顯示問題標籤 顯示所有問題

Strange look

Hi, To start with I love your browser been using and recommending it for many years. I am a service provider and have a customer that started getting this in her Firefox … (閱讀更多)

Hi, To start with I love your browser been using and recommending it for many years. I am a service provider and have a customer that started getting this in her Firefox browser. Started a few weeks ago. Hard to describe the attachment will show more. There is a image box link. No image shows in any of them but clicked on it does go to the url. The url address is right after it. They are partially imposed over part of the description of the web site. Now my Firefox browser on my machine does not look like this. Is this a setting I need to disable to return it to normal and remove this little image box at the beginning? Or is there a problem with the browser? Thank you for your time and help. SEBassman

SERocks 於 5 天前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 2 天前

I'm getting two lines of print (one on top of the other) on many (not all) lines on most websites

It's probably something I did to myself. I never had it before, but I did a clean install of the latest version and now I have a layer of type on top of a layer of type (… (閱讀更多)

It's probably something I did to myself. I never had it before, but I did a clean install of the latest version and now I have a layer of type on top of a layer of type (see attached screen shot). Now I already have slight double vision in my right eye, so this new phenomena isn't helpful, but it's not my eye,. both eyes see the two fonts in use overlaid.

It probably is caused something I did wrong???

I've looked around and I can't find it; it may be hiding in front of me, but I've looked through settings several times and nothing pops out as something that would result in this. Any suggestions?

To me it looks like two different fonts and sizes. It does make it more difficult to surf.

Thanks in advance, Dean

Dean 於 6 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 5 天前

Numbers are not properly showing.

I've been browsing some coding sites to learn a bit and I've noticed that the text boxes they use to display the code or the way they format it, is not showing the number… (閱讀更多)

I've been browsing some coding sites to learn a bit and I've noticed that the text boxes they use to display the code or the way they format it, is not showing the numbers properly. Like how sometimes instead of 3 it'll just be A and zeros don't show. Commented code seems to fine.

ChikenMilk 於 6 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 5 天前

  • 已解決

Fonts incorrectly displaying in all bold text on some websites

On some websites the fonts are all displaying in a large bold text instead of whatever font that page is meant to use. It will revert to a default font if i turn off the … (閱讀更多)

On some websites the fonts are all displaying in a large bold text instead of whatever font that page is meant to use. It will revert to a default font if i turn off the ability for sites to choose their own fonts, but this interferes with the functionality of a lot of sites' icons so its not a great solution. This also stops when i go into troubleshooting mode, but when i went through hardware acceleration and my extensions one by one, none of them were the cause.

images in order: my roll20 homepage with the incorrect font display, the same page with fonts disabled (note the notification icons in the upper right are broken now though), the same page in troubleshoot mode with the correct font display

Arthur 於 1 週前 詢問

FredMcD 於 1 週前 解答

Accented and bold letters overlap

Hello, Since using Windows 10, I notice that the accented and bold letters overlap in Firefox. This problem does not appear in other browsers (Edge, Chrome, etc.) I have … (閱讀更多)

Hello, Since using Windows 10, I notice that the accented and bold letters overlap in Firefox. This problem does not appear in other browsers (Edge, Chrome, etc.) I have already performed the recommended troubleshooting steps but it did not give any results. What can I do ? Thank you for your help.

-)

Jacques 於 2 週前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 2 週前

  • 已解決

Caracter with accent does not appear on specific websites

Hello, since quite some time now, I've got a problem with some websites, https://www.20minutes.fr/ among them. With other website, it's all good. In safe mode, the displa… (閱讀更多)

Hello, since quite some time now, I've got a problem with some websites, https://www.20minutes.fr/ among them. With other website, it's all good.

In safe mode, the display is good, but I can't seem to find the responsible for this problem. Here's two picture to show you the problem. It's the same article, one in safe mode, the other one in normal mode

I've tried to run Firefox without any add-on, but, it's the same. My é and è, and à are gone... And it's not on every website, just a few ones.

I've also tried to clean firefox, the problem remains.


Thanks in advance for your time.

Chipou 於 4 週前 詢問

cor-el 於 4 週前 解答

Firefox is unable to display Ä Ö Ü

Hello there. I have a 'funny' problem since last night. Fierfox in default mode is unable to display Ä Ö Ü on certain websites. It's a fresh installation without any Add… (閱讀更多)

Hello there. I have a 'funny' problem since last night. Fierfox in default mode is unable to display Ä Ö Ü on certain websites. It's a fresh installation without any Add-Ons. When entering troubleshooting mode it can display it. So the thing is: something is altering the displaymode of websites betwine modes.

where do I find the variables that do this in the config - or worse in the registry?

Yijare 於 3 個月前 詢問

Yijare 最近回覆 於 1 個月前

Font rendering broken for some fonts - 78.12.0esr/MacOS 110.11

Noticed a weird problem - some sites don't render their fonts, just empty space in place of text. Tried to debug it: 1. Safe mode and disabling hardware acceleration does… (閱讀更多)

Noticed a weird problem - some sites don't render their fonts, just empty space in place of text.

Tried to debug it: 1. Safe mode and disabling hardware acceleration doesn't fix it 2. Sandbox values don't change anything 3. Tried other Mac with the same Firefox version and macOS version - same issue 4. Experimented with CSS in dev tools - issue is related to the specific font (InterVariable in this case, also saw it with OpenSans before).

As you can see on screenshots - we have InterVariable font for this specific block. If I change CSS and remove this font, replacing it with some other one like Roboto - font starts rendering fine. Interestingly enough - font preview in the dev tools works completely fine - font renders, it just is not rendering in the page itself.

As it is a Variable font and me having older MacOS 10.11 - I was suspecting that it is a bug with Variable font support, but why does it render in dev tools and why doesn't it fall back to the other supported font, if this one is not rendered?

Disallowing pages 'to use their fonts' obviously fixes it - as it activates fallback to fixed fonts, but it is not a proper fix, as it obviously messes up designs for sites and their custom fonts.

This side renders completely fine in Chrome, so it must be a Firefox issue. Upgrading macOS is not an option, so I would be fine with a fixed ESR version that works correctly.

Attaching screenshots showing debug info.

nkth 於 1 個月前 詢問

nkth 最近回覆 於 1 個月前

Fonts on certain sites are odd

Certain websites font's have gone weird in Firefox, it's not reproducable on other computers just my own. I have looked through this community and run through: Set gfx… (閱讀更多)

Certain websites font's have gone weird in Firefox, it's not reproducable on other computers just my own.

I have looked through this community and run through:

   Set gfx.canvas.azure.backends & gfx.content.azure.backends to direct2d1.1,skia,cairo
   Set gfx.font_rendering.cleartype_params.rendering_mode to 0
   Set gfx.downloadable_fonts.otl_validation to true
   Disabled hardware acceleration

Firefox Version is: 90.0.2 64-bit Windows 10 21H1 All drivers are up to date

Attached are screenshots from Chrome (what the website is meant to look like) & Firefox - I prefer Firefox over Chrome so I would rather not move.

kris0089 於 1 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 1 個月前

Title bar near Mozilla Firefox has strange symbol

My title bar has a weird symbol in front of where it says Mozilla Firefox Sort of looks like a yen symbol and the m of the Mozilla Firefox looks weird as well Posting on … (閱讀更多)

My title bar has a weird symbol in front of where it says Mozilla Firefox

Sort of looks like a yen symbol and the m of the Mozilla Firefox looks weird as well

Posting on mobile devices other wise would attach photo

Kobra 於 1 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 1 個月前

the names of sites have black dots

as shown in the image attached , the name of the sites is displayed in a strange ways and even when i search in the the search bar in main page words don't show up proper… (閱讀更多)

as shown in the image attached , the name of the sites is displayed in a strange ways and even when i search in the the search bar in main page words don't show up properly

any fix please i checked my other browsers they are all displaying fine

z2max06 於 2 個月前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 1 個月前

firefox browser 89.0 64-bit font

the new 89.0 firefox browser has changed the font to be thinner & lighter. although it is elegant & attractive, it is much harder to read. how do i make the font … (閱讀更多)

the new 89.0 firefox browser has changed the font to be thinner & lighter. although it is elegant & attractive, it is much harder to read. how do i make the font thicker & darker?

Linda on Firefox 於 3 個月前 詢問

Linda on Firefox 最近回覆 於 2 個月前

  • 已解決

Numbers displaying sideways

So recently, when I open web pages, any numbers will display sideways. I reinstalled firefox, but this did not resolve. They appear correctly in other browsers (i.e., c… (閱讀更多)

So recently, when I open web pages, any numbers will display sideways. I reinstalled firefox, but this did not resolve. They appear correctly in other browsers (i.e., chrome). Does anyone know what I can do to resolve this? Thanks!

rdaufan 於 2 個月前 詢問

rdaufan 於 2 個月前 解答

Displays Strange Characters on some websites

On SOME websites firefox displays characters strangely while other browsers work fine. Screenshot attached. Sites are allowed to choose a font. Refreshing and deleting c… (閱讀更多)

On SOME websites firefox displays characters strangely while other browsers work fine. Screenshot attached. Sites are allowed to choose a font. Refreshing and deleting cache don't help. Any ideas?

borismaximov 於 2 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 2 個月前

  • 已解決

Symbols not displayed correctly

When I open a website using special symbols, the symbols are replaced by a sign with 6 hex symbols in it. It even happens when the symbol is used in the page title (see i… (閱讀更多)

When I open a website using special symbols, the symbols are replaced by a sign with 6 hex symbols in it.

It even happens when the symbol is used in the page title (see image). Site used: https://emojipedia.org/yawning-face/).

Interestingly, other emojis from the same site are displayed correctly (means the '01F971'-type symbol is replaced by the emoji, in all occurrences on the site and title)

I have seen multiple threads about this, even on this site. However, I could not solve it with the suggested solutions. What I have tried so far:

1. Disable addons 2. Make sure fonts are downloaded through settings 3. about:config -> gfx.downloadable_fonts.enabled -> make sure its true (4. no-script is not installed)


Any ideas?

holzweg 於 3 個月前 詢問

holzweg 於 3 個月前 解答

Issue with this symbol "⠀"

Hello, dear Mozilla Team, I have an issue with this symbol "⠀". It was invisible and usable before an update, but now I can see it and it is very sad and inconvinient. Ho… (閱讀更多)

Hello, dear Mozilla Team,

I have an issue with this symbol "⠀". It was invisible and usable before an update, but now I can see it and it is very sad and inconvinient. How can I fix this problem?

In the attached pictures you can see examples (1 - safari view (how it should be), 2 - firefox view)

Masha 於 3 個月前 詢問

Masha 最近回覆 於 3 個月前

Firefox (and other Browsers) will always crash on specific websites and pages, such as Youtube History.

Just started Crashing one day after startup. Ive tried a full fresh install of Firefox and still keeps happening. Ive updated my graphics driver for my graphics card and … (閱讀更多)

Just started Crashing one day after startup. Ive tried a full fresh install of Firefox and still keeps happening. Ive updated my graphics driver for my graphics card and updated firefox to last updated.

bp-e743b9a2-b08c-410e-bcc8-811970210610 6/10/2021, 3:00 PM View bp-4248c041-8701-4141-a53b-9f3bf0210610 6/10/2021, 3:00 PM View bp-30875c3e-4f56-4434-aa37-a55380210610 6/10/2021, 3:00 PM View bp-6253aac0-3823-4c95-b7fa-79fb80210602 6/2/2021, 2:04 PM View

Dragonhatch1 於 3 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 3 個月前

  • 封存

FONT DISPLAY ISSUE PERSISTS

Since the last (?) update, sometime in the spring months this year, Firefox has not been able to display website fonts correctly. Often times part of the fonts turn to qu… (閱讀更多)

Since the last (?) update, sometime in the spring months this year, Firefox has not been able to display website fonts correctly. Often times part of the fonts turn to question marks, and the problem just turned even worse: even sites that I use regulary turned to complete mess – ALL TEXT. What the hell is wrong?

And NO, preference settings have no effect whatsoever.

JR 於 9 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 4 個月前

Some websites display Text out of alignment?

For the last few versions of FF (currently on 88.0.1 (64-bit) OSX Big Sur) certain websites display text incorrectly where the text is bold and each character is offset w… (閱讀更多)

For the last few versions of FF (currently on 88.0.1 (64-bit) OSX Big Sur) certain websites display text incorrectly where the text is bold and each character is offset with the next one (see attached Images).

It only seems to happen to certain websites and happens both within my web based email and on standard websites - but only some of them.

I've attached a photo of the issue in my webmail - I'm viewing an email sent to me using mailchimp, but even this is inconsistent as other emails using mailchimp are fine. And as I said before it happens on websites too (examples attached).

I have this issue on my 2020 iMac and my 2020 M1 MacBook Air but not on my 2019 iMac. All 3 are running latest version of FF and all synced to my FF account and have all the same settings. Attached photo of plugins/extensions installed too.

Please help me fix this it's so frustrating!

Thanks

edstudios 於 4 個月前 詢問

edstudios 最近回覆 於 4 個月前