顯示下列標籤的問題: 顯示所有問題

Elements are missing in a website, just in FF Dev Ed, and just on one computer

I develop wordpress websites on FF Dev Ed on a Mac running macOS12.7.4. This current problem is one I've never seen before. In a regular window of FFDE, dropdown item… (閱讀更多)

I develop wordpress websites on FF Dev Ed on a Mac running macOS12.7.4. This current problem is one I've never seen before.

  • In a regular window of FFDE, dropdown items on the menu, don't drop down.
  • A youtube video, visible in the source and in the editor, doesn't display on the page.
  • A gallery of logos doesn't appear on the page, though it does in the editor and the editor's preview.

These problems DON'T APPEAR

  • in a private window,
  • in vanilla Firefox,
  • in another user account, using FFDE
  • on other websites, using FFDE
  • in other browsers,
  • on other computers, using FFDE

In all those cases, site works perfectly. Actions:

  • refreshed the page (dozens of times),
  • cleared the site cache, the browser cache (Managed the data AND cleared the data)
  • turned off all extensions,
  • put the browser in troubleshooting mode,

all with no change. Although I don't think anyone else will see the problem, the site is https://homeopathyschool.org What am I missing?

karelle2001 於 2 天前 詢問

Ability to disable RTX HDR on selective sites?

Right now i love my HDR content in most scenarios, except on a few sites where its just bad. Is it possible to be able to block it on certain sites where you dont want to… (閱讀更多)

Right now i love my HDR content in most scenarios, except on a few sites where its just bad. Is it possible to be able to block it on certain sites where you dont want to apply it?

Dajova 於 3 週前 詢問

Dajova 最近回覆於 3 天前

Firefox doesnt work properly - update from 116.0 b8 to 128.0

Hello everyone!! I've been experiencing a rather "unusual" issue: My Firefox up until version 116.0b8 worked perfectly fine; however, after any updates to versions beyon… (閱讀更多)

Hello everyone!!

I've been experiencing a rather "unusual" issue: My Firefox up until version 116.0b8 worked perfectly fine; however, after any updates to versions beyond that, it stopped working.

I've tried the final versions and the betas, but nothing works. I attempted reinstallation and everything else, but I couldn't solve the mystery and remain stuck on version 116.0 beta 8.

What's happening? Every time I try to load a page on any version above 116.0, it either doesn't open or keeps loading in a loop. Yet, if I use another browser or revert to version 116, everything works correctly. This issue does not occurs in others machines.

Has anyone experienced something similar?

Thanks in advance for your help.

jpmagri91 於 2 週前 詢問

jpmagri91 最近回覆於 5 天前

Facebook Messenger Picture Issues

Hi. In recent weeks, I have been having daily issues with pictures in messenger not showing when they are sent to me, though I can see the ones I send out. I have done t… (閱讀更多)

Hi. In recent weeks, I have been having daily issues with pictures in messenger not showing when they are sent to me, though I can see the ones I send out.

I have done the usual running in troubleshooting mode etc, but it makes no difference.

I have added a screenshot of the issue below.

I use Firefox beta and the issue does not happen on other browsers such as edge.

gavin323 於 6 天前 詢問

Shortcuts and recent activity is gone

Hello, I'm having similar issue like this person https://www.reddit.com/r/firefox/comments/1b8e2za/everything_is_missing_after_update/, where my shortcuts and recent acti… (閱讀更多)

Hello, I'm having similar issue like this person https://www.reddit.com/r/firefox/comments/1b8e2za/everything_is_missing_after_update/, where my shortcuts and recent activity is just blank. I tried to reinstall firefox, install beta version, remove cookies and cache but nothing helped me. Seems it happened after a update.

TheAlfaPoland 於 6 天前 詢問