顯示下列標籤的問題: 顯示所有問題

YouTube line spacing is broken on Firefox (but not on other browsers - eg Vivaldi)

For the last few months YouTube appears to have broken CSS and text in multi-line blocks is broken and overlaps. I'd guess this is only for text that auto line wraps. Th… (閱讀更多)

For the last few months YouTube appears to have broken CSS and text in multi-line blocks is broken and overlaps. I'd guess this is only for text that auto line wraps. The example screenshot is of a pseudo dialog but the problem is everywhere on multi-line text in YouTube.

I'm running Firefox 124.0.2 (64-bit) on Operating System: openSUSE Tumbleweed 20240419 KDE Plasma Version: 6.0.4 KDE Frameworks Version: 6.1.0 Qt Version: 6.7.0 Kernel Version: 6.8.7-1-default (64-bit) Graphics Platform: Wayland Processors: 32 × 13th Gen Intel® Core™ i9-13900K Memory: 62.6 GiB of RAM Graphics Processor: AMD Radeon RX 6650 XT Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Product Name: Z790 AORUS ELITE AX

noh.spam 於 1 個月前 詢問

zeroknight 最近回覆於 1 個月前

  • 已解決
  • 封存

Videos freeze when scrubbing back

For a few months, I have encountered an issue with videos playback on my browser. On most websites (including Reddit, Dailymotion, and even some videos on YouTube), whene… (閱讀更多)

For a few months, I have encountered an issue with videos playback on my browser. On most websites (including Reddit, Dailymotion, and even some videos on YouTube), whenever I scrub back a video, it will stop for about ten seconds, while the audio keeps playing.

My current extensions are: Metamask, Bionic Reader, uBlock Origin, Return Youtube Dislike, and TWP Translate Web Pages. I have tried using Troubleshooting mode, but the problem persisted, so I think it's not because of my extension.

My OS is Opensuse Tumbleweed, with Firefox version 155.0.3. I didn't have this issue with Firefox ESR on my previous Debian 11 installation. I hope someone can find a solution for this, as it is extremely troublesome switching to Chrome whenever I want to watch videos.

xuantung.trinh.63 於 9 個月前 詢問

zeroknight 於 9 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

i can't play some (but not all) youtube videos with firefox 106.0.3

i can't play some (but not all) youtube videos. they do play on other web browsers. the message is "an error occured, please try again later. playback ID is ... " i'… (閱讀更多)

i can't play some (but not all) youtube videos. they do play on other web browsers.

the message is "an error occured, please try again later. playback ID is ... " 

i'm using firefox 106.0.3 on linux suse tumbleweed. Before I upgraded to both of these the same videos were playing ok.

ruthtoby 於 1 年前 詢問

ruthtoby 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

rumble video is not visible on a webpage

The rumble video interview of Jonathan Cahn by Greg Hunter is NOT visible in my linux version 91.12.0esr(64-bit) of Mozilla Firefox, straight from an openSuse software re… (閱讀更多)

The rumble video interview of Jonathan Cahn by Greg Hunter is NOT visible in my linux version 91.12.0esr(64-bit) of Mozilla Firefox, straight from an openSuse software repository and directly installable under yast, which is their administrator program over the linux software including the software manager

The web page in question is https://usawatchdog.com/only-way-to-save-america-is-turn-back-to-god-jonathan-cahn/ but the java script code is grayed out on this page

!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ugdmvn"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:)+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");

I have used other browsers, such as Opera, Brave, Google Chrome and the rumble video is clearly visible and playable.

What do I have to change in Firefox so that this video becomes visible on the page?

Randall

p.s. Greg Hunter is interested in this reply too

website.reader3 於 1 年前 詢問

jonzn4SUSE 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Large mouse cursor (scaled to 48px) when using >200% display scaling

The desktop mouse cursor becomes large when using Firefox with >200% display scaling. It doesn't matter if it's 250% or 300%, the result is the same. My system configu… (閱讀更多)

The desktop mouse cursor becomes large when using Firefox with >200% display scaling. It doesn't matter if it's 250% or 300%, the result is the same. My system configuration is as follows:

Opensuse Tumbleweed (up-to-date) Firefox 112.0.2 64bit KDE Plasma running Wayland

I've included 2 screenshots that show the difference in the mouse pointer size when outside of a Firefox window and inside it. Also, this issue is only present with Firefox; no other application produces this result. Any help or suggestions would be greatly appreciated!

Donnie 於 1 年前 詢問

Donnie 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Microphone Broken in latest update (109.0)

I recently updated my system (OpenSuse15.4) which included a Firefox update to version 109.0. I regularly use my mic for google voice, however even though I can select m… (閱讀更多)

I recently updated my system (OpenSuse15.4) which included a Firefox update to version 109.0.

I regularly use my mic for google voice, however even though I can select my microphone in Google voice, It never shows any input.

I tested my mic in other apps and it works fine. When I pull up my systems pulse audio volume control (pavucontrol), it does not show firefox in the recording tab like it used to when using Google Voice.

To test to see if it was a Google Voice error, I also tried testing my mic at https://mictests.com/, and zoom.com, but after selecting my desired input device, mictests.com was also unable to record anything, and again, pavucontrol did not show anything being recorded.

I have attached an image of pavucontrol that shows audacity recording audio. Normally, I would also see Firefox in this window when using the mic.

gnac 於 1 年前 詢問

jonzn4SUSE 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Error "content not available in a compatible codec" when trying to play video clips in websites

I am using Firefox 102.8.0esr on openSUSE Leap 15.4. Two days ago Firefox stopped playing video clips on websites, notably BBC News and Facebook. On BBC News I get the er… (閱讀更多)

I am using Firefox 102.8.0esr on openSUSE Leap 15.4. Two days ago Firefox stopped playing video clips on websites, notably BBC News and Facebook. On BBC News I get the error message "The content is not available in a compatible codec" but elsewhere just "video cannot be played". I have checked that the same video clips can be played without a problem in Google Chrome

piano.macvean 於 1 年前 詢問

piano.macvean 於 1 年前 解答

  • 已解決

honey shopping app - drop down boxes wont open

If i am on amazon for example and an item has more than 1 option, Honey presents drop down selection box so you can choose which one to drop list The issue is the drop d… (閱讀更多)

If i am on amazon for example and an item has more than 1 option, Honey presents drop down selection box so you can choose which one to drop list The issue is the drop down box never opens when you click on it, doesn't matter where on it you click, it wont open. I have cleared cache, reinstalled honey and nothing helps. I have multiple desktop pc's all running tumbleweed and they all have this issue. If i load Chromium that works ok, but i use Firefox and not Chromium. I'm using openSuse Tumbleweed (latest update).

Cat22 於 4 個月前 詢問

Cat22 於 4 個月前 解答

  • 封存

Radar site of the weather network has stopped working

I noticed this morning that the radar site of theweathernetwork.com has stopped working on Firefox. I am running the latest Firefox from OpenSuse Tumbleweed. The strange … (閱讀更多)

I noticed this morning that the radar site of theweathernetwork.com has stopped working on Firefox. I am running the latest Firefox from OpenSuse Tumbleweed. The strange thing is Vivaldi also has the same problem so I suspected it's not a Firefox problem. So I logged into Firefox on my two other Linux distros, Debian and Fedora and Firefox has the same problem on them!!. Strange that Vivaldi suffers the same problem, the radar site never loads in Firefox, and in Vivaldi it sort of loads but runs VERY slowly. I tried restarting Firefox in troubleshoot mode and it got as far as a page saying some browsers don't support the site and suggested I update my browser. It appears the radar site has made some sort of change which two browsers under Linux cannot cope with. Unfortunately the radar site of theweathernetwork.com is the best of all the sites available.

mccfrank 於 11 個月前 詢問

mccfrank 最近回覆於 10 個月前

  • 已解決
  • 封存

Media title not showing up in linux

I have been using Firefox on OpenSuse Tumbleweed. When media is playing in Firefox, the media player widget says, "Firefox is playing Media". There is no thumbnail or tit… (閱讀更多)

I have been using Firefox on OpenSuse Tumbleweed. When media is playing in Firefox, the media player widget says, "Firefox is playing Media". There is no thumbnail or title. I have tried on multiple websites, and all are the same.

media.hardwaremediakeys.enabled is set to true.

Chromium on the same system shows the title and progress bar, but no thumbnail.

ow.behr 於 1 年前 詢問

jonzn4SUSE 於 1 年前 解答

Many major websites play video frames out of sequence.

The video from most websites plays out of sequence. It appears that approximately every one second plays its frames in reverse order. This occurs with most video streamin… (閱讀更多)

The video from most websites plays out of sequence. It appears that approximately every one second plays its frames in reverse order. This occurs with most video streaming services and major sites. For example, all Amazon, Sam's Club, Walmart and other website product videos. Occasionally, Amazon product videos just say not compatible. However, YouTube videos with very rare excepts play fine in Firefox. Those problem sites play the videos fine under Edge for Linux. But, I would much rather use Firefox. I'm sure this a codec related issue. Possibly related to the NVIDIA GeForce GT 1030 video card in this computer running openSUSE 15.5. But after much searching, I'm at a loss on how to resolve the problem.

jerome24 於 1 個月前 詢問

cor-el 最近回覆於 1 個月前

  • 已解決
  • 封存

Google Maps pegs CPU

Firefox 120.0 on openSUSE Tumbleweed. Google Maps (https://www.google.com/maps) results in CPU being pegged at 100%. No other tabs open. All I have to do is load the… (閱讀更多)

Firefox 120.0 on openSUSE Tumbleweed.

Google Maps (https://www.google.com/maps) results in CPU being pegged at 100%. No other tabs open. All I have to do is load the URL and do nothing else. This behavior is repeatable. CPU stays at 100% until tab is closed or browser is shut down. Sometimes the browser will hang and its PID has to be killed.

Offending process:

username 4501 4416 76 11:40 ? 00:05:13 /usr/lib64/firefox/firefox -contentproc -childID 1 -isForBrowser -prefsLen 27513 -prefMapSize 244227 -jsInitLen 228948 -parentBuildID 20231116134553 -greomni /usr/lib64/firefox/omni.ja -appomni /usr/lib64/firefox/browser/omni.ja -appDir /usr/lib64/firefox/browser {659a1e89-c5da-416d-b720-558c24187847} 4416 true tab

DMW 於 6 個月前 詢問

DMW 於 5 個月前 解答

  • 封存

FireFox crashes - Crash Report Screen start everytime

Computer: Linux Opensuse Firefox up to date Recent restart created a firefox crash. THe dialog box appears each time. Cannot close, cannot open, cannot restart. The f… (閱讀更多)

Computer: Linux Opensuse Firefox up to date

Recent restart created a firefox crash.

THe dialog box appears each time.

Cannot close, cannot open, cannot restart.

The firefox crash report stays on.

Please help.

Attached> [Wed 14 Jun 2023 09:12:18 PM EDT] Crash report submitted successfully Crash ID: bp-bbc1898e-f068-48db-91e8-e4dfd0230615

Several crash reports are in the pending folder.

Thank You Anthony

anthony91 於 11 個月前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 11 個月前

  • 封存

Flatpak Firefox not displaying some pdfs correctly

Hello, Am using Mozilla Firefox installed via flatpak on openSUSE. Certain pdfs display correctly but other pdfs displayed with Firefox (either locally or online) are di… (閱讀更多)

Hello,

Am using Mozilla Firefox installed via flatpak on openSUSE. Certain pdfs display correctly but other pdfs displayed with Firefox (either locally or online) are displayed badly: spaces are replaced with a lower half block character, fonts not sharp. I installed Firefox from the openSUSE repos (not from flathub) and opened the same pdf and it displayed correctly. I downloaded the pdf and opened it using Okular and no problems. I also opened the “troublesome” pdfs on Firefox in Windows and it displays correctly. I conclude that the flatpak version of Firefox is causing some pdfs to display incorrectly but I don’t know why.

I installed flatseal to tweak the flatpak Firefox’s settings but nothing seemed to fix the pdf display issue. Please see screenshot below of how Firefox (from openSUSE repos, on the left hand side) and Firefox (from flathub, on the right hand side) display the same pdf from the internet. The online pdf in the screenshot and used as an example of the issue can be found at:

https://www.jrf.org.uk/sites/default/files/jrf/files-research/international_cities_rotterdam.pdf

Not sure why some pdfs display correctly in Firefox from flathub and others display incorrectly. I’d prefer to use flatpak’s sandboxed Firefox if possible. Is there anyone else with the same problem or someone who who found a solution to this issue?

Thanks

Dad4Linux

Dad4Linux 於 11 個月前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 11 個月前

  • 封存

WebRTC communication failure

Hi, We are using firefox as the browser client for a webrtc based video streaming application. The other client is Gstreamer webrtcbin. The communication works fine with… (閱讀更多)

Hi,

We are using firefox as the browser client for a webrtc based video streaming application. The other client is Gstreamer webrtcbin. The communication works fine with FIPS mode disabled, but it fails when we enable FIPS as part of security. The Gstreamer client sends an SDP offer to the firefox browser client, but it fails to create an answer and respond back. The WebAPI (RTCPeerConnection.createOffer) fails with below exception at application code.

"UnknownError: The operation failed for an unknown transient reason"

Also, tried to check some failure message in browser log and found as below. Not sure if it is related to the failure.

NS_ERROR_ILLEGAL_VALUE: Component returned failure code: 0x80070057 (NS_ERROR_ILLEGAL_VALUE) [nsICryptoHash.init]


System setup:


OS - OpenSUSE 15 SP3 Firefox version - 78.13.0esr (we also tried with version 91.10.0esr)


Any quick help will be much appreciated as we are stuck with this.

Thanks, Saurav

saurav.tce 於 1 年前 詢問

saurav.tce 最近回覆於 1 年前

  • 已解決

Choppy video on some sites after update to Firefox 115.8.0esr

Video on some websites is choppy after updating to a newer version of Firefox (115.8.0esr). I have attempted to upload a video of the problem but it seems only still imag… (閱讀更多)

Video on some websites is choppy after updating to a newer version of Firefox (115.8.0esr). I have attempted to upload a video of the problem but it seems only still images are allowed and this doesn't illustrate the problem. An example website where this occurs is https://www.fiat.it but there are plenty of other examples. It looks as if the playback is jumping forwards and backwards between frames. Strangely Youtube videos seem OK.

Some information which may be of use

OS: OpenSuse Leap 15.5 HW: Dell Precision 7510 with Nvidia Quadro M2000M video card and driver version 550.54.14

I have also noticed that when starting Firefox from the command line I see frequent messages like

Sandbox: attempt to open unexpected file /sys/devices/system/cpu/cpu0/cache/index2/size Sandbox: attempt to open unexpected file /sys/devices/system/cpu/cpu0/cache/index3/size Sandbox: attempt to open unexpected file /sys/devices/system/cpu/present Sandbox: attempt to open unexpected file /sys/devices/system/cpu Sandbox: unexpected multiple open of file /proc/cpuinfo

Probably not relevant but I included it just in case it is useful

Any help you can offer with debugging would be much appreciated, thanks

Nigel.Woolaway 於 3 個月前 詢問

jonzn4SUSE 於 2 個月前 解答

  • 封存

Saving web page usually fails, until retried

I notice some reported this problem in 2020, in a post that's been archived. I reported it previously in a different post, but I may not have provided enough information… (閱讀更多)

I notice some reported this problem in 2020, in a post that's been archived.

I reported it previously in a different post, but I may not have provided enough information. I am using currently 91.10.0esr (64-bit) on openSUSE Leap 15.3 Linux.

When I right click on a web page, and choose "Save Page As..." from the menu that appears in response to the right click, then choose "Web Page, complete (*.htm *.html)" as how to save the page, Firefox goes through some process, something is placed on the disk drive. But often, the status of the download shows as "Failed". That is until I retry the download. I've even been able to "Show all downloads" and click on an icon to retry it, sometimes days or weeks later, without even re-visiting the web page which was originally saved, but after clicking on the icon to retry saving the page, the status shows as "Completed". It could just be an issue with Firefox reporting the status, rather than an actual failure.

Is this a "bug"/"error" in the program code for Firefox? If so, is there someway to report it, or will this post serve as such a report?

I'd appreciate any helpful thoughts.

toes314 於 1 年前 詢問

toes314 最近回覆於 1 年前

  • 已解決

Firefox 122 Linux Tumbleweed

Firefox 122 can't display at least one site I found today. www.dominos.ca. Only part of the page loads many elements are missing. I have disabled all extensions and the p… (閱讀更多)

Firefox 122 can't display at least one site I found today. www.dominos.ca. Only part of the page loads many elements are missing. I have disabled all extensions and the problem still exists. This page never gave me problems before this latest Firefox.

mccfrank 於 3 個月前 詢問

jonzn4SUSE 於 3 個月前 解答

  • 封存

Cannot autofill Credit Card Info

Got sick and tired of having to enter payment card info every time, so I decided to RTFM and follow instructions. I worked my way thru all the instructions on found on t… (閱讀更多)

Got sick and tired of having to enter payment card info every time, so I decided to RTFM and follow instructions. I worked my way thru all the instructions on found on the forum pages, and was entering the information via about:config, and got to the popup where I was asked to confirm, and clicked the button, then clicked it harder, but nothing happened.

My guess is that my Firefox and/or my Leap15.3 installation has left some file permission read-only and Firefox is unable to save this bit of data, but I really don't want to run Firefox as root. I can say more, but I see there are more boxes to fill.

So, I included a screenshot of what I hope will be the useful part of my config file.

The Singer Man 於 2 年前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 2 年前

  • 封存

Firefox and thunderbird: invisible dropdown menus / missing overlay planes

Hi all, due to the occurring problem I cannot select topic to describe best my type of question: Description of fault: Using Open Suse Leap current version 15.3 (KDE) w… (閱讀更多)

Hi all, due to the occurring problem I cannot select topic to describe best my type of question:

Description of fault: Using Open Suse Leap current version 15.3 (KDE) with all patches installed (zypper dup: no action required) In either thunderbird and firefox application (but e.g. not in dolphin or k3b or gimp...) I have following problem: When pressing any entry in File ... View... bar I do not get a visible dropdown menu to chose from Firefox specific: When I try to use a bookmark folder in the bookmark bar there is no visible dropdown menu to chose from When I try to chose from a dropdown menu inside the content of a web site i will get no visible feedback at all.

BUT: when I want to chose a bookmark that should appear in a dropdown list and I move the mouse to that remembered position I see in the lower left corner the bookmark's address and I can chose it! The same happens with the dropdown menus from the the File.... View... Help line. I am able to chose a command once I remember where to point to.

So I guess all what is missing is the overlay plane where the menu contents reside.

This problem occurs in 95% of the time I use both applications, BUT there are 5% of the time where everything works like a charm. I have no idea what i do differently in that usage. Whenever Firefox works normal, also thunderbird does. Is it somehow a KDE releated problem?

How can I fix that problem? Any hints?

Thank you

Johannes

schjo 於 2 年前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 1 年前