顯示問題標籤 顯示所有問題

System volume raised to 100% everytime firefox browser is focused no matter if there is a page opened in Windows 10

Hi! When I adjust a volume (Ej. 30%) elsewhere, when change the focus to Firefox browser, the volume automatically raised to 100% no matter if the page or pages are in b… (閱讀更多)

Hi! When I adjust a volume (Ej. 30%) elsewhere, when change the focus to Firefox browser, the volume automatically raised to 100% no matter if the page or pages are in blank or with content. And when I change to other application, the volume is back to original state (in this case 30%). Yes, it changes system volume, not the app volume. Searched all over internet and couldn't find solution.

Tried: - Deactivate all sound enhancement. - Deactivate sound lowering in call. - Change sound card (realtek to Nvidia) - Change output (back panel, front panel) - Updated drivers - Unplugged periphericals - Deactivate Control media via keyboard, headset, or virtual interface - Changed media.default_volume in about:config Nothing works

This only happen with Firefox and Chrome browsers. Microsoft edge, games and other multimedia apps has not problem.

I am using AMD Ryzen 5600X Asus TUF b550m 16GB RAM

Firefox 90.0.2 Windows 10, Version 20H2, Build 19042.1110

Hope we could find a solution. This is very annoying when using a headset. Regards

Axent 於 22 小時前 詢問

Cant paste into a forum, dom.event.clipboardevents.enabled

Hello, sorry for maybe bad english. i found i cant paste stuff from the clipboard into the edit windows for a forum. Forum ist http://forum.worldoftanks.eu/ I can copy s… (閱讀更多)

Hello,

sorry for maybe bad english.

i found i cant paste stuff from the clipboard into the edit windows for a forum. Forum ist http://forum.worldoftanks.eu/

I can copy stuff, i can paste it anywhere else but not in the edit windows. The forum sems not to see there is anything in the clipboard. right-click context menue has no paste button. Bug seems only to happy with firefox. Check with IE, Edge.

"Fehlerbehebungsmodus" safe mode? dont fix it. The error seems new. im shure i uses copy /paste on that side at least last wednesday.

Google lead me to "dom.event.clipboardevents.enabled" false it works with that setting. question: can i leave it with that setting or have to expect trouble on other sides?

is this a know bug? any idea what happen here?

thank you

Nemac 於 40 分鐘前 詢問