顯示問題標籤 顯示所有問題

error code PR_END_OF_FILE_ERROR

Every time when i try to use YouTube and google in Firefox i get the error massage "secure connection failed" and the code is :PR_END_OF_FILE_ERROR". This is very annoyi… (閱讀更多)

Every time when i try to use YouTube and google in Firefox i get the error massage "secure connection failed" and the code is :PR_END_OF_FILE_ERROR". This is very annoying issue please help me to resolve the issue

ss2952789 於 4 小時前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 3 小時前

  • 已解決

How to restore address bar behavior and line height in 75.0?

Firefox 75.0 has just been released. Address bar has been ruined with dynamic size and lines with increased height. For some unknown reason Mozilla developers think that … (閱讀更多)

Firefox 75.0 has just been released. Address bar has been ruined with dynamic size and lines with increased height. For some unknown reason Mozilla developers think that taking away more vertical space will help their browser have "Focused, clean search experience that's optimized for smaller laptop screens" as they state in the release notes. Outrageous.

Now tell me how to go back to the old behavior.

I want a full horizontal length search result widget as it was before.

I DO NOT want an ENLARGED address bar while searching. Simply annoying that it changes its size and looks like popping out from the upper top toolbar every damn time I type something into it.

I want the ORIGINAL LINE HEIGHT of search results in the expanded address bar.

I want an address bar that doesn't expand when focused with Alt+D, like the old one.

I haven't found an about:config option to restore old behavior. However, a userChrome.css workaround is still good for me.

highbaser 於 3 個月前 詢問

elched 於 3 個月前 解答

  • 已解決

Can't upload videos on twitter

Every time i try to upload a video on twitter, I get the error from the 1st image. Videos work fine, only uploading to twitter doesn't work I have tried: - installing ubu… (閱讀更多)

Every time i try to upload a video on twitter, I get the error from the 1st image. Videos work fine, only uploading to twitter doesn't work I have tried: - installing ubuntu-restricted-extras and x264 - installing the addon "HTML5 Everywhere" - installing/uninstalling flash - enabling/disabling hardware acceleration My laptop's specs are in the 2nd image

Anton 於 1 天前 詢問

Anton 於 10 小時前 解答

Search: Using multiple wikipedia search engines, they get deleted again and again

Hi. I don't know what it is but for whatever reason from time to time (probably caused by updates) all but one of my added wikipedia search engines (searching different l… (閱讀更多)

Hi. I don't know what it is but for whatever reason from time to time (probably caused by updates) all but one of my added wikipedia search engines (searching different languages) get deleted. Is there a way to tell Firefox not to do this? Or, when there's none, could anybody please change this? Now? I've dealt with this for years and it annoyed me to no end and today's the day I'm gonna change something about it.

A 於 21 小時前 詢問

Standard8 最近回覆 於 12 小時前

all my passwords got erased

I opened up my computer this morning just to find that all my passwords where erased. i was logged out of my account so i logged back into my normal one and i found that … (閱讀更多)

I opened up my computer this morning just to find that all my passwords where erased. i was logged out of my account so i logged back into my normal one and i found that all my bookmarks, addons and history was all there. the only thing that wasnt where my passwords. im running kubuntu 18.04 and have updated my pc and restarted it and none of my passwords showed up. is there any way i can recover them or will i have to add them all back manually.

alpha9292 於 14 小時前 詢問

Local Html files are not being displayed correctly.

<html> <h1>hello 23</h1> </html> When I am loading this local .html(above template) file , then as in heading h1 , only hello is being displayed ,… (閱讀更多)

<html> <h1>hello 23</h1> </html>

When I am loading this local .html(above template) file , then as in heading h1 , only hello is being displayed , the number 23 is not being displayed .

This is happening in all my Html files. The integers are not being displayed in my web browser.

ashu 於 20 小時前 詢問

cor-el 最近回覆 於 18 小時前

  • 已解決

How to hide all tabs in one or more containers

https://support.mozilla.org/en-US/kb/containers seems to suggests that it's possible to hide all tabs in certain containers, but does not explain how to do that. "Hide an… (閱讀更多)

https://support.mozilla.org/en-US/kb/containers seems to suggests that it's possible to hide all tabs in certain containers, but does not explain how to do that.

"Hide and Show: Assume you use your browser for both Work and Personal tasks. When you come home at the end of the day, you don’t want to be thinking about “Work” anymore, but your browser is full of Work tabs. You can “Hide” your Work tabs and proceed with your Personal tasks. Then the next day, when you are back at work, you can “Hide” your Personal tabs and “Show” your Work tabs."

On an aside, I'm also getting pretty confused between collections (mobile), containers (desktop), sessions, tab groups, etc... they all seem to have overlapping but different functionality.

chrisvdb 於 5 個月前 詢問

RobertJ 於 5 個月前 解答

Video Lagging at other platforms other than youtube.

I dual booted Ubuntu 19.10 in my laptop alongside Windows 10. The videos in my Firefox browser (on Ubuntu) lags in between, it plays smoothly and after sometime it lags.… (閱讀更多)

I dual booted Ubuntu 19.10 in my laptop alongside Windows 10. The videos in my Firefox browser (on Ubuntu) lags in between, it plays smoothly and after sometime it lags. The lagging is not so worse, but still it disturbs me from watching the video. If I play the same video in Windows in Firefox the video plays well. The main problem is with the site ' www.geeksforgeeks.org ' in Ubuntu (Linux) and the same site plays well in Windows Firefox. I have tried fixes like : 1) 'set media.benchmark.vp9.fps = 0' 2) https://support.mozilla.org/en-US/questions/1245735 but they didn't work.

System specs : 8gb of RAM 4gb of Dedicated Graphics card of AMD Radeon RX 560X AMD Ryzen 5-3550H processor

Bipin Jadav 於 1 天前 詢問

Bipin Jadav 最近回覆 於 1 天前

Cookies get changed unexpectedly when making requests to web app

I'm Developing a Web Application I make a GET request to a web app with Fetch API, It shows "No headers for this request" in developer tools, and the cookies get changed … (閱讀更多)

I'm Developing a Web Application

I make a GET request to a web app with Fetch API, It shows "No headers for this request" in developer tools, and the cookies get changed as if the request were sent without any cookies and the web app assigned a new cookie. Are cookies sent by default with GET request using Fetch API in firefox?

When accessing page directly instead of Fetch API the request seems to go through every other "F5 Press", and otherwise the same problem occurs.

It works on chromium - trying to figure out what could be different - if it's a problem with firefox or my backend - any ideas? Thanks

Firefox Version 79.0 on ArchLinux Flask/Gunicorn/Nginx on Debian

eingleVi 於 1 天前 詢問

eingleVi 最近回覆 於 1 天前

  • 已解決

opening menu=folders on bookmark toolbar opens the menu far far away on another display on Linux/Ubuntu 18.04/Gnome

I'm using FF 77.0.1 (64-bit) [Mozilla Firefox for Ubuntu canonical- 1.0, but the problem has been present for the last 2-3 months over those versions current. When I open… (閱讀更多)

I'm using FF 77.0.1 (64-bit) [Mozilla Firefox for Ubuntu canonical- 1.0, but the problem has been present for the last 2-3 months over those versions current. When I open a folder on my bookmarks toolbar, the menu pops up on another display. If I just move my mouse down, as if the menu were immediately below the folder link, the corresponding rows on the menu on the other display are highlighted. However, clicking at that point does not select that menu entry. I must move my mouse over to where the menu is displayed, all the way being careful to not move outside of the Y dimension range of that menu (or it vanishes). This does not happen on all folders on the menu, but the ones it happens on vary from day to day. Prior to the version of FF that I am on, it would only happen once to a given menu and then it would start opening the menu where it should. I currently have 15 folders showing on the toolbar and 5 of them consistently misbehave.

I'm on Ubuntu Linux 18.04 using the Gnome desktop/window manager (not Wayland). I am using a Dell Laptop XPS-13, connected to a Dell DisplayPort dock which drives two external displays, on which I usually do all my work. If I drop back to just the laptop, all the folder menus display properly. In addition, with the dock connected and the two external displays, if I move the FF window to the laptop's display, the menus display properly. However, in my use of multiple applications, no application besides FF exhibits this problem. If I open a private session, the problem is not exhibited.

Adding a screenshot example. I had to crop it on the bottom side to fit in the 1024 Byte limit for attachments. On the bottom, you see a black area on the left, which is where there is no monitor. On the right is a portion of my laptop's display (cropped on the bottom). On the top are the two displays, and the portion just above the laptop display is my right display, and left is left.

Kevin Buchs 於 4 天前 詢問

Kevin Buchs 於 1 天前 解答

Moving my passwords from old profile to profile in a newer version of firefox

Dear community, Transferring my passwords from an old profile backup (v 49) to a profile in a newer version of Firefox (v 77.01). I'm copying across the logins.json and k… (閱讀更多)

Dear community,

Transferring my passwords from an old profile backup (v 49) to a profile in a newer version of Firefox (v 77.01). I'm copying across the logins.json and key4.db files like it says here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/recovering-important-data-from-an-old-profile#w_passwords. but it still doesn't seem to show my passwords in the new Firefox version when I look in the preferences. I did happen to notice that the key file version is named 'key3.db' in the old profile whereas the corresponding file in the new profile is 'key4.db'. I don't think they're compatible. My question is can I move my passwords from the old profile to the new profile in Firefox v 77.01? Please can you tell me if I can do it offline/locally like this? I don't want to do it with Firefox sync. I'm currently having problems signing into Firefox sync so that isn't an option.

Kind regards,

Matt

mdv.fox 於 1 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 1 天前

  • 已解決
  • 被鎖定

Videos won't play in Nightly

I installed Nightly hoping to be able to play videos. It worked for a while but has recently stopped. I have a screen shot with the error and the version of nightly. I… (閱讀更多)

I installed Nightly hoping to be able to play videos. It worked for a while but has recently stopped. I have a screen shot with the error and the version of nightly. I am running Fedora 64 bit with the updates installed.

vhradice 於 5 個月前 詢問

vhradice 於 5 個月前 解答

Add-on shortcuts are missing

I've just installed Firefox 79.0.1 on Manjaro and the add-on shortcuts that normally appear to the right of the address bar are missing. Even when selecting "Customize", … (閱讀更多)

I've just installed Firefox 79.0.1 on Manjaro and the add-on shortcuts that normally appear to the right of the address bar are missing.

Even when selecting "Customize", there are no icons/shortcuts for my installed add-ons. I tried selecting "Restore Defaults" on the customize page but the add-on shortcuts are still missing.

I also have tried uninstalling and reinstalling the add-ons and reintalling firefox itself multiple times.


This is particularly frustrating because one of my add-ons is a password manager and without the shortcut I have to manually enter all my passwords. =(

Oregano Joe 於 2 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 2 天前

How can I restore the default theme?

Recently, I wanted to try the dark theme for Firefox, but when I decided to switch back to the default theme, the result was that I still have the dark theme. How can I r… (閱讀更多)

Recently, I wanted to try the dark theme for Firefox, but when I decided to switch back to the default theme, the result was that I still have the dark theme. How can I really return to the default theme?

I am running 68.11.0esr on 64 bit Linux.

goto_hell 於 2 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 2 天前

window.open new window with a menubar?

I am running Firefox Ver. 79.0 (64-bit); Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0; on Ubuntu Bionic 18.04 I use the following javascript code in <head> to open a … (閱讀更多)

I am running Firefox Ver. 79.0 (64-bit); Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0; on Ubuntu Bionic 18.04 I use the following javascript code in <head> to open a new window: <script> </script> The body is as follows: <body bgcolor="#F2E8DE" onLoad="nameThisWindow()">

Click <a href="javascript:openHomePage()">Open Homepage</a> to open Homepage.htm in a new Window. </body> This code will not display the menubar in the new window (HomePage). The new window opens, resizes, relocates, has scrollbars, has address bar and has the [Open menu] option to the right of the address bar. The way it should except for the menubar on my desktop. If I right click on [Open Menu] in the new window it shows a check mark before Menu Bar. If I uncheck it, it closes the menubar in the window that opened it (HomePageCaller). If I click on Customize in HomePage, it opens the customize window in a new Tab in HomePageCaller. If I open a link in HomePage with "Open Link in New Tab" it opens the link in HomePageCaller. If I open a link in HomePage with "Open Link in New Window" it opens the new window with a menubar like it should. I have opened about:config to change all nine of the "dom.disable_window_open" options to "false" and restarted the computer. This did not change anything? I have removed all content from the<head> except the <title> in the new window page. I have removed all content from the <body> except a line that says it is the new window. All to no avail. Thank you for any help someone can provide, Rob

Rob 於 2 天前 詢問

MainThread process in Linux: is it just a new name for firefox?

In the last few days, a process called MainThread, using a lot of CPU time, has started appearing in my Ubuntu system monitor "top". I was worried that it was malware, a… (閱讀更多)

In the last few days, a process called MainThread, using a lot of CPU time, has started appearing in my Ubuntu system monitor "top". I was worried that it was malware, and checked to see if it might be part of software I had recently installed. After checking with the software providers I had most recently dealt with, I didn't find any that said the MainThread process belonged to them. Then I noticed that the "firefox" process had disappeared from the system monitor. I suspect that MainThread is the new name for firefox, but I would like some confirmation of that theory. If that is the case, why change the name of the process from something recognizable to something unrecognizable? Thanks for any help you can give!

nhpeacenik1 於 2 天前 詢問

Distorted colors in mp4 video

Colors are distorted in MP4 video as you can see in the attached screenshot. The distorted colors impact video on many sites including yourlearning.ibm.com, webex.com, tw… (閱讀更多)

Colors are distorted in MP4 video as you can see in the attached screenshot. The distorted colors impact video on many sites including yourlearning.ibm.com, webex.com, twitter.com, mlb.com, etc. They do not impact youtube.com which displays video correctly. My Firefox version is 68.10.0esr (64-bit) and my OS is RHEL 7.8, kernel version 3.10.0-1127.13.1.el7.x86_64, Gnome Version 3.28.2

I have tried running in safe mode but the issue persists.

How do get Firefox to display MP4 video with correct colors?

scottwn 於 1 週前 詢問

scottwn 最近回覆 於 3 天前

  • 已解決

New CSS styles not picked in Firefox.

I am building a website and, for the last couple of days, when I make changes to the CSS file they are no longer being picked up by the browser by which I mean they aren'… (閱讀更多)

I am building a website and, for the last couple of days, when I make changes to the CSS file they are no longer being picked up by the browser by which I mean they aren't displayed in the web page nor in the developer tools inspector.

They are visible in Chromium browser and dev tools.

I have cleared the cache and refreshed the page to no avail. It is only when I restart the browser that the new style rules take effect in the browser and show up in the dev tools.

mt3ch 於 4 天前 詢問

cor-el 於 4 天前 解答