顯示問題標籤 顯示所有問題

RE: Firefox extremely slow to load pages or connect to Web sites after startup

It's June 2022, and I am using FF64 101.0.1. My issue is best described by Zaayl (2017) at https://support.mozilla.org/en-US/questions/1157490, but the working and easies… (閱讀更多)

It's June 2022, and I am using FF64 101.0.1.

My issue is best described by Zaayl (2017) at https://support.mozilla.org/en-US/questions/1157490, but the working and easiest solution I found was the one offered by delclemons (2018) at https://support.mozilla.org/en-US/questions/1229621#question-reply.

My starting page is blank. I have an extension that shows my external IP as a country flag when FF starts up. If the flag doesn't show, I know I still cannot connect to any site. Similar to Zaayl's case, my FF can be able to connect to sites only after a certain amount of time, which varies from instant - very rarely - up to over 10 minutes. The wait always gets longer, especially when FF crashes and have to restart.

I've been searching a long, long time for the right fix. I cringe at the idea that I have to reinstall FF every time there's a major issue, like this one. Syncing back bookmarks and passwords and reinstalling the extensions are the easy part. The painful part is having to set details of accounts in the containers afterwards. I am so glad that is over now. Connection to sites is no longer prolonged after FF startup.

I wanted to thank the persons concerned, but I couldn't reply to their messages, which are now archived. So, I decided to post a new one here to do that; also, to help users who have to same issue as mine.

mobilesuit 於 2 天前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆 於 2 天前

Black screen flashes when running multiple profiles.

Hi! I have Firefox 101.0.1 on Windows 10. When I run firefox normally then everything works fine. When I start another firefox with firefox -P and then selec another prof… (閱讀更多)

Hi!

I have Firefox 101.0.1 on Windows 10. When I run firefox normally then everything works fine. When I start another firefox with firefox -P and then selec another profile for another instance then my monitors start to flash black. When I close the other instance then it goes away again.

I tried to update my Intel UHD 630 graphics driver from device manager but it already says I have latest driver.

When I ignore that flashing for too long time I will eventually get BSOD. The driver that causes BSOD seems to be igdkmd64.sys.

What is interesting is that it only happens when I run multiple profiles of FF and once with -P option. With single profile at time I can play multiple videos at once and have multiple large images and other stuff open on tabs that put load on system and nothing happens. Even opening multiple windows within same profile with Ctrl + N doesn't cause any problems. But as soon as I load 2 profiles at the same time I get this problem. Any ideas?

wybqogzigoxruxdhnp 於 3 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 2 天前

You are using an unsupported browser version?????

On many, many, websites when logging in I am getting the above message. These sites work no issues but why is Firefox not recognized as a accepted browser. Firefox says I… (閱讀更多)

On many, many, websites when logging in I am getting the above message.

These sites work no issues but why is Firefox not recognized as a accepted browser.

Firefox says I am using the current release, and is up to date?

All this sites are important log on, like BofA, OptumRx, etc.

I am using an iMac, Mac OS 10.11.6.

It is still a really good machine.

Comments???

rlmrlm 於 2 天前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆 於 2 天前

Map Icons

The Historic Houses Association (www.historichouses.org) site has an option to show a map of interesting places. When I view this map in Firefox on Android or Windows 11… (閱讀更多)

The Historic Houses Association (www.historichouses.org) site has an option to show a map of interesting places. When I view this map in Firefox on Android or Windows 11, the icons show up correctly. For instance in the example map, next to Lincoln. In Android/Windows the icon shows a small castle in a drop pin while here in a Linux desktop it just shows a cross hatched box. The link to the web page still works. The roads in the Android/Windows versions correctly show A1, A46 etc. But here in Linux, you can just make out the road numbers behind the vertical hatching. Over a long period I have seen this has occur on a number of sites but I think that the maps are probably (cannot prove it) Mapbox/OpenStreetMap. But when I look at OpenStreeMap it self, the Road Numbers are fine and when I add a layer involving tags, they show as normal.

I know I could address this inquiry HHA but they will simply say 'they do not support Linux'. The site works in other environments so why not Linux? Also, as I have said, it has occurred on other sites in the past (though I must admit I cannot remember which ones and when - I tried a few while writing this support request) Is it likely that the web pages are being downloaded with a catalogue of Icons but this fails in the Linux version of Firefox? Would this account for the road numbers being corrupted as well?

The PC is running a fairly new (last 10 days) installation of Linux Manjaro with Mate desktop. However, this has been happening for some time (a couple of years) during which time, I have used Linux Mint, Debian and Manjaro, with Mate and Gnome desktops. Firefox is used as provided by Linux Manjaro, including Noscript and Adblocker - I have tried viewing this page with both disabled. The only changes I have made to Firefox settings is to enable 'when you open a link .... switch to it immediately', 'search for text when you start typing' and set 'browser.tabs.closeWindowWithLastTab' to false.

I have put up with the problem because it only affects me, however I am about to load Linux Manjaro on to computers for other less computer literate/tolerant people who will be using similar maps. It would help them if I could get a fix.

Thanks for your time

clod 於 3 天前 詢問

clod 最近回覆 於 2 天前

Firefox won't play videos on MacOS 12.4 with unsupported Macbook Pro (2012)

Hi, I have a very special problem. I have a Macbook Pro (2012) with MacOS 12.4. The old MacBook Pro is not supported by Apple. Since the update a few days ago, Firefox wo… (閱讀更多)

Hi,

I have a very special problem. I have a Macbook Pro (2012) with MacOS 12.4. The old MacBook Pro is not supported by Apple.

Since the update a few days ago, Firefox won't play all videos (for example vimeo.com, youtube.com (not always)). Some videos will be played.

I tried it with deleted cache and website data, with no luck. I tried it with disabled hardware acceleration also with no luck. It also won't work with a new und empty profile (without any extensions).

The sides are loading the video but the playback won't start. Sometimes I get a spinning loading wheel. I suspect the advertising before the videos. Or it is a problem with graphic-libraries from macos, that do not work propper with my MacBook Pro.

With other browser (Chrome, Safari etc.) all videos will be played.

I now, it was my decision to switch to an unsupported OS on my old computer, but everything works (except for Firefox) and I get two more years security updates. I don't want to switch to another browser. :-(

Best regards Kay

Kay 於 3 天前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆 於 2 天前

SEC_ERROR_UNKNOWN_CRITICAL_EXTENSION

I am getting the error SEC_ERROR_UNKNOWN_CRITICAL_EXTENSION on every page i open. I have looked around and tried to fix it using similar error messages but nothing has wo… (閱讀更多)

I am getting the error SEC_ERROR_UNKNOWN_CRITICAL_EXTENSION on every page i open. I have looked around and tried to fix it using similar error messages but nothing has worked. I have uninstalled and reinstalled but nothing has worked.

Can anyone help me as there is nothing online that i can find that will fix this.

colbarron 於 1 週前 詢問

colbarron 最近回覆 於 3 天前

Error in screen display

This happens on only one site that I know of - the online WSOP poker site. Once having signed in and selected a table the next screen is comprised of two parts; the in… (閱讀更多)

This happens on only one site that I know of - the online WSOP poker site. Once having signed in and selected a table the next screen is comprised of two parts; the interactive gaming table on top , with commentary and other info below. I have used Firefox exclusively and this poker site for several years. Suddenly, I assume after a recent Firefox update, Firefox is displaying only the bottom portion. Suspecting perhaps the site software, or a problem with my system I installed Edge and Chrome to investigate. Both rendered the screen correctly. Any thoughts?

Garry 於 3 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 3 天前

Unable to open several commonly used websites including gmail

I'm unable to open some commonly used websites including gmail. I get the following error message: Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.… (閱讀更多)

I'm unable to open some commonly used websites including gmail. I get the following error message:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.google.com. PR_END_OF_FILE_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

helensweet28 於 5 天前 詢問

Terry 最近回覆 於 3 天前

Clearing name from autofill

A friend used my PC and now whenever I have to fill in a form with my details their name always shows up above mine as a possible autofill option. How do I stop this? … (閱讀更多)

A friend used my PC and now whenever I have to fill in a form with my details their name always shows up above mine as a possible autofill option. How do I stop this?

ColinH 於 3 天前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 最近回覆 於 3 天前

Firefox stops working when I use Quilbot Grammar Checker

I get a message saying that the Quilbot site is slowing Firefox down. then all I can do is to turn the computer off altogether. Nothing else works. Not Alt Ctr Dlt to get… (閱讀更多)

I get a message saying that the Quilbot site is slowing Firefox down. then all I can do is to turn the computer off altogether. Nothing else works. Not Alt Ctr Dlt to get to Task Manager even.

themarshcats 於 3 天前 詢問

themarshcats 最近回覆 於 3 天前

Google docs, drive problems in browser

I have been having problems with Firefox and google doc/drive interface over the past few weeks. Firefox bugs out after I begin working with google docs each session. A f… (閱讀更多)

I have been having problems with Firefox and google doc/drive interface over the past few weeks. Firefox bugs out after I begin working with google docs each session. A few specifics: 1. I typically have a few different tabs w/ different google docs open. After initially opening them, I get a 'you are not connected' message and can't work/edit the docs - yet my internet/wifi connection is fine and all other apps work. 2. Then I can't visit bookmarks or other google docs saved in my browser history. I click to open and nothing loads/tab stays blank 3. Google is also my default search engine - that won't initiate either 4. The upper right corner of google docs (where my google account/name are linked) doesn't load, and I can't click or get functionality on changing accounts or seeing what other users are in the doc

It's become very problematic - I have searched help articles and can't find anything to remedy it. Thinking of switching to chrome b/c it's causing significant work disruptions for me. Any advice?

ericwthomas23 於 5 天前 詢問

Terry 最近回覆 於 4 天前

Firefox not responding when I open the mobile hotspot on my laptop.

Firefox not responding when I open the mobile hotspot on my laptop. I'm not sure if the problem is the program itself or windows or my laptop, but chrome seems to be work… (閱讀更多)

Firefox not responding when I open the mobile hotspot on my laptop. I'm not sure if the problem is the program itself or windows or my laptop, but chrome seems to be working fine when I open hotspot, so I thought Firefox has something to do about it?

For more context, I don't have wifi connection in my new apartment, but I do have ethernet cable connection. That's why when I do need wifi for my phone I just open the mobile hotspot in my laptop. When I do, Firefox suddenly crashes/not responding and I have to close it. Same thing happens with discord, but I only lose connection, it doesn't crash. Sure I can use chrome, but all my bookmarks are all in firefox.

This only happened recently, June 2022. I didn't have any problem the month before, I was able to use hotspot while using Firefox at the same time.

Anyone have any idea whats the problem and/or how to fix? Thanks.

blob 於 5 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 4 天前

  • 已解決

Firefox locking up / hangs after using search

At random, whenever use a search box on a page, Firefox will lock up. The "loading" icon on the tab will animate as normal, but the entire window won't respond. If I pre… (閱讀更多)

At random, whenever use a search box on a page, Firefox will lock up. The "loading" icon on the tab will animate as normal, but the entire window won't respond. If I press the show desktop button and then try to reveal Firefox, none of the windows will appear. I'd have to go into Windows Task Manager and be lucky enough to terminate the correct process containing the tab, or else I'd have to start all over again.

lokeyhermit 於 1 個月前 詢問

lokeyhermit 於 4 天前 解答

Firefox NS_ERROR_FAILURE when rendering large number of nodes using flowchart library

Hello Firefox! I am a developer who is developing a web application using react. I made a data visualization flowchart that renders large number of nodes (around 1000 nod… (閱讀更多)

Hello Firefox!

I am a developer who is developing a web application using react. I made a data visualization flowchart that renders large number of nodes (around 1000 nodes) on Firefox.

Problem occurs whenever I zoom in too close on the flowchart or when I try rendering over 1000 nodes. The graph disappears with NS_ERROR_FAILURE message. I will attach the error and what it looks like.

My clients mostly use firefox. But this usecase works well in Safari which can render up to 5000 nodes without much issue.

I know that browsers have limitations on how much it can render. If you guys know the work around, a fix or if I'm doing something wrong please let me know.

Error message: Exception { name: "NS_ERROR_FAILURE", message: "", result: 2147500037, filename: "http://localhost:3000/static/js/bundle.js", lineNumber: 328116, columnNumber: 0, data: null, stack: "./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/LTCp.makeLayer@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:328116:7\nmakeLayer@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:328213:22\n./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/LTCp.getLayers@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:328255:15\n./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/CRp$1.drawLayeredElements@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:328934:35\n./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/CRp$6.render@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:330772:9\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327026:9\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\nFrameRequestCallback*./node_modules/cytoscape/dist/cytoscape.cjs.js/raf</<@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300775:18\nrequestAnimationFrame@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:300802:10\nrenderFn@http://localhost:3000/static/js/bundle.js:327053:26\n" } </p>

Thank you very much for reading this.

ziun9605 於 4 天前 詢問

Gmail browser mail timeout or disconnect

Recently got a new computer. Log in to gmail and after about 5 to 10 minutes of being in gmail I get an error message saying the connection failed and it must reconnect.… (閱讀更多)

Recently got a new computer. Log in to gmail and after about 5 to 10 minutes of being in gmail I get an error message saying the connection failed and it must reconnect. Its not a internet issue. I can still go other places in a browser or have access to anything on the network. It is only Gmail. This didn't happen before on my old computer. I have reinstalled Firefox, gutted and reinstalled Firefox, tried it with a new profile. Tried it with the profile from my old computer. I cannot get it to stop. I found a setting online for HTTP time out for Firefox. I did increase that time out to 10 minutes but that did not seem to resolve the issue. It isn't a network connectivity issue from what I can tell as I don't lose internet or have any issue access other resources both locally or on the internet.

Jared Jordan 於 4 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 4 天前

Access Denied You don't have permission to access "http://portal.edd.ca.gov/WebApp/Login" on this server. Reference #18.4a532217.1656007340.60fd0bdb Existing solutions did not resolve.

Existing solutions did not resolve. Access Denied You don't have permission to access "http://portal.edd.ca.gov/WebApp/Login" on this server. Reference #18.4a532217.1656… (閱讀更多)

Existing solutions did not resolve. Access Denied You don't have permission to access "http://portal.edd.ca.gov/WebApp/Login" on this server. Reference #18.4a532217.1656007340.60fd0bdb

Seeing more and more issues like this and having to use Edge more and more.

shannon_k_shaffer 於 4 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 4 天前

lecture video

Hi, I want to see the videos on this site, but only works with G Chrome https://lalettrepatriote.com/marine-le-pen-a-ete-recue-a-lelysee-dans-la-recherche-dune-concorde-n… (閱讀更多)

Hi, I want to see the videos on this site, but only works with G Chrome https://lalettrepatriote.com/marine-le-pen-a-ete-recue-a-lelysee-dans-la-recherche-dune-concorde-nationale/ I think ive tried everything, new profil etc The site says it's problem of pub blocker. Can't find one!

bordeauxrouge 於 5 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 4 天前