顯示問題標籤 顯示所有問題

Problems sharing openboard window over google meet within firefox

Hello FF team I've problem sharing an Open Board program window over a google meet session. Though I think it´s more likely a google problem than FF´s or Open Board's I'… (閱讀更多)

Hello FF team I've problem sharing an Open Board program window over a google meet session. Though I think it´s more likely a google problem than FF´s or Open Board's I'm sending you this message in case this problem is known to them and they have some information that can help me to solve it Thanks in advance Regards Miriam G López

MGL-NET 於 5 天前 詢問

LinearGradient at svg without id

Hello I have this SVG: <svg > <rect width="100%" height="100%" fill="url(#linear-gradient-1)" /> <defs> <linearGradient id="li… (閱讀更多)

Hello I have this SVG:

<svg >
       <rect width="100%" height="100%" fill="url(#linear-gradient-1)" />
       <defs>
         <linearGradient id="linear-gradient-1">
           <stop offset="0%" stop-color="gold" />
           <stop offset="100%" stop-color="silver" />
         </linearGradient>
       </defs>
     </svg>

But how can I insert linearGradient without using an id. I have a lot of svgs and its very hard to remember all of ids...

m.au.ri.ciok.e.l.lertm.p 於 12 小時前 詢問

Google "before you continue" won't go away when I click 'I agree'.

Like many users, I find Google's 'before you continue' pop-up annoying. Because I automatically delete cookies on browser exit, it keeps popping up as it doesn't remember… (閱讀更多)

Like many users, I find Google's 'before you continue' pop-up annoying. Because I automatically delete cookies on browser exit, it keeps popping up as it doesn't remember my settings. I have installed Google Consent Dialog Remover, and it has been working well... until now.

I just did a search for a place, and tried to click on the map to go to Google Maps. The dialog intruded, despite the add-on. But worse than that, when I clicked 'I agree', nothing happened! I cannot get to the maps page at all. I've tried disabling enhanced protection -- no change. I've tried disabling various add-ons -- no change. I've tried restarting FF in safe mode, but the same problem persists.

I can't figure out how this is happening or what to do about it. Any suggestions?

Thank you!

BC 於 7 小時前 詢問

Funny behavior when accessing the website with Firefox

When accessing my own WordPress website with a Firefox browser I am getting a display that looks as if there is an additional layer on top of the display, and you need to… (閱讀更多)

When accessing my own WordPress website with a Firefox browser I am getting a display that looks as if there is an additional layer on top of the display, and you need to do a Ctrl +F5 to get a normal display.

Going to some of the categories, you only get the page loader. I have checked with Chrome and Vivaldi, and it is working fine there.

My question – Is this a WordPress theme problem, or a Firefox issue?

https://tobaccoclub.co.za

riaan2 於 3 小時前 詢問

Firefox Developer's menu F12 help

Where can I find help for the Firefox Developer's menu which appears after pressing F12 ? I have tried to download via it a YouTube music and save it as follows but it do… (閱讀更多)

Where can I find help for the Firefox Developer's menu which appears after pressing F12 ?

I have tried to download via it a YouTube music and save it as follows but it doesn't replay: What's wrong with this `curl` command ?

curl "https://r3---sn-2gb7sn7k.googlevideo.com/videoplayback?expire=1618934363&ei=-6V-YMyVKde0gQeAw42YDg&ip=94.112.85.61&id=o-AP6SpCFdGAWmLzhSgFAtZ3SlEFZ8Ia9CE6Zo6JS4tDTC&itag=397&aitags=133"%"2C134"%"2C135"%"2C136"%"2C160"%"2C242"%"2C243"%"2C244"%"2C247"%"2C278"%"2C394"%"2C395"%"2C396"%"2C397"%"2C398&source=youtube&requiressl=yes&mh=wS&mm=31"%"2C26&mn=sn-2gb7sn7k"%"2Csn-4g5ednsy&ms=au"%"2Conr&mv=m&mvi=3&pl=18&initcwndbps=1492500&vprv=1&svpuc=1&mime=video"%"2Fmp4&ns=oGOAXGyOlcIjz_s85Q2pnIEF&gir=yes&clen=149420529&dur=18529.041&lmt=1562702145590600&mt=1618912361&fvip=3&keepalive=yes&fexp=24001373"%"2C24007246&c=WEB&txp=5532432&n=1YA_uOdo4b3FiA&sparams=expire"%"2Cei"%"2Cip"%"2Cid"%"2Caitags"%"2Csource"%"2Crequiressl"%"2Cvprv"%"2Csvpuc"%"2Cmime"%"2Cns"%"2Cgir"%"2Cclen"%"2Cdur"%"2Clmt&lsparams=mh"%"2Cmm"%"2Cmn"%"2Cms"%"2Cmv"%"2Cmvi"%"2Cpl"%"2Cinitcwndbps&lsig=AG3C_xAwRgIhANfqcvaLCOf7GyvgoJdpRa5Ao5FeICYE2tO48YQbNWudAiEA2fsHoGqkNrm95J4OZTLNnl7-uWKl2oFuDk_mtMxGgNM"%"3D&alr=yes&sig=AOq0QJ8wRAIga4VjSJrXvQQNqTv44Ek_BJrY3xqK-kFSEEIVRd-LuxkCIBSgG30TBv7HqsvzOWJ7JA319KcRe_Ff2RU5VrH7cf-k&cpn=1I6CI7Oh9Q3CxGi2&cver=2.20210418.07.00&range=0-27199999977014&rn=366&rbuf=119795" -H "User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:87.0) Gecko/20100101 Firefox/87.0" -H "Accept: */*" -H "Accept-Language: cs,sk;q=0.8,en-US;q=0.5,en;q=0.3" --compressed -H "Referer: https://www.youtube.com/" -H "Origin: https://www.youtube.com" -H "Connection: keep-alive" > J5.mpeg

max2 於 1 小時前 詢問

Can't access normally mewe.com

Hi I can access mewe.com with the last firefox, but only while browsing using the "private mode". All other websites are ok, only this one. When I enter the url "mewe.com… (閱讀更多)

Hi

I can access mewe.com with the last firefox, but only while browsing using the "private mode". All other websites are ok, only this one. When I enter the url "mewe.com", it switches to https://..... and then... nothing, no relad available, just a desperately empty page. Obviously, all other browsers don't have such problems.

Y-Phil 於 5 天前 詢問

Y-Phil 最近回覆 於 5 天前

Is there a setting hidden somewhere where I can force my preferred date format? Why do I have to contend with the dreadful date format when when visiting mozilla.org in english?

Hi! Since most content is in English and search engines always link to the English version, I usually browse the english version of mozilla pages. But here on support in … (閱讀更多)

Hi!

Since most content is in English and search engines always link to the English version, I usually browse the english version of mozilla pages. But here on support in particular I have to contend with the pathetic date format where you can't tell which is day or month or year. So why can't I find a way to set the date format. Even the majority of tiny websites/forums have an option to specify the date format.

avada 於 3 天前 詢問

avada 最近回覆 於 1 天前

Firefox won't allow connect to my centurylink.net email

4/15/21 Hi I have reviewed the posts of individuals (draculas.tomb, jscher2000, chasdobie) from 3/11-3/18/2021; who were having a similar problem accessing the email acc… (閱讀更多)

4/15/21 Hi I have reviewed the posts of individuals (draculas.tomb, jscher2000, chasdobie) from 3/11-3/18/2021; who were having a similar problem accessing the email account through centurylink.net. I tried the suggested fixes through confirming DNS and changing TLS, and I still cannot access my email account. I get an error "redir.peridot.synacor.com/?to=zmail&u_d..." Are there any other suggestions to resolve this issue?

b_blakes 於 4 天前 詢問

b_blakes 最近回覆 於 13 小時前

Becoming impossible to use websites

Reached the end of my tether. Recently Firefox has been stopping me loading up certain websites in full. For instance BBC Sounds - the play buttons won't work. Times a… (閱讀更多)

Reached the end of my tether. Recently Firefox has been stopping me loading up certain websites in full. For instance BBC Sounds - the play buttons won't work. Times and Guardian comments won't load.

Now flickr will not let me log in using Firefox.

This only happens with Firefox "pure". If I use private browsing, I don't have a problem.

It's nothing to do with addons; I've disabled all those. I've followed all of the instructions on the solve page; no effect. And even Firefox itself won't let me log in, saying that cookies need to be enabled; well, again, I've done everything that the website suggests, and it reads exactly as the website suggests, but nothing.

I confess I'm not good with these things so need pretty close instructions. But I've no idea why it's getting worse and worse. There was a power cut earlier but that seems as a side-effect to have thrown me out of flickr - and every time I try to log back in the site just sits there with address and password filled in.

vastarena 於 1 天前 詢問

vastarena 最近回覆 於 7 小時前

Firefox can't load some websites but other browsers can in Windows 10 (version 20H2)

Dear Community, I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can… (閱讀更多)

Dear Community,

I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can load https://allegro.pl/ but I have problem sometimes with this website: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

If you go there and use F5 key on keyboard (refresh website) sometimes this can't load. On other browser I don't have this issue. This very frustrated me because I can't work. On Windows 10 1909 on older machine (another computer) I don't have this issue with my firefox (this sam 86.0 version). So this is probably problem only with Windows 10 20H2.


Steps to reproduce:

1) Open new tab and go here: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php 2) Log in to your account for Allegro website (without account you can't load website) 3) When website loads normally you must refresh this website (F5 key on keyboard) few times (you must be patient, sometimes this can take some time) 4) When website can't load or it's load partly you can see that this stops loading when it try connect to analytics.google.com so I think that it is very strange behavior.

On other browsers on Windows 10 20H2 version this website works without issue. Only with Firefox I have a problem. On Windows 10 1909 version on another machine I can't notice this issue. Also on Ubuntu I don't have any problems with this website with firefox.

Can you fix it? I can't work on my computer with Windows 10 20H2 system. I musted to switch to another browsers (Google Chrome, Microsoft Edge). I contacted with owner of the website but this is not the first problem with Firefox on Windows 10 20H2 so you should fix it. I remember that I had some similar problems on another websites but I don't remember what was address for these websites.

Actual results:

Sometimes I can't load this website on Windows 10 20H2 64-bit: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

When website can't load or it's load in a part you can see in the bottom of the browser that this stops when it try connect to analytics.google.com so it is very strange behavior.

This can be not problem only with this website.

Expected results:

I should load this website always: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php


I hope that you can fix it.

Peter 於 1 個月前 詢問

Peter 最近回覆 於 1 天前