顯示下列標籤的問題: 顯示所有問題

Firefox shows red tint in images that I upload

When I upload an image with Firefox, it typically shows a red tint. I've seen similar reports from decades ago so I disabled `gfx.color_management.mode` in `about:config`… (閱讀更多)

When I upload an image with Firefox, it typically shows a red tint. I've seen similar reports from decades ago so I disabled `gfx.color_management.mode` in `about:config`, but that didn't help, even after restarting the browser and the computer. I disabled a couple of related settings, but that also didn't help. What else could I try?

leonhard 於 2 個月前 詢問

zeroknight 最近回覆於 2 個月前

Cannot connect to YouTube - DoH Issue?

I just tried to connect to YouTube & get "You're offline. Check your connection." I assume this is due to a DoH connection issue. I can connect in Chrome. My Firef… (閱讀更多)

I just tried to connect to YouTube & get "You're offline. Check your connection." I assume this is due to a DoH connection issue. I can connect in Chrome. My Firefox Mozilla Connection Settings are "Use system proxy settings", though I have set this to "No proxy" in an attempt to fix this - didn't help.

Under Privacy & Security: "Enable HTTPS-Only Mode in all windows", "Enable secure DNS using: Increased Protection" - tried "Default Protection" - no help. Using Cloudflare default.

It has been a few months since I tried YouTube - not sure what's up. It works in Firefox on my phone..

theHook 於 2 個月前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 2 個月前

Offidocs

Offidocs has hijacked my Firefox browser making it impossible to read PDF files. I never added it and it does not appear in my extensions list. I've marked "always as… (閱讀更多)

Offidocs has hijacked my Firefox browser making it impossible to read PDF files. I never added it and it does not appear in my extensions list. I've marked "always ask" in the preferences for opening PDF files but to no avail. My antivirus and Malware bytes scans are negative. How can I get rid of this?

vetbird 於 2 個月前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 2 個月前

Lost tabs sent from other device in Firefox when force-closing browser

I recently sent a lot of tabs from my phone to my computer. However, when I started Firefox on my computer, since Firefox tried to load the content of all sent tabs immed… (閱讀更多)

I recently sent a lot of tabs from my phone to my computer. However, when I started Firefox on my computer, since Firefox tried to load the content of all sent tabs immediately instead loading them lazily (which I think probably should be the default behavior), it took a very long time for Firefox to display even the tab that was currently selected, and I therefore decided to kill Firefox and reopen it, in the hope that all new tabs would load lazily. Instead, when I reopened Firefox, none of the new tabs where there anymore; it was as if they had never been sent. I would like to get them back, but I have no idea how to. Does anyone know if that is possible and, if so, how?

krikru 於 2 個月前 詢問

cor-el 最近回覆於 2 個月前

Missing data on websites

Hello - I keep searching for various fixes to this, but nothing seems to work. I have the latest version of firefox. Macbook user. Catalina 10.15 I find that with almos… (閱讀更多)

Hello - I keep searching for various fixes to this, but nothing seems to work. I have the latest version of firefox. Macbook user. Catalina 10.15 I find that with almost any website that I'm trying to log into, or enter a credit card and other information, the browser does not show these items, pull downs, forms to fill in etc. I'll go thru a whole process of something, and will be directed to click a box or some such that just isnt there. So I move over to Safari, and the entire page loads. I've adjusted the privacy, cleared cache etc. It's like I'm on an ancient browser.

Any help welcome.

Deborah Goldstein 於 2 個月前 詢問

deb45 最近回覆於 2 個月前

New Firefox GPC 120 setting causes problems on Xfinity community forum

I just updated to Firefox 120, and tried the new GPC setting (Tell websites not to sell or share my data). I ran into a problem when I went to the Xfinity community forum… (閱讀更多)

I just updated to Firefox 120, and tried the new GPC setting (Tell websites not to sell or share my data). I ran into a problem when I went to the Xfinity community forums (https://forums.xfinity.com/) . It causes a banner on top showing they recognize the setting. There is an "X" in the corner, and some text that says "Hide this banner", but they are not active. Plus, I cannot make a new post or do a general reply (that weird forum software has both local replies to a particular post and general replies to the general thread.)

Is this a bug in Firefox, or a bug in their forum software? I attached a picture of the message it gives.

andyross 於 3 個月前 詢問

zeroknight 最近回覆於 3 個月前

what are the different values for this preference "browser.cache.disk.capacity"?

on some websites it says -1 tells Firefox to automatically determine the size of the cache based on your physical disk and setting it to 0 would effectively disable any d… (閱讀更多)

on some websites it says -1 tells Firefox to automatically determine the size of the cache based on your physical disk and setting it to 0 would effectively disable any disk cache entrys.

so are this informations true and if not, how do i still let firefox automatically determine the size of the cache based on my physical disk?

max.matter01 於 2 個月前 詢問

cor-el 最近回覆於 2 個月前

Particular website table shifted to right side end. Upto Firefox v115 working fine. need solution

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. wh… (閱讀更多)

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. what to do?. need solution. thank you.

bharanicompu 於 2 個月前 詢問

zeroknight 最近回覆於 2 個月前

Firefox 120.0 64 bit does not remember password

Every time I enter a new password at https://secure.newegg.com/identity/signin, I click on Save but the browser does not save it! When I try to log in, Firefox always ins… (閱讀更多)

Every time I enter a new password at https://secure.newegg.com/identity/signin, I click on Save but the browser does not save it! When I try to log in, Firefox always inserts the previous password that was saved. I have Reset the password twice on the website and have mentioned it to Newegg at least twice now and so far, I have not been able to resolve this problem.

This only occurs with the Newegg website. Why is this?

This is occurring on a computer running Windows 10 Pro version 22H2, Build 19045.3693

I request that this be resolved soon.

Thanks,

Wayne Carpenter

Wayne Carpenter 於 2 個月前 詢問

cor-el 最近回覆於 2 個月前

How to automatically remove all tracking codes and tags in URL's?

The new selection "Copy without site tracking" may eliminate certain codes, but does not remove all invasive data (my term). Consider this common URL occurrence: link te… (閱讀更多)

The new selection "Copy without site tracking" may eliminate certain codes, but does not remove all invasive data (my term). Consider this common URL occurrence:

link text

The new filter does absolutely nothing to this and when I pass this kind of URL on to others, I do not want to include all that crapola. Currently I have to manually edit the link, which can really get tiresome when passing on a lot of links.

Is there a way to modify anything in Firefox to accommodate this?

Slick 於 2 個月前 詢問

zeroknight 最近回覆於 2 個月前

Restore previous session though unchecked always tries to restore previous session on startup. It's annoying! (Revived)

I'm having the exact same problem as what was originally mentioned in this post from 4 years ago. The "chosen solution" was to exit firefox through the hamburger menu,… (閱讀更多)

I'm having the exact same problem as what was originally mentioned in this post from 4 years ago.

The "chosen solution" was to exit firefox through the hamburger menu, which I find to be absolutely ridiculous. You mean to tell me that even though I close EVERY OTHER APPLICATION either using the "X" close button or a custom keybinding that I've set for my own personal convenience, firefox requires me to exit through a menu every time in order to make it behave the way I've told it to? No. Absolutely not. If I tell firefox that I don't want it to save my last session, that means I DON'T WANT IT TO SAVE MY LAST SESSION. If I've deselected the "open previous windows and tabs" option in the settings, then under no circumstances should it be trying to open my previous windows and tabs.

I've tried the suggestion to change the value of browser.sessionstore.max_resumed_crashes from 1 to 0. The problem persists, I assume because firefox considers being closed using the close button to be a "crash", which is interesting.

I the other suggestion further down in the thread was to set browser.sessionstore.resume_from_crash from true to false, which will prevent firefox from recovering a session from a crash. This is hardly an appropriate solution. I want firefox to resume my last session if there is a legitimate (key word LEGITIMATE) crash, because my session was closed against my will due to something that went wrong. Being able to recover my last session in such a situation is nice. I do not, however, want firefox to resume my last session when I explicitly closed the last session myself, which would be the difference between a crash recovery and restoring a previous session. If no crash occurred, I don't need a crash recovery, and aside from a crash, I don't want my previous session to be restored.

Are there any solutions to this at all? Because this is one of the biggest reasons why I stopped using firefox. I want to come back to firefox because everything else that's worth using is either dog shit, or Chromium-based (i.e. also dog shit). However, I find this broken feature to be somewhat of a security issue. If a bad actor somehow gains access to my system, I don't want him to be able to open firefox and have access to my last browser session because I closed firefox using a keyboard shortcut instead of closing it through a goddamned menu.

zoltan955342 於 3 個月前 詢問

zeroknight 最近回覆於 2 個月前

HTTPS overkill by Firefox

Later version refuses to connect to my modem, and goes into security web mode. This modem uses HTTP/HTTPS for access, i.e., connects directly it's IP address, then the us… (閱讀更多)

Later version refuses to connect to my modem, and goes into security web mode. This modem uses HTTP/HTTPS for access, i.e., connects directly it's IP address, then the user enters a username and password. At that point, the the modem switches to HTTPS for control.

With this recent update, there is NO WAY to access the modem for any work, or upgrade the HTTPS certificate on the modem. This is a BUG.

What should happen is that if the web site will accept a HTTP connection, Firefox should NOT refuse connection or test for security issues UNTIL the user or the device switches to HTTPS.

As an aside, I've used Firefox on this Zywall modem for years until recently.

ted41 於 2 個月前 詢問

zeroknight 最近回覆於 2 個月前

Video Content (Twitter/X, Youtube, Previews) Stop Working

So I just picked up a new laptop (ASUS Vivobook 16x), and everything is fresh on it. Additionally, this only affects some video content in Firefox, with Edge browser unaf… (閱讀更多)

So I just picked up a new laptop (ASUS Vivobook 16x), and everything is fresh on it. Additionally, this only affects some video content in Firefox, with Edge browser unaffected. In brief, what is happening is that within a couple hours of having the browser open, certain video content stops working, specifically Twitter/X videos just spin, YouTube previews stop working, and videos continually load. Netflix videos continue to work, but hover previews stop functioning. I even check the 'Stats for Nerds' on YT and it shows 0 KB network activity in Firefox.

I've tried every basic action I can think of:

  • Turning off extensions (only use Ublock and Bitwarden)
  • Browser Refresh (x3)
  • Reverting from 120.1 to 120.0, and now 199.0.1
  • Clearing the browser cache
  • Reinstalling NVidia and Intel Drivers
  • Running in Safe Mode

Only by doing a refresh or completely closing/opening the app gets videos to function again. This doesn't affect the old laptop or my desktop, which makes me think it's a rogue driver--but then why would Edge function without error over the same period of time?

Are there any settings to play with in the browser that can help diagnose?

madekatsu 於 2 個月前 詢問

Alexander Thomas 最近回覆於 1 個月前

problems accessing results of requests

I can no longer request further information on sites where it is possible to click and the result will be displayed. For example: I read a national newspaper on-line. Af… (閱讀更多)

I can no longer request further information on sites where it is possible to click and the result will be displayed. For example: I read a national newspaper on-line. After reading the article I then have the option of reading subscriber comments. When the button is pressed page says it is loading - but nothing happens. If I then switch to Edge - no problem. So I guess the problem does not lay with the newspaper. Many thanks for your help.

Howard 於 2 個月前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 2 個月前

How to repiar error message: PR_CONNECT_RESET_ERROR

I have dealt with this message when searching the web... after a google product search etc., the results populate- then I click on all the top results and I get nothing b… (閱讀更多)

I have dealt with this message when searching the web... after a google product search etc., the results populate- then I click on all the top results and I get nothing but this message and the sites will not open:

Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.googleadservices.com. PR_CONNECT_RESET_ERROR Error code: PR_CONNECT_RESET_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

I noticed it's with most "Sponsored" results. Incredibly frustrating.

Please help!

Kevin

kmf777 於 2 個月前 詢問

zeroknight 最近回覆於 2 個月前

Artifacts on Youtube videoes when hardware accelereration is enabled

Artifacts on Youtube videoes when hardware acceleration is enabled. These artifacts is not there playing video on Chrome with hardware acceleration. Disabling acceleratio… (閱讀更多)

Artifacts on Youtube videoes when hardware acceleration is enabled. These artifacts is not there playing video on Chrome with hardware acceleration. Disabling acceleration removes artifacts, but videos runs poorly. These artifacts also appears in regular browsing. Intel GPU on latest driver. Since it works in Chrome with the same GPU on the same driver, the problem is in Firefox. Artifacts not there when running Furmark gfx burn in. So problem is not in the hardware. Problem still persistent even on numerous updates of Firefox. Windows 11, Intel HD Graphics 620 GFX, latest driver, latest Firefox.

tulleball 於 2 個月前 詢問

zeroknight 最近回覆於 1 個月前

Backspace key

Hello all. I'd like to restore the backspace button function but the previously workable solution — resetting browser. backspace_action to 0 — is not working for me. Any … (閱讀更多)

Hello all. I'd like to restore the backspace button function but the previously workable solution — resetting browser. backspace_action to 0 — is not working for me. Any hints as to why that might be the case?

richkhav 於 2 個月前 詢問

cor-el 最近回覆於 2 個月前

Disable search in adressbar

I want to use the search field for search and the adressbar to enter adresses. Unfortunately it doesn't let me enter adresses, they all get routed to a search provide (go… (閱讀更多)

I want to use the search field for search and the adressbar to enter adresses. Unfortunately it doesn't let me enter adresses, they all get routed to a search provide (google) and I can't acees my router

How can I dsable the search in the adressbar?

Setting browser.newtabpage.activity-stream.improvesearch.handoffToAwesomebar (are you kidding me?) to flase does not help

joe80 於 2 個月前 詢問

zeroknight 最近回覆於 2 個月前