顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決

Garagesale ebay listings problem - images not loading

For the last couple of days I have been having trouble with my Garagesale ebay listings. The images will not download when I start a Garagesale listing. The problem is sp… (閱讀更多)

For the last couple of days I have been having trouble with my Garagesale ebay listings. The images will not download when I start a Garagesale listing. The problem is specific to Firefox, as the same listings display correctly on Safari, with all images in place. Is there a security or other preference that might stop the images loading from the Garagesale server? I also get an error message when trying to access some other pages on the garagesale website (see attached image). Any help or possible solutions would be very welcome. I've tried all the usual cache emptying, refresh Firefox, restarts, etc, without any luck.

Thanks in advance.

sw14 於 2 個月前 詢問

sw14 於 2 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Cannot disable Cipher TLS_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256 or TLS_RSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384

Hi there, I'm trying to disable insecure ciphers in TLS 1.2 since 1.3 isn't widely supported yet. I'm using this to determine whats secure: https://browserleaks.com/ssl… (閱讀更多)

Hi there,

I'm trying to disable insecure ciphers in TLS 1.2 since 1.3 isn't widely supported yet.

I'm using this to determine whats secure: https://browserleaks.com/ssl

I cant find any option to disable these two ciphers:

0x009c TLS_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256 0x009d TLS_RSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384

Thanks :)

Reuben 於 7 個月前 詢問

Mike Kaply 於 7 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

TLS handshake for minutes, then fail. Computer restart always fixes

This started when I installed V68 on my Mac (I'm on 68.0.2 now, Mac is 10.12.6). About half the time when I start my computer in the morning, when I try to browse *any* … (閱讀更多)

This started when I installed V68 on my Mac (I'm on 68.0.2 now, Mac is 10.12.6). About half the time when I start my computer in the morning, when I try to browse *any* site (http or https), I get the TLS handshake attempt that lasts for several minutes, then connection fails.

BUT, *unlike other posts with this problem*, if I restart my computer (restarting FF does not fix it), all is well. A detail (not sure if relevant): the pages my (Comcast) server has local copies of, that is, my home page and a couple of very frequently accessed pages, I can access, but any other site, regardless of http or https, results in the TLS handshake "freeze 'n fail."

  • Edit: I just lost then, 10 mins later, regained my Comcast (internet, mail, cable). I did not re-start computer or FF, but when signal returned, I got the dreaded TLS Handshake Freeze 'N Fail. Again, computer restart let me come here to report.

ChrisG 於 1 年前 詢問

ChrisG 於 1 年前 解答