顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決

Copy/Paste not working

As the title indicates, copy/pasting does not work. I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up… (閱讀更多)

As the title indicates, copy/pasting does not work.

I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up to date. I've looked up a few fixes before posting and they didn't work:

- Tried booting FF on safe mode and it didn't fix the issue - it clearly isn't caused by an add-on (and I've never had this issue in my previous browser with nearly the same add-ons installed). - other people seem to have had the exact same issue multiple times and it's lasted for years, so it's clearly a problem on FF's end.

Here is the issue described more specifically: Copying things from a tab from FF and into the online version of Word does not work - when I try to, the intended selection: - disappears a few seconds after I've pasted - or it does not appear at all - or when it does, it erases the entire sentence it was pasted next to it, which you can imagine is absolutely bothersome.

I've also tried to copy/paste statistics from a site called archiveofourown.org onto another FF tab. - What ended up being copied is only the last character of the entire content I was trying to paste, which I think suggests there's some issue with what's contained in the clipboard.

I'm mentioning these two websites because I'm guessing that something about them is probably conflicting with the copy/paste feature, however I'm hoping no one will have the gall to tell me it's those websites' faults and that I should just stop using them.

When pasting (while having hopefully copied the former selected content- and no, it wasn't the case), it always pastes the content which was last copied into the clipboard prior to that very attempt, which shows that the clipboard's content was not refreshed with the last selected copied one.

I'm surprised to see that FF has had such a glaring issue for years and for many other users, and updates have never given a fix for it. I'd like this issue to be fixed properly, because I'd hate to have to switch back to my previous browser. FF sports so many nice features that other browsers don't have, and it'd be a shame to ruin the experience with a bug so basic as the copy/paste feature being broken.

yumiifmb 於 4 個月前 詢問

user1321319 於 4 個月前 解答

  • 已解決

File / email link does not work

Clicking File/email link does nothing. Have tried using it in safe mode and it does not work then either. I see no error messages or apparent activity. I've searched for… (閱讀更多)

Clicking File/email link does nothing. Have tried using it in safe mode and it does not work then either. I see no error messages or apparent activity. I've searched for solutions but none appear. Any help would be appreciated because I have to copy and open a new email paste etc to send a page link. thanks

jcd3 於 6 天前 詢問

FredMcD 於 6 天前 解答

  • 已解決

Some pages don't open correctly...Ex: https://developers.google.com/assistant/sdk/guides/library/python/embed/install-sample

Please look into this issue...Some pages are not loaded correctly. Ex: https://developers.google.com/assistant/sdk/guides/library/python/embed/install-sample … (閱讀更多)

Please look into this issue...Some pages are not loaded correctly. Ex: https://developers.google.com/assistant/sdk/guides/library/python/embed/install-sample

dipan.saha 於 6 天前 詢問

cor-el 於 6 天前 解答

  • 已解決

Firefox won't keep setting on My.Yahoo.Com site

This function worked until a week ago, and still works perfectly on my laptop. It also works fine in Edge and IE. My homepage, My.Yahoo.Com is personalized with several c… (閱讀更多)

This function worked until a week ago, and still works perfectly on my laptop. It also works fine in Edge and IE. My homepage, My.Yahoo.Com is personalized with several content boxes, one of which is "Today" (news). Firefox either won't load the content, or it won't work properly (scrolling, etc.). I can no longer preview the individual news headlines. However, if I remove the non working content box and then add the it back, it works fine. Once I leave the page and then return, the same problem returns. My system is a desktop with WIN10 Pro 64-bit, 16gb, all latest updates, and Firefox v79.0.

ejeltrup 於 6 天前 詢問

cor-el 於 6 天前 解答

  • 已解決

Specific website crashes PC when using Firefox but not Chrome

Windows 7 Pro 64bit Athlon Phonom II X555 12GB DDR2 Asus M4A88T-V EVO/USB3 motherboard with integrated graphics Firefox 79.0 64bit (updated from a previous version but I … (閱讀更多)

Windows 7 Pro 64bit Athlon Phonom II X555 12GB DDR2 Asus M4A88T-V EVO/USB3 motherboard with integrated graphics Firefox 79.0 64bit (updated from a previous version but I did not make note of the previous version number)

Whenever I go to the login page at this site: https://community.ui.com/ using Firefox, my computer blue screens. Sometimes I will see the demo animation in on the right get all garbled and if I close FF quickly, no blue screen. Other times my whole screen just goes blank before I have a chance to do anything and then the blue screen. This does not happen with Chrome or Edge. These are 100% repeatable. ALWAYS with Firefox, NEVER with Chrome or Edge. Blue screen logs show errors related to atikmpag.sys (my graphics driver) and dxgkrnl.sys (DirectX). I checked for a graphics driver update; there was none. So I uninstalled and reinstalled using a fresh download from the motherboard manufacturer's website (using embedded graphics, no discreet GPU in this system). Did not solve the issue. I don't recall what version of Firefox I was using, but I updated to 79.0 and also tried ESR. No change. Ran Mozilla's recommended refresh procedure which removes extensions and resets settings. No change. Booted Windows into Safe Mode and the problem does NOT occur. When I booted back into normal mode, I uninstalled the graphics driver again and tried with default settings -- problem doesn't happen!

While this appears to be an issue with the graphics driver, it only happens in FF, so there seems to be an issue with the two interacting. The latest Firefox crash report listed in about:crashes is from November 2019, long before this issue was discovered. I assume that because the whole computer is crashing with a BSOD, FF doesn't register the crash.

kosmicken 於 5 天前 詢問

FredMcD 於 4 天前 解答

  • 已解決

Firefox "Not Responding" for 2 Days

Every time I try to open Firefox, I get a "Not Responding" message. I've attempted to open it in "Safe Mode" but I keep getting same "Not Responding." I want to avoid "… (閱讀更多)

Every time I try to open Firefox, I get a "Not Responding" message. I've attempted to open it in "Safe Mode" but I keep getting same "Not Responding." I want to avoid "Refresh," because I will lose extensions, etc. I also restarted twice, but still have problem. Any advice?

efazzini 於 5 天前 詢問

FredMcD 於 4 天前 解答

  • 已解決

pictures ot shown

Hi, Since updating to the latest Firefox for MacOs (79.0-64bit), the pictures on this website: (https://www.marktplaats.nl/) do not load. I tried with Safari: no problem.… (閱讀更多)

Hi,

Since updating to the latest Firefox for MacOs (79.0-64bit), the pictures on this website: (https://www.marktplaats.nl/) do not load.

I tried with Safari: no problem.

What's going on?

Dennis

daringeling 於 4 天前 詢問

FredMcD 於 4 天前 解答

  • 已解決

Can't upload videos on twitter

Every time i try to upload a video on twitter, I get the error from the 1st image. Videos work fine, only uploading to twitter doesn't work I have tried: - installing ubu… (閱讀更多)

Every time i try to upload a video on twitter, I get the error from the 1st image. Videos work fine, only uploading to twitter doesn't work I have tried: - installing ubuntu-restricted-extras and x264 - installing the addon "HTML5 Everywhere" - installing/uninstalling flash - enabling/disabling hardware acceleration My laptop's specs are in the 2nd image

Anton 於 4 天前 詢問

Anton 於 3 天前 解答

  • 已解決

Broken web pages.

Why are webpages loading like this? It works fine in every other browser except Firefox. I have tried uninstalling/reinstalling (add-ons included), deleting cache. … (閱讀更多)

Why are webpages loading like this? It works fine in every other browser except Firefox. I have tried uninstalling/reinstalling (add-ons included), deleting cache.

Daakkon 於 3 天前 詢問

cor-el 於 3 天前 解答

  • 已解決

Pages either won't load or take forever to load after update to Windows 10 Pro v. 2004 OS build 19041.388

Updated to Win 10 Pro 2004 this morning and now web pages either won't load or take considerably longer (minutes longer) than opening the same page in Chrome. I've tried … (閱讀更多)

Updated to Win 10 Pro 2004 this morning and now web pages either won't load or take considerably longer (minutes longer) than opening the same page in Chrome. I've tried the following:

  • Restarted Firefox in safe mode
  • Restoring Firefox via Apps panel
  • Restarted my PC multiple times
  • Uninstalled and reinstalled Firefox

This also occurs in MS nightly.

Any help would be great!

nickbishop428 於 3 天前 詢問

nickbishop428 於 2 天前 解答

  • 已解決

Unable to input Chinese in Firefox

I am using 79.0 (64-bit) now, but since many versions back, Chinese input stops working in Firefox and I have never got around to deal with it. On Windows 10, I have othe… (閱讀更多)

I am using 79.0 (64-bit) now, but since many versions back, Chinese input stops working in Firefox and I have never got around to deal with it. On Windows 10, I have other languages keyboard such as Russian/Japanese/Chinese/French etc. Depending on the need, I switch to other keyboard to enter the language in various places such as search box, form on a page etc. However, since many versions back (I can not remember when), Chinese language (pinyin) input stops working. If I don't get any tips on resolve this, I will enter a bug. Yes, I already tried the safe mode.

ynotswim 於 1 天前 詢問

ynotswim 於 9 小時前 解答

  • 已解決
  • 封存

desktop.ini on desktop windows 7 after update to FF17.0

2 updates (quicktime) FF popup for update to 17.0 After auto update to FF 17.00 icon desktop.ini appeared on desktop and cannot get rid. Have Norton Inet Sec 12 up to dat… (閱讀更多)

2 updates (quicktime) FF popup for update to 17.0 After auto update to FF 17.00 icon desktop.ini appeared on desktop and cannot get rid.

Have Norton Inet Sec 12 up to date.

How to get rid would be nice

Thank you

dodaside 於 7 年前 詢問

cor-el 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Why doesn't usairways.com work with Firefox?

I used to be able to make a reservation on usairways.com using Firefox. Now I have to use IE. I just updated to Firefox 17 and it still doesn't work. … (閱讀更多)

I used to be able to make a reservation on usairways.com using Firefox. Now I have to use IE. I just updated to Firefox 17 and it still doesn't work.

lckelley 於 7 年前 詢問

dumdidadida 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox Tab Bar at Top introduces problems

Hello, Right now, my browser is formatted such that the tabbar is on top. This works fine but there is a tiny gap of a few pixels from the top of my screen to the top of … (閱讀更多)

Hello,

Right now, my browser is formatted such that the tabbar is on top. This works fine but there is a tiny gap of a few pixels from the top of my screen to the top of the tab. This results in not being able to move my mouse to the top of the screen and selecting tabs. Is there some way to remove it so that I can select tabs even with my mouse at the top limit of my screen?

Also, when I have two or more tabs opened at the same time, the whole info bar (where the tab bar and nav toolbar sit) shifts downwards. For instance, when I have one tab open, the whole info bar is X height. But when I open a new tab, it widens to an X+ height. If I close this new tab, it will shrink back to X height. How can I fix this?

Thank you for you're help

Jak170 於 7 年前 詢問

Jak170 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Since updating from 16 to 17, desktop shortcuts created by dragging show generic Windows icon instead of Firefox-page icon.

Upon upgrading from FF 16 to 17, I can still drag the icon that's to the left of the url to the desktop (or even to the XP Quick Launch Bar, Folder Shortcuts, etc.) to cr… (閱讀更多)

Upon upgrading from FF 16 to 17, I can still drag the icon that's to the left of the url to the desktop (or even to the XP Quick Launch Bar, Folder Shortcuts, etc.) to create an internet shortcut to the current page. However, with 17 this method produces a shortcut that shows a generic Windows icon instead of a Firefox-page icon. Even though a generic Windows icon normally denotes "no program associated," these still open with FF when double-clicked. But it doesn't look right. (BTW, all the shortcuts created by this method in FF 16 or lower retained the FF-page icon with the upgrade to 17.)

Any ideas why this changed and how to fix it so it looks the same as before?

Pending resolution of this (and another issue) I went back to FF 16, and it works normally again. However, the shortcuts that were created while I had 17 still show the generic Windows icon.

fixed in Firefox 21 - locking this old thread

Rick216 於 7 年前 詢問

smzit 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Does not recognize OS for purpose of other websites

When attempting to use websites like Battlefield 3's "Battlelog" and Netflix's "Watch Instantly", which require Windows Vista or Windows 7, these websites fail to recogni… (閱讀更多)

When attempting to use websites like Battlefield 3's "Battlelog" and Netflix's "Watch Instantly", which require Windows Vista or Windows 7, these websites fail to recognize my OS, which is Windows 7 64-bit.

I recently uninstalled an addon called Masking Agent, which purported to hide a computer's specifications from websites. How this addon got onto my computer I am unsure.

warhammer3025 於 7 年前 詢問

the-edmeister 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

I have downloaded firefox 17; but it appears that the installednstill shows 15 and 16

After downloading moxilla firefox 17, I note that installed programmes are still showing both 15.0 and 16.0.2 and not 17. What has happened and how can it be rectified. Y… (閱讀更多)

After downloading moxilla firefox 17, I note that installed programmes are still showing both 15.0 and 16.0.2 and not 17. What has happened and how can it be rectified. You had previously stated that the latest change would rectify this; but it does not appear to havce. What will be done?

bevyn 於 7 年前 詢問

Jan. 於 7 年前 解答