顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER for Google and Youtube

I am getting a certification issue when trying to visit 2 specific sites which are some of the most visited sites in the web: https://www.google.com and https://www.youtu… (閱讀更多)

I am getting a certification issue when trying to visit 2 specific sites which are some of the most visited sites in the web: https://www.google.com and https://www.youtube.com

The error it shows when trying to visit these 2 pages, is SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER.

I have tried to troubleshoot it and follow the solutions recommended at: https://support.mozilla.org/en-US/kb/error-codes-secure-websites#w_the-error-occurs-on-multiple-secure-sites

however none of the solutions described in this guide worked to solve my problem.

In that guide, one of the suggested solutions is to scan my system for any malware. I used the following: Windows Defender Maleware Bytes AntiMalware Karpersky TDSSkiller however the results are all clean.

In the guide, it suggested that I check the clock as well. The system clock however is synchronized.

Last, I have resetted Firefox Profile but this didnt fix the issue either.

I shall note that the issue appeared yesterday and so far nothing helped fixing it. Not even the system restarts.

The issue about visiting these two sites, is limited only to Firefox.

I can access https://www.google.com and https://www.youtube.com without problems using Google Chrome and the Opera Browser.

Also, Google Mail and Google Translate work fine on Firefox. These two sites can be accessed with Firefox without causing any SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER errors.

SilentResident 於 2 年前 詢問

philipp 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Loging into American Express Account

When I try to log into my AMEX account with FF, nothing happens. The screen refreshes itself, but no log in, and no error or other kind of message. I have entered my Us… (閱讀更多)

When I try to log into my AMEX account with FF, nothing happens. The screen refreshes itself, but no log in, and no error or other kind of message. I have entered my User Name and Password manually and using Auto fill, no success.

Logging into my AMEX account on Edge and Chrome, works fine.

Suggestions?

rcferris1 於 2 年前 詢問

FredMcD 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox has stopped working message immediately after trying to launch

This has just started. I'm not aware that I've changed anything on the PC (Windows 8). The message appears a couple of times on each startup attempt. I've uninstalled and… (閱讀更多)

This has just started. I'm not aware that I've changed anything on the PC (Windows 8). The message appears a couple of times on each startup attempt. I've uninstalled and reinstalled. I tried the refresh and Shift click to get into safe mode. There has been no change to the error. I can access other websites and Microsoft Edge is working OK.

kathpbrown 於 2 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

uTorrent does not start from Firefox

Does anyone have experience with this phenomenon: When you click on a torrent link on a page opened in Firefox 83 (and above), the first window pops up, but the second on… (閱讀更多)

Does anyone have experience with this phenomenon:

When you click on a torrent link on a page opened in Firefox 83 (and above), the first window pops up, but the second one (in which uTorrent would come) is no longer. Nothing happens. Specifically, the entry is C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ WER \ ReportArchive \ AppCrash_uTorrent.exe....

If I revert to Firefox 82 or 78.6esr, the error will not occur.

If I choose not to download uTorrent but to download the torrent file, it works fine with all versions of Firefox.

gombszem 於 2 年前 詢問

FredMcD 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Profile migration FF Rapid Release 84.x to ESR 78.6.x (Offline)

Dear all, I am planning a move towards the Firefox ESR 78.6.x. Currently my customer is using the Firefox Rapid Release 84.x and need your help with the profile migration… (閱讀更多)

Dear all,

I am planning a move towards the Firefox ESR 78.6.x. Currently my customer is using the Firefox Rapid Release 84.x and need your help with the profile migration. The customer has a very isolated on-premises environment and does not allow the users to login into a Firefox-Account. Therefore the settings for Cookies, Cache, History and especially Bookmarks are not synched.

Environment details:

  • Enterprise environment with several tausends of clients
  • All clients on Windows 10 Enterprise between 1809 and 20H2
  • All clients have always the newest Firefox installed currently 84.x

This creates a huge challenge to sync this stuff. Therefore I have now identified the following two options:

  1. 1 Allow the downgrade by using the environment variable MOZ_ALLOW_DOWNGRADE on Windows. For this option I am trying to find the real reason why this "Downgrade-Stop" has been implemented in the first place? What risks in detail do I take to allow this downgrade? Has anybody done this before and do you mind to share your experience here? How many issues did you face and how did you remediate the issues?
  1. 2 Hand over the migration to the users. Copy their current profile to their desktop and ask them to import their bookmarks manually. Not preferred by users and I can't even blame them for.

Is there any other way to automatically sync the profiles from 84.x to ESR 78.6.x without user interaction?

Thanks in advance Amir

LEnS Amir 於 2 年前 詢問

LEnS Amir 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox 84.0.2 not playing embedded Youtube videos.

Getting errors messages like; An error occurred. Please try again later. (Playback ID: esTXxYqBr25ETVYS) Tried resetting FF, clearing cache and cookies etc. to no avail.… (閱讀更多)

Getting errors messages like;

An error occurred. Please try again later. (Playback ID: esTXxYqBr25ETVYS)

Tried resetting FF, clearing cache and cookies etc. to no avail.

This started about a week ago.

Youtube webpage is working properly, just embedded videos are fubar.

Grrrrrrrrrrrrrr

audio_downunder 於 2 年前 詢問

FredMcD 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

browser warning: potential security risk ahead - ssl_error_bad_cert_domain

the situation: we publish an internal wiki website in our intranet. the delivering server provides a certificate issued by our own microsoft active directory pki (root-in… (閱讀更多)

the situation: we publish an internal wiki website in our intranet. the delivering server provides a certificate issued by our own microsoft active directory pki (root-intermediate-servercert). firefox is configured by gpos in order to use windows cert store, where root and intermediate are installed. but nevertheless firefox drops an error message ssl_bad_cert_domain and i do not see why. in chrome or chromium based edge everything is fine. no ssl warnings. as you can see in the attached screenshot the cert includes various san fields for different host names, which includes two ip addresses (anonymized).

any advice what do to is mostly appreciated.

thanks a lot peter

El Viejo 於 1 年前 詢問

El Viejo 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Webpages do not load nor does the option menu

Firefox opens with a blank page and does not load any websites. The options menu does not come up either. Other browsers work fine. Tried troubleshooting by restarting,… (閱讀更多)

Firefox opens with a blank page and does not load any websites. The options menu does not come up either.

Other browsers work fine. Tried troubleshooting by restarting, refreshing, reinstalling, restarting in safe mode, scanning for malware.

vvarkey75 於 1 年前 詢問

vvarkey75 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Streaming websites with Firefox 85

Ever since Firefox updated to version 85, I have been unable to stream anything. Netflix tells me I need to install Microsoft's Media Feature pack. Nope! I am running… (閱讀更多)

Ever since Firefox updated to version 85, I have been unable to stream anything. Netflix tells me I need to install Microsoft's Media Feature pack. Nope! I am running Windows 7 Home Premium (NOT the "N" version) so I have Windows Media Player installed already. I also cannot stream SiriusXM stations, Apple TV+, Spotify, CNN videos.....basically anything that involves streaming. YouTube videos still work however.

It's definitely a problem with the Firefox browser because all the above streaming sites work just fine under a different browser (Chrome). I have cleared the cache, I have started Firefox in Safe Mode, I have unchecked hardware acceleration.....NOTHING works!

Help please! I really don't want to refresh Firefox and lose all my settings.

Jane 於 1 年前 詢問

Jane 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Can't Access County Website. Get SSL not supported message.

Have always been able to access county dept. of public health website but now get the following message: SSL Not Supported Error 29 publichealth.lacounty.gov 2021-02-08 … (閱讀更多)

Have always been able to access county dept. of public health website but now get the following message:

SSL Not Supported Error 29 publichealth.lacounty.gov 2021-02-08 18:48:35 UTC

Am able to access website using IE and Chrome. Any suggestions about how to fix problem? Thanks.

mjo1971 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

IRS DENIES ACCESS TO THEIR REFUND STATUS SITE

Reviewed "Sheribee" earlier issue which apparently involved a VPN. I do not have a VPN but have tried several times in the past week to access IRS refund status site wit… (閱讀更多)

Reviewed "Sheribee" earlier issue which apparently involved a VPN. I do not have a VPN but have tried several times in the past week to access IRS refund status site without success. I can get into irs.gov, but am unsuccessful in accessing the refund status site after entering required input data. The issue has occurred only this past week.

I'm unaware of IRS issues causing this problem.

Have not had this issue on any other sites; and I have successful retrieved data in prior years.

I am not saving any sign on protocols with the irs or any other sites.

Running Windows 10. Thanks for any help. BTW I did get refund information using the telephone, but I want to ensure there's not a hidden conflict of some sort with FireFox. Thanks for any help.

firefoxwag 於 1 年前 詢問

firefoxwag 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox 86 crashes in Debian Buster x86_64

After updating to Firefox 86 it always crashes at launch: ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 14439 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue sign… (閱讀更多)

After updating to Firefox 86 it always crashes at launch:

ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 14439 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal...

And Crash Report dialog appears. This is the "Details" dialog content:

AdapterDeviceID: 0x0126 AdapterDriverVendor: mesa/i965 AdapterDriverVersion: 18.3.6.0 AdapterVendorID: 0x8086 AvailablePageFile: 0 AvailablePhysicalMemory: 127062016 AvailableSwapMemory: 4183494656 AvailableVirtualMemory: 2200952832 BuildID: 20210222142601 CrashTime: 1614250267 DesktopEnvironment: unknown EMCheckCompatibility: true FramePoisonBase: 9223372036600930304 FramePoisonSize: 4096 InstallTime: 1614249624 IsWayland: 0 IsWaylandDRM: 0 MozCrashReason: OOB Notes: Debian GNU/Linux 10 (buster)FP(D00-L1000-W00000000-T000) WR? WR- OMTP? OMTP- ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SafeMode: 1 SecondsSinceLastCrash: 641 StartupCrash: 1 StartupTime: 1614250265 ThreadIdNameMapping: 14784:"IPC I/O Parent",14785:"Timer",14786:"Netlink Monitor",14787:"Socket Thread",14788:"Permission",14793:"JS Watchdog",14794:"JS Helper",14795:"JS Helper",14796:"JS Helper",14797:"JS Helper",14799:"Cache2 I/O",14800:"Cookie",14802:"DOM Worker",14803:"IPDL Background",14807:"BackgroundThreadPool #2",14808:"QuotaManager IO",14809:"IndexedDB #1",14811:"StreamTrans #5",14815:"StreamTrans #9",14817:"StreamTrans #11",14819:"StreamTrans #13",14821:"StreamTrans #15",14822:"Worker Launcher",14823:"SoftwareVsyncThread",14824:"Compositor", Throttleable: 1 TotalPageFile: 8249114624 TotalPhysicalMemory: 4046426112 UptimeTS: 1.8864044 Vendor: Mozilla Version: 86.0

Safe mode also crashes. Headless mode is the only way I found to make it not to crash.


Thanks in advance!!

ociu 於 1 年前 詢問

ociu 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Viewing google Gmail causes crash during page load

When viewing gmail with my personal account, Firefox is crashing after it loads the conversations in the sidebar. I have tried resetting, using a private window, and runn… (閱讀更多)

When viewing gmail with my personal account, Firefox is crashing after it loads the conversations in the sidebar.

I have tried resetting, using a private window, and running in Safe Mode

Here is the crash report Id: bp-b36c8ee9-37cb-4dec-9380-2f6320210228

I can repeat this at will. I will try disabling the conversations bar using another browser and then update to see if that helps (it's not crashing when I view my work gmail).

Thanks for your help ;-)

milohax 於 1 年前 詢問

FredMcD 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox can't load some websites but other browsers can in Windows 10 (version 20H2)

Dear Community, I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can… (閱讀更多)

Dear Community,

I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can load https://allegro.pl/ but I have problem sometimes with this website: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

If you go there and use F5 key on keyboard (refresh website) sometimes this can't load. On other browser I don't have this issue. This very frustrated me because I can't work. On Windows 10 1909 on older machine (another computer) I don't have this issue with my firefox (this sam 86.0 version). So this is probably problem only with Windows 10 20H2.


Steps to reproduce:

1) Open new tab and go here: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php 2) Log in to your account for Allegro website (without account you can't load website) 3) When website loads normally you must refresh this website (F5 key on keyboard) few times (you must be patient, sometimes this can take some time) 4) When website can't load or it's load partly you can see that this stops loading when it try connect to analytics.google.com so I think that it is very strange behavior.

On other browsers on Windows 10 20H2 version this website works without issue. Only with Firefox I have a problem. On Windows 10 1909 version on another machine I can't notice this issue. Also on Ubuntu I don't have any problems with this website with firefox.

Can you fix it? I can't work on my computer with Windows 10 20H2 system. I musted to switch to another browsers (Google Chrome, Microsoft Edge). I contacted with owner of the website but this is not the first problem with Firefox on Windows 10 20H2 so you should fix it. I remember that I had some similar problems on another websites but I don't remember what was address for these websites.

Actual results:

Sometimes I can't load this website on Windows 10 20H2 64-bit: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

When website can't load or it's load in a part you can see in the bottom of the browser that this stops when it try connect to analytics.google.com so it is very strange behavior.

This can be not problem only with this website.

Expected results:

I should load this website always: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php


I hope that you can fix it.

Peter 於 1 年前 詢問

Peter 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Screwed keyup events with alt modifiers

Hi, I think I broke the ALT keyup events in some way, probably with my configuration but not sure how. If I put this code in the console : `document.addEventListener("key… (閱讀更多)

Hi,

I think I broke the ALT keyup events in some way, probably with my configuration but not sure how.

If I put this code in the console : `document.addEventListener("keyup", e=>console.log('alt: '+e.altKey+' | '+String.fromCharCode(e.which).toLowerCase()));` and the press the keys, I have the following results:

- pressing "I", I get the expected "alt: false | i" - pressing "ALT+I", I get "alt: true | �"

I do not have the problem with other modifier keys like CTRL

Simon 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Page not found

Hi, Dear Support Thank you for your browser, it's pleasure to work with mozilla firefox Please, be informed, that link (https://developer.mozilla.org/ru/docs/Security/Mix… (閱讀更多)

Hi, Dear Support

Thank you for your browser, it's pleasure to work with mozilla firefox

Please, be informed, that link (https://developer.mozilla.org/ru/docs/Security/MixedContent/FixMixedContent) in page https://support.mozilla.org/1/firefox/87.0/Darwin/ru/mixed-content is not available.

Many Regards

dev16 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Problem with login on specific sites only - Login not possible or forgotten - Incognito mode works fine

Hello, I have a problem with login on a few selected sites. On some sites I cannot login at all, on other sites I can log in, but as soon as I don't interact with the web… (閱讀更多)

Hello,

I have a problem with login on a few selected sites. On some sites I cannot login at all, on other sites I can log in, but as soon as I don't interact with the website for a few seconds the login is lost and the next click on any link shows me a "not logged in"-state.

For example on my companies Outlook Web Access site, when I enter my account info and click on "Sign In", it briefly shows a loading screen and then takes me back to the login site. On another webiste I can log in and use the website without problems, but not clicking anything for more than ~5 seconds leads to the login being lost. The strange thing is: in incognito mode everything works fine on both sites!?

Firefox is 87.0, I have already deleted all cookies and stored data.

elmojito 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答