顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

New CSS styles not picked in Firefox.

I am building a website and, for the last couple of days, when I make changes to the CSS file they are no longer being picked up by the browser by which I mean they aren'… (閱讀更多)

I am building a website and, for the last couple of days, when I make changes to the CSS file they are no longer being picked up by the browser by which I mean they aren't displayed in the web page nor in the developer tools inspector.

They are visible in Chromium browser and dev tools.

I have cleared the cache and refreshed the page to no avail. It is only when I restart the browser that the new style rules take effect in the browser and show up in the dev tools.

mt3ch 於 2 年前 詢問

cor-el 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox 76.0 javascript window.open() parameters ignored, tool bar, etc. missing

Until several weeks ago, new windows created through Javascript with window.open() worked. We could pass the new size, and other features, e.g. menubar, toolbar, etc. and… (閱讀更多)

Until several weeks ago, new windows created through Javascript with window.open() worked. We could pass the new size, and other features, e.g. menubar, toolbar, etc. and they would show up. As of v.76.0 this is no longer true. The parameters are ignored. If we use no parameters, the menubar, etc. do show, but we can't control any new window features. We have not changed our programs at all, and window.open() parameters still work correctly in Chrome, Brave, Edge, etc. How do we get Firefox to recognize the window.open() parameters (again)?

jjacobs3 於 2 年前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Notifications Not Working

Hello. I'm using a brand-new installation of Firefox 78.0.1 on a freshly installed copy of Windows 10 Pro. The only way I can get Firefox to display any notifications i… (閱讀更多)

Hello. I'm using a brand-new installation of Firefox 78.0.1 on a freshly installed copy of Windows 10 Pro. The only way I can get Firefox to display any notifications is by having alerts.useSystemBackend set to true. While this is set to false, notifications will not work. If I use this site to test them, it just says, 'queued for display', followed immediately by 'closed'. I've also tried creating a new profile and testing it again with no success. All sites were granted notification permissions in each case.

Thanks for any help.

dojima 於 2 年前 詢問

dojima 於 1 年前 解答