I am trying to watch Channel 4 dramas which have DRM and cannot adjust my Firefox to allow me to do so. I am unable to click on to this corner and that corner and get the necesary sites to lift DRM. I am 80 years and not an adept 18 year old!

See above on Subject = inability on my laptop with Firefox provider to watch certain dramas/films on 4 due to DRM. My problem is trying to follow the instructions hither… (閱讀更多)

See above on Subject = inability on my laptop with Firefox provider to watch certain dramas/films on 4 due to DRM. My problem is trying to follow the instructions hitherto given. I just want to be able to access those sites with DRM overlordship getting in the way. I am an old man who is simple-minded, that is, not 18 years and adept at whizzing around laptops.

greerhart42 於 1 分鐘前 詢問

Entry field being blocked - will not allow me to type

My employer sent me a link to sign up for an employment planning service. I need to enter my name, DOB and their entry code. The second line is being blocked and I cann… (閱讀更多)

My employer sent me a link to sign up for an employment planning service. I need to enter my name, DOB and their entry code. The second line is being blocked and I cannot type in it. I need to type their entry code on this line. I have attached a copy of the screenshot. I am not sure what the Mask limit is for this line as it is not a line that I am typing my email address in.

I need HELP!

petlover 於 1 分鐘前 詢問

Firefox is asking password to show HTML source and shows old cached content.

Recently I have noticed that when I want to display HTML source of the page Firefox asks me to log to the site once again. WHY? I am already logged in. The page is alrea… (閱讀更多)

Recently I have noticed that when I want to display HTML source of the page Firefox asks me to log to the site once again. WHY? I am already logged in. The page is already loaded and displayed. So why it needs my password again?????

In some cases the page is actually loaded once again which can result in different content being displayed as "a page" and different as "a source" (if there is a dynamic insertion on the page changed on every get). But sometimes it shows old, cached source while the rendered page is already changed. I know that I can see actual content by using the Inspector but "show the source" function was more convenient. Now I can not believe that the "source" shown is a source of the actual "page" Such misfeatures make the function totally useless.

Firefox version 91.8.0esr for Debian.

jurkomp 於 1 小時前 詢問

Ustable Behavior from FireFox

Foxfire (100.0) is unstable on my MacBook Air M1 OS 11.3.1. It frequently slows down its loading of site data, to the point of timing out Or simply crashing. At other tim… (閱讀更多)

Foxfire (100.0) is unstable on my MacBook Air M1 OS 11.3.1. It frequently slows down its loading of site data, to the point of timing out Or simply crashing. At other times it is completely normal.

Of the 3 in the house, this is the one connected to the incoming router from the ISP. The other two are connected by wifi, also using FireFox but completely free of the laptop’s seizing up. I have sent in a dozen FF Crash Reports

Even on the laptop, when slowed down to a crawl, the Ookla speed test shows the ISP’s full connection speed of 250MB/s

The problem has survived: • clearing the OS’s DNS cache • running it on the wifi mesh (disconnected from the Ethernet hardwire)at the other end of the house • refreshing FF using “Troubleshooting Info” • clearing FF StartUp cache • clearing FF Cashed Web Content (which quickly climbs back to ~800MB — is this a reasonable load?)

It is now asking me to confirm whether, with CMD-Q pressed, I really want to quit. I am in HTTPS-only mode, and it fails to recognize an HTTPS url, asking if I want to continue on to the HTTP site.

The laptop has run FF for 16-18 months before this showed up. Possibly at the time when I started to delete all cookies (with exceptions) at quitting FF, and enabling HTTPS-Only mode. But reverting these also makes no difference.

Do I have to ditch FF and use Safari?

wbps 於 6 天前 詢問

wbps 最近回覆 於 1 小時前

password lost on upgarde

hello why can there not be a simple way of getting your passwords back after and up grade has lost them why is there not a simple restore button that allows novices like … (閱讀更多)

hello why can there not be a simple way of getting your passwords back after and up grade has lost them why is there not a simple restore button that allows novices like me to just press and reinstall , with out going through the ends of the earth on firefox todo this ? open this file then open that file, lose what has been saved and replace with another file, it is an impossible way to do this for a novice on firefox , with out paying a lot of money to a tech guy that will take a couple of minutes to do but that will take a novice months and not get it done in the end,

rhoslan 於 1 小時前 詢問

firefox and thunderbird takes long time after initial boot up

I have W10 fully updated with plenty of RAM but in the last few weeks, after I boot up in the morning (I shut down every night) it takes a long time (several minutes) fo… (閱讀更多)

I have W10 fully updated with plenty of RAM but in the last few weeks, after I boot up in the morning (I shut down every night) it takes a long time (several minutes) for either Firefox or Thunderbird to fully boot up . Firefox opens tomy home page, but does not complete for several minutes so I can go nowhere. If I am patient and wait it is fine the rest of the day..nice and fast. If I shut down and reboot again- very very slow opening of both for the initial time. I have run full virus scans, sfc/scannow, malwarebytes, cleared history and cache and cookies, turned off and on hardware excelerator. Any other suggestions? Word and Excel open quickly as usual.

oldbob2 於 3 天前 詢問

oldbob2 最近回覆 於 3 小時前

<Security Issue> Can Firefox versions be downgraded automatically?

The image below are the details of my google account activity taken out from Google. The ip addresses in red I have hidden as they are my real IP. The rest of the IP's ar… (閱讀更多)

The image below are the details of my google account activity taken out from Google. The ip addresses in red I have hidden as they are my real IP. The rest of the IP's are not mine, and with a quick iplookup it directs to Sverdlovskaya oblast' in Russia. Now I dont think I used a russian vpn but there is a possibility I made an error. But what really strikes me here is the Firefox versions. At both the points 1 and 2, marked in blue. there is a change in version, in fact a downgrade from 100.0 to 96.0. How is this possible? I cant seem to find an explanation. And then it jumps back up to 100.0. I also another timestamp where it downgraded to 96.0, and then came back to 100.0 . I'm really worried about the possibility of a hacker on my computer. If someone can find an answer to this it would mean a lot!

arjuniscool0204 於 11 小時前 詢問

arjuniscool0204 最近回覆 於 4 小時前

firefox v.100 does not open links from thunderbird

it happens after upgarde to v.100 every click in the link in thunderbird starts only new empty FF window instead of the link content in a new tab This is not on the thun… (閱讀更多)

it happens after upgarde to v.100 every click in the link in thunderbird starts only new empty FF window instead of the link content in a new tab This is not on the thunderbird side, as when I set Chromium as default browser the link is opened correctly.

sebqas 於 1 週前 詢問

sebqas 最近回覆 於 6 小時前

Option to use Gmail for mailto: links has suddenly vanished from Settings

Just now, I tried to use "Email Link..." under the File Menu and got a pop-up asking me to "Choose an application to open the mailto link." I have seen this before, seve… (閱讀更多)

Just now, I tried to use "Email Link..." under the File Menu and got a pop-up asking me to "Choose an application to open the mailto link." I have seen this before, several times, and usually fix it by going to Tools > Settings, under General > Applications, select "mailto" under Content Type, then select Gmail from the drop-down menu.

This time, however, Gmail is not presented as an option, in this pop-up. Clicking "Choose..." just opens up a Windows Explorer file-picker window.

I tried to fix this in Tools > Settings, under General > Applications. There, "mailto" just shows "Use other..." and if I click that, the "Select Helper Application" pop-up window is basically blank, with a message at the bottom saying "No applications were found for this file type."

I refreshed Firefox but it did not solve the problem.

I have tried to attached images but they will not upload.

I am running v100.0.1 (64-bit) on Windows 11

lindabknight 於 17 小時前 詢問

lindabknight 最近回覆 於 10 小時前

Gmail attachment download opens a new tab?

When I download an attachment from Gmail, I would like to just download it. However, Firefox now opens the attachment in a new tab before I can download it. Is this new? … (閱讀更多)

When I download an attachment from Gmail, I would like to just download it. However, Firefox now opens the attachment in a new tab before I can download it. Is this new? Is there a way to turn this off?

KT 於 1 個月前 詢問

KT 最近回覆 於 14 小時前

Firefox suddenly breaking a banking site

Hi: I've used Firefox for years without trouble and I've even given money! However, I think the last update has prevented my banking site from operating correctly. In Bil… (閱讀更多)

Hi: I've used Firefox for years without trouble and I've even given money! However, I think the last update has prevented my banking site from operating correctly. In Bill payment you choose who you want to pay and fill in the amount. This still works. I move to the month, day, year boxes. If I click, say, on the month box I get a dropdown but selecting the month nothing happens. Ditto with day and year. The day box shows 1 and the year shows 202 and nothing changes when using the drop downs. Can't manually fill in the boxes. At first I thought it was my bank but they said there were no reported problems - they would! So tried Brave and Edge. Both worked perfectly. Tried it on my laptop rather than desktop and same problem using Firefox showed up. I hadn't fiddled with any Firefox settings. What to do? Thanks Donald

donald.wyllie 於 1 天前 詢問

donald.wyllie 最近回覆 於 14 小時前

Firefox crashes randomly

Firefox crashes randomly with no crash report being generated. It seems to have started doing this about a month ago. Nothing in particular seems to trigger it, and all… (閱讀更多)

Firefox crashes randomly with no crash report being generated. It seems to have started doing this about a month ago. Nothing in particular seems to trigger it, and all of my software is up to date. It just closes any and all tabs that are open, as if I exited out of the program entirely.

antarian_knight 於 15 小時前 詢問

Print <ctrl-P>... Preparing Preview hangs

I'm running v100.0.1 (64-bit) on Win10. I've seen others report this problem but haven't found a fix listed anywhere. <Ctrl-P> or Menu->Print results in the sa… (閱讀更多)

I'm running v100.0.1 (64-bit) on Win10. I've seen others report this problem but haven't found a fix listed anywhere. <Ctrl-P> or Menu->Print results in the same problem. The print overlay starts up (say Print in top right corner), spinning wheel above Preparing Preview in the center of the overlay... Never ends. I have to Esc to get out of it. Happens on any page. Print dialogue works fine on same pages with Chrome and Edge.

Bryan 於 16 小時前 詢問

Tabs are disappearing

My tabs keep disappearing. I have multiple tabs open but some of them just disappear for no apparent reason and I can't bring them back. I'm not in full screen mode and n… (閱讀更多)

My tabs keep disappearing. I have multiple tabs open but some of them just disappear for no apparent reason and I can't bring them back. I'm not in full screen mode and not toggling with the F11 key. Firefox is up to date and I've tried restarting my laptop.

mrsyardbroom 於 5 天前 詢問

mrsyardbroom 最近回覆 於 18 小時前

Firefox on my Windows 11 computer does not display graphic elements correctly.

Is this a Firefox problem or a computer problem? In Firefox, but not in Edge or Chrome, the shaded boxes enclosing text or delineating the page (on any web page, or in a… (閱讀更多)

Is this a Firefox problem or a computer problem?

In Firefox, but not in Edge or Chrome, the shaded boxes enclosing text or delineating the page (on any web page, or in a PDF viewed in the browser) are missing.

In Gmail, for example, all the navigation elements above the list of emails are invisible, e.g. the little box and caption for selecting all the emails on the page, or for refreshing the page; and further, if all the emails are selected, the boxes for: Archive, Report Spam, Delete, Mark As Read, Snooze, Add To Tasks, Move to Inbox, More ... are invisible.

At WashingtonPost.com, for example, the banner ads that automatically display at the top of the home page, and at intervals throughout the page, and the shading around headlines on other pages, do not appear.

humanrightsproject 於 22 小時前 詢問

humanrightsproject 最近回覆 於 21 小時前

WHY do ALL "printscreens" come out black (until after new power-cycle) immediately after using ANY "private browser"?

Find the "switch" that gets "activated" (when using ANY private browser window) that prevents us from using "printscreen" AND...ALL other "printsreen apps" as well (such … (閱讀更多)

Find the "switch" that gets "activated" (when using ANY private browser window) that prevents us from using "printscreen" AND...ALL other "printsreen apps" as well (such as "windows snipping tool"). After using ANY private browser, Printscreen just shows an all black screen! Once you've used a private browser window (on a Win 7 desktop)...you no longer have any printscreen ability until after you power-cycle...when it's too late!! Printscreen ALWAYS shows an all black screen!

Try it for yourself on YOUR desktop...regardless of your system!


AARRGGHH!! >:-(

danemer 於 22 小時前 詢問

Only Firefox browser won't play sounds

Only Firefox Browser 100.0.1 (64-bit) and (32-bit) won't respond to HTML <audio> Tag in a webpage. I have 4 computers (tower, laptops and tablet) using Windows 7 o… (閱讀更多)

Only Firefox Browser 100.0.1 (64-bit) and (32-bit) won't respond to HTML <audio> Tag in a webpage. I have 4 computers (tower, laptops and tablet) using Windows 7 or Windows 10 though Firefox won't play <audio> tag sounds on any of them.

        All computers are also running Chrome (Version 101.0.4951.67 (Official Build) (64-bit))  and Internet Explorer (Ver: 20H2 OS Build 19042.1706) and those browsers play the <audio> Tag just fine.  Note: videos from YouTube play video & audio as well as .mp3 files just fine in Firefox.  
       Volume Mixer for Firefox is set to 50%, no mute.  All other applications in Volume Mixer are set the same.   I also deleted browsing history, cookies, Cash, Forms, Offline website data & search history as well as Site settings.  Range to clear 'Today'.  And, Firefox still won't respond to the <audio> tag.  Also, restarted the computer and uninstalled Firefox and re-installed it, no change.
        w3schools.com indicates Firefox first supported the <audio> tag in version 3.5.  
       Coding on webpage is: (javascript) $document.onkeyup(function(i){if(i.keyCode==37){document.getElementById('audio').play();}else{if (e.keyCode == 39){document.getElementById('audio').play();}}})                                                                                                                                                        HTML coding is:  <audio id="audio" controls style="display:none">
  Your browser does not support the audio element.	</audio>.   I also tried including audio element. just before the </audio> closing tag though no change.
      Thoughts?

ramled.l951413 於 22 小時前 詢問

my.yahoo page works then freezes

I login to my.yahoo which I use as a home page. The page loads and all works well for a period of time and then you click on a URL on the page and it just spins and never… (閱讀更多)

I login to my.yahoo which I use as a home page. The page loads and all works well for a period of time and then you click on a URL on the page and it just spins and never delivers requested page. If I leave my.yahoo and select another URL within Firefox, it connects with no issue. If I then go back to my.Yahoo and try a URL again it might load and most of the time closing Firefox and reopening it corrects the problem.

I have had this through several versions of Firefox and it only happens when launching a URL from my.yaoo

thanks

rickmhorgan 於 1 天前 詢問

rickmhorgan 最近回覆 於 22 小時前