顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

Cannot play video

I use firefox 83.0 on Ubuntu 20.04. Browser does not play videos on Twitter, Reddit or Netflix. Youtube plays some videos but some videos show error "your browser does no… (閱讀更多)

I use firefox 83.0 on Ubuntu 20.04. Browser does not play videos on Twitter, Reddit or Netflix. Youtube plays some videos but some videos show error "your browser does not currently recognize any of the video formats available". I cannot find any viable solution. what should I do?

I installed chrome and it plays all the videos. So there must not be any problem in OS.

anchitxp 於 12 個月前 詢問

jscher2000 於 12 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Error code when I want to play Netflix on Firefox

Good afternoon folks I can't watch Netflix on my Firefox browser. Do you know why is there a plug-in what is missing or something? He says the version is not up to date… (閱讀更多)

Good afternoon folks I can't watch Netflix on my Firefox browser. Do you know why is there a plug-in what is missing or something? He says the version is not up to date While my Firefox is always up to date, can you help me further. Thanks in advance from Trimmy.

trimmy100 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

firefox lagging due to high cpu usage

Hi all, I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for… (閱讀更多)

Hi all,

I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for a few seconds. During this time firefox causes the CPU to spike to 100% usage.

I've been using firefox for years on this computer with no issues. Hardware is pretty good (i7 5820k, 64GB of ram and an SSD).

So far I have tried:

  • Running in safe mode
  • Using a different profile
  • Downgrading to an older firefox
  • Changing allowed CPU cores from 8, to 4
  • Updated graphic card drivers to latest version

None of these work, and I'm getting a bit tired of the constant slow downs. Chrome works flawlessly, as does all my other software...

Any ideas?

Thanks!

agouranga 於 1 年前 詢問

agouranga 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Embedded youtube videos not playing, An error occurred. Please try again later. Youtube layout issues

Hi, first of thanks for reading and possibly responding. The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try a… (閱讀更多)

Hi, first of thanks for reading and possibly responding.

The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try and play the video on the said site it will load and display an error message An error occurred. Please try again later. If I visit the video on youtube, link provided in the video itself, then it plays just fine. Error is not restricted to one site but anything that embeds youtube videos.

I have also come across some strange youtube.com issues, when I am on the main website you get the thumbnails of video's but no time duration are displayed in the thumbnail, neither are the 3 dots where you can have one of the videos removed (not a big deal and maybe this was implemented a while ago I don't know tbh). When I play a video, as in visit the video page on youtube the side bar videos sometimes do and sometimes don't display time duration.

Please check attached image to see what I mean. Left is without said timecodes, right is what it almost should be.

What addons do I use: Ublock Origin is the only one worth noting but even without it the weird thing still occurs. I don't use any plug ins that correspond with youtube.

I am using the latest Firefox on Windows 10.

Things I have tried thus far to resolve it: - make sure Firefox is up to date - try with and without addblocker (Ublock) - remove Adobe flash entirely - refresh Firefox and clear all data and cookies 9tried this I think 3 times now, no change) - looked through older posts with similar issues but most links regarding html5 on youtube were 404 and sometimes the solution stated things like 'cause by some video helped addon' which I do not use or updating Flash

Am I the only one with this issue?

WaffleToaster 於 10 個月前 詢問

WaffleToaster 於 10 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

A Page is Slowing Down Your Browser

I am receiving too often the message "A Page is Slowing Down Your Browser, What Would You Like To Do?" It becomes annoying. I tried the same site with Edge and it resp… (閱讀更多)

I am receiving too often the message "A Page is Slowing Down Your Browser, What Would You Like To Do?" It becomes annoying. I tried the same site with Edge and it responded faster. What can I do other than switch browsers?

JossefPerl 於 1 年前 詢問

FredMcD 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

download keep failing

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails a… (閱讀更多)

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails again. Keep in mind when i click the trry agin button the download does not restart, it just continuous to download where it left off. (sort of like just pause and unpause) what should i do?

johnkarpontin 於 8 個月前 詢問

FredMcD 於 8 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Can't play Live Stream Videos on Firefox

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing work… (閱讀更多)

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing works. I do get to see them on Chrome or Brave, but i don't like those browsers, i wan't my firefox back!!!!

TioLucho 於 10 個月前 詢問

jscher2000 於 10 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Yahoo! Mail, Gmail and Google Are Not Loading with Firefox 87.0 (64-bit) - Firefox Reinstallation on 3/25/21 Didn't Fix Problem

Yahoo! Mail, Gmail and Google Are Not Loading with Firefox 87.0 (64-bit). Firefox Reinstallation on 3/25/21 Didn't Fix Problem. Here is the error message when trying … (閱讀更多)

Yahoo! Mail, Gmail and Google Are Not Loading with Firefox 87.0 (64-bit). Firefox Reinstallation on 3/25/21 Didn't Fix Problem. Here is the error message when trying to load Yahoo! Mail:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to login.yahoo.com. PR_END_OF_FILE_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

edrcpa 於 8 個月前 詢問

cor-el 於 8 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

XML Parsing Error: no element found

Hi, I've just installed the latest Firefox update (84.0) and now I get the following message where my bookmarks sidebar should be: XML Parsing Error: no element found Loc… (閱讀更多)

Hi,

I've just installed the latest Firefox update (84.0) and now I get the following message where my bookmarks sidebar should be:

XML Parsing Error: no element found Location: chrome://browser/content/places/bookmarksSidebar.xhtml Line Number 1, Column 1:

The history sidebar works, just not the bookmarks one.

Does anyone have any idea how to fix it?

Debbie

ffsync.sw 於 11 個月前 詢問

ffsync.sw 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Problem with cache on Firefox Developer Edition

Hello, I'm beginner in development. Today I'm working on some CSS files. But when I reload, the content don't load the new features. I've try to clear cache, remove stoc… (閱讀更多)

Hello,

I'm beginner in development. Today I'm working on some CSS files.

But when I reload, the content don't load the new features. I've try to clear cache, remove stockage on the console , and also try command + f5 (on iMac).

The only one solution I've founded is to clear cache , leave firefox , shutdown computer and restart.

Very contraignant. I've test on Chrome and it work well. So I don't know what I need to do to...

I'm using MAMP to lauch app on local

matheo.zeller 於 1 年前 詢問

jscher2000 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

No sound of firefox windows 10

Hello, I have trouble getting sound playback on firefox (checked 85.0 and 78.7.0esr both 64 bit) on windows 10. I checked sound on youtube, and netflix. I checked other a… (閱讀更多)

Hello, I have trouble getting sound playback on firefox (checked 85.0 and 78.7.0esr both 64 bit) on windows 10. I checked sound on youtube, and netflix. I checked other applications like spotify and mpv, and soundplayback there is fine. Also it works on Firefox nightly (87.0a1).

What i have already tried: - restarting my computer - opening windows volume mixer and see if firefox is muted - updating my audio driver - different playback devices (Device over HDMI and Line out) - reinstalling firefox - uninstalling firefox, delete folders in C:\Users\$username\AppData\Local C:\Users\$username\AppData\Roaming - new install with fresh downloaded installer - restart to safe mode

Since firefox nightly is working i suspect that maybe the application name "Firefox" is muted somewhere. This could explain why i can reproduce my error on ESR and stable but not on nightly.

Thank you for your help in advance

Alice 於 10 個月前 詢問

Alice 於 10 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Videos playing slow

Hello! On a certain adult website, all the videos play verrrry slooooly. YouTube videos play fine. And this certain site works fine when I try it with Chrome. I recently … (閱讀更多)

Hello! On a certain adult website, all the videos play verrrry slooooly. YouTube videos play fine. And this certain site works fine when I try it with Chrome. I recently added a bunch of adblockers like Ghostery and Adblocker plus and Badger and Decentraleyes and HTPPS Everywhere. Is the problem with one of these? What can I do to get the videos to play at full speed?

Thanks in advance!

John

yohejohn 於 10 個月前 詢問

FredMcD 於 10 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Problems loading pages (macOS Big Sur 11.1)

Yesterday I got a new Mac, running macOS Big Sur (11.1). Previously I was using Mojave (10.14.6). Now on Firefox a lot of pages fail to load -- they show a blank page. … (閱讀更多)

Yesterday I got a new Mac, running macOS Big Sur (11.1). Previously I was using Mojave (10.14.6). Now on Firefox a lot of pages fail to load -- they show a blank page. Among them:

https://web.whatsapp.com/ https://open.spotify.com/ https://www.nytimes.com/puzzles/spelling-bee Citibank (after the login)

Some of these pages do open in a Private window. However, I already cleared all my cookies and cache contents, and I still cannot load thes pages in a normal window.

Can you suggest what I need to do? Thanks!

ADD: When trying to login at https://profile.theguardian.com/signin, at first I got an error message saying to "make sure that Javascript is enabled". But now it just goes through, except that the site doesn't know that I logged in. And again, in a private window I am able to log in.

It looks like I should just do all my work in a private window now, which seems strange

gidiav 於 10 個月前 詢問

gidiav 於 10 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Can't play some Youtube-Videos / Twitter "Your browser does not currently recognize any of the video formats available"

Hello Everyone I'm having troubles with playing some Youtube-Videos and Twitter Videos. I had to re-install my Windows 10 (64 Bit) due to some hardware-issues which are … (閱讀更多)

Hello Everyone

I'm having troubles with playing some Youtube-Videos and Twitter Videos. I had to re-install my Windows 10 (64 Bit) due to some hardware-issues which are not related, and I'm having this issue since then. Here are the steps that I already did:

-Removing all Add-Ons -Starting in Safe mode - Deinstalling and reinstalling Firefox, then starting in safe Mode -Deinstalling Firefox with a tool that also deletes all Firefox-Related Registry Keys and App-Data Files and reinstalling it to a different path (other HD) -Disabling add-ons - Disabling Open264 Videocodec and widevine content decryption module (more just because of frustration^^, but I was then able to play some Youtube videos after this one) - mediasource.enabled is active (and all the other ones as well) -Installed addons (even though it didn't work with them disabled as well): NOscript( youtube videos are allowed, some of the are working), Ublock Origin, Video Download Helper, HTTPS Everyhwere, Tree Style Tab, Limit distracting sites - Updating to the newest Firefox-Version (which came out today)

Btw: on https://www.youtube.com/html5/ it tells me that everything works fine and I have of course the newest Firefox-Version installed.

Do you guys may have any other ideas?

Thank you for your help.

Kind regards,


Gabe

mcbob 於 11 個月前 詢問

FredMcD 於 11 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Download speed in Firefox is very slow

All things I try to download on Firefox are extremely slow compared to other apps like Steam, torrents and other apps. I get 90mb/s on the download speed checks, but when… (閱讀更多)

All things I try to download on Firefox are extremely slow compared to other apps like Steam, torrents and other apps. I get 90mb/s on the download speed checks, but when I try to download something on Firefox, it downloads at like, 120 KB/s.

pedro.santos.valim 於 12 個月前 詢問

pedro.santos.valim 於 12 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Fire Fox is really slow to start

Hello my number 1 browser community. I have a problem with fire fox starting super slow. I use firefox nightly(i love it!) but i tried all the stuff in the solutions area… (閱讀更多)

Hello my number 1 browser community. I have a problem with fire fox starting super slow. I use firefox nightly(i love it!) but i tried all the stuff in the solutions area for fixing slow start up but none of them help. I always use only 2 add ons and they are the same add ons i have been using for years. i have had this problem for like almost 2 years and i dont know what to do. i tried re-installing, refreshing, clearing cache, safe mode but nothing fixes it. The 2 add ons i use is ublock origin and https everywhere, please help me guys cause sometimes it takes up to even 4 mins for firefox to start.

miggz 於 8 個月前 詢問

·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 於 8 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

DRM content won't play

After installing the DRM content through the browser I still cannot play any videos on Netflix or Udemy. I have run this website (https://www.jeffersonscher.com/sumo/htm… (閱讀更多)

After installing the DRM content through the browser I still cannot play any videos on Netflix or Udemy.

I have run this website (https://www.jeffersonscher.com/sumo/html5-video.html) from previous answers to check and the results are attached to the question.

I have also checked media.eme.enabled and it is set to true.

I am very much puzzled by this.

Alex 於 10 個月前 詢問

jonzn4SUSE 於 10 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED

Hi, Could you please help me??? Since i uninstall Flash player in January, i have a lot issue to watch a video on Mozilla! For a lot of website (facebook included) the v… (閱讀更多)

Hi,

Could you please help me???

Since i uninstall Flash player in January, i have a lot issue to watch a video on Mozilla! For a lot of website (facebook included) the video doesn't load. On Youtube i can watch a video but not the lives. Also I had few time this error message : MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED

I already tried to uninstall Firefox and install again.

BTW i'm on Windows 10, not on Linux.

toms_666 於 9 個月前 詢問

FredMcD 於 9 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox crashes and can't use the existing profile when relaunching

Over the past week I've had this error popup a few times when Firefox is launched: "You've launched an older version of Firefox. Using an older version of Firefox can cor… (閱讀更多)

Over the past week I've had this error popup a few times when Firefox is launched:

"You've launched an older version of Firefox. Using an older version of Firefox can corrupt bookmarks and browsing history already saved to an existing Firefox profile. To protect your information, create a new profile for this installation of Firefox."

I haven't yet spotted a pattern, but the most recent time it happened, I had the browser already open and either opened a new window or clicked Firefox in my start menu. The new window showed my homepage (blank tab) but was unresponsive: I couldn't type into the address bar, click a bookmark, or even close the window. The existing window was fine, so I closed that but had to kill Firefox in Task Manager.

When I relaunched Firefox, I got the above error message. Luckily I use Sync, so my many bookmarks are backed up. But of course all cookies have been deleted, so I have to login to websites again.

Firefox is up-to-date (84.0.1, 64-bit) and running on Windows 10 Enterprise. I even uninstalled, cleared out the data in AppData\Roaming\Mozilla (plus Local and LocalLow), and reinstalled.

As I said, this has happened a few times over the last week (3 or 4?) and is starting to get annoying now!

Any ideas? Thanks!

gbull 於 11 個月前 詢問

gbull 於 10 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

glitchy graphics and text

Hi all For a while now I've had a problem in Firefox where images randomly show up with green blocky glitches or yellow lines on them. Also sometimes text does not show c… (閱讀更多)

Hi all

For a while now I've had a problem in Firefox where images randomly show up with green blocky glitches or yellow lines on them. Also sometimes text does not show correctly. I've attached a couple of examples. The image is from my Facebook feed (but it can happen on any website it seems) and the text is open tabs - the one on the right is this page.

Any suggestions? I've refreshed the Firefox install, and have only one add-on - an ad blocker. I've tried two different ad-blocking add-ons and the problem persists with both.

Thanks

hooseyfloot 於 8 個月前 詢問

cor-el 於 8 個月前 解答