顯示問題標籤 顯示所有問題

AMD Ryzen 7 3700x + AMD x570 chipset ...chopping/slowing down

Hi, So anyone experience choppy/hsss and slow pc ..even the mouse going choppy when you have a few tabs open after a while? My system is a: Ryzen 7 3700x AMD x570 chipset… (閱讀更多)

Hi,

So anyone experience choppy/hsss and slow pc ..even the mouse going choppy when you have a few tabs open after a while?

My system is a:

Ryzen 7 3700x AMD x570 chipset 16GB ram RTX 2060 Samsung 970 Pro

And it's going turtle like with shuttering and all the goodies after 1-2 hours of beeing on, to have 5-6 tabs of youtube videos shows immidiately symptoms of this behavior(I have a video if you want some proof), I tried to find the cause, checked CPU/GPU/RAM/mobo/PSU/SSD ...everything

And then I open the same stuff with opera/chrome ...everything is smooth as butter, tried safe mode with firefox ...it's the same

Unless I restart my pc it's the same, tried 2x Re-install windows 10, nothing ...I thought my Sound Blaster Z was the issue, nop ...with the onboard(realtek) I get the very same behavior

So what's wrong with firefox? ..tried disable hardware acceleration, nop ...same behavior

Am I the only one having this kind of firefox behavior?

evronetwork 於 5 天前 詢問

evronetwork 最近回覆 於 5 天前

Jumbled text

Every so often when I am browsing and go onto a website the text becomes all jumbled as if it can't read the font properly. This has only started happening recently. It d… (閱讀更多)

Every so often when I am browsing and go onto a website the text becomes all jumbled as if it can't read the font properly. This has only started happening recently. It definitely seems to be a font issue as when I copy the text and paste it into a document it reads perfectly and if I close the browser then open it again the text is back to normal. It seems to happen after I've been using the browser for a while.

richard192 於 1 個月前 詢問

richard192 最近回覆 於 3 天前

Import Logins from a csv file

Hi, My old install of Mint Mate 19.3 worked flawlessly until the recent FF upgrade to version 86. Then after the upgrade it would crash but only when I logged out or rebo… (閱讀更多)

Hi,

My old install of Mint Mate 19.3 worked flawlessly until the recent FF upgrade to version 86. Then after the upgrade it would crash but only when I logged out or rebooted the OS. Hence I hadn't noticed an issue for a while. The crash happened also using firefox --safe-mode from the command line. Deleting profiles and restarting - crash. Uninstalling FF and re-installing - crash. So I bit the bullet and wiped my drive and installed Mint Mate 20.1

I imported my bookmarks and Imported my logins from a csv file and all worked until I logged out/rebooted and again FF crashed. I dug out a spare HDD and did a clean install of Mate. I didn't import logins and FF didn't crash when I logged out of Mate or rebooted. Once I imported logins from the csv file FF crashed again.

I installed Chromium and imported bookmarks and logins - it worked okay but I wanted to use FF so am at the point where I've spent a week troubleshooting this problem and have fallen behind in my workload. I just don't want to spend days installing / uninstalling etc. I could go round in circles, testing on the Live USB stick for example, I could try enabling signon.management.page.fileImport.enabled import my logins and then disable the option before closing FF and subsequently rebooting Mate and so on, but its getting tedious and for now Chromium works and I can get work done.

So, when I enable signon.management.page.fileImport.enabled and import my logins, all is well until I logout of Mate or reboot the OS. Then when I launch FF I get the Crash report. Running firefox at the command line gives this error -

ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 3776 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal...

nothing else. Same with firefox --safe-mode

Uninstalling, deleting my profile, rebooting the OS, reinstalling FF, same error, and that's without importing my logins. It appears that once the option in about:config - signon.management.page.fileImport.enabled has been used, its causing FF to crash.

I was going to do a clean install of Mint Mate and not update FF from version 84 to version 86 and test the older version to see if its version 86 causing this, which I suspect it is, since the problem also suddenly occurred on my old Mint Mate 19.3 install after an update...

Its possible my login.csv file is an issue, so I also exported the logins from Chromium instead after importing them from a FF csv backup and then imported the Chromium login csv back into a clean FF install and it crashed again... So after going around in these circles I decided to post here and pass the buck so to speak.

Perhaps later tonight or later this week if I get the urge I will try the clean Mint Mate install, not update FF to latest version, staying at version 84 and try the same thing to see if its the firefox causing the issue.

On a side note, once in a blue moon, instead of FF giving a crash report, it would offer to boot in safe mode or perform a clean startup. This would get FF going again until I closed it and started it, when it would crash again.

Cheers and have a good day :)

scotsmist 於 3 天前 詢問

scotsmist 最近回覆 於 1 天前

Not loading any pages and cant can't open settings

Yesterday I was using Firefox normally (browsing, Discord, etc.). Today when I opened it, it wouldn't load any page. If I type something in the adress bar it will auto-co… (閱讀更多)

Yesterday I was using Firefox normally (browsing, Discord, etc.). Today when I opened it, it wouldn't load any page. If I type something in the adress bar it will auto-complete or show suggestions based on google, but when I hit enter, nothing happens. It doesn't even try to load anything. I also can't go into options. When I click on the options button, nothing happens. I am not running in any compatibility modes. I have tried reinstalling Firefox, didn't help. I am not using any add-ons. I have done several virus searches. Other browsers work fine. I'm running out of ideas now, that's why I'm doing this post.

blockbuster2033 於 2 天前 詢問

blockbuster2033 最近回覆 於 14 小時前

Firefox 84 - twitter/firefox get slower over time after reinstallation

Hi everyone, I'm on w7-64. I updated to FF86, and there were obvious problems with it, so I installed 84. Works fine, except that now I'm noticing twitter and facebook … (閱讀更多)

Hi everyone,

I'm on w7-64. I updated to FF86, and there were obvious problems with it, so I installed 84. Works fine, except that now I'm noticing twitter and facebook get slower over time. I didn't notice that before reinstallation of 84.

I just created a new profile and refreshed. Will monitor. But what is the usual issue when firefox is doing this? Basically its not releasing memory correct?

I tried useing Firemin (https://www.rizonesoft.com/downloads/firemin/), and there was a noticable difference with twitter and firefox. But I'd rather just fix the issue instead of using a bandaid if I can.

During the reinstallation of FF84, I did delete a few registry entries (I followed a page like this to do it (https://www.tenforums.com/browsers-email/164280-remove-firefox-completely-then-reinstall.html)). But I don't know how that could effect releasing memory.

I'll keep you updated, but does anyone have any insight?

Thanks!

info4851 於 14 小時前 詢問

info4851 最近回覆 於 14 小時前

Images and QR-Codes are not shown

Hi, QR-codes and images are not always visible and replaced by some random weird image (see attachment). If you recognize this problem and know how to fix it, please help… (閱讀更多)

Hi, QR-codes and images are not always visible and replaced by some random weird image (see attachment). If you recognize this problem and know how to fix it, please help me :) Thanks!

Best regards Martin

henkemartin 於 6 天前 詢問

NFS mounted home directory caused a hang condition in firefox. Repeatable when creating ebay listing

I am using centos 8.2 with it's firefox 78.7.0esr (64-bit) I also have my home directory mounted via NFS using the automounter system. In general firefox works fine in th… (閱讀更多)

I am using centos 8.2 with it's firefox 78.7.0esr (64-bit) I also have my home directory mounted via NFS using the automounter system.

In general firefox works fine in this configuration. However, when I get on Ebay and try creating a listing, firefox will hang when adding photos and/or moving the photo order. My NFS server will then start complaining about 'failed to contact remote rpcbind.

I try to close firefox and it doesn't It then will ask about a script running to long and offer to close. It won't I wait quite some time and it doesn't close About now the whole system is locked up and I may be able to get to the reboot menu I reboot and it won't because the process is hung. I usually have to power cycle to get things back.

I think if I waited for the automounter to time-out firefox may close at that time.

So the questions are: Is this supposed to work in an NFS environment? What is going on to cause the hang? Are there environment variables to move "some directory" to the local disk drive if that is the problem?

I sure hope someone can answer this for me. Thanks Warren

warrendodge 於 6 天前 詢問

Firefox for Mac version 85.0.2 transferring data message keeps repeating (only with IPv6)

Hello. After updating Firefox on my Macbook, a website I visit now will not load, the message "transferring data" will appear and the status indicator looks like the data… (閱讀更多)

Hello. After updating Firefox on my Macbook, a website I visit now will not load, the message "transferring data" will appear and the status indicator looks like the data is loading, then when the status bar looks like its at 100%, it will start over and show "transferring data" again, and this keeps repeating indefinitely. This only happens when using an IPv6 address, it works fine with IPv4. This did not occur in Firefox 81.0.2. This also does not occur on other websites or with other browsers. I am looking at the notes for releases between 81.0.2 and 85.0.1 but am not sure what may have changed that would cause this. The website in question is a BMC GUI for a server I'm working on. If anyone has any ideas I'd really appreciate it. I tried the debugger in Firefox but not sure what I am looking for. I did set a breakpoint for caught exceptions, and the screenshot is attached if it helps any... Thanks!

jfriedman.seattle 於 6 天前 詢問

preference's

I have noticed in my options section that I can specifically pick what I want. But, looking at it from a computer performance point of view (computer speed) which setting… (閱讀更多)

I have noticed in my options section that I can specifically pick what I want. But, looking at it from a computer performance point of view (computer speed) which settings are best? In the browsing category what should I select? There are more than a few options there. Which ones do I need for good computer performance? And which ones should be not used? In the applications category what selections should I pick? There are currently many-many selections there. Are all of them needed or required? Would it be advantages to remove some? Hopefully someone can help? Thank you.

sciencemagic 於 6 天前 詢問

Firefox sync not working correctly?

Hi all - having an issue with Firefox sync... I have a Windows desktop, a Linux desktop, two Linux laptops and an Android phone...all running Firefox and signed into the … (閱讀更多)

Hi all - having an issue with Firefox sync...

I have a Windows desktop, a Linux desktop, two Linux laptops and an Android phone...all running Firefox and signed into the same Firefox account.

I've got them all set to sync bookmarks, but I've noticed that I'll often add a bookmark, organize it into a folder on one machine and then it will either never sync onto my other machines, or it will simply sync into the Bookmarks Menu rather than into whatever folder I had organized it into on all my other machines...

Is there a way to get it working properly on all my machines?

Thanks!

Darkstrike 於 6 天前 詢問

Firefox 85.0.1 Ubuntu 20.04 suddenly just blank

Firefox 85.0.1 Ubuntu 20.04 suddenly just blank no pages render, no access to preferences nothing except the menu bar - I have tried starting in safe mode, refreshing fir… (閱讀更多)

Firefox 85.0.1 Ubuntu 20.04 suddenly just blank no pages render, no access to preferences nothing except the menu bar - I have tried starting in safe mode, refreshing firefox, deleting profile info, starting a different portable version of firefox 78.3.0 also blank. There is a message when started from the command line about multiple gpu's detected (there are 2 nvidia gpu's one of which is passed through to a guest kvm) Other browsers work fine on the system and firefox worked fine until recently other than stopping using firefox on this machine which I would rather not do I seem to be out of options (note firefox works fine in the guest kvm's) [GFX1-]: More than 1 GPU from same vendor detected via PCI, cannot deduce device [GFX1-]: More than 2 GPUs detected via PCI, secondary GPU is arbitrary

michaeljeaffresoncass 於 5 天前 詢問

Playing video on SvtPlay is choppy

I want you guys to fix the video playing on SvtPlay and maybe other sites too. So that it is not choppy anymore. I just played a video from the documentaries section on s… (閱讀更多)

I want you guys to fix the video playing on SvtPlay and maybe other sites too. So that it is not choppy anymore. I just played a video from the documentaries section on svtplay.se and it was choppy. The streaming of channels was not choppy though.

I use the latest version of Linux Fedora and Firefox.

michael.91 於 5 天前 詢問

Suggestion to speed up my Firefox browser emptied/deleted my Norton Password Vault

Firefox sent a suggestion to fix my slow browser. I did it and it deleted/emptied my Norton Password Vault. How can I restore all those lost usernames and passwords? I se… (閱讀更多)

Firefox sent a suggestion to fix my slow browser. I did it and it deleted/emptied my Norton Password Vault. How can I restore all those lost usernames and passwords? I see a new file on my desktop, "Old Firefox Files". Is something there I can restore?

Using Windows 10.

Thanks!

rcarterstewart 於 5 天前 詢問

Facebook går långsamt pga en web-sida eller ett script

Hur gör jag för att förhindra att web-sidor eller script gör att facebook låser sig/går långsamt? Först märker jag att det börjar gå långsamt sen dyker en gul ruta upp so… (閱讀更多)

Hur gör jag för att förhindra att web-sidor eller script gör att facebook låser sig/går långsamt? Först märker jag att det börjar gå långsamt sen dyker en gul ruta upp som säger att det är en web-sida eller ett script som gör att det går långsamt och frågar om jag vill stoppa den. Jag trycker alltid på "stoppa den" men problemet kvarstår. Det enda jag kan göra är att stänga facebook och sen öppna på nytt, men det tar inte lång tid innan samma problem uppstår igen.

m_friman 於 4 天前 詢問

Flashing white

Hello, I have a MacBook Pro(2015) , and I have noticed that Firefox flashes white when I open it after it is minimized.It does not happen all the time , and not with all … (閱讀更多)

Hello, I have a MacBook Pro(2015) , and I have noticed that Firefox flashes white when I open it after it is minimized.It does not happen all the time , and not with all sites. I have tried reinstalling Firefox , but the issue still continues , even fresh after reinstall.It happens no matter which theme I use (even default) , as the page itself flashes Can anyone please explain why this is happening , and a possible fix?

PS:Tried disabling hardware acceleration , it doesn't seem to help

Thanks in advance

aymanas2004 於 4 天前 詢問