顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

firefox blurry ui

hi windows xp and after update 51.0 any version will get a blurry user interface. see the attached screen shots I have toyed around with all the gfx.font_rendering.cleart… (閱讀更多)

hi

windows xp and after update 51.0 any version will get a blurry user interface. see the attached screen shots

I have toyed around with all the gfx.font_rendering.cleartype_params parameters to no avail.

blurry firefox windows xp

blurry firefox ui

blurry firefox

blurred firefox

NesteaZen 於 4 年前 詢問

philipp 於 4 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Font issues after upgrading to Windows 10

After upgrading to Windows 10. Some of the Font are white with black outlines making it hard to read some pages. I refreshed and reinstalled firefox and it's still there.… (閱讀更多)

After upgrading to Windows 10. Some of the Font are white with black outlines making it hard to read some pages. I refreshed and reinstalled firefox and it's still there. I disabled and removed all addons and it's still happening.

Dash4125 於 6 年前 詢問

Dash4125 於 6 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Text decoration line through at some strings of my website

Hi, I would like to ask you about an issue that i have at my personal business website and it's appearance at mozilla firefox 42 version on my desktop. A few strings app… (閱讀更多)

Hi,

I would like to ask you about an issue that i have at my personal business website and it's appearance at mozilla firefox 42 version on my desktop. A few strings appear with line through text decoration and i can't understand the reason. The really strange thing is that the same strings look normally at my laptop's browser.

I attach you some screenshots to check the problem. My website is www.webfish.gr and the problem appears at the following URL's :

- http://www.webfish.gr/i-etaireia/ - http://www.webfish.gr/nea/

Please give me some advice on the issue.

Thanx in advance.

dimichatzi 於 5 年前 詢問

dimichatzi 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox keeps crashing

Since a week I can no longer open firefox, without crashing. I have tried it several times in safe mode or to rebuild FF. Also a clean install did not work r may not impo… (閱讀更多)

Since a week I can no longer open firefox, without crashing. I have tried it several times in safe mode or to rebuild FF.

Also a clean install did not work r may not import data at the clean install, is all. To do this, I had my firefox profile and also the folder which was just created rebuilding FF. What can I do now to make sure I get it working again?

F33nstr2 於 5 年前 詢問

F33nstr2 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Some Cyrillic (Russian) font does not look correctly

Some Cyrillic (Russian) font does not look correctly. Just some web site with Russian fonts. Most of all looks great. It's look like Firefox doesn't know some specific fo… (閱讀更多)

Some Cyrillic (Russian) font does not look correctly. Just some web site with Russian fonts. Most of all looks great. It's look like Firefox doesn't know some specific font. Other browser EI and Chrome can show the same page correctly. How I can solve the problem? Thanks.

and.g.000 於 4 年前 詢問

and.g.000 於 4 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Characters not displaying correctly

In attachment 3 samples of webpages with characters not displaying correctly. The option 'allow pages to choose their own fonts' is checked. When I go to about:config an… (閱讀更多)

In attachment 3 samples of webpages with characters not displaying correctly.

The option 'allow pages to choose their own fonts' is checked.

When I go to about:config and set the option gfx.downloadable_fonts.enabled to False, I can read the sites but (of course) all fonts are replaced with my fonts.

Is there another way to fix this, please?

Jan_S 於 2 年前 詢問

McCoy 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

WWebpage tab shows only symbols

When I visit https://online.kasikornbankgroup.com/K-Online/indexHome.jsp, and click the K-Cyber Banking tab, all I see is what is shown in attachment 1 - symbols and the … (閱讀更多)

When I visit https://online.kasikornbankgroup.com/K-Online/indexHome.jsp, and click the K-Cyber Banking tab, all I see is what is shown in attachment 1 - symbols and the View | Text encoding is greyed out. I am unable to see my accounts. This issue started with Firefox 83.0 and people on some other forums have reported the same issue.

The tab should look more like attachment 2.

Does anyone know what is causing this, whether it is a browser problem or bank problem, and if there is a fix for it?

howiem 於 10 個月前 詢問

howiem 於 10 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

After upgrade to 73.0 some fonts are not rendering or cascading to next font-family definition like other browsers.

On my cPanel login page, the body font-family definition is being overridden by an inline style body { font-family: "Gotham SSm A", "Gotham SSm B", "Gotham", Arial; }. … (閱讀更多)

On my cPanel login page, the body font-family definition is being overridden by an inline style

body { font-family: "Gotham SSm A", "Gotham SSm B", "Gotham", Arial; }.

"Gotham SSm A", "Gotham SSm B", and "Gotham" are not defined elsewhere inline or any linked style sheet. Every other browser on my Macbook (OSX Catalina) displays the page with the body font as Arial, skipping over the Gotham variants. Firefox seems to be trying to find them or is displaying boxed ? marks in place of missing glyphs. It is a nuisance really, I can just not use Firefox or defeat the inline override for login page because it does not occur on cPanel once logged in. But the glitch is there and I would like to know where it is coming from if possible. Gotham font is present and active on my Macbook as well, but not Gotham SSm A and B (ScreenSmart)...

Keith Bloom 於 1 年前 詢問

FredMcD 於 1 年前 解答

  • 已解決

Symbols not displayed correctly

When I open a website using special symbols, the symbols are replaced by a sign with 6 hex symbols in it. It even happens when the symbol is used in the page title (see i… (閱讀更多)

When I open a website using special symbols, the symbols are replaced by a sign with 6 hex symbols in it.

It even happens when the symbol is used in the page title (see image). Site used: https://emojipedia.org/yawning-face/).

Interestingly, other emojis from the same site are displayed correctly (means the '01F971'-type symbol is replaced by the emoji, in all occurrences on the site and title)

I have seen multiple threads about this, even on this site. However, I could not solve it with the suggested solutions. What I have tried so far:

1. Disable addons 2. Make sure fonts are downloaded through settings 3. about:config -> gfx.downloadable_fonts.enabled -> make sure its true (4. no-script is not installed)


Any ideas?

holzweg 於 3 個月前 詢問

holzweg 於 3 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

How do I fix incorrectly displaying fonts?

Some fonts aren't displayin correctly on webpages. Most noteably, in code boxes and stuff. Instead of legible text, all I see are shapes of triangles, squares, and stars.… (閱讀更多)

Some fonts aren't displayin correctly on webpages. Most noteably, in code boxes and stuff. Instead of legible text, all I see are shapes of triangles, squares, and stars.

jeff28 於 5 年前 詢問

jeff28 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Greek letters don't display anymore when I use fontname-"Symbol" in html/javascript. They work in Microsoft Edge.

I am writing code in javascript for astronomers and it uses symbol font for Greek letters. When I display the report on FireFox browser, the Greek letters do not appear … (閱讀更多)

I am writing code in javascript for astronomers and it uses symbol font for Greek letters. When I display the report on FireFox browser, the Greek letters do not appear instead they are in a different font. My report display fine with Microsoft Edge but I like FF better.

john02813 於 4 年前 詢問

cor-el 於 4 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Fonts not displaying

Often, but not always, fonts are not displaying in Google. Please see attached for example. I've tried uninstalling, resetting, safe mode, going through various articles,… (閱讀更多)

Often, but not always, fonts are not displaying in Google. Please see attached for example. I've tried uninstalling, resetting, safe mode, going through various articles, nothing works. I'm using Chrome now in case there isn't a fix.

Ulysses-Hood 於 3 年前 詢問

philipp 於 3 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox 60.0.1 does not display some text correctly

Firefox 60.0.1 seems unable to display some fonts. Most of my e-mails and numerous websites exhibit this problem. I've attached an image of what Firefox displays. I've at… (閱讀更多)

Firefox 60.0.1 seems unable to display some fonts. Most of my e-mails and numerous websites exhibit this problem. I've attached an image of what Firefox displays. I've attempted to change the default font in preferences, but the problem persists. Have others experienced this problem. Have any solutions been discovered?

BTW, if I paste this giberish into a text editor, it displays the text correctly.

Thanks for your consideration.

Anuski

Anuski 於 3 年前 詢問

cor-el 於 3 年前 解答