An issue with displaying images on certain sites/FF's profile folder/storage?

Hey all - been trying to troubleshoot an issue with Firefox (multiple of the latest versions, but 77 currently) on Mac OSX Catalina, appreciate any help! Issue: Certain … (閱讀更多)

Hey all - been trying to troubleshoot an issue with Firefox (multiple of the latest versions, but 77 currently) on Mac OSX Catalina, appreciate any help!

Issue: Certain websites intermittently display strange behavior, such as not loading interactive content (videos/gifs on reddit, for example, displaying as static images) and some sites not loading images at all (Twitter shows empty boxes where images would be) and a few other similar issues.

Steps I've tried: - Using a private window solves almost all the issues. But disabling all extensions and plugins in a normal window doesn't solve it. (I believe I understand private windows to use the RAM for caching but use the HDD under normal circumstances?) - Enabling/disabling VPN makes no difference, nor does what network I'm on, and other devices on this network have no similar issues - Other browsers on the same computer have no issues - Malware, anti-virus, etc all are active and scan has been run a few times. - Apple's hardware diagnostic turns up no issues, and this has happened now in FF over multiple of the latest versions (not sure when exactly it started) on two different Macbooks, though the new one is from an image of the old one (maybe that's something?) - Uninstalling/reinstalling FF does not make a difference

Where I'm at: The only thing that sort of worked (But it's now stopped working on certain sites, but continues to work for others) is moving FF's profile folder, uninstalling, and reinstalling. I was lead to believe FF would then create a new folder when this happened, but it just kicked up an error for me and wouldn't start. When I moved the old profile folder back and started up the freshly installed version with the old profile folder, the problems were all solved. Though as mentioned, they are starting to happen again on some of the sites. No errors or changes have been made that I can identify, plenty of space available on the HDD, etc.

I've become a big fan of FF over the years (over Chrome), and want to stay in a privacy-focused browser, but I haven't been able to find much that seems to help this specific situation online. Any help is appreciated!

Asked by alex144 14 小時前

Last reply by Shashank Shekhar 11 小時前

Unable to sign into certain sites

I've run into a strange issue lately - certain sites are left unable to sign in. I've tried disabling add-ons, clearing cache, cookies, history, lowering my security sett… (閱讀更多)

I've run into a strange issue lately - certain sites are left unable to sign in. I've tried disabling add-ons, clearing cache, cookies, history, lowering my security settings, adding site exclusions, disabling VPN, refreshing firefox, uninstall/reinstall, uninstall/clear data/reinstall/refresh firefox, everything. Still, nothing.

One site in particular is Dropbox. I enter my creds, it asks for my authenticator, error. So I tried in another browser and it works fine. So it's definitely a firefox issue.

I did disable my authenticator temporarily, and was able to sign in on Firefox. However the moment I re-enabled it, I'm no longer able to sign in again.

I have a few other sites that won't sign in either. Some give errors, some accept my password then refresh to the non-signed in page.

I'm at a loss. I've tried everything I can think of. And confirmed all sites work in other browsers.

OS: Windows 10 OS Version: 1909 Firefox: 78.0

Asked by Arí 2 天前

Last reply by Arí 1 天前

  • 已解決

Version 77 big problem

Today when I started Firefox it auto-updated to version 77, and all web-pages looked like a mess of weird symbols like the ones in the screenshot I attached. I tried disa… (閱讀更多)

Today when I started Firefox it auto-updated to version 77, and all web-pages looked like a mess of weird symbols like the ones in the screenshot I attached.

I tried disabling all addons and plugins, and some other stuff but nothing worked.

So I downgraded to 76.0.1 and everything works fine, it's definetly a problem with version 77.

I guess I won't be updating until I know this problem was adressed.

Asked by bayus.firestorm 1 個月前

Answered by bayus.firestorm 1 天前

Log In Button Doesn't Work on Websites

Hi everyone, I have been having some problems with the log in button on several websites, with some websites not loading after I click 'log in'. I tried disabling add-ons… (閱讀更多)

Hi everyone,

I have been having some problems with the log in button on several websites, with some websites not loading after I click 'log in'. I tried disabling add-ons on Firefox and going into 'Safe Mode', but it doesn't seem to work. Can you help me please?

Thank you.

Asked by brenden.hiskins 1 天前

Last reply by brenden.hiskins 1 天前

78.0.1 update: extensions still visible under add-ons but have vanished from top bar

Firefox upgraded to 78.0.1 but my extensions are now inaccessible/invisible. They show as enabled in the about:add-ons tab but no longer appear at the top of the main wi… (閱讀更多)

Firefox upgraded to 78.0.1 but my extensions are now inaccessible/invisible. They show as enabled in the about:add-ons tab but no longer appear at the top of the main window - so I casn no longer access them.

Asked by anharker 2 天前

Last reply by cor-el 2 天前

  • 已解決

Updated to 78.0.1 (64-bit)

Just updated to the latest version but when I load up Firefox and select a website, it isn't loading the page. I've tried other browsers and these work. I've cleared my c… (閱讀更多)

Just updated to the latest version but when I load up Firefox and select a website, it isn't loading the page.

I've tried other browsers and these work.

I've cleared my cache and history and reset my connection and still the same, won't load a page.

Asked by chris_godfrey01 2 天前

Answered by FredMcD 2 天前

  • 已解決

Almost every site is broken in Firefox 77

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004. Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008 Now Firefox 77 breaks 99% of … (閱讀更多)

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004.

Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008

Now Firefox 77 breaks 99% of all websites. (See attached screenshot.) www.example.com www.google.com www.wikipedia.org etc

Somehow, support.mozilla.org works, UNTIL I try to log in.

I've tried incognito mode, safe mode, etc. When I change charset of the page, the text displays differently, but it's still a useless mishmash.

--- BUT --- when I open developer tools, click the HTML request and click the Response tab, the HTML renders correctly there.

Asked by milan2 1 個月前

Answered by cor-el 4 週前

  • 已解決

how do I return to same location on bookmark after opening link instead of returning to top of bookmark?

Example.... I am in main bookmark page. Scroll down to middle of bookmark and select a bookmarked website. Click on website to view. Then click on upper left hand corne… (閱讀更多)

Example....

I am in main bookmark page. Scroll down to middle of bookmark and select a bookmarked website. Click on website to view. Then click on upper left hand corner arrow and it returns me to the top of the bookmark page, rather than returning to the same location of the bookmark.

Disabled all the plugin, cleared cache, history, etc., and still get the same results. Really frustrating to have to scroll down the bookmark page to get to the website.

Never had this problem until installing v. 75 and 76.

Asked by eastof111 1 個月前

Answered by jscher2000 2 週前

firefox

since today I cant open web browser nor links from emails to websites, Each time I get error messages. In settings, ff is shown as default browser. have tried re installi… (閱讀更多)

since today I cant open web browser nor links from emails to websites, Each time I get error messages. In settings, ff is shown as default browser. have tried re installing but no solution so far? many thanks

Asked by Chris Cox 3 週前

Last reply by cor-el 3 週前

Background Images Bleed Between Tabs

When I am switching back and forth between tabs, occasionally the background image from one tab will overlay part of another tab. This is beyond annoying... The images at… (閱讀更多)

When I am switching back and forth between tabs, occasionally the background image from one tab will overlay part of another tab. This is beyond annoying...

The images attached are as follows. 1. the lower right portion of a page as it should appear. 2. the lower right portion of another page, showing the blue background image (it is just a fade in this case) 3. the lower right portion of the 1st page with the image from the 2nd tab covering the lower right-hand section.

The first page is the left-most-tab of all my open tabs. It isn't the 1st tab I opened, but it is where I do a lot of work, and I keep that as the left-most tab

The image can come from any other tab.

77.0.1 Firefox Release June 3, 2020 (64-bit) Windows 10 version 1909 with updates as of June 9, 2020

Various extensions including Privacy Badger, Cookie AutoDelete, uBlock Origin. None of which were impacting images a month ago...

Asked by DebraBk 3 週前

Last reply by DebraBk 3 週前

I keep getting SECURE CONNECTION FAILED trying to sign in to my GMail account.

I keep getting SECURE CONNECTION FAILED trying to sign in to my Gmail Email account. It was fine yesterday. Everything else (websites etc) I can accesson Firefox Browser.… (閱讀更多)

I keep getting SECURE CONNECTION FAILED trying to sign in to my Gmail Email account. It was fine yesterday. Everything else (websites etc) I can accesson Firefox Browser.

HOW CAN I SORT THIS?

Asked by imagefact2014 4 週前

Last reply by Roland Tanglao 4 週前

Unresponsive Scripts and Browser not responding issues

I am having severe issues with unresponsive scripts and Firefox not responding. Once the scripts stop responding on one page, it spreads to the others I have open. I've c… (閱讀更多)

I am having severe issues with unresponsive scripts and Firefox not responding. Once the scripts stop responding on one page, it spreads to the others I have open. I've cleared cache/cookies/data, I've gone into the configuration and changed the seconds to see if the script will complete, and I've tried the recommended extension (Javascript stop and go?), but then web pages won't load. I'm at a loss as to what else to do. Could this be a malware/virus issue?

The browser also stops responding, and once it gets started, it keeps doing so to the point I can't use the browser.

Asked by hashbrowngirl23 3 週前

Last reply by hashbrowngirl23 3 週前

www.<website>.com in location bar creates http://www.<website>.com, not httpS://www.<website>.com

When I key www.<website>.com in location bar and hit enter, Firefox uses http://www.<website>.com, not httpS://www.<website>.com, to find the website. M… (閱讀更多)

When I key www.<website>.com in location bar and hit enter, Firefox uses http://www.<website>.com, not httpS://www.<website>.com, to find the website. Most of the time the http:// version does not resolve to a website. It just hunts and hunts and hunts. This same thing happens many times when I click on a link in gmail which I open in Firefox.

Since we are all supposed to be using httpS:// these days, why doesn't Firefox default to https://?

Is there some setting that I'm missing?

Thanks, Caitlin

Asked by Caitlin 3 週前

Last reply by jscher2000 3 週前

oxid-shop login no longer works under Firefox

I think this is a problem of Firefox, because the login in my oxid shop works under MS Edge. Anyway, in Firefox I see the login window of oxid but despite entering the co… (閱讀更多)

I think this is a problem of Firefox, because the login in my oxid shop works under MS Edge.

Anyway, in Firefox I see the login window of oxid but despite entering the correct access data, I do not get into the oxid backend. The login window is always there.

Asked by gilada22 1 個月前

Last reply by Pallavi kumari 3 週前

Strange Characters on FireFox Account page.

I have updated to Firefox 77. I go to https://accounts.firefox.com and I met with a whole page of these symbols: ��YYs�H�+lG����:�4���,7�1z�(U�@ց�~�fIC�����}@�TUy~… (閱讀更多)

I have updated to Firefox 77. I go to https://accounts.firefox.com and I met with a whole page of these symbols:

��YYs�H�+lG����:�4���,7�1z�(U�@ց�~�fIC�����}@�TUy~��)}��q��ie������BX�r��� �nQ�?����K#T��4j�Ѻ�<=�DѾJ_bvh=W

I can browse web pages fine, but I cannot gain access to login to my FireFox Account. I have had to use another browser to post this as I needed to login to my Forefox Account in order to do so.

Why am I seen these symbols?

Asked by Matt J 4 週前

Last reply by jscher2000 3 週前

Hard crash every time I visit a certain site

A few days ago I signed up to a certain website and had no problems, but since then, I've been back to that website three times and all three times - as soon as the site … (閱讀更多)

A few days ago I signed up to a certain website and had no problems, but since then, I've been back to that website three times and all three times - as soon as the site loads my machine instantly hard crashes - the screen freezes, cursor doesn't move and I'm forced to reset. This has NEVER happened to me before in 15 years of using Firefox! The first two crashes were in Firefox v76, and the third crash was v77, so I guess it's not version-specific.

Each time I restart firefox, my profiles.ini file has been deleted. It messes up other software too.

I'm going to avoid using that site again, but I'd like to report this somehow to the developers. What's the best way to do this? I went to Buzilla but I couldn't see any way to report bugs there.

Note that I am not going to do any troubleshooting as I do not want to take any risk of another crash.

Asked by MartyJames 1 個月前

Last reply by MartyJames 3 週前

VPN is detecting P2P protocol use whenever Firefox opens

I'm having a novel problem today for the first time. Firefox is apparently using a p2p protocol, and I have no idea why. My VPN is detecting this whenever I open Firefo… (閱讀更多)

I'm having a novel problem today for the first time. Firefox is apparently using a p2p protocol, and I have no idea why. My VPN is detecting this whenever I open Firefox. I disabled all extensions, tried opening Firefox's safe mode, and it doesn't matter what tab is open. Brave browser doesn't give me this problem. My VPN's servers do not allow P2P use, so this is a big deal. Why would Firefox be setting off the p2p alarm, and how can I fix this? I'm using the newest Firefox version on windows 10.

Asked by jamesbcad 4 週前

Last reply by jamesbcad 3 週前