顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

unable to register service worker

I am developing a web application that requires the use of service worker from firebase messaging, before updating to firefox quantum version this was working fine, local… (閱讀更多)

I am developing a web application that requires the use of service worker from firebase messaging, before updating to firefox quantum version this was working fine, localhost was the url for testing and i also saw the correct results on the production url site, just after doing the update for quantum this stopped working and i don't quite know why it isn't working as firebase only throws a messaging saying that it is unable to register.

OS: Linux Debian/Ubuntu 16.04 x64 Browser: Firefox quantum 57.0 (64-bit)

nosthertus 於 2 年前 詢問

nosthertus 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Migrate Firefox 59.0.1 profiles/user data to ESR using account sync

We have a client that used to run on local computers running the latest ESR version, they recently changed to a terminal server environment and during the setup 59.0.1 ma… (閱讀更多)

We have a client that used to run on local computers running the latest ESR version, they recently changed to a terminal server environment and during the setup 59.0.1 made it onto their new setup. Multiple issues have arisen that were not present on the old system and we need to move them back to the ESR version on the terminal server environment. I read online that you cannot just directly import any profile versions 55.0 and up to earlier versions so I am asking if I can instead use a mozilla account to sync over their data instead without causing a catastrophe, and if anyone happens to know what I might expect afterwards if this could potentially work.

stacheman 於 2 年前 詢問

cor-el 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Hi, I recently built a small business web page in sitebuilder.com, and I cant get it to load on Firefox, it says Corrupted Content Error, how can i fix this?

So, I built a small business web page on sitebuilder.com, and they gave me a free domain (lassis-ec.com) and this domain works perfectly, but on the other hand i bought t… (閱讀更多)

So, I built a small business web page on sitebuilder.com, and they gave me a free domain (lassis-ec.com) and this domain works perfectly, but on the other hand i bought the domain I want to use, (lassis.com.ec), attached it to the site in sitebuilder and published the page, and it loads perfectly well in Chrome and Internet Explorer, but when I want to load the page in Firefox it won´t load, and the message that shows is as follows:

Corrupted Content Error

The site at http://lassis.com.ec/ has experienced a network protocol violation that cannot be repaired.

The page you are trying to view cannot be shown because an error in the data transmission was detected.

   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Can someone please help me fixing this issue? Thanks a lot!

jjlasso 於 3 年前 詢問

Shadow110 於 3 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

mp4 color is different on Firefox

We're experiencing a strange bug. We created a page with an embedded mp4. Both of them have the same background color. On Chrome and IE the background color stays the sam… (閱讀更多)

We're experiencing a strange bug. We created a page with an embedded mp4. Both of them have the same background color. On Chrome and IE the background color stays the same, but on Firefox, the video has different colors.

We created this demo so you can view the bug as well: http://downloads.perplex.eu/firefox/index.html


Hope you can help.

Kind regards,

Henk van der Velden

henkvandervelden 於 3 年前 詢問

henkvandervelden 於 3 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

The header picture is too large only on Firefox.

I'm building a new website which is http://tradingchannelsuk.ipage.com/ The header picture looks just fine on other browsers apart from Firefox and IE. The header is way … (閱讀更多)

I'm building a new website which is http://tradingchannelsuk.ipage.com/ The header picture looks just fine on other browsers apart from Firefox and IE. The header is way too large and goes out of the margins of the page, i.e. more than %100. I tried

  1. logo img {
 width: 100% !important

} and some varieties of it but couldn't fix the problem. Can anyone please help me out? Thanks.

tttigra 於 5 年前 詢問

cor-el 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Can't enter login details on a website

Dear all On of the websites I have editors right on doesn't have SSL installed. Since I upgraded to Firefox Quantum, when I go to the login page, I can't enter my login d… (閱讀更多)

Dear all

On of the websites I have editors right on doesn't have SSL installed.

Since I upgraded to Firefox Quantum, when I go to the login page, I can't enter my login details anymore. The field is not clickable. It works on other browsers.

Firefox does warn me that the website is insecure, but how can I go through anyway ?

Thank you !

manoucho 於 2 年前 詢問

FredMcD 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Is there a tutorial for using Firefox for Developers?

I'm used to using Visual Studio 2015 so I'm used to using an IDE but I can't for the life of me able to type anything. Its like I'm just using a browser instead of using … (閱讀更多)

I'm used to using Visual Studio 2015 so I'm used to using an IDE but I can't for the life of me able to type anything. Its like I'm just using a browser instead of using something I can develop web pages with (please don't ask if I'm familiar with VS2015, why don't I just keep using it? It's a sore subject with me.) I probably going to feel like a fool when you tell me how I can access the text editing function, but I can't do any editing. I'm typing this in the 32bit Firefox I've been using for years. instead of the Developer's Edition.

migraineman 於 3 年前 詢問

jscher2000 於 3 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox 39 not downloading files in one particular server

Hi. This is my first question here and a weird one too. So please bear with me. My company has many individual servers, all running the same Java program with same enviro… (閱讀更多)

Hi. This is my first question here and a weird one too. So please bear with me.

My company has many individual servers, all running the same Java program with same environment. We have a download button to download some data. However, the download link "DOES NOT POINT DIRECTLY TO THE FILE LOCATION". Instead we take the request, process it, write the data to a file in server, then read that file to the requesting browser.

In ONE of our servers, after our firefox upgraded, we are experiencing the issue that the download is not happening anymore for versions >=39. Previous versions are able to download the file correctly. Same behavior is seen in IE-11.

What's more confusing is that other servers are behaving normally even with firefox 39 and beyond. Only with this one server I am getting this issue.

Based on FF39 changelogs, can this bug-fix have some role to play in the observed behavior ? "Fix incomplete downloads being marked as complete by detecting broken HTTP1.1 transfers"

Attached are 3 images: Image 1: When download clicked, received the popup immediately though expecting some delay because of data processing. This possibly indicates that FF39 is not receiving any data from the server.

Image 2: When FF39 is not able to download the file it gives the warning shown.

Image 3: Trying to re-download the file using download manager downloads the underlying XHTML file instead which is EXPECTED BEHAVIOR because download is not a direct link to the file as mentioned before.

PS: I understand I am not giving enough information because I don't know how to reproduce this issue. Any pointer in some direction is appreciated. Thank you for your time.

rchaudhary 於 5 年前 詢問

rchaudhary 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Problem with register certificates on Firefox version 54

I created a program which adds a certificate to Firefox to communicate with a websocket at localhost. To use it with https, I had to add a certificate to certificate stor… (閱讀更多)

I created a program which adds a certificate to Firefox to communicate with a websocket at localhost. To use it with https, I had to add a certificate to certificate stores, including the one Firefox uses. To Firefox, the command used:

certutil.exe -d [cert8.db path] -A -t "TCu,Cuw,Tuw" -n [name] -i [crt path]

Friday I noticed that it stopped working. I add, no issue reported. I use -L, the certificate is there. I even looked at Tools > Options > Advanced > Certificates, and it is there. But Firefox keep saying it's not trustable. Already closed and opened the browser.

I saw there was a update 13th June. Does it changed something about certificates part?

darakeon 於 3 年前 詢問

darakeon 於 3 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox 51.0.1 not displaying the pop screen for htaccess protected folders

The latest version of Firefox 51.0.1 does not display the login screen for htaccess protected folders for my website. I've cleared the cache, cookies and browser history … (閱讀更多)

The latest version of Firefox 51.0.1 does not display the login screen for htaccess protected folders for my website. I've cleared the cache, cookies and browser history and the website is in the block pop-up window exceptions list.

UKModelShops 於 3 年前 詢問

UKModelShops 於 3 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox doesn't randomly load webpages

Hi, I use Firefox v590.0.2 (64 bits) with Windows 10. I use Firefox at my work, only for browsing our intranet. I'm a web developer so I load many pages on our intranet. … (閱讀更多)

Hi,

I use Firefox v590.0.2 (64 bits) with Windows 10.

I use Firefox at my work, only for browsing our intranet. I'm a web developer so I load many pages on our intranet. Since a few weeks, I noticed that the pages are not always loaded correctly: the page starts to be loaded, and then it stops and it's loading forever (with the "Waiting for XXX" message at the bottom left). If I refresh the page it will eventually load as expected.

I tried to install a new Firefox on *another* computer, and I use it to browse the same website. And the same behavior appears: it works very fast and well for some pages, and then randomly stops working for some random pages.

On my main computer I tried to create new profiles, delete everything, without success.

I also tried to deactivate the hardware acceleration on both Firefox, without success.

When I check the Network tab from the web developer bar, I can see that some CSS files (it's not always the same, and it can be 1 or several CSS files) are not loaded (see the attachment) and appears with a grey dot, just like if the browser was trying to load them but it cannot, blocking the page. (I've also noticed it could impact other resources, like, at least images)

Before v59 I've never seen this behavior.

Note :

 - our intranet is on Sharepoint, with NTLM auth
 - at home I use Firefox on my personal computer and it works normally (but I don't browser the work intranet)
 - at work, because it's on the intranet, the network doesn't go thru a proxy
 - I'm now using Chrome because of this issue with Firefox, and the problem doesn't occur in Chrome

Thanks for any help.

AymKdn 於 2 年前 詢問

AymKdn 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Custom Local Plain HTML Page Does Not Display Correctly

My custom web page I've used on all computers does not display correctly in FireFox. It works in Chrome & Internet Explorer but not ForeFox. It is plain HTML with no … (閱讀更多)

My custom web page I've used on all computers does not display correctly in FireFox.

It works in Chrome & Internet Explorer but not ForeFox.

It is plain HTML with no scripts or anything. Just links and some images for background etc.

caltrop 於 3 年前 詢問

caltrop 於 3 年前 解答

  • 封存

Word wrap no longer works in text boxes.

I see others noting this problem beginning in March 2015, but no solutions. Just updated to 39.0, still the problem. No word wrap within a text posting box on a website, … (閱讀更多)

I see others noting this problem beginning in March 2015, but no solutions.

Just updated to 39.0, still the problem.

No word wrap within a text posting box on a website, instead the sentence just continues scrolling horizontally.

Apparently Firefox began doing this with 36.0.1.

Was hoping it would be fixed in the newest version, but no.


A search found this post with an illustration of the problem, in case anything is unclear:

http://www.cadillacforums.com/forums/help-desk-site-news-site-problems/676425-word-wrap-text-entry-boxes-not.html

How could this not have been fixed between March and July?

How do I get word wrap within a text box?

Thanks.

zzyzzk 於 5 年前 詢問

cor-el 最近回覆 於 5 年前

  • 已解決
  • 封存

Header image and text for website does not load properly on Firefox - image partially visible, some text squished.

First off, thanks to everyone who pitches in to help resolve this headache. Sheesh! Problem: The Header image and text do not display properly in Firefox: The content doe… (閱讀更多)

First off, thanks to everyone who pitches in to help resolve this headache. Sheesh!

Problem: The Header image and text do not display properly in Firefox: The content does displays properly in Chrome, Opera and Safari. By the way: I have read and attempted all the applicable troubleshooting suggestions Firefox has supplied without success.

Website: www.twoworlds.ca The page in question is www.twoworlds.ca/other-world.html

Note: I coded the site myself using largely a w3.css framework. Admittedly, the source code is messy. I'm still chimpin' around (experimenting) with things.

Incredibly, am unable to upload two 137 kb screen captures of the problem for visual reference - an endless spin wheel for 12-minutes. Wha..? In that case, please visit my site in Chrome and then Firefox to see the difference. the site again: www.twoworlds.ca/other-world.html

Thanks.

lance-uppercut 於 2 年前 詢問

TyDraniu 於 2 年前 解答

  • 封存

wrong language installed in the UI.

Corperate softwarw download. so saying download another version is not going to help and it would not fix the issue. so i download the version available Firefox ESR V2.4.… (閱讀更多)

Corperate softwarw download. so saying download another version is not going to help and it would not fix the issue.

so i download the version available Firefox ESR V2.4.8 - 2.4.5 (CCK2)

now for some reason it thinks i want FF in french I do not. and i do not have any idea why it chose french.

my location in Germany. my operating language is English. others in the office are German and and have German operating systems and they get FF in German. what gives?

yes i have been to Contenu - Langues - and selected English but as you know that only tells what language to show the pages in and has no bearing on the UI.

so back to the French would it have picked up on my corp. user name? or may family name? which just so happens to be French.

oh expect loads of spelling errors in this as the spell check is working overtime in FRENCH.

BUT FF is going that deep into the user info that is not good. So how do i change the language in the UI.

regards Nick

nicklouse 於 2 年前 詢問

James 最近回覆 於 2 年前

  • 已解決
  • 封存

Temporarily block Firefox updates by URL/IP

We have an Add-On that will no longer work with FireFox once it updates version 60.2. It will heavily impact our stores ability to use certain functions/integration with … (閱讀更多)

We have an Add-On that will no longer work with FireFox once it updates version 60.2. It will heavily impact our stores ability to use certain functions/integration with our website until we get either a new add-on released or make a change to the site. We had planned on disabling updates for FireFox temporarily on each PC at each store but I am hoping for a workaround. I am curious if there is a list somewhere of the server IP’s/URLs that FireFox would use to update. This way I can just blacklist those IP’s for the time being until we get a new add-on released or an update to our website. This way they would not be able to download the latest update. It would prevent me from having to alter settings on each PC at each store (we have close to 70 locations and 4 computers at each). Is there such a list? And if so can someone point me there? Thanks!

ar550n1c 於 2 年前 詢問

ar550n1c 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox won't load my new website - while other browsers do

Hi, I have uploaded a new version of my website, and though I can access it with other browsers (Internet Explorer, Chrome, Opera), Firefox will only load the old "under… (閱讀更多)

Hi,

I have uploaded a new version of my website, and though I can access it with other browsers (Internet Explorer, Chrome, Opera), Firefox will only load the old "under construction" picture and not my new site. I have tried clearing the cache, to no effect.

I have tried access the site from link, and get the construction picture - it's ONLY Firefox that does this...!!

Please advise. Thanks.

focusonpurpose 於 3 年前 詢問

cor-el 於 3 年前 解答

  • 封存

Disable private mode

Hi guys!! I'm a network admin, of thousand computers running Mozilla Firefox. Yesterday I discovered that users are using "private mode" to bypass/cheat my proxy rules, a… (閱讀更多)

Hi guys!! I'm a network admin, of thousand computers running Mozilla Firefox. Yesterday I discovered that users are using "private mode" to bypass/cheat my proxy rules, and them can access porn, chat and others sites.

I've tried use GPO's of Firefox, Install extension by command line, but this ways not works fine...

How can I disable private mode in my enviroment?

douglasfilipe 於 4 年前 詢問

douglasfilipe 最近回覆 於 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Closing tabs creates a gap between tabs.

Hello. I'm try to customize the look and feel of FF by editing the userChrome.css. I almost got it, but there is one problem which i can't resolve. After closing a tab … (閱讀更多)

Hello. I'm try to customize the look and feel of FF by editing the userChrome.css.

I almost got it, but there is one problem which i can't resolve.

After closing a tab with a number greater that 40 ,there are always unfilled place left between tabs. Pls. see the image.

This is what i added to userChrome.css. Please help me to resolve the issue.

  DISABLE FIREFOX DEFAULT BACKGROUND  

#TabsToolbar:not(:-moz-lwtheme)::after {
	display: none;
}


/*===============================================
  INACTIVE TABS  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tabbrowser-tab {
	text-align: left!important;
	-moz-border-top-colors: none !important;
	-moz-border-left-colors: none !important;
	-moz-border-right-colors: none !important;
	-moz-border-bottom-colors: none !important;
	background: #BAB9A8 !important;
	border-top: 1px solid #4F4E47!important;
	border-bottom: 1px solid #4F4E47!important;
	border-left: 1px solid #4F4E47!important;
	border-right: 1px solid #4F4E47!important;
	border-radius: 3px 3px 0px 0px !important;
	color: #000000 !important;
	/*margin: 0px 3px 0px 2px !important;*/
	font-family: "Ubuntu",Helvetica,Arial,sans-serif;
	font-size: 11px;
        max-width: 43px !important;
        min-width: 40px !important;
}

/*===============================================
  ACTIVE TABS  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tabbrowser-tab[selected] {
	font-weight: normal !important;
	border-top: 1px solid #000!important;
	border-left: 1px solid #000!important;
	border-right: 1px solid #000!important;
	border-radius: 3px 3px 0px 0px !important;
	background: #F0E68C !important;
	color: #000000 !important;
}

/*===============================================
  DISABLE AUSTRALIS TAB  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tab-background {
	margin: 0;
	background: transparent;
}

#TabsToolbar .tab-background-start,  #TabsToolbar .tab-background-end {
	display: none !important;
}

#TabsToolbar .tab-background-middle {
	background: transparent !important;
}

#TabsToolbar .tabbrowser-tab:after,  #TabsToolbar .tabbrowser-tab:before {
	display: none !important;
}

snoRNA 於 5 年前 詢問

cor-el 於 5 年前 解答