Can't Establish Secure Connections to Common Web Sites

I've been using Firefox as my preferred browser for almost as long as it has been available. And I keep it right up to date. Right now, it's having problems establishing… (閱讀更多)

I've been using Firefox as my preferred browser for almost as long as it has been available. And I keep it right up to date.

Right now, it's having problems establishing secure connections to very common web sites like https://Google.ca, and https://www.theguardian.com/uk. The former seems to work intermittently, and Google.com always seems to work. Web sites for some major international retailers like Home Depot were also nonfunctional a few weeks ago, but seem to be more consistent now.

Microsoft Edge has no problems displaying any of these web sites on the same computer. And I've been using it more and more recently. This is annoying since I have all of my bookmarks in Firefox.

I have gone through all of the Firefox settings looking for adjustments which might help, but none of the ones I tested made any difference.

I really hope you can help because this problem is costing me a lot of extra time. If I'm forced to switch to another browser, it's unlikely that I'll ever come back to Firefox.

Gordon Latos Calgary, Alberta

gdl1 於 1 個月前 詢問

Andrew Corser 最近回覆 於 1 週前

Text overlapping on table content

I got this issue when tried to read some API document provided by a marketplace that i have project with. I tried on another browser and it shown normal, not a single tex… (閱讀更多)

I got this issue when tried to read some API document provided by a marketplace that i have project with. I tried on another browser and it shown normal, not a single text is overlapping. I've tried some suggestion on another topic to pick No Style on Page Style menu (View -> Page Style -> No Style) but it got more messed up and tried changing font size but still got no improvement. Helpp me pls~

Gwick 於 6 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 2 天前

Back button no longer works in sites like gmail and azure devops

03-29-2022 06:12 PM i have only noticed this happening the past week or so. i can see the URL changing when pressing Back, but the content pane doesn't do anything. Examp… (閱讀更多)

03-29-2022 06:12 PM

i have only noticed this happening the past week or so.

i can see the URL changing when pressing Back, but the content pane doesn't do anything.

Example: Azure DevOps Pull Request

  1. open a pull request
  2. go to Updates tab
  3. click on an update
  4. click on a file to maximise it
  5. press back multiple times
  6. press forward multiple times
  7. url is changing
  8. window content does not change

=

i just updated to 99.0 64bit now, and it is still occurring.

For example:

  1. open gmail
  2. open an email
  3. navigate Back
  4. the URL bar changes, but the window content does NOT
  5. Navigate Forward
  6. URL is updated again to the individual message link, but content did not change at all
  7. click on Inbox menu option
  8. Navigation Backwards and Forwards now work properly between Inbox and message
  9. However, if we go Back to the message, we still cannot navigate all the way Back to the original starting point in the Inbox (before we opened the message). URL updates but content does NOT change.


=

V100.0 64bit Windows.

still happening...

=

V100.1 64bit Windows.

still happening.

very much breaks gmail search. cannot even click into a search result, then click back to the results list.

have to refresh the page every time. useless.

=

V101.0 64bit Windows.

still happening

jasonzuvela 於 3 個月前 詢問

Alexander Batishchev 最近回覆 於 2 個月前

Reddit no longer works on FF under Windows 10 PC

For at least a year, the Healthline site stopped working in FireFox. This was finally corrected a few weeks ago. Now, for the last couple of weeks Reddit no longer works.… (閱讀更多)

For at least a year, the Healthline site stopped working in FireFox. This was finally corrected a few weeks ago. Now, for the last couple of weeks Reddit no longer works. Both of the above sites have always worked in Brave and Opera. A work around for Healthline was to run it in a private window but this does not work for Reddit. This has become very annoying to the point I am ready to give up on FF. Any suggestions?

gwp99 於 2 個月前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆 於 2 個月前

Website not working on Firefox, but OK on other browsers

Can anyone check this website for me? https://heritage.restaurant/ On Firefox (windows 11, 103.0.1 64bit) I get the landing screen but nothing else. On edge and chrome I … (閱讀更多)

Can anyone check this website for me?

https://heritage.restaurant/

On Firefox (windows 11, 103.0.1 64bit) I get the landing screen but nothing else. On edge and chrome I can scroll down to access the rest of the website.

I have run in troubleshooting(safe) mode and tried disabling hardware acceleration.

It's not the end of the world as I can use the website with a different browser, but the rest of the family don't try different browsers and just moan at me instead. So if there is a simple setting change that might improve compatibility then I'm happy to do it

Thanks guys

canholloway 於 1 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 1 個月前

Youtube videos won't play lately, but will in Chrome.

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers … (閱讀更多)

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers work fine.

Latest video I tried to play: https://www.youtube.com/watch?v=WkN8Aqb2IBc Is a DND group playing with an actor from The Outpost (TV show on CW)

In Firefox I see the initial video preview image, and after clicking to play I get a constant spinning progress animation but the video never plays. Turning on the debug overlay info shows plenty of download capacity detected (I forget the name in the UI) but very little ever transfers (bars further down).

Only oddity I can see in the debug info it puts in the the clipboard is the wrong Angle GPU. I have 2 x NVIDIA 1080ti's in SLI, and it sees a 980. Chrome shows the expected value instead. I filed a bug on the Angle project just in case. I looked on the Firefox about:support page with hardware acceleration disabled and it showed two webgl driver entries (1 and 2), both with 1080ti listed.

I tried disabling the performance feature setting and hardware acceleration (closed app then opened again). No difference.

Windows 10 x64, latest patches. Latest NVIDIA drivers through GFE (auto updates itself). Two Windows 10 graphics options are on (GPU scheduler and Variable Refresh Rate).

I've seen a couple notifications from Windows about Firefox "attempting" to use GPU hw acceleration, but I have no idea why it'd be blocked. Clicked it and it did nothing. I looked in my event viewer and didn't find anything useful either. I haven't manually set any applications to use a certain GPU. Integrated GPU from CPU is disabled in BIOS.

GPU isn't overclocked. CPU is barely. And I see no reason to think this is related. In the past I'd get reboots and event viewer errors. Even when it worked in the past I was similarly overclocked. All programs (diagnostics) I've run to verify proper functioning have passed.

EternalStudent 於 1 個月前 詢問

niketgada 最近回覆 於 3 週前

why does firefox not work right with so many forms on websites

I am a 25 year user of firefox and this is the worst it has been 100.0 On more and more sites Firefox fails to work on forms and certain web pages. forms dont show up… (閱讀更多)

I am a 25 year user of firefox and this is the worst it has been 100.0 On more and more sites Firefox fails to work on forms and certain web pages.

forms dont show up forms dont execute once complete certain website actions dont work

my belief is these are special scripts and not the basic website display, but I am having to switch to chrome more and more to acomplish my daily activities.

I have updated recently to 100 and I find it hard to believe I have these problems.

power.plant 於 2 週前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 最近回覆 於 2 週前

Widevine CDM doesnt install

Hello! I'm having an issue with Netflix, i am unable to play anything there at all. It always shows a message saying "firefox is installing components needed to play the … (閱讀更多)

Hello!

I'm having an issue with Netflix, i am unable to play anything there at all. It always shows a message saying "firefox is installing components needed to play the audio or video on this page" and refuses to load anything, showing an error, F7701-1003.

After some investigation, i found out that the issue is with Firefox not loading "Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc.". I have seasrched and tried several troubleshooting processes, and was unable to find a solution. Refreshing, reinstalling, manually deleting the profile folder, all fails

kowaiser 於 1 週前 詢問

cor-el 最近回覆 於 1 週前

Firefox 91.13.0esr and websites recognizing it as obsoloete Firefox 52

After some trouble installing and updating that I described in my former questions, I currently run FF 91.13.0esr on my system. Some websites however claim that I use an… (閱讀更多)

After some trouble installing and updating that I described in my former questions, I currently run FF 91.13.0esr on my system.

Some websites however claim that I use an obsolete version of FF and refuse to work or work only partially. First I thought that they define the esr itself as obsolete vs. the normal FF version. However when I checked how websites see my FF version I received FF 52 myself:

whatsmybrowser.org/b/SSI2N

When I click on Help / About Firefox I get FF 91.13.0.esr and a green check that it´s uptodate.

So - is there some leftover old data in FF from updating that makes it pretend to be FF 52? In the shared data below the "user agent" seems to do that but I did not use an add-on to change that after I had moved the system from Windows XP SP3 32bit to Windows 10 64 bit.

ConjurerDragon 於 1 週前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 最近回覆 於 1 週前

Firefox will not open websites after windows updates

Every time windows updates, Firefox will not open websites and gives Secure Connection Failed error, even website to download Firefox. Edge and Chrome open the websites … (閱讀更多)

Every time windows updates, Firefox will not open websites and gives Secure Connection Failed error, even website to download Firefox. Edge and Chrome open the websites fine. Last time I downloaded earlier manual install Firefox and it would open the websites fine, but it would not update when prompt came up saying update available. Windows just updated and most of the websites I need/use will not open in Firefox, even the federal government websites like USPS.com. It is getting to be too much hassle and I am considering to change main browser, even though I like Firefox (when working properly) better than the others. "Fixes" I found with internet searches do not work. Firefox was upgraded to 105.0 (64-bit), the latest version according to website. (Note: Had to download using Edge, Firefox gave Secure Connection Failed error when clicked on download button.)

Steve 於 4 天前 詢問

techguy150 最近回覆 於 3 天前

Can no longer "Sign in with Google"

(This issue has been happening for several months, perhaps even a year or more) My issue's example is me trying to log in to Duolingo. When I try to log in with google, a… (閱讀更多)

(This issue has been happening for several months, perhaps even a year or more)

My issue's example is me trying to log in to Duolingo. When I try to log in with google, a popup appears where I select which google account to use, the popup closes, and then the sign in button loads perpetually. I left it to load for over an hour and nothing happened.

I tried the same thing with Microsoft Edge and I could log in with google perfectly fine.

This has happened to me on other websites too, but the issue is worse with Duolingo because if you have a google account associated with Duolingo, it requires you to log in with google. I can't use my password to log in, so I can't use Duolingo on Firefox

ella 於 4 個月前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆 於 4 個月前

Only Google sites stop responding. Restart required to resolve.

I have been having an issue, since just before the update to 100, where Google sites stop responding. Gmail will display banner at the top "OOPS - The system encountered … (閱讀更多)

I have been having an issue, since just before the update to 100, where Google sites stop responding. Gmail will display banner at the top "OOPS - The system encountered a problem...", Google search from the search bar will do nothing, Google Maps will not load and any google web page will not load or refresh. Closing Firefox and restarting it will fix the issue, temporarily. At first I thought it was any web page, but I have tested other search engines and web pages, using Firefox while the Google pages are unresponsive, and it is limited to Google pages. I can open the affected Google pages with Edge, while Firefox is still "locked out".

Has anyone else noticed this issue?

jason.a.steiner 於 4 個月前 詢問

peterkronenberg 最近回覆 於 4 個月前

Microsoft login with MFA

Hi, Trying to login to access microsoft products and this works with all browsers except Firefox. I'm reduced to using Edge or Chrome... Well Chromium. I believe this is … (閱讀更多)

Hi,

Trying to login to access microsoft products and this works with all browsers except Firefox. I'm reduced to using Edge or Chrome... Well Chromium.

I believe this is due to MFA and it going in a loop, see the screen shot, it keeps taking me back to this page.

I know the username and password are correct, but it still loops endlessly no matter how many times i put my password in.

I've also ticked allow single sign on for MS account, i've cleared history, caches, cookies etc, even reinstalled FF thinking maybe I had ticked something somewhere but to no avail.

Please note, I am working for a business so I may not be able to provide info sensitive to the business. however this is the page it keeps redirecting to.

Any help would be appreciated.

r.flannery 於 4 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 4 個月前

I get graphical issues trying to browse the web

Recently, i believe after i was forced to updated my firefox version, i started having graphical issues with Firefox. At first i thought it was maybe a GPU driver issue s… (閱讀更多)

Recently, i believe after i was forced to updated my firefox version, i started having graphical issues with Firefox. At first i thought it was maybe a GPU driver issue so i DDU'd all drivers on my PC and reinstalled them. Did not fix the issue. Tried rolling back Firefox, since thats a pain i only fought with it begging about corrupted bookmarks for a bit before giving up on that, Firefox 99 still did the same thing. Tried the same websites on Chrome and Edge, no issues. deleted all the data i could find for mozella and still the same issues with a fresh install of Firefox 100.0.2. Even trying to load this page drops text, adds colours to places and just overall a pain. I'm unsure if Firefox is kind of like Norton and when you ask it to uninstall it doesn't but are there anymore files to delete besides formatting this PC to get firefox working again? If i have to format the PC i may as well switch back to Chrome or try Edge since again this seems focused on Firefox on this PC.

I'll try to list what i've tried again to be clear: - Updated Graphics Drivers - did not fix - DDU'd graphics drivers and reinstalled - did not fix - Rolled FF to version 100 same issues - Rolled back FF to version 99, did not fix - uninstalled FF and deleted all traces of mozella in all directories, did no fix - Go to same websites in Chrome and Edge, no issues.

Unsure of what to try next besides formatting the PC.

disczero22 於 4 個月前 詢問

Dropa 最近回覆 於 3 個月前

accounts.firefox.com

I am attempting to reset my password at accounts.firefox.com and am unable to do so as the website keeps telling me my old password that I just used to sign is wrong. Thi… (閱讀更多)

I am attempting to reset my password at accounts.firefox.com and am unable to do so as the website keeps telling me my old password that I just used to sign is wrong. This is a complete and utter disgrace of Mozilla.

Revontulet 於 1 個月前 詢問

Paul 最近回覆 於 1 個月前

Websites not displaying all elements

I have a couple of client websites that sometimes has trouble displaying page elements. I think it's related to some Javascript that's controlling elements animating in a… (閱讀更多)

I have a couple of client websites that sometimes has trouble displaying page elements. I think it's related to some Javascript that's controlling elements animating in as user scrolls down the page. The page will sometimes load fine, but other times elements don't display resulting in large blank areas and the hero video doesn't load.

It's behaving as if Javascript is disabled in browser settings, but it is enabled. Only happens in Firefox, no issues in Chrome. My developers can't figure out what's happening.

https://kmsc.ca/ and https://carbertwaite.com/

cgchang 於 1 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 最近回覆 於 1 個月前

Why does the NOAA GOES satellite weather not load anymore?

Why won't Firefox load this link: https://www.star.nesdis.noaa.gov/GOES/index.php? This is a government service and Firefox won't connect to the site. It is the NOAA GO… (閱讀更多)

Why won't Firefox load this link: https://www.star.nesdis.noaa.gov/GOES/index.php? This is a government service and Firefox won't connect to the site. It is the NOAA GOES satellite imagery service. Please advise.

isr555 於 1 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 1 個月前

Onedrive Will Not Load on Firefox

When I attempt to go to the OneDrive browser site using firefox it fails to load. It isn't infinite loading, nor is it displaying an error. It just finishes loading but s… (閱讀更多)

When I attempt to go to the OneDrive browser site using firefox it fails to load. It isn't infinite loading, nor is it displaying an error. It just finishes loading but shows nothing but a white page. This issue is only on Firefox as attempting to go to the OneDrive browser site on Microsoft edge works just fine. It's also only an issue with the main onedrive site and the folder browsing pages. Going directly to a file loads the page just fine.

ninjaofthefunk 於 4 週前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆 於 4 天前

FF update breaking sites

What is up with 104.0.2 (64-bit)?! It broke Outlook email and today it broke Tumblr. Outlook online had this error message for a few days and the space below photos in Tu… (閱讀更多)

What is up with 104.0.2 (64-bit)?! It broke Outlook email and today it broke Tumblr. Outlook online had this error message for a few days and the space below photos in Tumblr is usually white, now it's dark; can't read a thing! Both work fine in Chrome and Outlook is finally working again after a few days:

ErrorType: Component UTC Date: 2022-09-06T15:09:21.585Z Puid: 0003BFFD80C7CD78 Client Id: 36BD2265BBF94A368ACB6FD2CEF338F0 Session Id: b44c966a-8f33-4be3-a8e6-9e2f7e6118b6 Client Version: 20220826004.05 BE Server: CY4PR0701MB3666

karunaray 於 2 週前 詢問

TyDraniu 最近回覆 於 2 週前

Secure Connection Failed

How can I override the Secure Connection Failed issue? I just lost a connection *I am sure* is secure enough to browse safely. I have been using this site for many years.… (閱讀更多)

How can I override the Secure Connection Failed issue? I just lost a connection *I am sure* is secure enough to browse safely. I have been using this site for many years. Mozilla is the only browser that does this and it's my favorite browser, but it's getting to the point of uselessness.

Mike Trahar

Mike 於 3 個月前 詢問

Dropa 最近回覆 於 3 個月前