried "Refresh Firefox" and the issue temporarily goes away, and access is successful through the link I have described, but, only immediately after the refresh. Later, it will again no longer connect again...unless I again Refresh Firefox. The issue appears (to me) to be a broken address stream when the problem occurs, but, again, this only occurs under the conditions I have described. It has worked fine for many years and just within the last four days suddenly became a problem. Yes, I have other options to access OneDrive, but the app for OneDrive while on Outlook.com emails is the most convenient since I am often communicating with a recipient of a link to a file stored in a file on the online OneDrive. I've tried the Troubleshooting Mode, and nothing appeared to be highlighted, and I have tried clearing the cache numerous time. Please help.

anastasiaanthony8 於 2 年前 詢問

jonzn4SUSE 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Trying to sign into Google/YouTube/etc. always leads to my old university log in page?

Every time I try to sign into my Google account (including related sites like YouTube), I'm rerouted to the Microsoft sign in page for my old university, and can't log in… (閱讀更多)

Every time I try to sign into my Google account (including related sites like YouTube), I'm rerouted to the Microsoft sign in page for my old university, and can't log in. This only happens on Firefox, if I switch to another browser then there's no problem.

So far I've tried:

  • Deleting all of my history including my cache and cookies.
  • Once I'm at the site I'm rerouted to, going into History, right-clicking on the url, and clicking "Forget this site."

Neither have worked. Any suggestions appreciated!

jonesjulia31 於 2 年前 詢問

jonzn4SUSE 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Cannot log into Twitter [fixed]

I have tried every troubleshooting from the other answers available on the support website but whenever I am trying to login, it shows a black screen and I also unregiste… (閱讀更多)

I have tried every troubleshooting from the other answers available on the support website but whenever I am trying to login, it shows a black screen and I also unregistered Twitter from about:serviceworkers but still nothing, I also cannot upload the screenshot here it just says uploading and nothing else. Images are not uploading even from other devices.

Here is one of the errors showing on the console: Cross-Origin Request Blocked

Update: this issue was because of a filter from uBlock's list. Fixed now. I am not sure how to close my question.

Amay 於 2 年前 詢問

Amay 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Gmail site doesn't open despite Youtube and Translator sites are ok, even on Chrome Browser

em pt-br: Olá Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Sup… (閱讀更多)

em pt-br:

Olá

Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Suporte deles não ter resolvido o problema, eu decidi mudar para o Firefox apesar de não ser o mais legal nem prático e intuitivo para se navegar como o Opera e o Vivaldi, mas sim por popularidade.

-O problema: Desde ontem, a página do Gmail não abre, isto é, mostra uma página totalmente em branco conforme anexo, apesar do link estar correto e, na verdade, eu utilizar os links dos Favoritos para diminuir a digitação e aumentar a agilidade.

-Minhas tentativas de solução: Eu desabilitei todas as extensões do Firefox (eu eu já utilizava mesmo antes do problema ocorrer); Eu executei uma limpeza geral utilizando o CCleaner; Eu abri o Chrome e, para variar, me loguei (por causa do problema mencionado acima) e a página do Gmail é exibida corretamente com todos os e-mails de hoje; Eu copiei este link do Gmail, no Chrome, para utilizar no Firefox porque estavam diferentes mas mesmo assim o problema persiste.

Acabaram as ideias

Obrigado

PS: Como inserir mais imagens porque só uma é permitida?

english: Hello

Due to Chrome not keeping my credentials and every time I started this browser I had to provide my login and password in addition to the fact that their Support didn't solve the problem, I decided to switch to Firefox despite not being the coolest not practical and intuitive to navigate like Opera and Vivaldi, but by popularity.

-The problem: Since yesterday, the Gmail page does not open, that is, it shows a completely blank page as attached, although the link is correct and, in fact, I use the Favorites links to reduce typing and increase agility.

-My solution attempts: I disabled all Firefox extensions (I was using them even before the problem occurred for the first time); I performed a general cleanup using CCleaner; I opened Chrome and for a change I logged in (because of the problem mentioned above) and the Gmail page displays correctly with all of today's emails; I copied this link from Gmail, in Chrome, to use in Firefox because they were different but the problem still persists.

the ideas finished

TY

PS: how to insert more images because only one is allowed? (joined printscreens)

Theosz 於 2 年前 詢問

Theosz 於 2 年前 解答