顯示問題標籤 顯示所有問題

firefox stopped conwerting HTML to PDF

After my antivirus deleted a malware I get an error message at boot " unable to access jarfile". Since then FF doesn't convert html to pdf and external programs don't sta… (閱讀更多)

After my antivirus deleted a malware I get an error message at boot " unable to access jarfile". Since then FF doesn't convert html to pdf and external programs don't start for unable to access virtual machine. The jarfile is binary.SE and the Pass is correct. I have no old java version and I reinstalled the last java version. I understand that binary.SE is no longer supported. The list of extensions also include .jar so I unfortinately don't know what els to check but I do need the FF html converter back. Thank you so much for trying to help. My OS is Windows 7 Pro FF is Developer edition with auto update. Alf

alfred.horak 於 3 個月前 詢問

alfred.horak 最近回覆 於 3 個月前

  • 已解決

Video only show one image and blocks

Hello, I'm using firefox-dev under linux debian buster and would like to keep it as my default browser and even more after all those recent articles in media where they s… (閱讀更多)

Hello,

I'm using firefox-dev under linux debian buster and would like to keep it as my default browser and even more after all those recent articles in media where they say firefox is loosing its users.

I received the newletter from netflix and I tried to watch a trailer (https://www.netflix.com/watch/81387952?trkid=13710079&MSG_TITLE=81387952&lnktrk=EMP&g=79ECBFC7B02B1269F43D15B11C9BA9F56455502C&lkid=TRAILER_CTA) but even after i clicked on accept drm, the video was stuck nothing happened I just saw one single fixed picture of the movie.

Later, I was on facebook, trying to watch a video (https://www.facebook.com/demotivateur/videos/5009752875718446) and the same here without any DRM...

For both of the cases I opened chrome pasted the url and video played very well.

Is there something to tweak to make it work ? Is it because I'm under debian ?

I don't want friends to switch to chrome but I understand them sometimes.

Kr,

Eric

ecornely 於 3 個月前 詢問

jonzn4SUSE 於 3 個月前 解答

"Send Tab to Device" missing from right-click menu

I normally use Firefox Beta. Ever since upgrading to v92 the option to Send Tab to Device has been missing when I right-click on a tab. I've downloaded other versions of … (閱讀更多)

I normally use Firefox Beta. Ever since upgrading to v92 the option to Send Tab to Device has been missing when I right-click on a tab. I've downloaded other versions of Firefox and the issue seems to follow me out of Beta and into the regular release. I've seen other people having issues with syncing and sending tabs between devices as of late, but no one seemed to be completely missing the option to do so.

vtardiff 於 3 個月前 詢問

AliAardvark 最近回覆 於 1 個月前

Firefox ARM64 Display Issues on Surface Pro X 2

Whenever I use Firefox, I have an issue once a day where the browser freezes momentarily, flickers, blacks out tabs and other portions of the browser/text, and then resum… (閱讀更多)

Whenever I use Firefox, I have an issue once a day where the browser freezes momentarily, flickers, blacks out tabs and other portions of the browser/text, and then resumes. I have had this issue since Day 1, and no amount of Windows updates + Firefox updates has resolved this.

This also occurred when I was using stable versions of Firefox ARM64.

Specs: Firefox ARM 92.0b8 64-bit Surface Pro X 2 (2020) OS: Windows 10 Pro v21H1, Build 19043.1165

Attached is a screenshot of what it usually looks like when this occurs. Please advise.

FKA hanson 於 3 個月前 詢問

FKA hanson 最近回覆 於 1 個月前

Firefox is BLOCKING almost every attempt to Log On to Tracfone.com

For the first time in over a DECADE I went to Log Onto Tracfone.com to check on the cost of buying a One Year Service Card, which is what I have done at this time of the … (閱讀更多)

For the first time in over a DECADE I went to Log Onto Tracfone.com to check on the cost of buying a One Year Service Card, which is what I have done at this time of the year for OVER A DECADE!

The following Tracfone Problems are occurring on Firefox BUT Working Just Fine on EDGE (1) My attempt to Log On with what I KNOW is the Correct User ID and Password keeps reporting "Invalid User ID or Password" (2) Attempting to tell Tracfone to send a Password Reset Link FAILS. NOTHING Happened, just a short flash where it is trying to process the request. (3) Attempting to have Tracfone Verify what my Username is FAILS. Again, NOTHING Happened, just a short flash where it is trying to process the request.

As I have stated, I had NO PROBLEM Logging On using EDGE! And had No Problem on EDGE requesting Tracfone to Change my Password and it is this Password Firefox keeps screwing up on the Tracfone Logon Screen because it keeps reporting "Invalid User ID or Password")

PS-This type or problem is ONLY HAPPENING WITH THE TRACFONE WEBSITE!

Tigger-TheOnlyOne 於 3 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 3 個月前

Tabs that I can't close

Hi! I'm going nuts. I have Firefox set to NOT remember sessions when I close and re-open. But every time I re-open the (latest) Firefox on my (up to date) Mac, 3 tabs rea… (閱讀更多)

Hi! I'm going nuts. I have Firefox set to NOT remember sessions when I close and re-open. But every time I re-open the (latest) Firefox on my (up to date) Mac, 3 tabs reappear. It doesn't matter how often I delete history or cookies or empty caches. They are not even 3 tabs from the most recent session! They are from a week ago. And no, they are not pinned tabs!

And yes, I have reinstalled Firefox.

Any idea what I should do?

Many thanks!

David

davidderrick 於 3 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 3 個月前

  • 已解決

Copy and paste into new tab search bar always "looses" the first word

If I copy and paste any two words or more into the search bar on the new tab it goes to google.co.uk as that is set but only searches for the phrase minus the first word.… (閱讀更多)

If I copy and paste any two words or more into the search bar on the new tab it goes to google.co.uk as that is set but only searches for the phrase minus the first word. If I paste it into the address bar everything is ok. If I do the same with a one word term the search bar does nothing having "lost" that word and the address bar works fine.

verminhater 於 3 個月前 詢問

jscher2000 於 1 個月前 解答

Developer Edition

I'm running Firefox DE on a M1 Mac, and I have the 64-bit edition. However, I'm unsure of whether or not this version of Firefox is fit to run on this architecture or not… (閱讀更多)

I'm running Firefox DE on a M1 Mac, and I have the 64-bit edition. However, I'm unsure of whether or not this version of Firefox is fit to run on this architecture or not. Anyone know a way around this to get the most recent M1 application but the Developer Edition?

jhroutzong 於 3 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 3 個月前

Firefox Developper - Open in a new tab failed

Hi, Since the last update, when I click on a link, the new tab can't be launched. It opens and closed immediatly. I have to click a second time to open it. It is the same… (閱讀更多)

Hi, Since the last update, when I click on a link, the new tab can't be launched. It opens and closed immediatly. I have to click a second time to open it. It is the same problem when I open a new tab manually, I type web address, and when I click on "Enter", the tab closes... I have to do it again and it works. It is not the first time. Next year, after an update, I had the same problem. No change on my systems (Windows 10) and on my MacBook too... Is there anyone who have the same problem ? How to resolve it ? Thank you

Synopsis Concept 於 3 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 3 個月前

McAfee - True Key extension doesn't work in private windows

Hello at all guys. In the moment I'm currently writing this post I'm using FF developer edition as my main browser. The problem is with the True Key extension: When I try… (閱讀更多)

Hello at all guys. In the moment I'm currently writing this post I'm using FF developer edition as my main browser. The problem is with the True Key extension: When I try to use it in private windows, it doesn't work. I can't interact with it. If I try to open the extension, just as if I'm on a different browser like Brave or Chrome, it's doesn't open up the home page of the extension. But, if I try to open it on a normal window, it works perfectly and I don't why. I also want to say you guys that in my FF settings, in "Privacy and Security" at the "History" section I've enabled Firefox Developer Edition will never remember history..

sal.code 於 3 個月前 詢問

sal.code 最近回覆 於 3 個月前

Browser can't log in to sync but accounts.firefox.com works perfectly

Today I found that my sync is disabled (it works at least 2~3 months ago) I click "enable sync" but it just said "working" or something (not sure what exact word it is in… (閱讀更多)

Today I found that my sync is disabled (it works at least 2~3 months ago)

I click "enable sync" but it just said "working" or something (not sure what exact word it is in English version, the original text is "正在开启同步...")

Then I found a answer at this site said quit and login again might fix the problem

...then I can't login anymore

When click "login" in about:preferences#sync , it jumps to https://accounts.firefox.com/signin?action=email&service=sync

I login to accounts.firefox.com successfully and found the device I'm using (fde 92, check attachment 1)

But the Browser is still not logged in (check attachment 2)

I tried:

  • Reset pref.js & user.js
  • Delete /weave/ folder
  • Disable all addon
  • Delete device in accounts.firefox.com and login again
  • Delete /startupCache/

None of them works

Any help?

Byzod Void 於 3 個月前 詢問

Firefox times out when connecting to a site with URL redirection unless HTTPS protocol is explicitly typed

I am running Firefox Developer Edition 92.0b9 on macOS Monterey 12.0 Beta 6 (21A5506j). I noticed lately that I couldn't open some sites, either when I tried to follow a … (閱讀更多)

I am running Firefox Developer Edition 92.0b9 on macOS Monterey 12.0 Beta 6 (21A5506j).

I noticed lately that I couldn't open some sites, either when I tried to follow a link or typed the URL in the address bar. After a few trials and errors, I think I have identified a pattern but no idea of what the root cause is:

  • the sites I am trying to access all redirect to a different URL;
  • I can open the sites just fine if I explicitly type `https://` in the address bar.

A few of the sites I am struggling with:

I noticed that I could open the above URLs just fine in a Private window, so tried the following to no avail:

  • Clear cache;
  • Restart Firefox in Troubleshooting Mode (still on as I am writing this);
  • Install Firefox Beta side-by-side;
  • Completely uninstall Firefox and remove the existing profile, before doing a fresh install.

None of the above solutions work and I am a bit stumped. Safari, Chrome and Brave all work fine.

damianoferrari 於 2 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 2 個月前

Add-ons

When some websites use DRM Software's I must Disable my extensions to play the video. How can I disable the add-ons to the specific website? And if it cannot be done how… (閱讀更多)

When some websites use DRM Software's I must Disable my extensions to play the video. How can I disable the add-ons to the specific website? And if it cannot be done how can I disable all my extensions at once. Without un-ticking one by one?

Because every time I visit the website with DRM I must Go one by one to disable my add-ons.

අකිඳු කල්හාන් 於 2 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 2 個月前

Gmail chat messages do not open

Hello! I understand that Google just updated Gmail's chat feature, and I wanted to report that I'm having issues opening chats in Gmail's new UI. Whenever I click on a na… (閱讀更多)

Hello! I understand that Google just updated Gmail's chat feature, and I wanted to report that I'm having issues opening chats in Gmail's new UI. Whenever I click on a name, the chat bubble does not open in Firefox, even when chats open in other browsers.

I've been able to replicate this issue in Troubleshoot mode, so I don't believe the problem is with any of my add-ons.

Any advice/is this a known issue?

mcannizzaro1 於 2 個月前 詢問

mcannizzaro1 最近回覆 於 2 個月前

How do I get Spell Checker back, for Outlook and gmail ?

It seems Microsoft and google has changed outlook and gmail HTML for the message text body DIV to specify spellcheck="false". div dir="ltr" class="[]" role="textbox" … (閱讀更多)

It seems Microsoft and google has changed outlook and gmail HTML for the message text body DIV to specify spellcheck="false".

   div dir="ltr" class="[]" role="textbox" aria-multiline="true" aria-label="Message body" spellcheck="false" contenteditable="true"

Any idea how yo solved this ?

Ichigo 於 2 個月前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 2 個月前

e-mail

I have Wind 7, after logging in I get my home page (Century Link) when I clk on e-mail it reverts back to my home page. What is wrong or am I doing something wrong?? Thi… (閱讀更多)

I have Wind 7, after logging in I get my home page (Century Link) when I clk on e-mail it reverts back to my home page. What is wrong or am I doing something wrong?? This is new, never happened B-4, Tks Bill

billreal1 於 2 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 2 個月前

  • 已解決

Google search page functions broken.

When I go to google.com and do a search the results page has the "tools" button but it does not work. The "people also ask" categories are also broken (they will not expa… (閱讀更多)

When I go to google.com and do a search the results page has the "tools" button but it does not work. The "people also ask" categories are also broken (they will not expand), and, if I click the "images" filter button to view images associated with my search it either shows no images (or only a few images) and a bunch of blank boxes. I have found that if I hold the shift key and click the reload button everything is back and working properly until the next time I do a google.com search, then it is back to the same odd behavior. So, my assumption here is that either a cookie or some site data is corrupting the results page for my search. Running Firefox 92.0 (64-bit) on a Windows 7 Dell machine and everything was working fine until about two months ago. Also, Chrome does not show the same behavior. BTW. I have also done everything I have found that was recommended to fix Firefox issues with Google search. Run Firefox in private mode, run without plugins, changed themes, created new profile, I even completely uninstalled Firefox and did a clean install all with the same results. Any help is appreciated. It is almost got me ready to move back to Chrome.

b.j.p.5252 於 2 個月前 詢問

dveditz 於 2 個月前 解答