顯示問題標籤 顯示所有問題

Firefox ARM64 Display Issues on Surface Pro X 2

Whenever I use Firefox, I have an issue once a day where the browser freezes momentarily, flickers, blacks out tabs and other portions of the browser/text, and then resum… (閱讀更多)

Whenever I use Firefox, I have an issue once a day where the browser freezes momentarily, flickers, blacks out tabs and other portions of the browser/text, and then resumes. I have had this issue since Day 1, and no amount of Windows updates + Firefox updates has resolved this.

This also occurred when I was using stable versions of Firefox ARM64.

Specs: Firefox ARM 92.0b8 64-bit Surface Pro X 2 (2020) OS: Windows 10 Pro v21H1, Build 19043.1165

Attached is a screenshot of what it usually looks like when this occurs. Please advise.

FKA hanson 於 1 個月前 詢問

FKA hanson 最近回覆 於 2 週前

Tab size

During my work i often need to have massive amount of tabs, and want to switch between them quickly. And i cant find solution to tab size change, aside of "workarounds" t… (閱讀更多)

During my work i often need to have massive amount of tabs, and want to switch between them quickly. And i cant find solution to tab size change, aside of "workarounds" that are "planned to be shit down". Is there a way to do it on permanent basis? I don`t mind those tabs be wide as they are now (although prefer them to be smaller, about 6x times) if i can, for example, have second and third string of tabs. That should be sufficient. But still i cant find a way to do so. I also saw mention of "user feedback" in another thread (currently locked) and would be willing to participate in said feedback.

misticgrass 於 2 週前 詢問

cor-el 最近回覆 於 2 週前

  • 封存

May need to install the required video codecs

# My problem When i go to some site with video (for example https://www.openproject.org/ ) i have the following message : "To play video, you may need to install the requ… (閱讀更多)

# My problem

When i go to some site with video (for example https://www.openproject.org/ ) i have the following message : "To play video, you may need to install the required video codecs".

# Spec

I run Firefox Beta in Fedora, it's installed in /opt/ folder. I have the "normal" version of firefox too and the video works well.

# Some other infos

The video seem to be a mp4 video and i have the following package installed in my fedora GStreamer Multimedia Codecs (Multimedia plauback for APE, AVI, DV, FLAC, FLX, Flash, MKV, MP4, Speex, VP8, VP9 and WAV).

bouteiller.alan 於 6 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 4 個月前

Middle Mouse Button Opens Link In TWO Tabs

Recently, firefox started opening two identical tabs on middle mouse click instead of one. This behavior is not consistent, but happens more often than not. I already che… (閱讀更多)

Recently, firefox started opening two identical tabs on middle mouse click instead of one. This behavior is not consistent, but happens more often than not. I already checked if the mouse is not faulty and submitting two clicks instead of one, but it is not. Also trying Chrome and Edge, both work fine, and only firefox does this.

I am running FF Dev edition v93.0b9 (64-bit)

Any tips are appreciated, and while I know this has been asked before, that question came in 2014 and was supposedly fixed by an update.

Luk164 於 3 週前 詢問

Luk164 最近回覆 於 3 週前

  • 已解決

Remove icons from bookmarks toolbar?

I've got a new computer I am setting up from scratch, and though I have set FF to sync settings, I'm still having to customize a lot. My bookmarks toolbar is crowded aga… (閱讀更多)

I've got a new computer I am setting up from scratch, and though I have set FF to sync settings, I'm still having to customize a lot. My bookmarks toolbar is crowded again with icons and I'd like those to go away. I don't mind other icons staying around on the tabs--that does help me navigate faster. I had this set up before, but lost the setting when I refreshed Firefox.

Foxfree99 於 3 週前 詢問

jscher2000 於 3 週前 解答

Error NS_ERROR_NET_INADEQUATE_SECURITY on every page

Hi, I've been having issues with Firefox for some time now. Every page I got to throws a NS_ERROR_NET_INADEQUATE_SECURITY error. I cannot fix it by setting network.http.s… (閱讀更多)

Hi, I've been having issues with Firefox for some time now. Every page I got to throws a NS_ERROR_NET_INADEQUATE_SECURITY error. I cannot fix it by setting network.http.spdy.enabled.http2 to false is because Firefox then starts crashing. In the past I've gone around the error by turning http2 off, but recently, first the developer edition, then after today's update to 91.0-0.1 of stable version Firefox crashes if I turn the feature off.

The developer Edition started throwing NS_ERROR_NET_INADEQUATE_SECURITY sometime in spring, then started crashing in June I think. The stable version followed soon as described above.

I am submitting this ticket from a beta version, which for some reason does not have this issue.

I thought it may be the Linux version of Eset, but removing it did not help. I cannot think of any other reason why am I getting those errors, but it seems I am alone because my colleagues don't seem to have this issue neither on macOS, nor Windows.

Polygon Unicorn 於 2 個月前 詢問

firefox1486 最近回覆 於 3 週前

something wrong with youtube loading

When i use other browser it works just fine but when i use firefox this happens. I can click on the video but the page would not load either (second image). I already tri… (閱讀更多)

When i use other browser it works just fine but when i use firefox this happens. I can click on the video but the page would not load either (second image). I already tried: -safe mode -re installing firefox -clearing cache -switch profile nothing works

aldynoah98 於 3 週前 詢問

  • 已解決

Delete Firefox sync account after email change

Hi, during maintenance of my logins in my password manager I discovered that I still have the login data for a FireFox Sync account. I can login to that account and see m… (閱讀更多)

Hi,

during maintenance of my logins in my password manager I discovered that I still have the login data for a FireFox Sync account. I can login to that account and see my settings, but I actually want to delete the account completely. The problem: The mail address associated with that account does not exist anymore (changed the company). When trying to delete the account (or when trying to add a seconday mail address), Firefox Sync prompts me to enter a verification code that was sent by mail.

I'll never receive that code, as that original mail adress does not exist anymore.

How can I delete that FS Sync account?

Thanks, Frank

frank.aurich 於 3 週前 詢問

frank.aurich 於 3 週前 解答

Firefox Not Restoring Last Session And Resets My Settings After PC Restart

I'm using Firefox for years but never faced this issue. If I close Firefox and open again my open tabs are restoring, settings and prefrences not changing. But if I resta… (閱讀更多)

I'm using Firefox for years but never faced this issue. If I close Firefox and open again my open tabs are restoring, settings and prefrences not changing. But if I restart my pc and start Firefox, session not restoring, opened tabs are not restoring.

I've tried backup and restore my profile (Files can see on attachment). After restoring profile tabs are opening, my old settings are there, until I restart my pc. What should I do now?

oknksk 於 4 週前 詢問

Very high CPU usage on boot by one Firefox process

Hello, I have a strange problem, so after loading the system, the processor in my computer is drastically loaded, after entering the task manager, it turns out that one f… (閱讀更多)

Hello, I have a strange problem, so after loading the system, the processor in my computer is drastically loaded, after entering the task manager, it turns out that one firefox process uses a lot of processor (photo in the attachment) after closing this process everything returns to normal and CPU consumption even while browsing the internet does not exceed 7% but it is quite persistent because I have to close this process every time, I will just add that this problem does not occur in other browsers. and none of my friends have it either. I'm using Windows 10 with the latest updates and the latest Firefox developer edition. The problem has been around for about a year and is really bothersome. My processor up to i7 2760qm, I have 16gb of ram. I will also add that in my second laptop with core 2 duo, this also happens only with me, no one who has this problem. Thank you in advance for your help.

galusf09 於 4 週前 詢問

Bithiah 最近回覆 於 4 週前

  • 已解決

BOX ORDINAL GROUP IN USERCHROME

I remember seeing somewhere that -moz-box-ordinal-group does not keep assigned values in userChrome if the value is changed after being set the first time. This certainly… (閱讀更多)

I remember seeing somewhere that -moz-box-ordinal-group does not keep assigned values in userChrome if the value is changed after being set the first time. This certainly seems to be the case -

With the following I had temporarily set the value to '1' but then set it back to '2' - it no longer works.

#clearDownloadsButton {
 -moz-box-ordinal-group: 2 !important;
}

Am I missing something?

deanone 於 1 個月前 詢問

cor-el 於 1 個月前 解答

Firefox used to have a setting to open 1, 3 or all previous session tabs, now that option is gone and defaults to open all tabs

Firefox used to have a setting to open 1, 3 or all previous session tabs, now that option is gone and defaults to open all tabs. The problem didn't affect me until I made… (閱讀更多)

Firefox used to have a setting to open 1, 3 or all previous session tabs, now that option is gone and defaults to open all tabs. The problem didn't affect me until I made a full Win 8.1 64-bit reinstall, I overwrote the entire previous profile with about 950 tabs; I made sure that profile specific files weren't overwritten, I checked internally with Total Commander looking for the specific profile name in all files of the old profile; anyway, the new firefox with the old profile quickly killed any operational capability of my PC, not even the mouse or the keyboard lights would work, until many minutes later, then slowly I could move the mouse to the upper right corner for the [ X ] to kill firefox. While trying to uninstall Firefox uninstaller offered to "refresh" so I did, and here I am

Is there something in about:config I can modify? I really need that option back, is a royal PIA as Firefox is working now, and a very very stupid idea to remove such important option.

Plugins, add-ons have nothing to do, Can anyone let Mozilla know about this, they killed the Feedback option on the Browser.

saull28 於 1 個月前 詢問

firefox cant play audio via bluetooth headset

On firefox all sounds coming via laptop speaker only, cant use bluetooth headsets. Tried couple of things, connect bluetooth before starting firefox or connect bluetoot… (閱讀更多)

On firefox all sounds coming via laptop speaker only, cant use bluetooth headsets. Tried couple of things, connect bluetooth before starting firefox or connect bluetooth after firefox starts. Results same, any audio coming only via laptop speaker. I can use bluetooth headsets on other browser or audio/video player.

I also have firefox devloper edition, it also behave same.

Firefox version 92.0 (64-bit) OS : pop-os 21.04

Found similar question : https://support.mozilla.org/en-US/questions/1275088

anieruddha 於 1 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 1 個月前

  • 已解決

Unable to delete "import bookmarks" tab

I recently installed Firefox Developer Edition on a Debian system. I synced my existing profile. There is currently an "import bookmarks" tab displayed that I am unable… (閱讀更多)

I recently installed Firefox Developer Edition on a Debian system. I synced my existing profile. There is currently an "import bookmarks" tab displayed that I am unable to delete. I see other existing questions asking and answering this problem, however, I do not have the "customization" option recommended.

rdoucet1 於 1 個月前 詢問

rdoucet1 於 1 個月前 解答

Some YouTube videos aren't in sync with the audio

I'm having a problem with a couple videos where the video and audio aren't in sync. For example, the video in the first screenshot is only 2:30, yet when I play it, it se… (閱讀更多)

I'm having a problem with a couple videos where the video and audio aren't in sync. For example, the video in the first screenshot is only 2:30, yet when I play it, it seems to partially mimic the video in the second screenshot; it "extends" to 2:41, and it plays the video from the second video. However, it plays the audio from the first video and the progress bar still only goes to 2:30, yet the video keeps playing for another 11 seconds without any audio until the video from the second video ends. Seeking forward causes the different recommendations to pop up as if the video had ended normally.

I am using a MSI laptop on Windows 10. I have restarted my computer, cleared my cookies and cache, and updated Firefox to the latest version. This problem persists with all of my extensions disabled, and when logged in or out of YouTube (no matter the account) or in incognito mode. At first, I thought it had something to do with the video and/or channel, since the other video with the same problem was also uploaded by AmericanDadVEVO. When I tried watching the video in the first screenshot on Microsoft Edge (which I barely use and have no extensions on), however, it worked normally.

Any help would be appreciated! I really do not want to switch to another browser.

David_H23 於 1 個月前 詢問

David_H23 最近回覆 於 1 個月前

  • 已解決

Firefox proton active tab indicator

I want to modify the current proton interface. Is there any css code which I can use to restore the active tab indicator similar to firefox 88 on the titlebar. The images… (閱讀更多)

I want to modify the current proton interface. Is there any css code which I can use to restore the active tab indicator similar to firefox 88 on the titlebar. The images show how it was in photon and how i want it in proton

sagnikadhikary15 於 1 個月前 詢問

jscher2000 於 1 個月前 解答

Video speed control not working - Ubuntu

Hi! I use Firefox on Ubuntu 20.04.3. I tried to speed up video on Sharepoint. Right click -> speed -> 2.0 and nothing happend. When I right click -> speed again… (閱讀更多)

Hi! I use Firefox on Ubuntu 20.04.3. I tried to speed up video on Sharepoint. Right click -> speed -> 2.0 and nothing happend. When I right click -> speed again, I saw that speed still 1.0. Then I went to google, found that Sharepoint allow speed up videos only in HTML5 player. Then I knew that to do that in Firefox I should disable Hardware acceleration, so I did it, but it didn't help. OpenH264 Video Codec provided by Cisco add-on is activate.

Then I decided that's Ubuntu. I install ubuntu-restricted-extras, ffmpeg packages (to support h.264 video), restarted, but again that didn't work.

youtube.com/html5 saying that everything fine.

Sergey K 於 1 個月前 詢問