Saved devices, logins, etc.

Since the last Firefox update, my logins are no longer saved from one session to the next...and neither are my devices, even when I specifically give the site permission… (閱讀更多)

Since the last Firefox update, my logins are no longer saved from one session to the next...and neither are my devices, even when I specifically give the site permission to save the current device. I have to log in to most sites (email, bill pay, etc.) every single time, and in most cases the site insists on sending me a text or an email to verify it's me. This is entirely new behavior since the last update, and I can't figure out how to get around it. Suggestions??

dinahlee 於 18 小時前 詢問

dinahlee 最近回覆 於 12 分鐘前

rendering problems, wont update tab windows. Linux

Firefox 10x.x will stop rendering pages without giving an error. MX Linux. Nothing showing up in dmesg Not detecting any pattern to when this major issue happens; simply … (閱讀更多)

Firefox 10x.x will stop rendering pages without giving an error. MX Linux. Nothing showing up in dmesg Not detecting any pattern to when this major issue happens; simply opening a page from a search engine result in a tab might cause it. could run 20 tabs of Youtube often without issue. Issue will only allow one level on Menu to show (can't reach Browser Tools to troubleshoot), selecting a tab window usless wont not move. If issue happens in a video window the video will play but not update display. If I resize Firefox, its window will update frame by frame


[code] System: Kernel: 4.19.0-22-amd64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.3.0

          parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.19.0-22-amd64 
          root=UUID=<filter> ro libata.force=noncq 
          libata.force=3.0G libata.force=noncq libata.force=3.0G 
          Desktop: Xfce 4.14.2 tk: Gtk 3.24.5 info: xfce4-panel wm: xfwm 4.14.0 vt: 7 
          dm: LightDM 1.26.0 Distro: MX-19.4_x64 patito feo May 31  2020 
          base: Debian GNU/Linux 10 (buster) 

Machine: Type: Desktop Mobo: ASUSTeK model: M4A785-M v: Rev X.0x serial: <filter>

          BIOS: American Megatrends v: 1101 date: 11/20/2012 

CPU: Info: Dual Core model: AMD Athlon II X2 B26 bits: 64 type: MCP arch: K10

          family: 10 (16) model-id: 6 stepping: 3 microcode: 10000C8 cache: L2: 2 MiB 
          flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4a svm bogomips: 12857 
          Speed: 1900 MHz min/max: 800/3200 MHz Core speeds (MHz): 1: 1900 2: 1900 
          Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: Not affected 
          Type: l1tf status: Not affected 
          Type: mds status: Not affected 
          Type: meltdown status: Not affected 
          Type: mmio_stale_data status: Not affected 
          Type: spec_store_bypass status: Not affected 
          Type: spectre_v1 mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
          Type: spectre_v2 
          mitigation: Retpolines, STIBP: disabled, RSB filling, PBRSB-eIBRS: Not affected 
          Type: srbds status: Not affected 
          Type: tsx_async_abort status: Not affected 

Graphics: Device-1: NVIDIA GT218 [GeForce 8400 GS Rev. 3] vendor: eVga.com. driver: nvidia

          v: 340.108 bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:10c3 class-ID: 0300 
          Device-2: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:4 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Display: x11 server: X.Org 1.20.4 compositor: xfwm4 v: 4.14.0 driver: loaded: nvidia 
          display-ID: :0.0 screens: 1 
          Screen-1: 0 s-res: 1920x1080 s-dpi: 96 s-size: 508x286mm (20.0x11.3") 
          s-diag: 583mm (23") 
          Monitor-1: VGA-0 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 102 size: 476x268mm (18.7x10.6") 
          diag: 546mm (21.5") 
          OpenGL: renderer: GeForce 8400GS/PCIe/SSE2 v: 3.3.0 NVIDIA 340.108 direct render: Yes 

Audio: Device-1: AMD SBx00 Azalia vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: snd_hda_intel v: kernel

          bus-ID: 00:14.2 chip-ID: 1002:4383 class-ID: 0403 
          Device-2: NVIDIA High Definition Audio vendor: eVga.com. driver: snd_hda_intel 
          v: kernel bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:0be3 class-ID: 0403 
          Device-3: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:4 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Sound Server-1: ALSA v: k4.19.0-22-amd64 running: yes 
          Sound Server-2: JACK v: 1.9.12 running: no 
          Sound Server-3: PulseAudio v: 12.2 running: yes 

Network: Device-1: Ralink RT5392 PCIe Wireless Network Adapter driver: rt2800pci v: 2.3.0

          modules: wl port: dc00 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 1814:5392 class-ID: 0280 
          IF: wlan0 state: up mac: <filter> 
          Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
          vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: r8169 v: kernel port: e800 bus-ID: 03:00.0 
          chip-ID: 10ec:8168 class-ID: 0200 
          IF: eth0 state: down mac: <filter> 
          IF-ID-1: tun0 state: unknown speed: 10 Mbps duplex: full mac: N/A 

Drives: Local Storage: total: 126.71 GiB used: 94.69 GiB (74.7%)

          SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required. 
          ID-1: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Crucial model: CT120BX500SSD1 size: 111.79 GiB 
          block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: <unknown> type: SSD 
          serial: <filter> rev: R013 scheme: MBR 
          ID-2: /dev/sdb maj-min: 8:16 type: USB vendor: Lexar model: USB Flash Drive 
          size: 14.92 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B type: SSD serial: <filter> 
          rev: 8.07 scheme: MBR 
          SMART Message: Unknown USB bridge. Flash drive/Unsupported enclosure? 

Partition: ID-1: / raw-size: 18.55 GiB size: 18.09 GiB (97.52%) used: 13.12 GiB (72.5%) fs: ext4

          dev: /dev/sda4 maj-min: 8:4 
          ID-2: /home raw-size: 87.38 GiB size: 85.45 GiB (97.80%) used: 81.57 GiB (95.5%) 
          fs: ext4 dev: /dev/sda3 maj-min: 8:3 

Swap: Kernel: swappiness: 15 (default 60) cache-pressure: 100 (default)

          ID-1: swap-1 type: partition size: 2.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: -2 
          dev: /dev/sda2 maj-min: 8:2 

Sensors: System Temperatures: cpu: 34.0 C mobo: 45.0 C gpu: nvidia temp: 47 C

          Fan Speeds (RPM): cpu: 3229 case-1: 2311 gpu: nvidia fan: 40% 
          Power: 12v: 12.58 5v: N/A 3.3v: 3.31 vbat: N/A 

Repos: Packages: note: see --pkg apt: 2981 lib: 1586 flatpak: 0

          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list 
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/airvpn-stable.list 
          1: deb http://eddie.website/repository/apt/ stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian-stable-updates.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-updates main contrib non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster main contrib non-free
          2: deb http://deb.debian.org/debian-security/ buster/updates non-free contrib main
          3: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-backports non-free contrib main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/megasync.list 
          1: deb [signed-by=/usr/share/keyrings/meganz-archive-keyring.gpg] https://mega.nz/linux/repo/Debian_10.0/ ./
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/mx.list 
          1: deb http://mirror.its.dal.ca/mxlinux/mx/repo/ buster main non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/skype-stable.list 
          1: deb [arch=amd64] https://repo.skype.com/deb stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/slack.list 
          1: deb https://packagecloud.io/slacktechnologies/slack/debian/ jessie main
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/spotify.list 
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/various.list 

Info: Processes: 238 Uptime: 3h 12m wakeups: 1 Memory: 7.79 GiB used: 2.33 GiB (29.9%)

          Init: SysVinit v: 2.93 runlevel: 5 default: 5 tool: systemctl Compilers: gcc: 8.3.0 
          alt: 8 Shell: quick-system-in default: Bash v: 5.0.3 running-in: quick-system-in 
          inxi: 3.3.06 

/code

Galen Thurber 於 21 分鐘前 詢問

WidevineCdm.dll plug in crashed- can no longer watch Netflix

Since the latest update of Firefox Browser, I can no longer watch Netflix and get an error code message: Netflix Error F7702-1003 If you get the error code F7702-1003 on … (閱讀更多)

Since the latest update of Firefox Browser, I can no longer watch Netflix and get an error code message: Netflix Error F7702-1003

If you get the error code F7702-1003 on your computer with this message:

   Pardon the interruption
   We're having trouble playing Netflix. Please make sure you're using the latest version of Firefox and try again. I deleted and downloaded the latest version of Firefox browser last night. Turned off laptop overnight and re-started it again this am. No change on Netflix Error msg. Netflix still works on my tv however. So I believe there is a problem with FIREFOX!!

0958tricia 於 33 分鐘前 詢問

All my PCs have lost settings/ history/ shortcuts on Firefox today.

Hi, we have 4 PCs (3 running Win 10 and one Win 7) which updated themselves today and lost everything. Settings, add-ons, bookmarks, shortcuts all gone; looks like a new … (閱讀更多)

Hi, we have 4 PCs (3 running Win 10 and one Win 7) which updated themselves today and lost everything. Settings, add-ons, bookmarks, shortcuts all gone; looks like a new install. I checked the other threads and the profiles; there is only one profile and no backup. How to get my stuff back?

uspec 於 1 週前 詢問

uspec 最近回覆 於 1 小時前

Can't edit saved credit card info

Attempting to edit currently saved credit card information does not work. Steps to reproduce: Navigate to "Privacy & Security" in Settings (about:preferences#privacy)… (閱讀更多)

Attempting to edit currently saved credit card information does not work.

Steps to reproduce: Navigate to "Privacy & Security" in Settings (about:preferences#privacy) Scroll down to "Forms and Autofill" Click "Saved Credit Cards..." button Click on saved credit card info to select a card -Observe: Selected line item highlights blue Click "Edit..." button

Result: Nothing happens. "Edit..." button darkens and lightens to show that the UI element is active, it just doesn't produce any result. Selected credit card line item highlight changes from blue to grey. Clicking "Edit..." button again does nothing. User cannot edit saved credit card info. "Add..." button presents a new modal when clicked, but "Edit..." has no result.

nismodan 於 1 小時前 詢問

Widevine plugin crashes. Netflix & others do not work

In up date Firefox Version 107.0.1 (64-bit Windows 10) Widevine plugin 4.10.2557.0 constantly crashes when I open Netlix page. Video does not play and I get Netlix error … (閱讀更多)

In up date Firefox Version 107.0.1 (64-bit Windows 10) Widevine plugin 4.10.2557.0 constantly crashes when I open Netlix page. Video does not play and I get Netlix error F7702-1003.

There was no problem in previous version, but after update, Firefox also updated the Widevine plugin and it crashes ever since.

Reinstalling did not help.

sqa 於 1 小時前 詢問

Bookmarks disapear as soon as I start typing a new title

I have an on going problem with Firefox. Sometimes when I go to save a new bookmark, as soon as I start typing, the new bookmark vanish. I then have to go into bookmarks… (閱讀更多)

I have an on going problem with Firefox. Sometimes when I go to save a new bookmark, as soon as I start typing, the new bookmark vanish. I then have to go into bookmarks menu, find the new bookmark which may be titled "No Title" or just a "small square" and re-title it. As I start typing the first letter of the new Title. The typed letter appears on my screen and quickly vanishes. I have to retype the first letter again and then it works correctly. I have tried many things to fix this. Emptying Firefox cache, Refreshing Firefox many times, Running Windows 11 clean up corrupt files, making sure there is no spy wear of bad files on the computer. I have reinstalled Firefox many times but the problem quickly returns. ( I have wondered if something on my computer is corrupting Firefox, but I cant think, or find out, what it my be.) I have run the program Restoro many times which claims to correct problems but it doesn't fix this one. Had a technician look at it, but his advise was to contact Mozilla. The problem does not always happen and is worse when I first turn the computer on. It plays up on the first new Bookmark I make and then sometimes works correctly. My Bookmark folder is very large and contains much information in a Book, Chapter, Paragraph, Sentence structure. Has anyone experience this problem and how did they fix it? I use a dedicated Solid-state drive for my bookmarks and according to Samsung Magician it is working correctly.

bonner martin 於 2 小時前 詢問

Uncontrolled zooming on maps

On a few web pages involving maps (e.g., at https://www.pogomap.info), moving my finger on the Apple wireless mouse causes the display to zoom instead of scroll, and ofte… (閱讀更多)

On a few web pages involving maps (e.g., at https://www.pogomap.info), moving my finger on the Apple wireless mouse causes the display to zoom instead of scroll, and often it is so sensitive that the slightest finger movement causes uncontrolled zooming. Holding down the control or command key while touching the mouse does not change the behavior. I looked at https://support.mozilla.org/en-US/questions/1344674 -- "uncontrolled zooming" and went to about:config and then mousewheel*action, but the parameters I see there seem to be set appropriately. Specifically, mousewheel.default.action and mousewheel.default.action.override_x are both set to 1 (Scroll normally). I also looked at https://support.mozilla.org/en-US/questions/1344894 -- "disable or lock zoom" and changed mousewheel.with_meta.action to 1, but the zooming didn't change so I put it back to 3. (I assume I don't have to restart Firefox to invoke the change.) Any more suggestions?

firefox864 於 2 小時前 詢問

Firefox is automatically updating even when I tell it not to!

I prefer to update Firefox manually, so in my Firefox settings, I have it set to: "Check for updates but let you choose to install them". So I sometimes get a message whe… (閱讀更多)

I prefer to update Firefox manually, so in my Firefox settings, I have it set to: "Check for updates but let you choose to install them".

So I sometimes get a message when I launch Firefox saying "Update available. Download the latest version of Firefox." and I click "Dismiss"

Today, I launched Firefox (v107.0), got this update message, and clicked "Dismiss". However, when I go to About Firefox, it says "Firefox is being updated by another instance".

Why is Firefox ignoring my preference?

MartyJames 於 4 小時前 詢問

Firefox 104-107 has square box symptom and numerous dots on printouts instead of letters

Greetings. I waited a long time before updating from FF 88 to FF 104, concerned that the header and footer issues I previously experienced (and resolved) with FF's print … (閱讀更多)

Greetings. I waited a long time before updating from FF 88 to FF 104, concerned that the header and footer issues I previously experienced (and resolved) with FF's print preview interface would recur after updating to a newer FF version. Unfortunately after updating to FF 104 the very same issues recurred. The only solution was to disable FF's print preview interface once again and use the Mac print window instead for all printing tasks. Doing that solved the issue with headers and footers getting cut off pdfs and printed pages, but it did not solve two new issues that began after updating to FF 104, which have persisted through FF 107.

When printing emails and/or content from webpages, FF has been inserting what I believe is called square box symptom (multiple square boxes in a row with question marks in some of them) instead of the actual text that is on the email or webpage. FF is also printing a long series of dots across the page in certain areas of my emails, which I assume are the very bottom of the letters that are supposed to be there. These issues have never occurred in all my years as a Firefox user until updating to 104.

Does anyone else have these problems when printing emails and/or webpages? This behavior does not occur with every email or webpage that I print or save as a pdf, but it is prevalent enough that I am having to rely on Safari to create pdfs and/or printouts.

I've done everything I can think of to resolve these two new issues but the behaviors persist. I am attaching 2 screenshots of a recent order confirmation email that I saved as a pdf to demonstrate what the issues look like. The title of the email is cut off. All you can see is a bunch of tiny dots. The amount of the refund is nothing but dots. The title of each item in the order is a bunch of dots, as is the price on the far right. There is a row of square box symptom between some of the items in the order, followed by more missing titles and prices represented by dots, and more dots for the amount of the discount and subtotal.

I was going to submit a bug about this but wanted to inquire here first in case there is a solution that I have not tried. Clearing cookies, cache, and running Disk Utility has not resolved this. Any assistance you can give me is greatly appreciated. Thank you.

youngjane 於 2 天前 詢問

youngjane 最近回覆 於 10 小時前

Firefox Browser Opens and Immediately Closes

Recently, I've decided to install Firefox since another program I'd like to use is dependent on it. After the simple installation the browser opened, but I carelessly clo… (閱讀更多)

Recently, I've decided to install Firefox since another program I'd like to use is dependent on it. After the simple installation the browser opened, but I carelessly closed all the tabs and it suddenly crashed. Since then no matter how many times a restart my PC, reinstall the browser or delete files, it simply closes as soon as it opens. It seems to be indicative of a file preventing it from starting, or it's missing a file, but I thought I'd ask for assistance before giving up.

STG996 於 11 小時前 詢問

STG996 最近回覆 於 4 小時前

When opening a new tab sometimes I can't type in the URL

It happens often enough that it's annoying, but not too often. I'd say about 40% of the times I need to click the URL bar to type something or close the tab and open it a… (閱讀更多)

It happens often enough that it's annoying, but not too often. I'd say about 40% of the times I need to click the URL bar to type something or close the tab and open it again for it to "auto-click" the URL bar for me to being able to type.

redpandastreak 於 5 小時前 詢問

stack trace

i get this error, An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception ca… (閱讀更多)

i get this error, An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:


[Exception: RSA user does not match CossEnterpriseSuite user!]

  CossEnterpriseSuite.UserCheckHttpModule.Application_PostAcquireRequestState(Object source, EventArgs e) in E:\Jenkins\workspace\iGO\iGO-Base\Base\CossEnterpriseSuite\Classes\UserCheckHttpModule.vb:243
  System.Web.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() +223
  System.Web.HttpApplication.ExecuteStepImpl(IExecutionStep step) +220
  System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) +1361

tom26764 於 5 小時前 詢問

Trading view chart will not open after Firefox update

My trading view chart will no longer open after the latest Firefox update. The trading view home page opens but the chart will not. I don't get any error, I just get the … (閱讀更多)

My trading view chart will no longer open after the latest Firefox update. The trading view home page opens but the chart will not. I don't get any error, I just get the waiting to load circle that never ends.

The chart will open in other browsers.

jc8952 於 1 天前 詢問

jc8952 最近回覆 於 6 小時前

20 GB RAM usage, pagefile takes up all space on C: - 300 tabs in Tree Tabs

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works wel… (閱讀更多)

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works well. (which is unexpected but makes me _very_ happy :-)) Firefox exits properly without any exceptions, no matter how long it runs, or how many times the PC is sent to STR mode meanwhile.

Second, everything is fine, except RAM usage. No matter how many RAM is installed, Firefox takes up all of it after a few days of normal operation. I have recently upgraded my PC from 16 to 24 GB of RAM only for this sole reason to see if anything changes, but it did not produce any noticable change, except that it takes 5-7 days for Firefox to fill up all the RAM instead of the 3-4 days before. Disk space on C: drive was nullified by Firefox as the paging file went up to 50 GB.

I want to hunt down this thing. I have approx. 300 tabs, 2 addons, and Hardware Acceleration is disabled since otherwise Fox hangs several times a day (have to be killed from outside). Pics are attached. https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/tree-tabs/ https://gitlab.com/kroppy/TreeTabs

I'd like to get suggestions where to start.

  1. Disabling or replacing the adblocker ?
  2. Inspecting memory usage on Process Manager (about:processes) and Task Manager (about:performance) pages ?
  3. Installing some external tools like Firemin ?

Please don't suggest neither safe mode nor disabling all addons, since that makes it impossible to reproduce this amount of load, which is the primary reason behind the symptom.

I PrtScr'ed Process Manager and Task Manager, see that RAM sizes per page are normal in Task Manager, but not in Process Manager (10 times more).

CPU usage is totally normal for this load, even when memory is in the heaven. See the TaskMan pic. (I suppose that's because of ad blocking)

Thanks for any ideas,

Peter B. (I'm PC enthusiast)

-- Windows 7 Ultimate SP1 64 bit Firefox 106.0.5 (latest autoupdated) no firewall nor any antivirus - since 20 years with no infection ... AMD FX-6350 Six-core ASUS M5A99FX PRO R2.0 24 GB DDR3 1600 MHz Sapphire Radeon HD 5750 1GB (AMD Catalyst 15.11.1, Nov 18, 2015)

Peter B. 於 3 週前 詢問

Peter B. 最近回覆 於 7 小時前

Firefox doesn't follow macOS forward/back localization convention

I have a Macbook with a Finnish keyboard layout. Safari, Chrome and Edge, by default, support command+ö and command+ä for going back and forward in history. This is becau… (閱讀更多)

I have a Macbook with a Finnish keyboard layout.

Safari, Chrome and Edge, by default, support command+ö and command+ä for going back and forward in history. This is because Finnish/Swedish (they're the same) keyboard layout doesn't have [ or ] available.

While command + back arrow and command + forward arrow still work, those are useless as they get disabled when a text field is focused.

I tried to work around this with an extension (shortkeys), but even they don't support using umlauts for shortcuts.

I'm trying to adopt Firefox but I can't unless this gets fixed.

Thank you.

agile.home0202 於 8 小時前 詢問