顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

Why is Firefox 17.0 now using SmearType, and how do I turn it off?

I updated to 17.0 today, and suddenly ClearType (what a joke!) is forced on, and I see no way to get rid of it. Seriously, ClearType is ugly and it makes it much harder t… (閱讀更多)

I updated to 17.0 today, and suddenly ClearType (what a joke!) is forced on, and I see no way to get rid of it. Seriously, ClearType is ugly and it makes it much harder to read webpages. This is the entire reason I refuse to install IE 9.0. Help?

OS: Windows 7 Pro 64-bit Browser: Firefox 17.0 32-bit Auto-updated 11/21/2012

ClearType was off in 16.0 and earlier. If it can't be turned I will have to revert.

Mogster 於 8 年前 詢問

ad_verbum 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Kaspersky Pure 2 Password Manager will not work in Firefox 17?????

Upgraded to Firefox 17 and Kaspersky Pure 2 Password Manager is now invalid. I reinstalled the upgrade Kaspersky provides and still not valid. Any suggestions to try from… (閱讀更多)

Upgraded to Firefox 17 and Kaspersky Pure 2 Password Manager is now invalid. I reinstalled the upgrade Kaspersky provides and still not valid. Any suggestions to try from here?

gspdogman 於 8 年前 詢問

philipp 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

This morning when I tried to log onto my Yahoo, I was redirected to http://nl.yahoo.com/?p=us. Yahoo, nederlands

I was redirected to yahoo Nederlands. I went to Google chrome and internet explore and could access my normal English US yahoo page. I use Exceed satellite for my inter… (閱讀更多)

I was redirected to yahoo Nederlands. I went to Google chrome and internet explore and could access my normal English US yahoo page. I use Exceed satellite for my internet connection. I have changed my password and I get updates via mobile when my account is accessed and have not received anything out of the ordinary.

KSHusker 於 8 年前 詢問

bermea_old 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Browser showing little green circle with check mark in it

Can you fix or remove that annoying little green circle with white check mark in it to not show anymore, when I log into the Soundcloud he is there, when I enter on one o… (閱讀更多)

Can you fix or remove that annoying little green circle with white check mark in it to not show anymore, when I log into the Soundcloud he is there, when I enter on one of forums that I go he is there below RSS feeds on every topic, and on some other sites that I can't remember all of their names I noticed him two, I tried on other browsers and there were no sign of that green circle there.

Here are site names that I found green circle is appering on: http://www.croportal.net/forum/ http://soundcloud.com (when you try to login he is going left and right below logging in message)


here is a screenshot that I catch for you: http://imageshack.us/a/img35/6117/28561320.jpg http://imageshack.us/a/img196/1351/ff2vg.jpg

Thermaltake 於 8 年前 詢問

Thermaltake 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

add ons does not open

Have problems with flash sites, after following the complete uninstall and delete instructions for flash, re-starting computer and re-installing, problems were still ther… (閱讀更多)

Have problems with flash sites, after following the complete uninstall and delete instructions for flash, re-starting computer and re-installing, problems were still there, then tried to uninstall realplayer plugin, and noticed add-ons didn't open. It Does open in safe mode though, managed to uninstall rp plugin, but problems still exist. Re-installed firefox, didn't help either.

ro33 於 8 年前 詢問

ro33 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

FF crashing immediately. FF updated, admin mode allowed, hardware acceleration disabled, add-ons disabled

FF crashing immediately in regular mode-- ID: 132f75b1-9f3e-46b7-9b43-74e4b2121121. FF updated, admin mode allowed, hardware acceleration disabled, add-ons disabled. FF … (閱讀更多)

FF crashing immediately in regular mode-- ID: 132f75b1-9f3e-46b7-9b43-74e4b2121121. FF updated, admin mode allowed, hardware acceleration disabled, add-ons disabled.

FF opens in Safe Mode, but otherwise crashes repeatedly upon opening. FF was working for up to half hour, but today (especially since FF v.17 update) crashes immediately. Along with repeated FF crashes, Win 7 crashes (less often) with a variety of notes on each crash.

(email removed by mod)

sashaichris 於 8 年前 詢問

cor-el 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Wrong old Firefox version 3.6 is showing to the internet while using latest verion 17

I'm using latest Firefox version 17 but on the internet it tells me i would use Firefox 3.6. My PC is an Intel Duo Core Processor from 2007 on Windows XP Service Pack 3.… (閱讀更多)

I'm using latest Firefox version 17 but on the internet it tells me i would use Firefox 3.6. My PC is an Intel Duo Core Processor from 2007 on Windows XP Service Pack 3. How's that possible and how to fix this problem?

Thanks

saebel 於 8 年前 詢問

user633449 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

getting a java error...please disregard....I have corrected the problem!! Thanks everyone.

I keep getting the following Java Error when I go to Facebook: evalInSandbox:SyntaxError: syntax error.....this only happens in Firefox.....not in IE or Google Chrome Pr… (閱讀更多)

I keep getting the following Java Error when I go to Facebook: evalInSandbox:SyntaxError: syntax error.....this only happens in Firefox.....not in IE or Google Chrome

Problem has been corrected.

wolfdad 於 8 年前 詢問

user633449 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox is exponentially slower after update

Firefox v. 13.0 was the last version that gave me good performance. I tried 13.0.1 but my speeds dropped substantially. I was able to go back to v 13.0 and resumed my nor… (閱讀更多)

Firefox v. 13.0 was the last version that gave me good performance. I tried 13.0.1 but my speeds dropped substantially. I was able to go back to v 13.0 and resumed my normal speeds. I tried further updates but, since my speeds again dropped, I again went back to v. 13.0. Now, when I installed v. 17.0, not only has my speed dropped, v. 13.0 no longer works, either.

Using www.speedtest.net my ping went from 5 - 8 ms to 85 -135 ms! Right now I get a 113 ms ping using Firefox and a 6 ms ping using Opera. My speeds are showing up the same but the difference in ping times is indicative of the tremendous slowdown I've experienced by doing nothing more than updating to a new release.

I've tried all of the suggestions given to others who have experienced this frustrating slowdown but nothing worked. I finally wiped out everything I've accumulated over the many years I've happily used Firefox except my bookmarks and reinstalled v. 13.0, the last version that worked, but even that failed to solve my problem. What a pain in the butt! I completely removed v. 13.0, deleted all of the folders and installed v. 17.0.

I've run in safe mode, I ran the fresh install of v. 17.0 without installing any add ons or extra plugins. I deleted my profile. I started from zero. Nothing worked.

I can't use Firefox. It's turning my 20 Mbps internet connection into dial-up speeds. Please help!

SlimP 於 8 年前 詢問

SlimP 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Fckeditor stopped working after upgrade to Firefox 17.0

Since updating Firefox to the latest version (17.0), the fckeditor has stopped working on my website. It will open but there are no icons and I cannot type anything. If… (閱讀更多)

Since updating Firefox to the latest version (17.0), the fckeditor has stopped working on my website. It will open but there are no icons and I cannot type anything. If there was text there before, it doesn't show up when opening the fckeditor.

It works fine in Internet Explorer and was working earlier today in Firefox before I upgraded Firefox.

Hoping somebody can help.

LyndenM 於 8 年前 詢問

gerv 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Why does gmail spell check highlight partial words?

I recently received the latest version of Firefox for my Windows XP desktop computer. Since that time, when I type e-mails the spell check puts a wiggly red line under p… (閱讀更多)

I recently received the latest version of Firefox for my Windows XP desktop computer. Since that time, when I type e-mails the spell check puts a wiggly red line under parts of a word. When I click to spell check the entire e-mail, parts of correctly spelled words are highlighted in yellow and the dictionary tries to provide spellings for these highlighted parts of each word. I have gone into Firefox options and unchecked the box for spell checking as I type. That did not help. What can I do to fix this problem?

Phoenix7 於 8 年前 詢問

dumdidadida 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Why does firefox diffuse my symbols?

http://tinypic.com/r/5cdk6p/6 http://tinypic.com/r/10pq2qw/6 guys, honestly... what is wrong here? it started when i upgraded from 16.0.2 to 17.0, so i used aurora, but s… (閱讀更多)

http://tinypic.com/r/5cdk6p/6

http://tinypic.com/r/10pq2qw/6

guys, honestly... what is wrong here? it started when i upgraded from 16.0.2 to 17.0, so i used aurora, but still it happens -.-

Juicinator 於 8 年前 詢問

cor-el 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Android Firefox beta (17) crashes when I press the menu button.

Hi - I wonder if anyone can shed some light on this issue I've been having with Android Firefox? Whenever I press the 'menu' key on my phone while running FF (tried with … (閱讀更多)

Hi - I wonder if anyone can shed some light on this issue I've been having with Android Firefox?

Whenever I press the 'menu' key on my phone while running FF (tried with 16 and beta/17), the application crashes immediately. I briefly see my Android homescreen, then the FF page asking me to submit a crash report to Mozilla. I've done this, of course, and one of the links is attached.

I'm a bit surprised that I have not been able to find any mention on the interwebs about this issue. Perhaps someone can let me know what's going on?

Cheers Charlie

CharlieTheExile 於 8 年前 詢問

Coldbird 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Google calendar stopped loading on Firefox 16 & 17. Was working before. Works in other browsers

All of a sudden, when I try to load Google Calendar it hangs on "Loading...". I've been using it for many months with no problem. It works fine in other browsers. I ca… (閱讀更多)

All of a sudden, when I try to load Google Calendar it hangs on "Loading...". I've been using it for many months with no problem. It works fine in other browsers. I can access other Google services like gmail. I tried deleting cookies but that didn't work. I upgraded from 16 to 17 with no change.

bushe 於 8 年前 詢問

bushe 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Why does firefox 16.0.1 not allow me to click on buttons in the top 40mm below the banners, though i can get to them by tabbing to a buttons then press "Enter"?

It doesn't matter what web-page I'm on, the top 40mm or so of the screen is a dead area for clicking on buttons or links. e.g. in Google I can click on a link lower down… (閱讀更多)

It doesn't matter what web-page I'm on, the top 40mm or so of the screen is a dead area for clicking on buttons or links. e.g. in Google I can click on a link lower down the page and get transferred to the new article - but if I were to move the item up nearer the top of the page the link would no longer operate.

I can move to a link by repeated operation of the "Tab" key until the link or button is indicated, and then press "Enter" to use the link, but this is potentially very time-consuming if there are a lot of links on the page.

I'm using a Toshiba Satellite L750 loaded with Windows 7, and Firefox 16.0.

ianwatsonwalker 於 8 年前 詢問

cor-el 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox v.17 in WXP and W7 disables Back button, Reload button, Home button, and Bookmarks Toolbar Items - How can I get them back or rollback to V.16 ???

All those buttons worked fine until I updated Firefox from v.16 to v.17. Now, I can't get any of the above mentioned buttons on the toolbar to work anymore. Links insid… (閱讀更多)

All those buttons worked fine until I updated Firefox from v.16 to v.17. Now, I can't get any of the above mentioned buttons on the toolbar to work anymore. Links inside an HTML page still work, but not the buttons noted above.

This v.17 BUG appeared on my WXP and W7 platform PC's, only after I upgraded Firefox to v.17. No other changes were made that could have caused this BUG on either PC.

If I can't fix this, then how can I rollback to v.16?

airpilot1 於 8 年前 詢問

airpilot1 於 8 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

since updating to v17, I'm getting syntax errors on every site I go to. 2 windows everytime. ok twice and they are gone.

This is the 1st small window that comes up "evalInSandbox:SyntaxError: syntax error" I click "OK" then the next window comes up "syntax error". I click "ok" and it goes a… (閱讀更多)

This is the 1st small window that comes up "evalInSandbox:SyntaxError: syntax error" I click "OK" then the next window comes up "syntax error". I click "ok" and it goes away until I go to another web page.

NYYankeeDude 於 8 年前 詢問

Kiraela 於 7 年前 解答