顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

Firefox doesn't relect changes to css

Hello, I'm web developer and working on a local website. The problem is when I made changes in my css file it won't reflect in firefox when I refresh the page. HTML chang… (閱讀更多)

Hello,

I'm web developer and working on a local website. The problem is when I made changes in my css file it won't reflect in firefox when I refresh the page. HTML changes are getting reflected correctly. Only the problem with css files.

I have to refresh the page like 20-30 time and after that css changes are getting reflected.

In all other browser website working fine and also changes are reflected as it should, only firefox creating problems since last some days.

I have tried the following solutions and they are not works if it helps. 1) Try Shift + refresh but not working 2) delete cookies.sqlite but not working 3) Download and install newly download firefox but still no luck. 5) DOM storage is also enabled 4) Also formatted the PC (for other reason :)) and installed Firefox on fresh system but after that also no luck

I'm using latest firefox. Please help me with some solution it's is very problematic in web development, right now I've to use another browser for time being which I don't like, because I love Firefox.

Please reply as soon as possible.

spmakwana 於 5 年前 詢問

spmakwana 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

SVG image not scaling

Hello. I'm trying to figure out why Firefox won't scale my svg image (the logo) properly. Here's the website. It works in Safari, Chrome and, with added CSS, even in IE. … (閱讀更多)

Hello.

I'm trying to figure out why Firefox won't scale my svg image (the logo) properly. Here's the website. It works in Safari, Chrome and, with added CSS, even in IE. So what's the deal, why won't it scale in Firefox?

Thanks! Fredrik

fredrik_b 於 5 年前 詢問

cor-el 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Reload button doesnt refresh the page

Hi, so I started learning to develop websites a while ago, and all was good. However, recently I've had an issue. When I make a change and I'd like to refresh the page, t… (閱讀更多)

Hi, so I started learning to develop websites a while ago, and all was good. However, recently I've had an issue. When I make a change and I'd like to refresh the page, to see it how someone visiting for the first time would see it, the page reloads, however it's exactly the same. For example, I've got 2 buttons. When button 1 clicked, button 2 gets disabled. Refresh the page and... button 2 is still disabled. In other browsers, both buttons return to their "default state". Shift-clicking the reload button does in fact refresh the page as expected. But a normal click, even if the webpage was retrieved from cache, should at least refresh the page, right? I've tried refreshing firefox, so add-ons are not the issue, and this hasn't been an issue before, any help is appreciated.

bradp 於 4 年前 詢問

jscher2000 於 3 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

the word 'write' appears in my popup

On my web page ( http://PSPLFriends.org/Photos_2016.htm ), I have a link to a popup, which is "imported" from a .js file (Photos_popup.js) Click the "Click here" line ben… (閱讀更多)

On my web page ( http://PSPLFriends.org/Photos_2016.htm ), I have a link to a popup, which is "imported" from a .js file (Photos_popup.js) Click the "Click here" line beneath the row of years in the "Photos from..." box to see the pop-up (I had to disable the Firefox pop-up blocker (Tools) option to display it).

For some reason, Firefox prepends the word 'write' at the top of the popup (see image).

No other functionality is affected, and it displays just fine, otherwise.

Neither Explorer nor Edge do this. I have no other browsers to test it with. My target audience prefers Firefox, but the site was originally designed for Explorer. I did my best to accommodate both, but, obviously, something is different between the two. I never noticed this issue during my tests, although I haven't checked it in years. The code is about 10 years old, and rarely changes. My recent changes were attempted "fixes" for this issue, but which changed absolutely nothing.

Style issues aside (no snarky comments about my stone age code, thank you very much!), ;) can anyone see a reason for this happening and recommend a simple fix?

skaizun 於 3 年前 詢問

jscher2000 於 3 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

unable to register service worker

I am developing a web application that requires the use of service worker from firebase messaging, before updating to firefox quantum version this was working fine, local… (閱讀更多)

I am developing a web application that requires the use of service worker from firebase messaging, before updating to firefox quantum version this was working fine, localhost was the url for testing and i also saw the correct results on the production url site, just after doing the update for quantum this stopped working and i don't quite know why it isn't working as firebase only throws a messaging saying that it is unable to register.

OS: Linux Debian/Ubuntu 16.04 x64 Browser: Firefox quantum 57.0 (64-bit)

nosthertus 於 2 年前 詢問

nosthertus 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

My website homepage displays fine in all other browsers including IE but not firefox 60.0.1. Not sure what to do!

First off, I am an analyst and not a professional web dev person. I'm using Divi on wordpress at Bluehost. I have a website that I'm building that displays fine in all ot… (閱讀更多)

First off, I am an analyst and not a professional web dev person. I'm using Divi on wordpress at Bluehost. I have a website that I'm building that displays fine in all other browsers including IE but not firefox 60.0.1.

I've tried safe mode and disabling acceleration with no luck. I've also tried simplifying the website to no avail as well. It's displaying fine in every other browser, but not here.

The About Us page also displays fine everywhere including firefox. There's something about the homepage that's not working. I've noticed that if I try to select all, it's treating text as an image or at least it doesn't let me select it. If I click and drag, the entire element moves.

Thank you in advance!

msawyer1 於 2 年前 詢問

msawyer1 於 2 年前 解答

  • 已解決

shift toward left on click

today I noticed that my webpages, only with Firefox, not with other browser, shift toward left on clicking (any hyperlink) . You can see on this my website my website . … (閱讀更多)

today I noticed that my webpages, only with Firefox, not with other browser, shift toward left on clicking (any hyperlink) . You can see on this my website my website .

dr.bertoldi 於 1 個月前 詢問

dr.bertoldi 於 1 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

The header picture is too large only on Firefox.

I'm building a new website which is http://tradingchannelsuk.ipage.com/ The header picture looks just fine on other browsers apart from Firefox and IE. The header is way … (閱讀更多)

I'm building a new website which is http://tradingchannelsuk.ipage.com/ The header picture looks just fine on other browsers apart from Firefox and IE. The header is way too large and goes out of the margins of the page, i.e. more than %100. I tried

  1. logo img {
 width: 100% !important

} and some varieties of it but couldn't fix the problem. Can anyone please help me out? Thanks.

tttigra 於 5 年前 詢問

cor-el 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox v40.0.3 does not launch

I am attempting to create a customized installation package for Mozilla Firefox v40.0.3. >> OS : Windows 7 SP1 x64 <<---- I have performed a Custom installat… (閱讀更多)

I am attempting to create a customized installation package for Mozilla Firefox v40.0.3.


>> OS : Windows 7 SP1 x64 <<----

I have performed a Custom installation of the browser (unchecked 'Install Maintenance Service' check-box).

After successful installation, copied the following files to the respective directories:

1. Copied 'local-settings.js' to 'C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\defaults\pref'


Contents of this file-----------

pref("general.config.obscure_value", 0); pref("general.config.filename", "mozilla.cfg");



2. Copied 'mozilla.cfg' to 'C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox'


Contents of this file-----------

// pref("browser.startup.homepage", http://intranet/); pref("browser.shell.checkDefaultBrowser", false); pref("app.update.auto", false); pref("app.update.enabled", false); pref("app.update.service.enabled", false); pref("browser.cache.disk.smart_size.use_old_max", false); pref("browser.search.update", false); pref("datareporting.healthreport.uploadEnabled", false); pref("signon.rememberSignons", false);


After performing these steps, when I attempt to launch firefox, it fails to launch at all. No errors are displayed. In Task manager, I noticed firefox.exe getting invoked but it exits within seconds.

What is the cause? Please help.

soumenray 於 5 年前 詢問

cor-el 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

All the script in my web page is on the left hand side?

All the script on my web page is one letter on top of the other. The menu names and all the script on the page. If I open a Google search then the search bar shows all th… (閱讀更多)

All the script on my web page is one letter on top of the other. The menu names and all the script on the page. If I open a Google search then the search bar shows all the script one on top of the other. Is there a setting that I can change? I have updated Jarva. This on a Win 7 OS.

neevep 於 5 年前 詢問

the-edmeister 於 5 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox won't load my new website - while other browsers do

Hi, I have uploaded a new version of my website, and though I can access it with other browsers (Internet Explorer, Chrome, Opera), Firefox will only load the old "under… (閱讀更多)

Hi,

I have uploaded a new version of my website, and though I can access it with other browsers (Internet Explorer, Chrome, Opera), Firefox will only load the old "under construction" picture and not my new site. I have tried clearing the cache, to no effect.

I have tried access the site from link, and get the construction picture - it's ONLY Firefox that does this...!!

Please advise. Thanks.

focusonpurpose 於 3 年前 詢問

cor-el 於 3 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Is there a tutorial for using Firefox for Developers?

I'm used to using Visual Studio 2015 so I'm used to using an IDE but I can't for the life of me able to type anything. Its like I'm just using a browser instead of using … (閱讀更多)

I'm used to using Visual Studio 2015 so I'm used to using an IDE but I can't for the life of me able to type anything. Its like I'm just using a browser instead of using something I can develop web pages with (please don't ask if I'm familiar with VS2015, why don't I just keep using it? It's a sore subject with me.) I probably going to feel like a fool when you tell me how I can access the text editing function, but I can't do any editing. I'm typing this in the 32bit Firefox I've been using for years. instead of the Developer's Edition.

migraineman 於 3 年前 詢問

jscher2000 於 3 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Hi, I recently built a small business web page in sitebuilder.com, and I cant get it to load on Firefox, it says Corrupted Content Error, how can i fix this?

So, I built a small business web page on sitebuilder.com, and they gave me a free domain (lassis-ec.com) and this domain works perfectly, but on the other hand i bought t… (閱讀更多)

So, I built a small business web page on sitebuilder.com, and they gave me a free domain (lassis-ec.com) and this domain works perfectly, but on the other hand i bought the domain I want to use, (lassis.com.ec), attached it to the site in sitebuilder and published the page, and it loads perfectly well in Chrome and Internet Explorer, but when I want to load the page in Firefox it won´t load, and the message that shows is as follows:

Corrupted Content Error

The site at http://lassis.com.ec/ has experienced a network protocol violation that cannot be repaired.

The page you are trying to view cannot be shown because an error in the data transmission was detected.

   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Can someone please help me fixing this issue? Thanks a lot!

jjlasso 於 3 年前 詢問

Shadow110 於 3 年前 解答

  • 已解決

Can Someone Guide Me About My Website Flora Terra Issue?

I have noticed that my Flora Terra Website (https://floraterraca.com) sometimes open perfectly but often not. Should I include some extra code to make it compatible? Rega… (閱讀更多)

I have noticed that my Flora Terra Website (https://floraterraca.com) sometimes open perfectly but often not.

Should I include some extra code to make it compatible?

Regards Usman

Arslan Goraya 於 3 個月前 詢問

Arslan Goraya 於 3 個月前 解答

  • 已解決
  • 封存

secondary pages not displaying right fonts

Hello, I hope this is the right place to post this question. I apologize if it's not. Please tell me if I am posting in a wrong section. Firefox is not displaying right … (閱讀更多)

Hello, I hope this is the right place to post this question. I apologize if it's not. Please tell me if I am posting in a wrong section.

Firefox is not displaying right fonts on a site I am working on. • I am working with files locally on my Mac so I can't provide url. • I am using @font-face rule and index page displays the right fonts that are in my folders. I am not using link to Google. • Problem is that all the other pages display only default browser fonts. But all the other CSS styling, on those pages, works just fine. • My index page is in the root folder, fonts have their own folder, and all the other pages have their own folder.

   - root folder 
                       |- index.html
                       |- styles folder - css folder, etc…
                       |- media folder - fonts folder, etc…
                       |- pages folder - about.html, page2.html, etc…

• I have added fonts in ttf, woff, woff2, eot, and svg formats. Technically, I only care about at least making ttf files work. • I am using the latest Firefox. • I cleared all of the history. • And I tried Firefox in safe mode, so far nothing works.

Does anyone have any idea what am I doing wrong? I very much appreciate your help.

liamcoded 於 4 年前 詢問

liamcoded 於 4 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Custom Local Plain HTML Page Does Not Display Correctly

My custom web page I've used on all computers does not display correctly in FireFox. It works in Chrome & Internet Explorer but not ForeFox. It is plain HTML with no … (閱讀更多)

My custom web page I've used on all computers does not display correctly in FireFox.

It works in Chrome & Internet Explorer but not ForeFox.

It is plain HTML with no scripts or anything. Just links and some images for background etc.

caltrop 於 3 年前 詢問

caltrop 於 3 年前 解答

  • 被鎖定
  • 封存

When firefox says: a web page is slowing down your browser what do you want to do? >wait >stop it, does it let the page continue by default?

I created a javascript script that generates the mandlebrot set using P5.JS . It's worked fine for smaller versions, but now I want to try creating a large version to sav… (閱讀更多)

I created a javascript script that generates the mandlebrot set using P5.JS . It's worked fine for smaller versions, but now I want to try creating a large version to save as my desktop image, however Firefox keeps telling me: "a web page is slowing down your browser what do you want to do?" then giving me the choice between "wait" and "stop it". If I click wait, it will shortly ask me again. This is annoying for two reasons: I don't know if the script will continue if I don't click wait, and I want to just leave my computer for a few hours while it works stuff out, which I can't do if I constantly have to click wait and I don't need telling the browser is being slowed down, I know that will happen as a result of my script.

Is there anything I can do to get rid of this message for my specific page? Will Firefox continue to run my script if I don't click wait.

biltimi 於 3 年前 詢問

Rafael Lecuona 最近回覆 於 2 年前

  • 已解決
  • 封存

FF 57.0.1 does not uninstall FF 57.0

When installiing FF 57.0.1: FF 57.0 stays installed (Program and functions - Windows 7 Pro 64 Bit) What to do (for plenty of clients)? Thanks - Michael … (閱讀更多)

When installiing FF 57.0.1: FF 57.0 stays installed (Program and functions - Windows 7 Pro 64 Bit)

What to do (for plenty of clients)?

Thanks - Michael

sg08234 於 2 年前 詢問

cor-el 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox Dev can’t establish a connection to local server

I'm a web developer that setup a local environment under Linux Mint. For some reason, Firefox Developer Edition (59.0b7 64-bit) cannot access sites on my localhost. The i… (閱讀更多)

I'm a web developer that setup a local environment under Linux Mint.

For some reason, Firefox Developer Edition (59.0b7 64-bit) cannot access sites on my localhost. The interesting thing is that Firefox Quantum 58.0.1 (64-bit) is showing these local sites perfectly fine. I've tested other browsers, including Konqueror and Lynx, and these work fine also.

I've setup my environment so that apache2 can serve pages from a 'wildcard' virtual host. Using symlinks, I can link my project files to another directory that functions as the web root. Thus:

/home/me/business/projects/client/index.html => /home/me/business/www/client/index.html

Navigating to http://client.dev brings up the page perfectly in Firefox 58, Konqueror, and Lynx.

However, Firefox Developer Edition, AND Google Chrome, both fail to load the page. The URL changes from http://client.dev to https://client.dev and throws this message:

"Unable to connect

Firefox can’t establish a connection to the server at client.dev."

I've played around with the about:config settings for Network.dns.* but nothing seems to help. Also, the apache logs do not produce anything useful.

Your input will be greatly appreciated.

Alan W 於 2 年前 詢問

Alan W 於 2 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

My website is not working in Firefox but its working fine in Chrome

I just made my website and it's not working in Firefox however in chrome its working fine. It's in Wordpress. Is something wrong with my wordpress plugins. It gives me e… (閱讀更多)

I just made my website and it's not working in Firefox however in chrome its working fine. It's in Wordpress. Is something wrong with my wordpress plugins.

It gives me error that says "Secure Connection Failed"

Website Link : http://esportsrush.com/

https://i.imgur.com/QnrvzMg.jpg

Can't use the add images button below so posting imgur link here.

gomu 於 1 年前 詢問

cor-el 於 1 年前 解答