顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 封存

Create new profile or refresh?

This happens far too often, in the course of 9 months or more frequently. What is going on Firefox? v88.0.1 Windows 10 Constant script errors that freeze whatever progra… (閱讀更多)

This happens far too often, in the course of 9 months or more frequently. What is going on Firefox? v88.0.1 Windows 10

Constant script errors that freeze whatever program I am in, regardless of the option I choose - the popup no longer gives me a WAIT or STOP IT. The box comes up that says DON'T ask me about this again.

I do not want to copy passwords, more than anything, should I create a new profile. I do not want to deal with replacing or losing the file. When I attempted to load two other profiles over the last two days, both times FF crashed. I gave up.

I am NOW in Safe Mode and without errors, and it's hard to know which app is causing the problem.

Is there a new addon that will back up Firefox these days?

Suggestions? Seriously, FF seems to be a whole lot more trouble these days than she is worth.

Thank you.

CiaoBella1 於 6 個月前 詢問

·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 最近回覆 於 5 個月前

  • 已解決
  • 封存

I have updated my O/S from Ubuntu 18.04 to 20.10. Nothing else. Now Firefox is nearly useless

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it. Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS. I thought it woul… (閱讀更多)

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it.

Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS.

I thought it would be good to update to GG (20.10) though I did briefly try FF (20.04).

As the install was done on an existing 18.04 version things remained the same for programs, book marks, etc.

Ok, now the crunch: I USE Firefox ""A LOT"". When it loads, there are...... 8 x 6 windows of FireFox and each of those have anywhere from one to ""THIRTY"" tabs loading.

Believe me: ""It worked!!""

I could use it, also run other tasks as well - though a VM was pushing it with the RAM. But the entire machine worked.

Now, I am lucky if FireFox loads at all. Let alone let me browse.

When it loads some of the window's tops are flashing. A screen shot does not really show this. (I tried)

All that has changed is the O/S from 18.04 and Firefox from (what ever it was) to 83.0

I don't want this to be a finger pointing exercise between Mozilla and Ubuntu. I would prefer it is helpful to all.

What have I tried? I've tried starting FireFox with all addons disabled. Still happens.

I am going to try to remember to (next time) launch FireFox from a Terminal and pipe the output to a file to look for things.

The machine I am using has shown it is well up to being able to have this running. I have had it working for a few years like this.

This post is (for now) to establish there is a problem. I will post more information when I get it, rather than waiting to get it then post, as I feel there are a lot of people who have very similar problems and I want it known: ""You are not alone!""


Now a bit of extra stuff.

Other things which are weird: When I am watching stuff - youtube for example - the playback is/WAS jerky. I hadn't touched anything in the settings.

After digging around, I discovered that I had to turn ""OFF"" the hardware acceleration for the graphics. Question: How did it get turned on? (Semi rhetorical)

I have a lot of local pages I open with passwords. When I load them the CPU load goes through the roof and nearly invariably the program just exits. No crash report.

Which is a good 50% of how it happens. The other 50% is the machine just locks up and I have to power it down.

teeny_weeny 於 12 個月前 詢問

teeny_weeny 於 11 個月前 解答

  • 封存

Now that I have removed adobe flash player, videos will no longer play. What can I do...?

I have to say that this has been the most frustrating issue that I have been unable to find any kind of help with. I am running W7 on this laptop (I do not know more than… (閱讀更多)

I have to say that this has been the most frustrating issue that I have been unable to find any kind of help with.

I am running W7 on this laptop (I do not know more than that), even W10 on my desktop, both with the most updated version of mozilla.

I have removed the adobe flash player, and now I cannot get any videos to play, like on CNN and other various sites. I just get the spinning wheel of nothing. It seems that only you tube is working, barely.

Am I missing something, is this open html5 crap supposed to just take over and everything will be okay.

Maybe someone, somewhere can post a layman's explanation on what is going on. If there are issues, how to fix them. I don't need anymore information telling me how to remove because it is dead. What I need is what is replacing it, how does it work, and where and what can I do to fix issues.

Searching for help here on this subject is just tedious. I get over 3000 replies, or what ever they are called here, but just nothing on an explanation of what is changed and or how it works, more like doesn't work.

What do I need to do in order to be able to watch/play videos online.

Any help would be very, very much appreciated.

Thanks in advance.

SHempsey 於 10 個月前 詢問

SHempsey 最近回覆 於 10 個月前

  • 封存

Update on/about 21 April 2021 broke WidevineCDM for many users, breaking Netflix/Spotify/etc. (thread of threads)

Each of the threads below is someone reporting the same problem (which I also have), with the same timing. Suddenly on 21 April 2021 all (?) major streaming sites started… (閱讀更多)

Each of the threads below is someone reporting the same problem (which I also have), with the same timing. Suddenly on 21 April 2021 all (?) major streaming sites started to give "The WidevineCDM plugin has crashed" message and ceased to work .

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333289 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333332 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333503 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333613 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333506 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333571

No suggested fix works. Reinstalling does not help, toggling DRM application does not help. It was obviously the update (at least for users on 78.10.0esr with OS X 10.9.5) that did it. Is there some way to get this registered as a bug?

pauls.filter 於 7 個月前 詢問

cor-el 最近回覆 於 5 個月前

  • 已解決
  • 封存

Getting 404 error on my banking site

I've been using my banking site for many years on my desktop computer. Today the site comes up but when I try to log in I get a "404" error message. I tried logging in wi… (閱讀更多)

I've been using my banking site for many years on my desktop computer. Today the site comes up but when I try to log in I get a "404" error message. I tried logging in with Edge and there was no problem. I have deleted all my banking cookies on Mozilla and the result is the same. This is a major problem and I would appreciate any suggestions.

pdlc1204 於 6 個月前 詢問

TNorth 於 6 個月前 解答

Firefox crashes when quitting or restarting

I posted previously about this and mistakenly believed the issue had been resolved. I was mistaken also about the exact nature of the problem. This was the previous que… (閱讀更多)

I posted previously about this and mistakenly believed the issue had been resolved. I was mistaken also about the exact nature of the problem. This was the previous question: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1348162

The browser crashes whenever I quit or attempt to restart. By restarting I mean selecting Troubleshoot Mode from the menu or pressing the button to delete the start-up cache and restart. These are the 10 latest crash reports: bp-f3da7332-06f0-4c79-8b14-e70740210902 2/9/21, 21:03 bp-53f2ba80-1f54-447a-85af-723450210902 2/9/21, 21:01 bp-afd9c845-e03a-4f9e-972e-68da60210901 1/9/21, 20:42 bp-916bcb43-2680-465a-8b8b-fddac0210901 1/9/21, 20:40 bp-479ccc87-0e54-4ff5-8c03-ef76b0210831 31/8/21, 20:51 bp-994d7424-def0-475b-8a0c-beba90210831 31/8/21, 20:46 bp-0ace2282-d5e9-4ed1-aeda-e08070210831 31/8/21, 20:40 bp-de957d75-4798-472e-8029-cd6200210830 31/8/21, 09:18 bp-36bece94-9415-45e5-8658-ae2290210830 31/8/21, 09:14 bp-0cd40c3a-787c-48ed-92a6-8a8830210830 31/8/21, 09:12 I have opened the latest.

I have reduced modifications in about:config as much as I can stomach and also tried disabling all addons.

TNorth 於 2 個月前 詢問

James 最近回覆 於 2 個月前

  • 已解決
  • 封存

Problem loading Google Drive

Hi there, We use GMail/ Calendar/ Drive for our business. On the official account, I am seeing a continuous - multi-day - situation where my Google Drive won't load when… (閱讀更多)

Hi there,

We use GMail/ Calendar/ Drive for our business. On the official account, I am seeing a continuous - multi-day - situation where my Google Drive won't load when I point my browser to it unless I do at least one refresh after getting to Drive and waiting for my list of folders and documents to show up.

In the mean time, the following error shows upon on the bottom left of my screen - "The server encountered an error. Please try again later." - this has persisted for over 2 weeks when I restarted using Fiefox earlier this month. I do not get this error when using Chrome or Safari.

Today, I am also not able to see the user who last modified a document or a folder last, as you can see in the image below.

Please tell me what I can do to fix this issue.

Thanks, Mahesh

Mahesh Singh 於 8 個月前 詢問

cor-el 於 7 個月前 解答

  • 封存

WidevineCDM plugin keeps crashing

Hi everyone, it's been 2 days now since every time I open Netflix and Amazon Prime videos won't play. A yellow bar saying: "The WidevineCdm plugin has crashed" keeps comi… (閱讀更多)

Hi everyone,

it's been 2 days now since every time I open Netflix and Amazon Prime videos won't play. A yellow bar saying: "The WidevineCdm plugin has crashed" keeps coming up!

I'm using Firefox and I'm on a MacbookPro.

I've tried everything: restarting/shutting down device; reinstalling Firefox; deleting widevine folder and activate it from the adds on page; tried on other browsers (works on safari but not on chrome); contacted Apple / Netflix / Amazon / Google nobody was able to help; I also ran these websites with my Mac in safe mode...nothing was able to resolve it.

What can I do to fix it please?

This started to happen out of the blue...I haven't installed anything! It was working fine until the day before...

alessandro.ciminata 於 7 個月前 詢問

chantalrouyr 最近回覆 於 7 個月前

  • 封存

Firefox hangs/freezes after 85 update.

Hi everyone, After the 85.0.0 update and still now with 85.0.1 and 85.0.2 firefox crashes. It's usually happened with clicking a link that'll take action outside of fire… (閱讀更多)

Hi everyone,

After the 85.0.0 update and still now with 85.0.1 and 85.0.2 firefox crashes. It's usually happened with clicking a link that'll take action outside of firefox (not a url link but a download attachment link in gmail or a print link). I've also had it happen with placing links from the search bar to the bookmark bar, and just recently opening up the 'show all bookmarks' window.

It'll hang, i won't be able to click anything, and then it'll give me the 'close window' screen. It's never fully crashed and given me an error message. I start up firefox again, restore the session and everything is back to where it was.

I've tried refreshing. I've tried creating a new profile. I've tried uninstalling and downloading 85 direct from mozilla. Nothing seems to be working. I'm going to see how it does for a bit in safe mode, but all the add-ons I have I've had way before the 85 update and all of them are recommended by mozilla.

I'm all ears (eyes?) for solutions!

info4851 於 9 個月前 詢問

jscher2000 最近回覆 於 9 個月前

  • 已解決
  • 封存

Embedded youtube videos not playing, An error occurred. Please try again later. Youtube layout issues

Hi, first of thanks for reading and possibly responding. The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try a… (閱讀更多)

Hi, first of thanks for reading and possibly responding.

The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try and play the video on the said site it will load and display an error message An error occurred. Please try again later. If I visit the video on youtube, link provided in the video itself, then it plays just fine. Error is not restricted to one site but anything that embeds youtube videos.

I have also come across some strange youtube.com issues, when I am on the main website you get the thumbnails of video's but no time duration are displayed in the thumbnail, neither are the 3 dots where you can have one of the videos removed (not a big deal and maybe this was implemented a while ago I don't know tbh). When I play a video, as in visit the video page on youtube the side bar videos sometimes do and sometimes don't display time duration.

Please check attached image to see what I mean. Left is without said timecodes, right is what it almost should be.

What addons do I use: Ublock Origin is the only one worth noting but even without it the weird thing still occurs. I don't use any plug ins that correspond with youtube.

I am using the latest Firefox on Windows 10.

Things I have tried thus far to resolve it: - make sure Firefox is up to date - try with and without addblocker (Ublock) - remove Adobe flash entirely - refresh Firefox and clear all data and cookies 9tried this I think 3 times now, no change) - looked through older posts with similar issues but most links regarding html5 on youtube were 404 and sometimes the solution stated things like 'cause by some video helped addon' which I do not use or updating Flash

Am I the only one with this issue?

WaffleToaster 於 10 個月前 詢問

WaffleToaster 於 10 個月前 解答

  • 封存

After some time of usage, Mozilla Firefox doesn't send HTTP requests when the user asks for a web page to be loaded.

Hi. Problem description: - After some time a tab is opened I can hit any link on current web page but Firefox don't load it. - It shows the loading progress but newer sho… (閱讀更多)

Hi. Problem description: - After some time a tab is opened I can hit any link on current web page but Firefox don't load it. - It shows the loading progress but newer show the requested page. - Going to safe mode (disabling all plugins and extensions) doesn't solve the issue. - Reinstalling Firefox doesn't solve the issue. - Restart Firefox solves the problem but after 10 - 20 minutes the issue comes back. When I leave some opened page in some tab it stops responding on hitting any link on it. - The most strange thing when I disconnect the network adapter the page immediately appeared on the screen, but mostly as simple text, without any pictures and styling. -After connection back to network everything works for some time (10 - 20 minutes).


I have verified that Firefox doesn't send a HTTP request in the moment of hitting some link on web page. The request is sent after 10 seconds, sometimes after several minutes after, nevertheless the requested page doesn't appeared at all. I used Process Monitor from sysinternals.com to see Firefox communication.

First screenshot I made after hitting link "deleting your user account". After approximately 7 seconds Firefox starts communication with github.com. The requested page didn't appeared during 2 minutes. https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2021-04-29-12-06-06-96a3be.png

Next two screenshots was made after I disconnected a network adapter. https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2021-04-29-12-14-07-a2ef40.png https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2021-04-29-12-15-15-e45ee7.png

igor19 於 7 個月前 詢問

·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 最近回覆 於 6 個月前

  • 封存

"Restore bookmarks" from JSON not working in Firefox 84

Hi. I've long used Firefox for research and I bookmark over years what I read. My Firefox in Xubuntu upgraded to version 84.0.2 in two separate machines. One has a 37+ MB… (閱讀更多)

Hi. I've long used Firefox for research and I bookmark over years what I read. My Firefox in Xubuntu upgraded to version 84.0.2 in two separate machines. One has a 37+ MB JSON with over 100k bookmarks. The other is for casual use and has about 150 bookmarks.

When I try to restore bookmarks from JSON, it just sits on both machines. This is the first time this happened in about a decade of using Firefox. (I don't have the JSON files converted to HTML, but this should be working without doing that.)

Can someone kindly help? My line of work is hooked into my bookmarks in Firefox, and I can't seem to get them to reload into the browser.

Thank you in advance!

James

james_1 於 10 個月前 詢問

james_1 最近回覆 於 10 個月前

  • 已解決
  • 封存

"New" Firefox Search Result Hijacker

Hi, I recently downloaded and installed some Android emulator named "Andy". Unfortunately, the .exe also installed all kinds of other Software on my Windows 7 system. I … (閱讀更多)

Hi,

I recently downloaded and installed some Android emulator named "Andy". Unfortunately, the .exe also installed all kinds of other Software on my Windows 7 system.

I removed most of the unwanted Software but one problem remained: A search result hijacker was part of the package. It replaces the top 4 results with some cryptic redirect links that are luckily displayed in a different font, otherwise I wouldn't have noticed at all.

I tracked the issue down to a addon in Firefox (see attached screenshot) that I cannot remove, no matter what I try.

What I tried to remove it: - I tried to remove the addon via about:config - I tried to run Firefox in safe mode and uninstall it - I tried to factory reset Firefox - I Installed Avira and made a system scan - I installed MalwareBytes and made a system scan - I check all the extension folders for addons that I do not know but can't find anything - I checked my whole system for any xpi-files but couldn't find any.

I am out of ideas. I can disable the addon but thats about it. After a while Firefox will shut itself down and the next time I start it, the addon is on again. When I resinstall FIrefox, the same thing happens. The addon is always back.

When I inspect the element it loads some invisible icon file that is supposedly located in "src="jar:file:///C:/Windows/Installer/%7BB28AF4A4-C997-4A5B-A111-FD1E65138A8D%7D/%7B02E337C0-4D70-452D-AA64-92D0A8C5D953%7D.xpi!/icon48.png"", if that helps. But the location doesn't exist on my system.

Can anyone here help me? I alread sent a problem report via the official tool.

Sincerely Florian

flau 於 1 年前 詢問

flau 於 1 年前 解答

Firefox crashes when quitting after clearing history, clearing and managing data

This issue started on August 19, 2021 with a profile I have been using for about 3 years. It persisted so I copied data and the chrome folder to a profile folder I creat… (閱讀更多)

This issue started on August 19, 2021 with a profile I have been using for about 3 years. It persisted so I copied data and the chrome folder to a profile folder I created in October, 2020 but had not used. That was on August 22, 2021. It happened again with the 'new' profile. I quit several times earlier in the day (without clearing history, clearing and managing data) without issue. Sometimes the lock file is NOT deleted when Firefox quits. These are the reports from August 22, 2021: bp-4788a5d4-5989-492e-a8af-fc34b0210822 22/8/21, 21:20 bp-8aadf9d6-51b7-4da1-b28e-439b20210822 22/8/21, 21:18 bp-132d4134-609a-4a45-ac7e-9b3350210822 22/8/21, 21:15 bp-ac52e700-c3d0-48e2-ab32-233b80210822 22/8/21, 21:11 As directed by the support article, I clicked on 'View' for the latest report. After the mozstats page finished loading, I closed it.

TNorth 於 3 個月前 詢問

TNorth 最近回覆 於 2 個月前

  • 已解決

Mozilla Firefox 89.0 tabs are randomly crashing.

After update to 89.0 (or even after 88.0) tabs are constantly crashing. OS: Windows 10 pro (19043.1023), last update KB5003214. Firefox completely re-installed 2 times, l… (閱讀更多)

After update to 89.0 (or even after 88.0) tabs are constantly crashing. OS: Windows 10 pro (19043.1023), last update KB5003214. Firefox completely re-installed 2 times, last time with full refresh. No addons/extensions are in use, only default H264 plugin. Strict tracking protection with always "do not track" is set, but previously no troubles at all for years. Nvidia graphics driver last (462.59 studio) installed with EVGA GTX 1060. Hardware acceleration is disabled. Still multiple tab crashes. last crashes reason: "EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_READ" last crashes (submitted): bp-3b613b8c-4f74-460c-831b-541840210607 bp-7f8192e7-5720-4a53-99ec-8c7700210607 bp-fbe9f7bd-056f-429e-ad17-3dcc70210607 bp-ab56335a-970b-4b08-9b36-75d380210607 bp-8d21fb16-9911-4b84-af38-72d810210607 bp-0ac67369-165e-48ae-86ab-654e90210607 bp-81c77d11-e34b-40b5-83b2-37b850210607 bp-48ca4fc2-ccdf-4665-be60-bee740210607 bp-c8764a0c-285e-4c9e-ac7a-6ca910210607 Thank You for Your kind help. Denis.

Denis 於 5 個月前 詢問

Denis 於 4 個月前 解答

  • 封存

A Web Page Is Slowing Down Your Browser

I keep getting this Yellow Message - A Web Page Is Slowing Down Your Browser. I was getting it with Windows 7. I only had 6GB RAM, so thought it was because I kept runn… (閱讀更多)

I keep getting this Yellow Message - A Web Page Is Slowing Down Your Browser. I was getting it with Windows 7. I only had 6GB RAM, so thought it was because I kept running out of RAM. Got a new computer, HP Z230 Tower Desktop PC - Intel Xeon E3-1225 v3 3.20GHz, 32GB DDR3, 480GB SSD, with Windows 10 Prom, and I'm still getting that message. I did all the suggestions on this website to no avail: https://blogs.systweak.com/a-web-page-is-slowing-down-your-browser/ Any suggestions for stopping this?

danedon 於 11 個月前 詢問

danedon 最近回覆 於 10 個月前

Firefox crashing 10.15.7

Frequent crashes. I've run Onyx. Reset extensions. Reinstalled firefox. I've been using google maps frequently, so I switched to safari and that crashed too. Trying chro… (閱讀更多)

Frequent crashes. I've run Onyx. Reset extensions. Reinstalled firefox. I've been using google maps frequently, so I switched to safari and that crashed too. Trying chrome now -- no problem yet. I'm wondering if GPU is at fault. I've ramped up cooling based on GPU. Still crashing. Tried holding down D and option D to test ram but I just get a command line on a non-responsive screen.

Model Name: Mac mini

 Model Identifier:	Macmini6,2
 Processor Name:	Quad-Core Intel Core i7
 Processor Speed:	2.6 GHz
 Number of Processors:	1
 Total Number of Cores:	4
 L2 Cache (per Core):	256 KB
 L3 Cache:	6 MB
 Hyper-Threading Technology:	Enabled
 Memory:	16 GB
 Boot ROM Version:	424.0.0.0.0
 SMC Version (system):	2.8f0

afarr83 於 1 個月前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 3 週前