顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決

No video playback

Same problem again with upgrade. After the last upgrade today 9-5-2022 I no longer have video play back on sites such as MSNBC, CNN or Twitter. U-Tube seems to be working… (閱讀更多)

Same problem again with upgrade. After the last upgrade today 9-5-2022 I no longer have video play back on sites such as MSNBC, CNN or Twitter. U-Tube seems to be working fine. I have checked and have version 5.0.1 of ffmpg installed if that helps. And I have turned off ad blockers. Firefox 104.0.1 in Fedora 36 workstation. Any help would be greatly appreciated. Thanks in advance. Bob.

1bbrazie 於 4 週前 詢問

1bbrazie 於 3 週前 解答

  • 已解決

Many legitimate Web Sites not loading

Hi I have been experiencing rejection of access to many legitimate Web Sites. I have attached the error I get even when trying to get to a mozilla web page. This is get… (閱讀更多)

Hi I have been experiencing rejection of access to many legitimate Web Sites. I have attached the error I get even when trying to get to a mozilla web page. This is getting both frustrating and limiting in my desire to support, which I do, Mozilla's strategy of privacy and freedom.

I am using Fedora Linux Version 34 and Firefox Version 100.0.2 64 Bit. I did not experience these problems months ago. I have kept everything up to date as far as I can with my OS limits, if any.

I want to examine what is going on and would like to know where to look. Any help would be appreciated ... Robert

robweir 於 1 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Code: 4 | Message: Something went wrong during native playback

Hi all. Did a search but found nothing that helped. Just updated my Fedora 36 workstation and tried to play videos in CNN and MSNBC web sites and get the error message: "… (閱讀更多)

Hi all. Did a search but found nothing that helped. Just updated my Fedora 36 workstation and tried to play videos in CNN and MSNBC web sites and get the error message: "Code: 4 | Message: Something went wrong during native playback." I am using the latest Firefox WEB browser. UTube videos are playing fine. Someone has stated on the Fedora forum that they have the same problem but has no problem in Chrome on the same machine. Any ideas? Thanks in advance. Bob BTW, this happened in two machines running Fedora 36 and Firefox 101.0.

1bbrazie 於 3 個月前 詢問

jonzn4SUSE 於 3 個月前 解答

  • 已解決

Firefox for Linux [Flatpak] takes minutes to start when behind VPN.

The issue concerns the Flatpak version of Firefox on Linux. This issue only happens when I'm connected to my VPN router. For info, I'm using Fedora 35 Silverblue. This i… (閱讀更多)

The issue concerns the Flatpak version of Firefox on Linux. This issue only happens when I'm connected to my VPN router. For info, I'm using Fedora 35 Silverblue. This issue happens on Fedora 35 or Fedora 35 Silverblue. I been using Fedora since version 33 and such problem existed back then.

When connected to my VPN provider via my router, trying to start a Firefox Flatpak instance takes minutes upon minutes to load. I'm guessing it has to do with DNS query's Firefox does on start but I'm not sure. All I know is that when I connect directly to the internet without being hehind my VPN, Firefox loads in a split second. When I'm using the RPM version of Firefox supplied by Fedora, I do not have such issues even when connected to my VPN. This issue only affects Firefox Flatpak when behind a VPN. I tried opening the AppImage version of Firefox while connected to my VPN, and once again, it loaded within a few seconds. I been having this issue for many years and only figured out recently that my VPN connection was causing a problem.

I would like to point out that the Flatpak verion of Microsoft Edge and Chromium do start without any issues even while I'm connected to my VPN provider...

mauriceroux 於 5 個月前 詢問

mauriceroux 於 5 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

Linux dual display restricted window width on opening

Hi, I'm currently running Firefox on Fedora Linux 35 with Gnome 41 on a dual display setup, with a vertical one on the left (1920*1080) and a horizontal one on the right … (閱讀更多)

Hi, I'm currently running Firefox on Fedora Linux 35 with Gnome 41 on a dual display setup, with a vertical one on the left (1920*1080) and a horizontal one on the right (2560*1440). I always open Firefox windows on the 2560*1440 monitor.

After closing the window, Firefox seems to remember the height of last session but not the width. Or more specifically, the width is always restricted to 1080, which is exactly the width of the secondary display, if the width on closing is greater than that. I checked the xulstore.json file in the configuration folder it always shows "width":"1080", which confirmed my speculation.

Is there a way that makes Firefox's new opening window with exactly the same width as when it was closed ignoring the second display's resolution?

Hanhsin Hsia 於 7 個月前 詢問

jonzn4SUSE 於 7 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

firefox 91 tabs always crashing with ebay

Hello since i've upgraded to firefox91, i've got a tab crash each time i go to ebay.fr. The message is : "Gah. Your tab just crashed." I've submitted the bug report : ee0… (閱讀更多)

Hello since i've upgraded to firefox91, i've got a tab crash each time i go to ebay.fr. The message is : "Gah. Your tab just crashed."

I've submitted the bug report : ee05d71c-a653-4c91-9094-42ea10210821 I've been able to produce the problem only with ebay.fr and ebay.com. The problem does also occur in troubleshooting mode. clearing the cache does not help.

System is linux fedora up to date

Suggestions and help are welcome to solve the problem...

philippe.ventrillon 於 1 年前 詢問

philippe.ventrillon 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Fedora 34, Ffx 'new window' brings up all my initial tabs. How to fix this

In Windows 10, when I hit 'new window' it brings up a browser with only 1 tab. In Fedora 34 Ffx when I hit 'new window' it brings up all my 5 initial startup tabs. I don'… (閱讀更多)

In Windows 10, when I hit 'new window' it brings up a browser with only 1 tab. In Fedora 34 Ffx when I hit 'new window' it brings up all my 5 initial startup tabs. I don't want this. I want it to behave the way it does in Windows 10. Any way to fix this? https://imgur.com/ovKf0Sx Why is this behavior different in Fedora 34 Linux?

Is the a Ffx add-on extension plug-in that fixes this? If yes, let me know. Thx.

jaiamma@gmail.com 於 1 年前 詢問

jaiamma@gmail.com 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

After an update, Firefox no longer properly displays certain character sets

Recently Firefox asked me to close so it could restart and install an update, and when it came back, it wasn't properly displaying a number of character sets for which I … (閱讀更多)

Recently Firefox asked me to close so it could restart and install an update, and when it came back, it wasn't properly displaying a number of character sets for which I have the proper fonts installed. Sorry for the vagueness as to when this was, but I'm not sure. The attached table of letters from Wikipedia's article on the Phoenician alphabet gives a great illustration of the problem I'm having. All of these characters used to display.

The fonts work fine outside of Firefox. But the problem isn't limited to Wikipedia, as shown in the next screenshot from Tatoeba. And there are other, non-Semitic letters that I've also suddenly started having problems with - I think they're all the kind that a typical Unicode font might not support, leading me to wonder if Firefox is properly looking for another font, and it doesn't seem so, but I've had difficulty trying to fix this in settings and haven't found any threads here or elsewhere about how I might do so.

koyenes 於 1 年前 詢問

koyenes 於 1 年前 解答