顯示問題標籤 顯示所有問題

Firefox somehow took 4-11 second to actually connect to new address, even the sites I regularly visits. after I'm updating to Windows 11.

So I I've been holding out upgrading to W11 for some time now, but have to upgrade after being tipped by a friend about ONE convenient feature for multitasking, split app… (閱讀更多)

So I I've been holding out upgrading to W11 for some time now, but have to upgrade after being tipped by a friend about ONE convenient feature for multitasking, split apps view and combining it into one tab. So far so good, didn't experience any issue. One complain I have is the gigantic cut, copy, open..etc Tab at the top of the new file explorer. But, again, nothing out of the ordinary.

But when I opened Firefox for the first time after upgrading I noticed a painful delay before actually loading the new pages. At first I thought it was only because I just recently updated the OS, so I leave for few hours and keep working my docs. After going back to browse I still have the same issue. This time I notably irritated because of browsing my regularly checked websites have so much delay now compared to before I upgrade to W11.

Here's the list of thing I tried to fix this issue.

   Clearing caches
   Disabling add ons
   Disable enhanced protection
   Refresh Firefox program
   Updating my chipset driver 
   updating my gfx driver
   Reseting my network.

Nothing I tried above worked.

Again the issue is not internet speed. When I downloaded the AMD drivers, it was 14MBps, quite fast.

Then I open the "task manager" and tick the "always on top" option. I noticed that Firefox is still idling even after I clicked links in my homepage. Firefox only uses 2% of CPU usage. It stays that way for 4-11 seconds (depending on the websites I tested) before eventually ramps up the CPU usage to the percentage I expected to opens a new website.

Anyone knows the answer? Please I'm getting desperate here. I don't want to daily drive chromium forks and would like to keep using Firefox.

Asus vivobook laptop, Ryzen 5 3500u, 16gb 2666mhz ram

romanist05 於 2 天前 詢問

Mich 最近回覆於 1 天前

Firefox is unable to update itself, or download the executable if only TLS1.3 is allowed (1.2 disabled)

Try this test first. Go to About:Config, write TLS , change the setting to max (4) . Then attempt to download the firefox installer. The website won't load, as the webmas… (閱讀更多)

Try this test first. Go to About:Config, write TLS , change the setting to max (4) . Then attempt to download the firefox installer. The website won't load, as the webmasters did not enable TLS 1.3 , which in 2023 is kind of a shame. The browser cannot update itself either automatically if only TLS 1.3 is allowed, and TLS1.2 is disabled.

The can be an easy fix. I wonder why Mozilla did not solve this already years back. I also wonder why fans, and security researchers did not scream about it in the past..

For the download.mozilla.org the cipher suite Key Exchange is P256, while the Signature is RSA-PKCS1-SHA512, for Transport Layer Security 1.2

I'm sure Mozilla can do better then this, so kindly review these items, and update your website with stronger / modern encryption standards. Decommission the legacy ones please. While you are at it, please also enable HSTS. ;) Cheers!

Admin 於 2 天前 詢問

Paul 最近回覆於 1 天前

Google Drive file details error

Lately in Google Drive I get this error when I select one image or a file: Impossible load details. Retry. I have Firefox 108 version, on Edge and Chrome all is OK. Also … (閱讀更多)

Lately in Google Drive I get this error when I select one image or a file: Impossible load details. Retry. I have Firefox 108 version, on Edge and Chrome all is OK. Also the troubleshoot mode doesn't resolve the problem.

happysurf 於 1 個月前 詢問

cor-el 最近回覆於 2 天前

I cannot clear the "The page isn’t redirecting properly" on my Firefox Developer Edition for a domain

Hi there, I have just set up a new Wordpress site, which is currently in mantenance mode. For some reason, i think becuase I was using FF Develoer Edition for the domain … (閱讀更多)

Hi there,

I have just set up a new Wordpress site, which is currently in mantenance mode. For some reason, i think becuase I was using FF Develoer Edition for the domain nam DNS set up, I just cannot access the site. The maintanance page shows, but is broken, and the Wordpress admin page is inaccessible, giving the "The page isn’t redirecting properly" error.

I can access the site just fine in another browser, including regular Firefox, on my computer, or any other. It's just tied to this one FF Dev Edition. I have tried all suggested fixes regarding clearing Cookies & Cache, deleting all history, setting up custom cookie tracking, using "always use private browsing mode", to no avail. I've even deleted & reinstalled FFDE. I'm on Mac & have also used Terminal to purge my DNS cache. I just can't access this URL:

https://www.advicerooms.co.uk/wp-admin

As mentioned, this works just fine in any other browser.

Any ideas? FFDE is my web developing browser of choice & I need to start working on this site, but will have to drop FFDE for another browser now if I can't sort this.

Hope someone can help!

Many thanks in advance

Mat

matstillo 於 5 天前 詢問

cor-el 最近回覆於 4 天前

Nextcloud login from Firefox

hullom snce several days I canot login to my nextcloud anymore, not with any of my different user names. Nextcloud will show a login screen, I can enter my credentials, F… (閱讀更多)

hullom snce several days I canot login to my nextcloud anymore, not with any of my different user names. Nextcloud will show a login screen, I can enter my credentials, Firefox will try to connect and after a while present me a fresh empty login screen. On one of my other macs (same OS) Firefox does login ok. After deleting Firefox app and reinstalling Firefox again, the behaviour does not change. Also deleting the stored login names and passwords does not help, deleting a bunch off cookies neither. What else could I do?

daniel177 於 5 天前 詢問

making a call on phone when clicking on a Tel link

When using Google Chrome, I can click on a telephone link and it brings up a dialog box asking if I want to make a call using my mobile phone. Is this possibly with Firef… (閱讀更多)

When using Google Chrome, I can click on a telephone link and it brings up a dialog box asking if I want to make a call using my mobile phone.

Is this possibly with Firefox?

jgitta 於 5 天前 詢問

Dropa 最近回覆於 5 天前

Firefox 109.0 - Forced "Extensions" icon

I will be to-the-point: Firefox 109.0 has forced the "extensions" icon (a puzzle piece) on my Bookmarks toolbar. (1) I do not wish for it to appear there (2) I am not giv… (閱讀更多)

I will be to-the-point: Firefox 109.0 has forced the "extensions" icon (a puzzle piece) on my Bookmarks toolbar.

(1) I do not wish for it to appear there (2) I am not given the possibility to remove it from the "Customise toolbar" screen

Please assist.

hevinroyal 於 1 週前 詢問

cor-el 最近回覆於 1 週前

  • 已解決

Firefox Developer Edition-Developer Console cannot exit Full Screen

Firefox Developer Edition - Developer Console is killing my productivity. It started opening in Full screen mode about a week ago and will not exit full screen. I have to… (閱讀更多)

Firefox Developer Edition - Developer Console is killing my productivity. It started opening in Full screen mode about a week ago and will not exit full screen. I have to F12 and exit developer console. This is a major issue because, I work with the console not docked. Docking blocks my productivity. F11 only puts it into some very weird outline mode where all I see is a rectangular grey outline on my full screen. If I click on it, it repaints the console in full screen. There is no option to drag and expand or contract. Nothing. Nada. Please help. This is my primary browser, er -was my primary browser. I'll continue to work around it until my patience is completely exhausted. Almost there now.

Sorry about the terrible markup on the screenshot. It's hard to encircle a big gray full screen empty frame. Thank you.

wbossons 於 1 週前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 1 週前 解答

  • 已解決

Video stopped working

I upgraded Firefox to 109.0 on OpenSUSE Linux today as an update. Firefox no longer plays videos. Chrome is still playing the videos, so the codecs are on my machine. … (閱讀更多)

I upgraded Firefox to 109.0 on OpenSUSE Linux today as an update. Firefox no longer plays videos. Chrome is still playing the videos, so the codecs are on my machine. Is there anything I can do to fix this?

jay.treiman 於 1 週前 詢問

jonzn4SUSE 於 1 週前 解答

Cookies repeatedly bad, causes site display and export errors

Several times now when I access my banking site and export data, the exported data is not correct. Sometimes columns are missing or columns are in the wrong order. One … (閱讀更多)

Several times now when I access my banking site and export data, the exported data is not correct. Sometimes columns are missing or columns are in the wrong order. One time even the display showed missing columns. Another example is when I look up a stock quote, sometimes the numbers from previous days are displayed. Troubleshooting with the site manager we found if I cleared cache and cookies, the problem went away. Everything works for several days, then the problem reappears.

Clearing the cookies is simple enough but then I have to be re-verified on all of the sites that require such and that becomes a real pain. (ie. We are sending you a text, please enter the number to continue)

Google Chrome and Microsoft Edge both work fine with this site. Please don't make me switch but I will if this continues.

alcal1750 於 1 週前 詢問

techguy150 最近回覆於 1 週前

none of my extentionss will go to the menu bar and o can not move them

bold text I can not get any of my addon sto go to the menubar i just refreshed t firefox and when i did i tried going to view and customiz the tool bnar and nothing … (閱讀更多)

bold text I can not get any of my addon sto go to the menubar i just refreshed t firefox and when i did i tried going to view and customiz the tool bnar and nothing happens

Mary 於 1 週前 詢問

Mary 最近回覆於 1 週前

streaming sling tv - no audio or choppy audio

Sling tv streaming warns that other browsers except Chrome, Edge, or Safari may be problematic when using their service. I updated Firefox and then attempted to access S… (閱讀更多)

Sling tv streaming warns that other browsers except Chrome, Edge, or Safari may be problematic when using their service. I updated Firefox and then attempted to access Sling, video was fine but no audio or at best audio was intermittent. Both Chrome and Safari are working fine, but I would much rather use Firefox for all my browsing ! Are there any plans to create a fix for this?

kevcant25811 於 1 週前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 1 週前

Importing bookmark HTML from old computer to new computer

Bought a new windows 11 ASUS laptop. Trying to install an HTML bookmark file from older windows 10 ASUS laptop. When I execute the HTML file import on my new ASUS windows… (閱讀更多)

Bought a new windows 11 ASUS laptop. Trying to install an HTML bookmark file from older windows 10 ASUS laptop. When I execute the HTML file import on my new ASUS windows 11 laptop, nothing happens. Even found and removed the "block protection" in the HTML file.

Why am I unable to import a firefox bookmark HTML file?

Thanks for any solutions anyone can provide.

jnewman510 於 1 週前 詢問

Dropa 最近回覆於 1 週前

HOW CAN I HAVE MY ADDON INCO IN MY TOOLBAR ???????

Used to be very practical with add-ons in the toolbar (cf 1st screen), but with the update they are not here anymore (cf 2nd screen). I don't want to click on the extensi… (閱讀更多)

Used to be very practical with add-ons in the toolbar (cf 1st screen), but with the update they are not here anymore (cf 2nd screen). I don't want to click on the extension button for those addons I'm always using, I want to revert to having the buttons in my toolbar !!!!!!!!


PLEASE DO NOT COMMENT TO GO TO CUSTOMIZE TOOLBAR WITHOUT TESTING IT YOUSELF AND INCLUDING A SCREENSHOT !! This does not work, there are no buttons to drag and drop for the addons.

AAA 於 1 週前 詢問

TyDraniu 最近回覆於 1 週前

Firefox (109) webGL performance on Apple Silicon devices

Hi guys! Currently I'm working on a project which renders video with webGL. The result works on all browsers as expected but not with Firefox vers 109 for Apple Silicon d… (閱讀更多)

Hi guys! Currently I'm working on a project which renders video with webGL. The result works on all browsers as expected but not with Firefox vers 109 for Apple Silicon devices (m1, m2) - the video animation is just lagging,it takes cpu usage up to 160% and the video itself is stretched. Comparing to that Chrome takes 22%, Safari 14% of cpu usage. It's just regarding to this devices, it works fine on Microsoft so I think it's a browser bug regarding to osx verision. Could someone pls help me with that or have a look over?

develop3 於 1 週前 詢問

cor-el 最近回覆於 1 週前

  • 已解決

Firefox Developer edition 109-b9 breaks focusing in and out of app on Ubuntu 22.10

Noticed yesterday but not as prominent, firefox suddenly steals all window focus, trying to do anything in any other window is pushed into firefox no matter if it is mini… (閱讀更多)

Noticed yesterday but not as prominent, firefox suddenly steals all window focus, trying to do anything in any other window is pushed into firefox no matter if it is minimised or in another workspace. I have tested this in a clean install along with a clean profile. Bitwarden and other windows seem to act weird when they are interacted with.

This all works well and good on b8 and stable. I am using wayland (Ubuntu 22.* default), but xwayland is available.

Oliver Wilkes 於 2 週前 詢問

Oliver Wilkes 於 1 週前 解答

page reload is six times (5.73x) slower than chrome

_05: chrome browser network panel after refreshing 5 times domContentLoaded: 328ms _06: firefox browser network panel after refreshing 5 times domContentLoaded: 1880ms (5… (閱讀更多)

_05: chrome browser network panel after refreshing 5 times domContentLoaded: 328ms

_06: firefox browser network panel after refreshing 5 times domContentLoaded: 1880ms (5.73x slower)

the problem seems from that the request from firefox gets 200 wheras chrome gets 304 unmodified, which explains the huge speed difference in reloading.

greenscarf005 於 2 週前 詢問

Bithiah 最近回覆於 2 週前

Windows 10, window grabbing between tabs and window controls stops working only on third monitor

There's a gap between tabs and the window controls in the top right. You can use this space to grab the window when you have a full set of tabs. This functionality breaks… (閱讀更多)

There's a gap between tabs and the window controls in the top right. You can use this space to grab the window when you have a full set of tabs. This functionality breaks when I move the window to my third monitor.

Video reproduction: https://www.youtube.com/watch?v=s2Yr8GTdHYE

TeamDman9201 於 4 週前 詢問

TeamDman9201 最近回覆於 3 週前

picture in picture won't stay maximized

I'm having an issue in which the picture-in-picture pop-out won't stay maximized. It's been happening for a while. I will maximize it on one monitor while I work on anoth… (閱讀更多)

I'm having an issue in which the picture-in-picture pop-out won't stay maximized. It's been happening for a while. I will maximize it on one monitor while I work on another, and it will restore itself to the last size I had it periodically. Usually, if I don't maximize it again, it will change sizes again, a few seconds later, shrinking down to about a 480p sized window.

There's no rhyme or reason for when it happens. I could be in a different FF tab or window, or in a different program, or just sitting there not doing anything, and it can happen. Sometimes, it happens multiple times in a short period of time (just now, it restored itself 7 times in a row, less than 30 seconds apart). It never happens when the video is not playing, however.

This only started a couple months ago, but it got noticeably worse in the past week or so. Does anyone know why this might be happening?

Computer specs are: Windows 10, 10.0.19043, Intel core i5-7500 CPU, ASRock B250 Gaming K4 motherboard, 16GB RAM @ 2133Mhz, NVidia GeForce GTX 1070 GPU, Samsung SSD 860 EVO 1TB.

bigdumbweirdo 於 3 個月前 詢問

bigdumbweirdo 最近回覆於 3 週前