顯示下列標籤的問題: 顯示所有問題

Firefox crashes when launching Brave

Hello! I updated FLOORP on the 5th May, FLOORP crashed and then Brave, Firefox, Waterfox, LibreWolf and Vivaldi started crashing. I had Brave and Vivaldi open when I laun… (閱讀更多)

Hello! I updated FLOORP on the 5th May, FLOORP crashed and then Brave, Firefox, Waterfox, LibreWolf and Vivaldi started crashing. I had Brave and Vivaldi open when I launched FLOORP and FLOORP asked consent to update itself and after updating, it did not open in “previous session” and I could not open “previous session” through History. When I launched “Settings” from menu, “previous session” opened! I had pinned “Settings” earlier.

Now the bizarre happens; suddenly LibreWolf launches by itself also without “previous session” and open tabs in Brave and Vivaldi disappear to single New Tab. After some tinkering, I was able to restore “previous session” in LibreWolf, Brave and Vivaldi.

Now I close all browsers and open Firefox, no “previous session” and some random windows in its history, opening these random windows also opened “previous session”! 🙄But then Waterfox launches also without “previous session”, here clicking on OneTab extension recovered “previous session”.

Cutting short; I uninstalled, Waterfox, LibreWolf and FLOORP, this did not help, I ran System Restore twice to two different points and it has not resolved the issue.

Thankful for any help!

rk 於 2 週前 詢問

rk 最近回覆於 5 天前

PDF loading is very slow

I am using Firefox v125.0.2. When I open a PDF in Firefox it takes a lot of time to load. But, when the same PDF opened in the Edge browser it loads normally and scrollin… (閱讀更多)

I am using Firefox v125.0.2. When I open a PDF in Firefox it takes a lot of time to load. But, when the same PDF opened in the Edge browser it loads normally and scrolling through PDF pages renders fast. I have shared the screenshot of a single-page pdf loading taking quite a long time.

Could someone please help me with this.

avisekn 於 4 週前 詢問

jonzn4SUSE 最近回覆於 2 週前

  • 已解決

Recaptcha Not Working in Firefox Specifically.

Recaptcha isn't working in Firefox. It works in Chrome, Opera, and Edge with no issues, it will either just go to a check mark or open the window with the pictures to cho… (閱讀更多)

Recaptcha isn't working in Firefox. It works in Chrome, Opera, and Edge with no issues, it will either just go to a check mark or open the window with the pictures to choose, on both regular pages and on the Google Recaptcha Demo site Google Recaptcha Demo site. But when I load a page that requires Recaptcha in Firefox, it just spins forever. It was working fine a few hours ago, and I didn't change any settings or anything in Firefox. I was filling out a job application and it worked fine, then I went to another job application and Recaptcha won't work at all, even on the Recaptcha Demo site.

I'm on version 125.0.3 (64-bit), on Windows 10. Not using a VPN or anything like that, just a standard Ethernet connection, with whatever Charter gives me.

Steps I've tried, none of which have helped:

1. Cleared Cookies. 2. Restart Browser. 3. Restart Computer. 4. Restart Modem and Router. 5. Opening Firefox in troubleshooting mode. 6. Ensured Firefox was up to date. 7. Reinstalling Firefox. 8. Turned Connection Settings to no proxy. 9. Turned off Enhanced Tracking Protection. (It's set on standard otherwise, and I didn't change it) 10. Release/Renew IP via Command Prompt.

I'm genuinely at a loss of what to do, after a couple of hours of searching around for solutions. I don't get how it just stopped working in the span of like ten minutes when I didn't change any settings or anything. Firefox is my main browser and it would be a tremendous pain to have to use another browser for any pages that require Recaptcha.

Any assistance or advice to solve this problem would be greatly appreciated!

coolman50002001 於 2 週前 詢問

cor-el 於 2 週前 解答

firefox won't go to any sites!!

Concurrent with the most recent automatic windows update (may or may not be the problem), Firefox with duck-duck-go will not go to almost any site. All I get is a spinni… (閱讀更多)

Concurrent with the most recent automatic windows update (may or may not be the problem), Firefox with duck-duck-go will not go to almost any site. All I get is a spinning icon or a blank page, not even any error messages. This was even true trying to go to this page until I restarted in trouble shooting mode. Until I can get Firefox working again I have been using Chrome with duck-duck-go. Note any search, i.e. 'hotels in Italy' or even 'MSN' do the same: spinning icon or blank page!! Any help would be appreciated. Also I noticed that my bookmarks were missing and there was no bookmarks drop-down on my tools line. I have run malware bytes and it showed clean, same with CCleaner. I have re-installed Firefox; no difference. Please help. and also, any way to find and replace my extensive bookmarks list? I have reduced my privacy to near zero and turned off firewalls and all limits I could find while testing for that. That did not change anything.

onefoozer 於 1 個月前 詢問

onefoozer 最近回覆於 2 週前

  • 已解決

Incorrect file format

It has been observed that when a user uses the Firefox browser and tries to download a DDD file, the file format is .pdf instead of .ddd. In the devtools, it was observed… (閱讀更多)

It has been observed that when a user uses the Firefox browser and tries to download a DDD file, the file format is .pdf instead of .ddd. In the devtools, it was observed that the content-type is text/plain in the response to the request. I changed the content-type to application/octet-stream, but the error still persists

Borys Krasko 於 1 個月前 詢問

jscher2000 - Support Volunteer 於 1 個月前 解答

  • 已解決

Keep getting message "Failed to check for updates."

Recent issue, April 2024. Had version 124 Firefox on Win10 computer and went to Help - > About to have Firefox check for updates. This has worked just fine up until … (閱讀更多)

Recent issue, April 2024. Had version 124 Firefox on Win10 computer and went to Help - > About to have Firefox check for updates. This has worked just fine up until now. The message "Failed to check for updates." is shown in the About screen. I have uninstalled and re-installed Firefox with the same results. Have also un-installed Firefox, un-installed Mozilla Maintenance, then removed Firefox data from App Data folder in user directory, then re-installed with the same results. Also, now when I access a local media server, I keep getting the message "Firefox is installing components needed" and that never goes away. Any ideas?

R_Welsh 於 1 個月前 詢問

R_Welsh 於 1 個月前 解答

Lost all tabs from previous session and standard fixes don't work

My Firefox settings are configured to "Open previous windows and tabs" on Startup. This worked fine until this morning, when I lost all of the tabs in my session, includi… (閱讀更多)

My Firefox settings are configured to "Open previous windows and tabs" on Startup. This worked fine until this morning, when I lost all of the tabs in my session, including the pinned ones. The last time I closed Firefox, there was only one window open.

I have already tried these ideas to restore the tabs:

  • CTRL+SHIFT+T: Does nothing
  • CTRL+SHIFT+N: Does nothing
  • Three bar menu -> History -> Recently closed tabs: The list is empty
  • Three bar menu -> History -> Recently closed windows: The option is greyed out
  • Three bar menu -> History -> Restore previous session: The option does not exist in the menu
  • Open user profile folder and open sessionstore-backups folder: There are three files named "previous.jsonlz4", "recovery.baklz4" and "recovery.baklz4". They are each 2KB and contain only an empty tab with the URL "about:home". There are three additional files starting with "upgrade" but they are from too long ago, so they don't contain the tabs I require.

The contents of these tabs are vitally important for my work, so this is causing me significant stress. If anyone can suggest ways to recover my previous tab beyond the documented fixes, I would greatly appreciate it. Thank you so much to anyone who can help!

king__lego 於 1 週前 詢問

king__lego 最近回覆於 5 天前

  • 已解決

Hotmail through Firefox breaks my network card

I had a few issues with Hotmail and Firefox in the past as described in other posts. Now it has stepped up a gear. I can use the internet for anything, but the moment I o… (閱讀更多)

I had a few issues with Hotmail and Firefox in the past as described in other posts. Now it has stepped up a gear. I can use the internet for anything, but the moment I open my Hotmail account in Firefox my Lan card stops working. At first I had no idea it was Hotmail, I tried everything from switching cables to using wifi only. When it happened on wifi I realised every time I went into Hotmail on Firefox my network card stopped functioning and I had to restart the computer. The thing is, when I use Hotmail through Microsoft Edge nothing happens and all is well with the world!!! No network card shutdown. I could read between the lines but I'm no conspiracy theorist, however, I don't think the problem is with Firefox. Is there any solution? I don't use Edge and I don't want to start.

M Donaldson 於 3 週前 詢問

zeroknight 於 2 週前 解答

Firefox does not display background color in option tags

I am trying to use a <select> tag to display a color selector. So each <option> has a background color to match its displayed text: ```<select id="stroke… (閱讀更多)

I am trying to use a <select> tag to display a color selector. So each <option> has a background color to match its displayed text:

```<select id="strokeColor" name="strokeColor" style="width: 10em;">

             <option value="black" style="background: #000000; text: #FFFFFF">
                     black
             </option>

<option value="aqua" style="background: #00FFFF">

                     aqua
             </option>

<option value="blue" style="background: #0000FF">

                     blue
             </option>

<option value="brown" style="background: #A52A2A">

                     brown
             </option>

<option value="gray" style="background: #808080">

                     gray
             </option>

<option value="green" style="background: #00FF00">

                     green
             </option>

<option value="magenta" style="background: #FF00FF">

                     magenta
             </option>

<option value="orange" style="background: #FFA500">

                     orange
             </option>

<option value="purple" style="background: #800080">

                     purple
             </option>

<option value="red" style="background: #FF0000">

                     red
             </option>

<option value="white" style="background: #FFFFFF">

                     white
             </option>

<option value="yellow" style="background: #FFFF00">

                     yellow
             </option>

<option value="#000000" selected="" style="background: #000000">

                     #000000
             </option>
         </select>```

On Chrome this displays as expected:

https://assets-prod.sumo.prod.webservices.mozgcp.net/media/uploads/images/2024-04-18-22-02-25-eebbd5.png

But on Firefox the background colors are ignored:

https://assets-prod.sumo.prod.webservices.mozgcp.net/media/uploads/images/2024-04-18-22-02-35-bd90ee.png

How can I get Firefox to display the background colors?

jamescobban 於 1 個月前 詢問

Paul 最近回覆於 1 天前

  • 已解決

Firefox UI freezes when clicking the addressbar.

I am using Firefox 125 in Windows 11. And this just happens recently. Sometimes, quite frequently, when I click the addressbar wanting to input or select a new address. … (閱讀更多)

I am using Firefox 125 in Windows 11. And this just happens recently.

Sometimes, quite frequently, when I click the addressbar wanting to input or select a new address. The Firefox UI freezes (before the dropdown list of addresses is shown). The video/audio/other effects are still working, and from task manager, it does not cost more CPU/mem than usual. But it does not response to key press or mouse action. All I can do (that I know of) is killing the processes. The problem does not seem related to "current" webpage I am browsing. And I have not installed new addons for a few months.

Any idea what should I look into?

Magicloud 於 3 週前 詢問

Magicloud 於 2 週前 解答

  • 已解決

Sync Not working

Sync just does NOT work. I installed FF on my Mac brand new and fresh... brand new machine. Signed into Sync. NOTHING. After 6-7 HOURS... nothing. It just gets NOTHING A… (閱讀更多)

Sync just does NOT work. I installed FF on my Mac brand new and fresh... brand new machine. Signed into Sync. NOTHING. After 6-7 HOURS... nothing. It just gets NOTHING AT ALL from my Windows Desktop.

I've signed out of ALL Firefox/Mozilla sync sessions... signed in clean- all browsers are up to date. And the about:sync-log page shows a LONG streak of errors... NON STOP ERRORS.

Why?! Why can't we just sync extensions to install and bookmarks across machines? How is this that hard for Mozilla?!

The sync-log page list: File:error-sync-1714085057059.txt 6 KB 4/25/2024 17:44:17 File:error-sync-1714088658041.txt 18 KB 4/25/2024 18:44:18 File:error-sync-1714189161327.txt 6 KB 4/26/2024 22:39:21 File:error-sync-1714498425099.txt 13 KB 4/30/2024 12:33:45 File:error-sync-1714588968223.txt 10 KB 5/1/2024 13:42:48 File:error-sync-1714589121080.txt 9 KB 5/1/2024 13:45:21 File:error-sync-1714600674960.txt 7 KB 5/1/2024 16:57:55 File:error-sync-1714604277834.txt 24 KB 5/1/2024 17:57:57 File:error-sync-1714838021899.txt 24 KB 5/4/2024 10:53:41 File:error-sync-1714839602488.txt 11 KB 5/4/2024 11:20:02 File:error-sync-1714839613709.txt 10 KB 5/4/2024 11:20:13 File:error-sync-1714844303035.txt 16 KB 5/4/2024 12:38:23 File:error-sync-1714844919123.txt 15 KB 5/4/2024 12:48:39 File:error-sync-1714846872373.txt 17 KB 5/4/2024 13:21:12 File:error-sync-1714846956569.txt 12 KB 5/4/2024 13:22:36 File:error-sync-1714941772713.txt 15 KB 5/5/2024 15:42:52 File:error-sync-1714941774043.txt 14 KB 5/5/2024 15:42:54 File:error-sync-1714941849730.txt 14 KB 5/5/2024 15:44:09 File:error-sync-1714942633097.txt 14 KB 5/5/2024 15:57:13 File:error-sync-1714942674714.txt 48 KB 5/5/2024 15:57:54

Day after day and attempt after attempt of failures for a basic function of the browser.

Here is the text of the latest log and showing constant connection errors- mind you NOTHING is breaking on my internet as I'm often streaming things and watching stuff while surfing, or others in the house are. Our connection, and Firefox getting online, are all working fine. I am at a loss. I don't understand how this is so terribly broken out of the box that you can't just sign in and let it talk to their servers. I know Google has billions behind Chrome, but this shouldn't be so 1990's bad by comparison to Chrome sync.

1714081299909 Sync.SyncScheduler DEBUG Next sync in 3600000 ms. (why=schedule) 1714081300746 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1714082945349 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1714082945373 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "down". Offline?: false 1714082945373 Sync.SyncScheduler DEBUG Clearing sync triggers and the global score. 1714082945374 Sync.SyncScheduler DEBUG Next sync in 3600000 ms. (why=schedule) 1714085055761 Sync.SyncScheduler DEBUG Woke from sleep. 1714085056643 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1714085056786 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "up". Offline?: false 1714085056786 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link looks up. Syncing. 1714085056899 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1714085056902 Sync.Service DEBUG User-Agent: Firefox/125.0.2 (Windows NT 10.0; Win64; x64) FxSync/1.127.0.20240419144423.desktop 1714085056902 Sync.Service INFO Starting sync at 2024-04-25 17:44:16 in browser session V0xN5aUmAS9A 1714085056902 Sync.SyncScheduler DEBUG Clearing sync triggers and the global score. 1714085056904 Sync.Status INFO Resetting Status. 1714085056904 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => success.status_ok 1714085056904 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsProfileClient: Requested profile 1714085056904 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken enter 1714085056905 FirefoxAccounts TRACE getCachedToken returning cached token 1714085056905 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken returning a cached token 1714085056905 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET request to https://profile.accounts.firefox.com/v1/profile 1714085056905 Sync.SyncAuthManager INFO Getting sync key 1714085056905 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken enter 1714085056905 FirefoxAccounts TRACE getCachedToken returning cached token 1714085056905 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken returning a cached token 1714085056905 Sync.SyncAuthManager INFO Getting a sync token from: https://token.services.mozilla.com/1.0/sync/1.5 1714085056905 Sync.SyncAuthManager DEBUG Getting a token using OAuth 1714085056905 Services.Common.TokenServerClient DEBUG Beginning OAuth token exchange: https://token.services.mozilla.com/1.0/sync/1.5 1714085056906 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET request to https://token.services.mozilla.com/1.0/sync/1.5 1714085057025 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET https://profile.accounts.firefox.com/v1/profile failed: 2152398878 - NS_ERROR_UNKNOWN_HOST 1714085057025 FirefoxAccounts ERROR Background refresh of profile failed: {"name":"FxAccountsProfileClientError","code":null,"errno":998,"error":"NETWORK_ERROR","message":"[Exception... \"NS_ERROR_UNKNOWN_HOST\" nsresult: \"0x804b001e (NS_ERROR_UNKNOWN_HOST)\" location: \"JS frame :: resource://services-common/rest.sys.mjs :: onStopRequest :: line 478\" data: no]"} 1714085057031 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET https://token.services.mozilla.com/1.0/sync/1.5 failed: 2152398878 - NS_ERROR_UNKNOWN_HOST 1714085057031 Sync.SyncAuthManager ERROR Non-authentication error in _fetchTokenForUser: TokenServerClientNetworkError({"error":{}})(resource://services-common/tokenserverclient.sys.mjs:28:36) JS Stack trace: TokenServerClientNetworkError@tokenserverclient.sys.mjs:51:16 _tokenServerExchangeRequest@tokenserverclient.sys.mjs:235:13 1714085057031 Sync.Status DEBUG Status.login: success.login => error.login.reason.network 1714085057031 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => error.login.failed 1714085057031 Sync.SyncAuthManager ERROR Failed to fetch a token for authentication: TokenServerClientNetworkError({"error":{}})(resource://services-common/tokenserverclient.sys.mjs:28:36) JS Stack trace: TokenServerClientNetworkError@tokenserverclient.sys.mjs:51:16 _tokenServerExchangeRequest@tokenserverclient.sys.mjs:235:13 1714085057032 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1714085057055 Sync.Resource WARN GET request to https://sync-1-us-west1-g.sync.services.mozilla.com/1.5/209631697/info/collections failed: [Exception... "The lookup of the hostname failed" nsresult: "0x804b001e (NS_ERROR_UNKNOWN_HOST)" location: "<unknown>" data: no] No traceback available 1714085057056 Sync.Status DEBUG Status.sync: success.sync => error.login.reason.network 1714085057056 Sync.Status DEBUG Status.service: error.login.failed => error.sync.failed 1714085057056 Sync.ErrorHandler ERROR Sync encountered an error: [Exception... "The lookup of the hostname failed" nsresult: "0x804b001e (NS_ERROR_UNKNOWN_HOST)" location: "<unknown>" data: no] No traceback available 1714085057056 Sync.SyncScheduler DEBUG Next sync in 3600000 ms. (why=reschedule) 1714085057057 Sync.Telemetry INFO Early submission of sync telemetry due to changed IDs/NodeType 1714085057059 Sync.Service DEBUG Exception calling anonymous function: [Exception... "The lookup of the hostname failed" nsresult: "0x804b001e (NS_ERROR_UNKNOWN_HOST)" location: "<unknown>" data: no] No traceback available

Zor 於 2 週前 詢問

jonzn4SUSE 於 1 週前 解答

Weird fonts Wing Dings??

I keep hitting sites where menus and selection boxes turn into unreadable Wing Dings? On W11 and cleared and rest the font cache in Windows and still repeatedly seeing th… (閱讀更多)

I keep hitting sites where menus and selection boxes turn into unreadable Wing Dings? On W11 and cleared and rest the font cache in Windows and still repeatedly seeing the issue?

Doug Sooley 於 2 週前 詢問

Doug Sooley 最近回覆於 2 週前

Chase

I can open the Chase bank site, but cannot log into my account. I can log into my Chase account using Edge. This may have happened after the most recent update to Firefo… (閱讀更多)

I can open the Chase bank site, but cannot log into my account. I can log into my Chase account using Edge. This may have happened after the most recent update to Firefox. Any ideas how to fix this?

ggfossen 於 3 週前 詢問

cor-el 最近回覆於 3 週前

Firefox is creating cookies.sqlite.bak file when i enter twitch.tv

Hi, Today I discovered that firefox has logged me out of every site. I checked the cookies and there were cookies.sqlite and cookies.sqlite.bak. When I delete the newly … (閱讀更多)

Hi, Today I discovered that firefox has logged me out of every site. I checked the cookies and there were cookies.sqlite and cookies.sqlite.bak. When I delete the newly created cookies.sqlite and rename cookies.sqlite.bak to cookies.sqlite, I am logged back in to all sites and everything works fine. I notice that the cookies.sqlite.bak file is created when I go to twitch.tv. Can I check what is causing this problem and fix it somehow? I've already tried deleting the cookies just from the twitch.tv site, but that doesn't help.

ffyyyyyy 於 1 週前 詢問

ffyyyyyy 最近回覆於 1 週前

Not able to load sites

I was able to open reddit.com without any problems earlier, but recentrly I'm not able to load it up anymore. The loading screen is eternal and it doesnt show any kind of… (閱讀更多)

I was able to open reddit.com without any problems earlier, but recentrly I'm not able to load it up anymore. The loading screen is eternal and it doesnt show any kind of error (unless it tries to connect for too long like a couple of minutes, then the error does shows up). The site still sends me notificarions through the browser though. Any other site loads up without a problem. I tried to use methods mentioned in the help article (turned off proxy, turned on network.dns.disableIPv6, deleted cookies and cache). In other browsers (Edge, for example) reddit.com loads just fine. Please help me if you can.

Anton 於 2 週前 詢問

Anton 最近回覆於 1 週前

ff pass words gone

hi can anyone tell me how to get my saved passwords back into ff. they got deleted somehow by Clean Disk app instructions ive found on web are for everything except wha… (閱讀更多)

hi can anyone tell me how to get my saved passwords back into ff. they got deleted somehow by Clean Disk app

instructions ive found on web are for everything except what i need thanks

bill 於 3 週前 詢問

bill 最近回覆於 2 週前

  • 已解決

Fiefox RAM usage increases on its own

The RAM usage increases, from 1GB to 40GB+ within a matter of minutes of starting Firefox. I have not added any extensions in months. I turned of several with no improv… (閱讀更多)

The RAM usage increases, from 1GB to 40GB+ within a matter of minutes of starting Firefox. I have not added any extensions in months. I turned of several with no improvement. I have 6 tabs opened. Firefox has crashed several times the past couple fo months. I have been away on travel for 2 weeks, and today the problem is much worse.

Firefox (37916) 51GB, Extensions (34308) 370MB, GPU (33072) 298MB , and everything else < 100 MB.

I really love Firefox - use across my 4 devices. Only on my desktop am I seeing this. Laptop, iPad, and Android all work fine. Running Win 11

Mike 於 1 個月前 詢問

Mike 於 4 週前 解答

  • 已解決

Thin white border left when fit screen

Hi, i just got a new laptop (Asus Zephryus G16, 2560 x 1600 screen) and after installing Firefox there is a thin white border to the left of the screen when running in fi… (閱讀更多)

Hi, i just got a new laptop (Asus Zephryus G16, 2560 x 1600 screen) and after installing Firefox there is a thin white border to the left of the screen when running in fit screen. This problem is not present when in a windowed mode or in F11 full screen.

I tried updating the Intel Arc drivers but this did not fix the problem. Changing to compatibility mode also did not fix te problem.

PS: in the uploaded screenshots it is quite dificult to see the white line(because the background is also white), but when the image is viewed in a new tab it is visible.

Thanks

Daellhin 於 3 週前 詢問

Daellhin 於 3 週前 解答