顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 封存

I upgraded my computer to windows 8.1 and now the user accounts can't access https sites on forefox

I am using firefox 39, and I have tried the "netsh winsock reset" fix. It works fine on my admin account, but the user accounts cannot reach https sites. It also works i… (閱讀更多)

I am using firefox 39, and I have tried the "netsh winsock reset" fix. It works fine on my admin account, but the user accounts cannot reach https sites. It also works in IE.

Asked by david84 5 年前

Last reply by FredMcD 5 年前

  • 封存

Install with pinned tab for all users

I would like to silently install Firefox to a lab full of computers, and I want to provide a pinned tab for everyone by default. I can't find anything in the Registry, so… (閱讀更多)

I would like to silently install Firefox to a lab full of computers, and I want to provide a pinned tab for everyone by default. I can't find anything in the Registry, so I assume this info is saved in the Profile folder, but I have not been able to grok where and in what format the data would be stored. Any help would be greatly appreciated.

Thanks! Gordon

Asked by PragmaticPraxis 5 年前

Last reply by guigs 4 年前

  • 封存

Strange printing problems with duplex printing primarily.

I have a strange problem that seems to recur and clear but I have no idea how to get the problem cleared when it happens. Here is how it goes. Normally I have no trouble… (閱讀更多)

I have a strange problem that seems to recur and clear but I have no idea how to get the problem cleared when it happens. Here is how it goes. Normally I have no trouble printing simple pages to my printer which is attached to the network via cable to the router. Network is wireless.

I have a webpage that generates pages that I want to print duplex (the printer does support this) I also want to manually feed the paper for this job. I go to the print preview set it all up and print one page everything works fine. Then I can no longer get to the printer properties to change to and from duplex or to or from manual feed or change type of paper number of pages etc. Click on printer properties it just blinks at me and does nothing. Sometimes it will print basic single pages other times the requester goes away but it doesn't print. Sometimes it tells me some printer functions are not currently available. At some point it apparently clears itself but no idea how or what as I have cleared all the print_ bits from the profile, i've rebooted and it still does this. But the last time it did this was some time ago so I had forgotten about it and the first page today worked fine.

I can print the duplex pages fine from chrome or IE and more than one of them.

Asked by beads 5 年前

Last reply by guigs 4 年前

  • 封存

can't connect to the internet, after running refresh program last week

Last Friday, July 3rd, I ran the refresh program hoping to fix problems with connecting to the internet. After running it, I can no longer connect to the internet. I chec… (閱讀更多)

Last Friday, July 3rd, I ran the refresh program hoping to fix problems with connecting to the internet. After running it, I can no longer connect to the internet. I checked on the Mozilla site, it said my version of Firefox was up to date, so I don't quite know where to turn next?? Any help or suggestions would be greatly appreciated. Thanks Gary S.

Asked by Gary_Schelvan 5 年前

Last reply by cor-el 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Firefox 39 not downloading files in one particular server

Hi. This is my first question here and a weird one too. So please bear with me. My company has many individual servers, all running the same Java program with same enviro… (閱讀更多)

Hi. This is my first question here and a weird one too. So please bear with me.

My company has many individual servers, all running the same Java program with same environment. We have a download button to download some data. However, the download link "DOES NOT POINT DIRECTLY TO THE FILE LOCATION". Instead we take the request, process it, write the data to a file in server, then read that file to the requesting browser.

In ONE of our servers, after our firefox upgraded, we are experiencing the issue that the download is not happening anymore for versions >=39. Previous versions are able to download the file correctly. Same behavior is seen in IE-11.

What's more confusing is that other servers are behaving normally even with firefox 39 and beyond. Only with this one server I am getting this issue.

Based on FF39 changelogs, can this bug-fix have some role to play in the observed behavior ? "Fix incomplete downloads being marked as complete by detecting broken HTTP1.1 transfers"

Attached are 3 images: Image 1: When download clicked, received the popup immediately though expecting some delay because of data processing. This possibly indicates that FF39 is not receiving any data from the server.

Image 2: When FF39 is not able to download the file it gives the warning shown.

Image 3: Trying to re-download the file using download manager downloads the underlying XHTML file instead which is EXPECTED BEHAVIOR because download is not a direct link to the file as mentioned before.

PS: I understand I am not giving enough information because I don't know how to reproduce this issue. Any pointer in some direction is appreciated. Thank you for your time.

Asked by rchaudhary 4 年前

Answered by rchaudhary 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Internet connection is unstable

Hi, For a week now my Firefox internet connection has been unstable. Typically after opening a new tab I need to click the "Try again" button on the "Server not found"-pa… (閱讀更多)

Hi, For a week now my Firefox internet connection has been unstable. Typically after opening a new tab I need to click the "Try again" button on the "Server not found"-page several times (5-10) to finally create a connection.

I am running Firefox 39.0 on Win XP Pro SP3. Firewall settings look ok. Browsing and virus protection is by F-Secure (up-to-date). Unfortunately the problem appears not to be affecting Firefox alone (Chrome and Outlook email access are similarly unstable).

I am using a shared wifi connection via a Windowsphone, and can connect with the phone's browser without issues (so I don't think the problem is ISP related).

I performed a full virus scan without issues reported.

Any advice would be welcome. Thanks!

Asked by Sakke 4 年前

Answered by Sakke 4 年前

  • 封存

Since downloading WIndows 10, my Internet connection has slowed from 30 mbps, which is what I pay for, down to 1 mbps

Last week I downloaded Windows 10. Since then my Internet connection has slowed from the 30 mbps I pay for down to 1 mbps. I have made sure all my drivers are up to date,… (閱讀更多)

Last week I downloaded Windows 10. Since then my Internet connection has slowed from the 30 mbps I pay for down to 1 mbps. I have made sure all my drivers are up to date, updated and performed a full scan with my anti-spyware/anti-malware software, and performed all the disconnections of sharing that I can think of. Is there some way to restore my Internet speed? This is regarding Wi-fi speed, and all other devices in our home on Wi-fi (which are still on Windows 8) are performing at full Internet speed.

Asked by bigjake9160 4 年前

Last reply by guigs 4 年前

  • 封存

Been trouble shooting Firefox for several days, nothing works, it will not connect to internet

I've tried renaming all Mozilla folders with the extension ".old", and reinstalling. I've tried deleting the current profile and creating and new profile. I've tried refr… (閱讀更多)

I've tried renaming all Mozilla folders with the extension ".old", and reinstalling. I've tried deleting the current profile and creating and new profile. I've tried refreshing firefox, I've updated to the latest version. I can connect to the internet by other browsers. Firefox will not connect.

Asked by randynicholls 4 年前

Last reply by FredMcD 4 年前

  • 封存

FireFox is soooooooooooooo slow displaying pages on any and all websites

Basically it takes minutes to display a single page on any and all websites . Even Google Most of the time even after minutes of waiting , the page will display without i… (閱讀更多)

Basically it takes minutes to display a single page on any and all websites . Even Google Most of the time even after minutes of waiting , the page will display without images. I have to close and reopen FF to view that page and even that doesn't resolve the issue

Asked by mark7773 4 年前

Last reply by mark7773 4 年前

  • 封存

Firefox slow no fixes work

I'm new to firefox, but something is wrong. Whenever trying to connect to ANY website it takes forever or "Connecting..." and after it finally connects to the page it loa… (閱讀更多)

I'm new to firefox, but something is wrong. Whenever trying to connect to ANY website it takes forever or "Connecting..." and after it finally connects to the page it loads very slow. That is if it doesn't get stuck on connecting forever.

I have tried new profiles, resetting firefox, erasing all history cache cookies etc, and disabling anti-virus. All of my hardwarae usage is low. This includes cpu&core, ram (pagefile disabled), hard disk highest active time, gpu, everything. I tried disabling hardware acceleration. No add-ons. No extensions. I tried disabling all 3 plugins. no services.

I have 300mbit/s internet hard wire with no data loss.

It also never closes. No matter if I press the menu button then the power button. It runs in the background and the only way to stop it from running is to end the task in task manager.

Asked by mattbar 4 年前

Last reply by FredMcD 4 年前

  • 封存

Why does Firefox 40 fail to connect after a session offline?

I often spend a long time offline, updating website pages locally. When I then try to go online, Firefox just says "Done" but fails to connect to anywhere. This isn't aft… (閱讀更多)

I often spend a long time offline, updating website pages locally. When I then try to go online, Firefox just says "Done" but fails to connect to anywhere. This isn't after clicking "work offline" - should I?

Asked by 2101bob 4 年前

Last reply by 2101bob 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Tried all of your suggestions and still receive "Unable to connect" when using ANY search engine.

Cannot use any search engine in FF 40.0.3 on Macbook Pro model 9,2 with OS 10.8.5. Receive "Unable to connect" message when attempting to use a search engine. Websites o… (閱讀更多)

Cannot use any search engine in FF 40.0.3 on Macbook Pro model 9,2 with OS 10.8.5. Receive "Unable to connect" message when attempting to use a search engine. Websites other than Mozilla and search engines connect fine. FireFox 40.0.3 on a different Mac works fine with no problems.

In addition, I cannot access the FF "Get Add-Ons" page or the Mozilla home page. Search engines will not connect from either the search bar or their home page. Problem just started. I had previously updated to, and have been using, FF 40.0.3 without problem when it was issued. Attempted solutions have included FF refresh, run FF in safe mode, run with all plug-ins disabled, disabled hardware graphics acceleration. None of these corrected the problem.

Asked by txp99ff 4 年前

Answered by txp99ff 4 年前

  • 封存

can't get "watch espn" video to load or stream in firefox

Last week I was able to get the watch espn site to work fine in firefox. Now it just chugs on the loading circle in the pop up window. The only difference is that I updat… (閱讀更多)

Last week I was able to get the watch espn site to work fine in firefox. Now it just chugs on the loading circle in the pop up window. The only difference is that I updated to the newest version 40.0.3. It works in MS edge. yes I am a comcast subscriber.

Asked by congaman59 4 年前

Last reply by FredMcD 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Firefox 40.0.3 is a disaster. I constantly, constantly get error 404, even visiting sites that used to present no problems. What's up?

Ever since I installed 40.0.3, Firefox has been problematic, constantly giving me 404 errors as I search the web or visit sites that used to post no problem. It got to t… (閱讀更多)

Ever since I installed 40.0.3, Firefox has been problematic, constantly giving me 404 errors as I search the web or visit sites that used to post no problem. It got to the point where I switched to OmniWeb, although that's just as buggy, if not more. Yet, I can at least visit most of the problematic sites on Omniweb after getting the 404 on Firefox. Firefox has always been a memory hog, but I could live with that. These 404 errors are driving me nuts.

An example is the Washington Post's game site. When I try to play the Daily Crossword and click on 'Play Now', I always get the 404.

Asked by jshaw 4 年前

Answered by jshaw 4 年前

  • 封存

We have difficulty trying to connect to our server using a browser. Google Chrome can connect, but Mozilla Firefox cannot.

Problem: # We have difficulty trying to connect to our server using a browser. Google Chrome can connect, but Mozilla Firefox cannot. This problem is related to the "We… (閱讀更多)

  1. Problem: #

We have difficulty trying to connect to our server using a browser. Google Chrome can connect, but Mozilla Firefox cannot. This problem is related to the "Weak Diffie-Hellman and the Logjam Attack" (https://weakdh.org/)


  1. Activity log, sequence of actions we have conducted to try and fix the problem, and things we already know: #
1. Everything was fine
2. Firefox complained about the Weak Diffie-Hellman ephemeral key
3. Firefox can no longer access our server
4. But, Google Chrome CAN STILL access
5. Found out about "Weak Diffie-Hellman and the Logjam Attack"
   (https://weakdh.org/)
6. Tested Firefox using their website, and responded "Good News! Your browser is safe against the Logjam attack."
7. Tested Chrome using their website, and it responded that Chrome was vulnerable.
8. This explained why we could still access our server using Chrome
9. Updated Chrome to the latest version.
10. Tested Chrome using weakdh.org, and responded "Good News! Your
    browser is safe against the Logjam attack."
11. Tried accessing our site using Chrome, and it has the same error
    with Firefox.
12. Both Chrome and Firefox can no longer access the site at this
    point.
13. We followed the instruction located at
    https://weakdh.org/sysadmin.html for Apache Tomcat servers.

`ciphers="TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384,TLS_DHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256,TLS_DHE_DSS_WITH_AES_128_GCM_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_SHA256,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_SHA,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_SHA,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_SHA384,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_256_SHA384,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_SHA,TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_256_SHA,TLS_DHE_RSA_WITH_AES_128_SHA256,TLS_DHE_RSA_WITH_AES_128_SHA,TLS_DHE_DSS_WITH_AES_128_SHA256,TLS_DHE_RSA_WITH_AES_256_SHA256,TLS_DHE_DSS_WITH_AES_256_SHA,TLS_DHE_RSA_WITH_AES_256_SHA"`

14. Fix did not work both for Chrome and Firefox, still the same error.
15. We followed the instruction at
    http://stackoverflow.com/questions/30931692/diffie-hellman-public-key-error-with-tomcat-7

`ciphers="TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA384,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA256,TLS_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA"`

16. Fix WORKED for Chrome BUT NOT for Firefox.
17. Firefox has error code: ssl_error_bad_cert_alert
18. We experimented on lesser number of ciphers but none worked
19. `ciphers="TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA"`
20. Same error for Firefox, still OK for Chrome.


  1. **TECHNICAL DETAILS** #
    1. Certificate: ##
   Signature algorithm: sha256RSA
   Signature hash algorithm: sha256
   Public key: RSA (2048 Bits)
   Thumbprint algorithm: sha1
    1. Environment: ##
   Apache Tomcat 6.0
   Java 1.6.0_34
    1. Current server configuration: ##
   <Connector port="443" SSLEnabled="true" maxThreads="150" scheme="https" 
   secure="true" clientAuth="true" sslProtocol="TLS" 
   keystoreFile="********.pfx" 
   keystoreType="PKCS12" 
   keystorePass="********" 
   ciphers="TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256,TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA"/>

Asked by VicCebedo 4 年前

Last reply by jscher2000 4 年前

  • 封存

Firefox browser won't open and doesn't show in task manager

All of my browsers will not open, but Firefox is my main browser. I've tried pretty much everything to get it to work (re-install, start in safe mode, entered ping 4.2.2… (閱讀更多)

All of my browsers will not open, but Firefox is my main browser. I've tried pretty much everything to get it to work (re-install, start in safe mode, entered ping 4.2.2.2 then www.firefox.com into the command box thing - did this with all the browsers- but they all come back with not recognised as an internal or external command, operable program or batch file) . It just won't launch, and does not appear in task manager at all. I'm at a loss for what to do. Please help!

Asked by clobi89 4 年前

Last reply by jscher2000 4 年前

  • 封存

FF won't load. It asks for a user name to install then goes no where.

Am on a corporate laptop. Have always been able to load FF, IE, Chrome, etc., onto the laptop. FF stated an update was available, but when it tried to automatically upda… (閱讀更多)

Am on a corporate laptop. Have always been able to load FF, IE, Chrome, etc., onto the laptop. FF stated an update was available, but when it tried to automatically update, it kept saying that there was already another rev of FF in existence, so it would not load update. So I figured I would delete the old version and simply download the most current.

Wrong-o, Bucky. It gave me a "Run as...." window. Since I am not the corp Admin, I chose 'Current user (NAMCK\emxxxx'. I hit OK and it just does nothing. Zippo. Zilch. Nada. Less-than-none. Anyone have any ideas WHY this used to work, well, but is not working, NOW? I have using the other browsers, so sure hope some FF-smart person can provide a solution.

Much grass, Bill

Asked by bconde 4 年前

Last reply by FredMcD 4 年前

  • 已解決
  • 封存

Yahoo mail gives untrusted connection error

When I log into Yahoo mail on Firefox 40.0.3 (on Windows 7) on my company-supplied laptop, I get this message: "You have asked Firefox to connect securely to us-mg5.mail.… (閱讀更多)

When I log into Yahoo mail on Firefox 40.0.3 (on Windows 7) on my company-supplied laptop, I get this message: "You have asked Firefox to connect securely to us-mg5.mail.yahoo.com, but we can't confirm that your connection is secure."

I cannot create an exception: "This site uses HTTP Strict Transport Security (HSTS) to specify that Firefox only connect to it securely. As a result, it is not possible to add an exception for this certificate."

The "technical details" section states: "us-mg5.mail.yahoo.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown. The server might not be sending the appropriate intermediate certificates. An additional root certificate may need to be imported. (Error code: sec_error_unknown_issuer)"

This does not happen at home, so the company laptop has something to do with it, but, even on the company laptop I do not have this problem when using Chrome, so it's not that the company does not allow access to outside mail.

On Firefox, the problem is intermittent. Sometimes, there is no problem and everything works fine. Clearing history/cookies/cache and restarting does not fix the problem. It sometimes goes away on its own for a little while, but then returns.

I have searched every database I could for answers, but have found no solution yet. The computer clock is correct, I'm not using Avast, etc. (some of the other situations I've run across).

I hope that I can get this resolved, because I'd rather keep using FF, which I've used for years, than switch to Chrome.

Thanks for your help, in advance.

Asked by GrishaTigger 4 年前

Answered by jscher2000 4 年前

  • 封存

Can't access internet with Chrome, Firefox after Win 10 upgrade, Edge works fine though

Hi, I just upgraded my mom's PC to Windows 10. Everything went well but after the upgrade only Windows Apps such as Edge can access the Internet, nor Chrome, Firefox or … (閱讀更多)

Hi,


I just upgraded my mom's PC to Windows 10. Everything went well but after the upgrade only Windows Apps such as Edge can access the Internet, nor Chrome, Firefox or Avast can access the Internet.


I've of course checked Windows firewall, but everythings looks fine.


Please, help me - what shall I do?


Thanks in advance.

Asked by matthew121 4 年前

Last reply by jscher2000 4 年前