顯示問題標籤 顯示所有問題

Win 10 Pro 1909 18363.836. Browser: Firefox 70.0.1 (default browser) & Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security. "Secure Browser" (Kaspersky) opens immediately with IE 1, with Firefox 70.0.1 the attempt ends in an endless loop.

My operating system: Win 10 Pro 1909 18363.836. My browsers are Firefox 70.0.1 as the default browser and Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security 20.0.1… (閱讀更多)

My operating system: Win 10 Pro 1909 18363.836.

My browsers are Firefox 70.0.1 as the default browser and Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security 20.0.14.1085.

The "Secure Browser" from Kaspersky opens immediately with IE 11, with Firefox 70.0.1 the attempt ends in an endless loop that does not open.

Reinstalling the programs brought no improvement. Where is the mistake?

Asked by HJMHOL 6 天前

Printing Dymo LabelWriter Labels

Hi, I try to print directly from Firefox a pdf which is a shipping label on my Dymo LabelWriter 4xl. The settings for this label is 104x159mm. When I print this from Chro… (閱讀更多)

Hi,

I try to print directly from Firefox a pdf which is a shipping label on my Dymo LabelWriter 4xl. The settings for this label is 104x159mm. When I print this from Chrome it will cover the whole page and it will print correctly. I have my printing settings as follows : "printer = dymo labelwriter 4xl", "pages = all", "paper size = 1744907 4 in x 6 in" (which is 104 by 159 mm) I have it set on preview and then I get 1/3 of the image (see screenshot) How to get Firefox printing it automatically correct as Chrome does. I am on an iMac with Catalina.

Asked by jose44 6 天前

anoying extra window on start up and YouTube Freeze's FireFox..

Lately, every time I start FireFox, it opens an extra window telling me adblock is successfully installed...and wont stop. And now, after being on YouTube for a short tim… (閱讀更多)

Lately, every time I start FireFox, it opens an extra window telling me adblock is successfully installed...and wont stop. And now, after being on YouTube for a short time, it Freeze's FireFox...Help...thank you..

Asked by normesimpson 6 天前

iCloud Notes rendered unusable

On a brand new install of Firefox, since starting out - iCloud Notes text block (not Folders and Note Titles) flashes black and renders the web application useless. This … (閱讀更多)

On a brand new install of Firefox, since starting out - iCloud Notes text block (not Folders and Note Titles) flashes black and renders the web application useless. This is not an issue on Chrome, but I am trying to move away from Chrome.

What could be the cause of this?

Asked by Martin 5 天前

Pop up appears in 1st Display when the firefox is in second display

Hello, I am using SAP CRM using Firefox. I always open my Firefox in second display and always i need the pop up to appear on the second display where my Firefox is opene… (閱讀更多)

Hello,

I am using SAP CRM using Firefox. I always open my Firefox in second display and always i need the pop up to appear on the second display where my Firefox is opened.

But the pop up just shifts to the first screen each time

I don't have this issue in Chrome or the edge

Asked by sudheerkrishnan85 3 天前

cloudifire questions

Hello, i need help with this questions for my customers. Is there someone that could indly help me? Instructions for each question: ● Assume you have access to the custom… (閱讀更多)

Hello, i need help with this questions for my customers.

Is there someone that could indly help me?

Instructions for each question:

● Assume you have access to the customer’s DNS and Cloudflare settings

● Type your response as if you are responding over email directly to the customer

● Include your thought process behind each response

● List any tools you would use and why

Test Questions

1. Subject: TTFB higher with CloudFlare on for my site

I noticed that turning on CloudFlare results in a higher TTFB measure for my site. Why is my site slower with CloudFlare enabled?

2. Subject: CSS issue with HTTPS

After enabling CloudFlare SSL from my account, my site’s formatting and CSS is either missing or broken. What is causing this?

3. Subject:Upload content to CloudFlare

How do I go about uploading my content to CloudFlare now that I'm hosting my content with your service?

4. Subject: CloudFlare IPs

I started using CloudFlare about a week ago, and now I noticed in my AWStats all of my web traffic is showing that it's coming from CloudFlare's IPs? What gives?

5. Subject: Site down, your name servers are down

I am having trouble reaching my website http://example.com/ from different networks. Are your nameservers working properly?

6. Subject: Why is my site coming from California?!

My website is hosted in London, but looking at your IPs it shows that you are serving my website from California. Can that be right? Why is that? I thought you were supposed to serve my website from some place close to me?

7. Subject: Forbidden error

My website is showing a 403 forbidden error. Please fix this.

8. Subject: CloudFlare Nameservers

How are CloudFlare's nameservers different than the DNS provided by Google DNS or OpenDNS? Can I delegate to CloudFlare nameservers while still using my host’s DNS?

9. Subject: Content not Being Cached

After activating CloudFlare on my site, I am seeing that resources on my pages are not being cached:

curl -svo /dev/null roskolniv.us

  • Trying 104.16.27.128...

> GET / HTTP/1.1

> User-Agent: curl/7.40.0

> Host: roskolniv.us

> Accept: */*

>

< HTTP/1.1 200 OK

< Date: Mon, 22 Jun 2015 03:03:59 GMT

< Content-Type: text/html; charset=utf-8

< Transfer-Encoding: chunked

< Connection: keep-alive

< Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0, max-age=0

< Strict-Transport-Security: max-age=10

< X-Powered-By: Express

< Server: cloudflare-nginx

< CF-RAY: 1fa4b922fef517a4-SIN

<

{ [3507 bytes data]

Why is CloudFlare’s caching not working on my site?

10. Subject: Website is loading slow

My website has been loading slowly the past several days. I've seen slowness in Chrome and Firefox. Here is an MTR I ran from my location to my site with CloudFlare enabled:

mtr -rwc 30 roskolniv.us

Start: Mon Feb 2 14:20:02 2015

HOST: beaker.local Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev

1.|-- 10.25.73.1 0.0% 30 6.4 10.0 4.0 82.5 14.3

2.|-- 108.162.209.1 0.0% 30 23.4 9.6 4.5 23.4 5.2

3.|-- xe-0-4-0-7.r05.plalca01.us.bb.gin.ntt.net 10.0% 30 12.0 12.7 5.5 116.9 19.9

4.|-- ae-15.r01.snjsca04.us.bb.gin.ntt.net 10.0% 30 10.6 111.5 16.7 133.1 5.5

5.|-- xe-0-1-0-16.r01.snjsca04.us.ce.gin.ntt.net 0.0% 30 7.8 22.3 6.4 420.5 75.2

6.|-- 198.41.186.76 0.0% 30 9.3 24.3 6.6 252.1 53.8

What's going on? Is there an issue with my code, settings, and/or my server?

Asked by gabrieleitis 3 天前

I click on Firefox Icon in taskbar and all I get is a blank new tab.

I have always clicked on the Firefox icon which I have pinned to my taskbar and the home page which I have assigned in "options"..... https://www.yahoo.com/..... would op… (閱讀更多)

I have always clicked on the Firefox icon which I have pinned to my taskbar and the home page which I have assigned in "options"..... https://www.yahoo.com/..... would open in a new tab as I also have set in "options".

After updating to the current 78.0.1..... all I get now is a blank new tab.....

If I click on the home page icon in the upper left hand corner..... I go to my home page as expected which opens in a new tab as expected..... and once Firefox is opened..... if I click on the Firefox icon in my taskbar..... the home page opens in a new tab as expected.....

Therefore..... the problem is..... FIREFOX MUST FIRST BE OPENED in order for the home page designator to be recognized and open in a new tab.....

IF IT IS NOT FIRST OPENED..... Firefox opens a new bank tab..... then..... once it opens..... it functions as it should..... and as it always has in the past.....

I'm sure that this is some setting that has inadvertently been changed during the update..... and if you know how to correct my problem..... which I'm sure many many others are experiencing..... please let me know.....

However..... I have read a couple other topics which I'm confident are referring to this same problem..... and the responses are doing nothing more than explaining how to set the home page or something which falls under the "setup" category.....

Please..... give me some credit..... The problem I'm describing has nothing to do with the user's end or something I'm not doing or haven't done..... and everything to do with the developer and the update.....

Thanks!

Asked by trainsguy 3 天前

MS Surface pen click opens wrong website

I am setting up a Surface 6 to replace a Surface 3 that has developed ailments. This is a problem that I found with the S3 and found a simple fix but was not smart enoug… (閱讀更多)

I am setting up a Surface 6 to replace a Surface 3 that has developed ailments. This is a problem that I found with the S3 and found a simple fix but was not smart enough to keep my notes. So now I get to solve it again.

With a web site displayed like cnn.com where there is a link at the top (CNN logo) there is a problem when a drop-down list of bookmarks covers that logo/link. When I click on a bookmark with the Surface pen, the click event goes instead to the page "underneath" the drop-down list and I go zooming off to that link instead of to the bookmarked link that I want.

I see this when using the Surface pen, not with a conventional mouse. The tablet is running in normal screen mode, not in tablet mode.

My recollection is that the fix was as simple as checking or unchecking a box but I can find nothing about it now and have no clue where the box might have been.

Asked by OldRacer 2 天前

What is 'Novaweb' ?

It is a folder in program files (x86)\common files\ When I mouse hover over any of the EXEs it says it is a Firefox program. Google tells me nothing. The problem is, it (… (閱讀更多)

It is a folder in program files (x86)\common files\

When I mouse hover over any of the EXEs it says it is a Firefox program. Google tells me nothing.

The problem is, it (the update.exe) keeps causing games to minimize whilst I am playing. I know this, because I installed Windows Focus Logger. I ended up deleting it. So far I have had no issues with Firefox functionality.

What is it for ? And why is Update trying to phone home ? And why is it ignoring all Windows 10's settings to not grab focus ?

Asked by bluekhaki69 1 天前

Stopping multiple processes in Firefox 78.0.1 (32-bit)

I have not been able to stop or limit multiple processes in Firefox usign the recommended actions. These include: browser.tabs.remote.autostart set to false Content Pro… (閱讀更多)

I have not been able to stop or limit multiple processes in Firefox usign the recommended actions. These include: browser.tabs.remote.autostart set to false Content Process Limit set to 1

These solutions have failed in Firefox 68.9.0esr (32-bit), Firefox 77.0.1 run under Windows 7 Professional 32bit, and now Firefox 78.0.1 (32-bit) running under Windows 7 Professional.

Why is there no updated solution? Why is Firefox unresponsive?

Asked by rlvitalo 1 天前

Not receiving background notifications (macOS) when watching videos in full screen

I recently switched from chrome to firefox. Normally I receive notifications of texts/imessages and calls in the top right corner of my screen even when I am watching vid… (閱讀更多)

I recently switched from chrome to firefox. Normally I receive notifications of texts/imessages and calls in the top right corner of my screen even when I am watching videos in full screen; however, after switching to firefox I have noticed that sometimes I do not receive the notifications if I am in full screen video mode. This is causing me to miss some important messages. Is there a way to ensure that notifications such as imessages display even while watching videos in full screen?

Asked by raj33v4 1 天前

speed on fire fox

I do not get the speed I should which is 150Mbs since mid April this year I was gettin the speed before Then i changed to chrome and when I test the speed is 185 Mbs eve… (閱讀更多)

I do not get the speed I should which is 150Mbs since mid April this year I was gettin the speed before Then i changed to chrome and when I test the speed is 185 Mbs everytime. Right now I have reinstalled the fire fox and tested with both Ookla and fast.com both are giving a reading of 37.6Mbs on the fire fox and 184 on the Chrome. I do like fire fox but if the speed is not there then i do not want to use it. I am not good at this computer stuff so if there are any instruction please use simple terms, also I am too old to learn . thanks stay safe

Minoo

Asked by gammy01 1 天前

Passwords saved by Firefox today don't work

Did something change in Firefox today? I tried to let Firefox save a password and user name for Ask LibreOffice and when I tried to log in the password failed and I had t… (閱讀更多)

Did something change in Firefox today? I tried to let Firefox save a password and user name for Ask LibreOffice and when I tried to log in the password failed and I had to reset it.This happened again just now. (LibreOffice again). Firefox used to mess up in this way but that was ages ago. Everything has worked beautifully until today. Thank you!

Asked by Kangalarue 1 天前

js scroll behavior

js scroll behavor smooth sometime not work scroll can be: scrollIntoView scrollBy scrollTo and use behavior: "smooth" no this problem before upgrade to firefox 78 tried f… (閱讀更多)

js scroll behavor smooth sometime not work

scroll can be: scrollIntoView scrollBy scrollTo

and use behavior: "smooth"

no this problem before upgrade to firefox 78

tried firefox 79 beta, there also is the problem

Asked by none 1 天前

Two degrees of full screen mode

Using 78.0.1 on Windows 10, when I press F11 to get full screen in Youtube TV, it works, but it leaves a thin grey line at the very top of my screen (1280x800 resolution … (閱讀更多)

Using 78.0.1 on Windows 10, when I press F11 to get full screen in Youtube TV, it works, but it leaves a thin grey line at the very top of my screen (1280x800 resolution showing 1280/720 YTTV), and mousing over it drops down the Firefox tab and URL bars. That's "Full Screen Level 1". Using --kiosk prevents the dropdowns, but it doesn't get rid of the line.

If I play some video and mouse over the Firefox window while it's in Level 1 and not displaying any UI, a full screen icon appears in the upper right. Clicking it gets rid of the gray line and briefly shows the message, "youtube.com is now full screen." Now, mousing over the top middle of the screen displays that message instead of the Firefox UI. That's "Full Screen Level 2."

When I start Firefox, it remembers Level 1, but not Level 2, and the only way I see to get Level 2 is to click on the icon. I want Level 2 all the time for this profile, which I use on a small secondary monitor, and only for YTTV.

Any ideas?

Asked by crawfish 23 小時前

Css code for the hover color in urlbar dropdown

I wanted to see if anyone could help me with the css code for the hover color in the urlbar dropdown? I have tried using this code; #urlbar-results .urlbarView-row:hove… (閱讀更多)

I wanted to see if anyone could help me with the css code for the hover color in the urlbar dropdown? I have tried using this code;


#urlbar-results .urlbarView-row:hover {
 background-color: #272727 !important;


but weirdly when I choose a dark color it only colors like the outside of it and the inside still stays the same (Like in the picture I have attached)

Asked by withering_nightmare 22 小時前

Problem: add icon error for topsites. This seems to be a bug.

I like the topsites feature but when I try to add an icon for most sites, it will not work - only for a few. This even occurs if I manually add an icon from a known sourc… (閱讀更多)

I like the topsites feature but when I try to add an icon for most sites, it will not work - only for a few. This even occurs if I manually add an icon from a known source. A few select sites add it automatically. This seems to be a bug.

Asked by johncolmoe 20 小時前

Act my browser if it was an english browser

Hi, my pc is located in the Netherlands. So it acts like a dutch browser. But i want to change it so it acts like an english browser. I want to test the english language … (閱讀更多)

Hi, my pc is located in the Netherlands. So it acts like a dutch browser. But i want to change it so it acts like an english browser. I want to test the english language in an app.

regards Jan

Asked by jan90 20 小時前