顯示下列標籤的問題: 顯示所有問題

Access denied for the website DSW.com

I can access this website from other computers on my same network. But from my computer I get the following message Access Denied You don't have permission to access "h… (閱讀更多)

I can access this website from other computers on my same network. But from my computer I get the following message

Access Denied You don't have permission to access "http://www.dsw.com/en/us/?" on this server.

Reference #18.dc1ce17.1716737942.1dc95fae

https://errors.edgesuite.net/18.dc1ce17.1716737942.1dc95fae

julie12shan 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 21 小時前

Fonts are broken in Firefox

Hello! I installed Firefox about a year ago, and for the entire duration it seems about 60% of the time the default fonts on various websites look weird (bold?). I have t… (閱讀更多)

Hello! I installed Firefox about a year ago, and for the entire duration it seems about 60% of the time the default fonts on various websites look weird (bold?). I have tried uninstalling/reinstalling Firefox, clearing the cache, etc. See attached images for examples. Help!

Adam Duckworth 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 21 小時前

can't access product site promoted by google due to googleadservices 'unable to connect'

Tell me why google says this: Unable to connect An error occurred during a connection to www.googleadservices.com. The site could be temporarily unavailable or too … (閱讀更多)

Tell me why google says this:

Unable to connect

An error occurred during a connection to www.googleadservices.com.

   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
   If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the web.

when I click on an advert for a product provided (I assume) by google at the top of search results. I have cleared the cache and cookies. Latest firefox on ubuntu 22.

geoff07 於 4 天前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 21 小時前

Too many spawn child processess and browser freeze

Firefox spawn too many child processess, with cause the browser to freeze. Proposed solution: Reduce to absolute minimum the spawn child processess. The value should be… (閱讀更多)

Firefox spawn too many child processess, with cause the browser to freeze.

Proposed solution:

Reduce to absolute minimum the spawn child processess. The value should be set according to the device performance and additionally show allow the user to set manually the limits.

Example: 1 (maximal 3) child process per tab/window

Mcgiwer 於 6 天前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 21 小時前

Cannot drag tab to detach it from the current window

After updating to the current version of my OS(listed below) I can no longer drag a tab to detach it from the firefox window. Doing so drags a preview of the tab, but it … (閱讀更多)

After updating to the current version of my OS(listed below) I can no longer drag a tab to detach it from the firefox window. Doing so drags a preview of the tab, but it is never separated from the current window. I can drag it to an already existing window to move tabs from one window to another, but not to create a new window from a single tab.

OS: Manjaro Linux 24.0.0 Wynsdey Linux kernel version: 6.6.30-2-MANJARO (64-bit) Desktop Environment: KDE Plasma 6.0.4 KDE Framework version: 6.1.0 QT Version: 6.7.0 Display Server: Wayland Firefox version: 125.0.3 (64-bit)

Erik H 於 4 天前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 21 小時前

Tab dragging stops working at random times

Sometimes drag functionality stops working. I can't grab a tab to move it to another position or to a new window. (Holding left click on the tab and moving the cursor doe… (閱讀更多)

Sometimes drag functionality stops working. I can't grab a tab to move it to another position or to a new window. (Holding left click on the tab and moving the cursor does nothing). Also, re-merging the tab with another firefox window stops working. (Dragging a tab to a firefox window from another firefox window doesn't merge them. It does nothing) I can right click on the tab and select Move to move it to a new window but dragging stops working. I have to close Firefox and start it again (sometimes twice), then dragging starts working again. This happens multiple times a day. I am on Linux Mint and the version is 126.0 (64-bit). This problematic behavior has only recently began.

tenkayr 於 1 天前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 22 小時前

YouTube videos at 4k lagging/buffering using vp09 codec

Example video I have issues with: (https://www.youtube.com/watch?v=udXuzXhb9WY) I can't watch youtube videos smoothly using the vp09 codec at 4k/1440p [Codec: vp09.00.51… (閱讀更多)

Example video I have issues with: (https://www.youtube.com/watch?v=udXuzXhb9WY)

I can't watch youtube videos smoothly using the vp09 codec at 4k/1440p [Codec: vp09.00.51.08.01.01.01.01.00 (313) / opus (251)]. Constant buffering, lag, pausing of the video or just not playing at all keeps occurring with the video I put above for example, and other videos using the same codec.

My internet connection is very quick in fact, with getting ~90mbps upload/download. My computer specs are good, having an i7 12700kf and an rtx 3060 with 64gb of ram. All my drivers are on the latest version. The video I linked above plays for about 10 sec before not loading more of the video and just infinitely loading (The main issue that is causing this to happen is that when I open stats for nerds, the buffer health isn't being updated).

I tried various solutions online that I found on forums, such as forcing av1 encoding, which fixes the issue, however on that specific video I linked, keeps the quality at 1080p, which probably is a issue on youtubes part and the file format of the video. I tried many other fixes.

On microsoft edge, the video plays fine with no playback stutters or anything. I don't have any 3rd party extensions installed that may affect the video playback. I did a lot of things to eliminate as many variables as possible, but the issue persists. I did a full reinstall of the browser, reseting cookies and temp data and also trying the nightly version of firefox, but non of those fixes worked. Basically everything I thought of I did.

Like I mentioned before, this issue is NOT only for the youtube video I linked, but its for all videos using just the vp09 codec for the 4k/1080p quality. The only fix I did find for that video is actually while writing this, I left the tab open for the youtube video for a while then played it and it played smoothly with no interruptions and the buffer health was constantly being updated, but after refreshing the page, it was the same.

From what I can remember this issue hasn't been happening for the lifespan of my pc (less than 6 months), and I cannot remember when the issue started happening. It seems to be pretty recent (maybe 2-3 months if I were to guess). At first I started tolerating it and thought it was a small bug since it only happened on videos I played at 4k using the vp09 encoder, but now its really frustrating and makes it possible to watch most 4K content. Some videos I notice when it starts buffering, it resorts to an alternate av1 codec for 4k video, but its only for certain videos. Unfortunately I cannot back track and see what started this issue.

Here is some additional info:

   Windows 11
   NVIDIA Game ready driver version (555.85)
   No abnormal resource usage (Gpu, Cpu ram etc.)

harpoonwtihaz 於 23 小時前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 22 小時前

Cloudflare is not allowing me to use your browser

CloudFlare is not allowing me to use Firefox for a host of sites that I routinely use, such as my bank, Credit Union 1. I have tried repeatedly and will not recognize my … (閱讀更多)

CloudFlare is not allowing me to use Firefox for a host of sites that I routinely use, such as my bank, Credit Union 1. I have tried repeatedly and will not recognize my computer so I have to use Chrome to get through.

They are locking me out as a spammer because I am using Firefox. Whats up with that?????

joyofjoe 於 22 小時前 詢問

cor-el 最近回覆於 22 小時前

default search country

Despite changing the settings and saving them to the cloud. Firefox keeps resetting to Canada as my default country. How can I change this since I live in the UK. I do no… (閱讀更多)

Despite changing the settings and saving them to the cloud. Firefox keeps resetting to Canada as my default country. How can I change this since I live in the UK. I do not use a VPN for Canada.

Boool18 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 22 小時前

Some of my add-on shortcuts have disappeared from the toolbar

Some of my add-on shortcuts have disappeared from the toolbar. I have tried all of the suggestions on your help site. If I go to the add-ons page, it says they are still … (閱讀更多)

Some of my add-on shortcuts have disappeared from the toolbar. I have tried all of the suggestions on your help site. If I go to the add-ons page, it says they are still there, but they don't show up in my browser.

Gary Brown 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 1 天前

Address bar jumping off screen when used

Since 2 weeks, I have been facing a UI error in the address bar. Whenever I select it to type something, the bar and search suggestions jump up off-screen. Pic attached. … (閱讀更多)

Since 2 weeks, I have been facing a UI error in the address bar. Whenever I select it to type something, the bar and search suggestions jump up off-screen. Pic attached.

rahul.epsilon09 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 1 天前

White screen

Whenever I try to log into my online banking all I get is a white screen, nothing whatsoever. I can log in just fine using the dreaded Microsoft Edge or Chrome but firef… (閱讀更多)

Whenever I try to log into my online banking all I get is a white screen, nothing whatsoever.

I can log in just fine using the dreaded Microsoft Edge or Chrome but firefox will not work.

Now, I do know that I have actually logged in with firefox because if I come back to the page 10 minute later I get a banking message saying that as I haven't done anything for 10 minutes it has now logged me out!

I have cleared cache & cookies, I've started in safe mode and looked at the threads in the forum but nothing helps.

This is happening on all instances of firefox that I have, work, home, laptop.

please help

thanks

It's me 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 1 天前

Error 404

I just updated Firefox & added recommended things. I went to "https://www.cranecu.org/" As soon as I hit the LogIn button I got an "Error 404" message. However, I … (閱讀更多)

I just updated Firefox & added recommended things. I went to "https://www.cranecu.org/" As soon as I hit the LogIn button I got an "Error 404" message. However, I called the office help & they suggested I try another browser. I switched to Safari the button works just fine. Any Suggestions? I am not the sharpest tack in the box when it comes to computers so please be simple. Thank You

JMD 於 4 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 1 天前