顯示問題標籤 顯示所有問題
  • 已解決
  • 封存

how do I stop redirects to new tab?

When I click to open some (not all) sites a new tab is generated. Often the new tab is to respond to a survey or simply an advertisement related to the site I originally … (閱讀更多)

When I click to open some (not all) sites a new tab is generated. Often the new tab is to respond to a survey or simply an advertisement related to the site I originally selected. Example - click Wells Fargo and an additional tab opens that advertises mortgage rates OR click an online retail store URL and the additional tab offers me to take a survey. This issue began when Windows 8.0 was installed. The update to 8.1 did not resolve the issue. My Firefox is version 25. How can I stop these new tabs from opening in Firefox?

TNman 於 7 年前 詢問

jscher2000 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Every time I get on Firefox it ask if Firefox can make changes to my computer, why?

Every time I get on Firefox it ask if Firefox can make changes to my computer, but when I reset Firefox and make sure I have the latest version of Firefox like recommende… (閱讀更多)

Every time I get on Firefox it ask if Firefox can make changes to my computer, but when I reset Firefox and make sure I have the latest version of Firefox like recommended, it still does it every time, why? And how do I fix it?

jandamass 於 7 年前 詢問

ideato 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

after reboot firefox won't start. runs in task manager, but won't pop up. reset, safe mode and uninstall/re-install won't help. ok if no reboot.

win7 Pro. has been running firefox ok. but lately with 25 and now 26, the firefox won't start. I can see firefox is running in task manager. but it just won't pop up. if… (閱讀更多)

win7 Pro. has been running firefox ok. but lately with 25 and now 26, the firefox won't start. I can see firefox is running in task manager. but it just won't pop up. if I download it again and install it, it will run, but every time I reboot the system, it just won't run again. try: reset, safe mode, uninstall & reinstall, new/clean profile, none of those work.

123fox 於 7 年前 詢問

MistaBungle 於 7 年前 解答

  • 被鎖定
  • 封存

How do I stay logged in to my Google acount?

Locking duplicate thread. Please continue here: [/questions/986038] Although I have "remember password" checked, I have to re-enter it every time I open FIrefox - Google… (閱讀更多)

Locking duplicate thread.
Please continue here: [/questions/986038]

Although I have "remember password" checked, I have to re-enter it every time I open FIrefox - Google is my homepage. To be fair, my username and password ARE remembered, but I would prefer to stay logged in permanently. This only became an issue when I added the PrivacyChoice Tracker Block add-on. I have since removed it from my toolbar. I also had a custom setting for Tools/Options/Privacy with exceptions to cookies but I have resorted back to Remember History. All cookies and cache are cleared. I'm not experiencing any other issues with other sites, yahoo, social media, etc. Just Google. Any ideas what to do next?

AlysonNC 於 7 年前 詢問

KUMARESAN.C.S 最近回覆 於 7 年前

  • 被鎖定
  • 封存

is there a compatability mode in firefox as in Internet Explorer?

I was in a Forum with IE8, but am now using Firefox (IE8 wasn't working). I can't get signed into this other forum (something for WordPerfect), and their automatic reply… (閱讀更多)

I was in a Forum with IE8, but am now using Firefox (IE8 wasn't working). I can't get signed into this other forum (something for WordPerfect), and their automatic reply said if I were using IE9 or IE 10 to use compatibility mode.

Jay-Tee 於 7 年前 詢問

Moses 最近回覆 於 7 年前

  • 已解決
  • 封存

XP SP1 and SP3 are mentioned, but can I run latest Firefox on XP SP2?

I run XP SP2 and will not be loading XP SP3. I run Firefox 3.6.22 because Roboform suckered me with a lie. When I purchased Roboform, I was "guaranteed all updates AND … (閱讀更多)

I run XP SP2 and will not be loading XP SP3. I run Firefox 3.6.22 because Roboform suckered me with a lie. When I purchased Roboform, I was "guaranteed all updates AND UPGRADES for LIFE," but when Firefox changed from 3.6, there was an apparent collusion with Roboform so that the new versions of Roboform were blocked from working on Firefox after 3.6 (at the same time, of course, Firefox removed Firefox's password management from the browser), and the customers that Roboform had guaranteed "upgrades for life" were NOT grandfathered in to prevent breaking Roboform's promise/guarantee to them.

I will be switching to Linux, but I will be using LastPass (instead of Roboform) until then. I will never pay Roboform another penny, and I always post my experience with their dishonesty whenever the forum is conducive.

I can switch browsers, but I had just as soon stay with Firefox if you can tell me what version of Firefox will run CORRECTLY with XP SP2 (and be maintained properly)? A link to it would be helpful.

Thank you, Grace Birdsong

The plug-in list below is partially, but not altogether, correct. I use Microsoft Office, and don't use most of the plug-ins listed.

GraceUnderFire 於 7 年前 詢問

philipp 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Youtube problem after flash update - again?

Folks, I have FF 27.0 and have just been "stung" with this new FLASH addon. I can't play youtube movies. I have tried the "TRUST" sites but that was to get FOX TAB workin… (閱讀更多)

Folks,

I have FF 27.0 and have just been "stung" with this new FLASH addon.

I can't play youtube movies.

I have tried the "TRUST" sites but that was to get FOX TAB working. Do I need to do youtube........?

I did try "Request policy" as an "anti-tracking" but it caused more trouble than I liked, so I disabled it. But about that time I updated the FLASH player. Silly me.

So I am stuck with how to get youtube working?

I tried downloading Real Player, but that isn't a PLAYER in firefox - that I can resolve.

All the other posts on this topic are from last year, so as much as they may be "valid", I don't see how they are applicable to THIS case.

Thanks in advance.

teeny_weeny 於 7 年前 詢問

teeny_weeny 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

i added a theme, but it only appears in the toolbar, not the entire screen (new tab page). How can i get the entire theme to show (fullecreen)?

my theme is only showing behind the toolbar (tabs, search bars,etc.) when i go to the "Mozilla Firefox start page", my theme is still only in the toolbar, and the rest of… (閱讀更多)

my theme is only showing behind the toolbar (tabs, search bars,etc.) when i go to the "Mozilla Firefox start page", my theme is still only in the toolbar, and the rest of the page is white. My theme is also only showing such small pieces of the theme chosen that most of the time you cant even tell that it is a fox in the corner. Is there a way for me to make my theme appear across the full screen?

ryan7251 於 7 年前 詢問

the-edmeister 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

How do I change the banner design at the top by the toolbars?

I have autumn leaves up there now, but I cannot remember how I set that up! I thought it was Yahoo Themes, but that didn't change it, it just changed the Yahoo portion o… (閱讀更多)

I have autumn leaves up there now, but I cannot remember how I set that up! I thought it was Yahoo Themes, but that didn't change it, it just changed the Yahoo portion of the page. thank you for your help with this!

Jocelyn1234 於 7 年前 詢問

cor-el 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Auto Updating Aurora points to C:\Program files (x86) Firefox\Updated\firefox.exe but there is no such folder

My apologies is this is wrong area for an Aurora (& sometimes Beta issue). If incorrect area please advise me of the correct area to contact. ISSUE: I installed AUROR… (閱讀更多)

My apologies is this is wrong area for an Aurora (& sometimes Beta issue). If incorrect area please advise me of the correct area to contact.

ISSUE: I installed AURORA (firefox-29.0a2.en-GB.win32.installer.exe) and it is working very well. HOWEVER, every time it auto updates itself it and applications trigger my Comodo Firewall when attempting to access/use Aurora. (this has happened on occasions in the past with Firefox BETA as well).

The problem is that the Auto- update seems to tell Windows (in my case Win 7 (x64) O/S to point to: "C:\Program Files (x86)\Aurora\updated\firefox.exe" BUT the "updated folder does not exist. I searched the Registry looking for a suspect entry and the ONLY one I could find was in: "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Intellipoint\AppSpecific\firefox.exe"

When I switched to Firefox Beta the above mentioned Registry entry pointed as expected to" "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"

Closing Beta and re-opening Aurora caused the Registry entry to revert incorrectly to "C:\Program Files (x86)\Aurora\updated\firefox.exe"

I do not understand why Aurora upon opening triggers the incorrect path which then causes many Comodo Firewall challenges when I apps try to access Aurora in the missing "updated" folder instead of the "Aurora" folder.

IMPORTANT: I have found however this problem does NOT occur if I install Aurora via the Aurora Download page (and NOT via auto updating). please Note I keep ALL preferences etc. Additional info: Upon looking at the above mentioned Registry entry I NOW note the Aurora path is NOW correct namely "C:\Program Files (x86)\Aurora\firefox.exe"

Not being a programmer I do not understand the connection between the Intellipoint AppSpecific entry and Aurora (if any). I did check my mouse settings and noted the "enable program-specific settings" was enabled (BUT I HAVE NO ENTRIES for it as I NEVER USE IT). I have now un-ticked it. (I assume The registry has entries (used or not) for most/all apps In "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Intellipoint\AppSpecific\").

I do not know if the problem is the wrong info being reported to this registry entry OR whether this Registry entry is merely affected as well and other parts of the Windows O/S are receiving an incorrect path from Aurora as well thus causing my issues.

I hope some understands the issues and exactly what is happening, why and how I can resolve.

I feel the MAJOR SALIENT FACT is (which should enable the problem cause to be identified and fixed: 1) Download and install Aurora form the Aurora site WORKS and creates NO issues and the CORRECT path is pointed to in the above mentioned registry entry. 2) Allow Aurora to Auto-update causes issues triggering Comodo Firewall AND an INCORRECT path ("Updated" folder) being pointed to in the Registry entry.

Please note Comodo Firewall is NOT an issue (it merely identifies it)

Thanks for reading and any solution.

Dave

Scooby333 於 7 年前 詢問

Scooby333 於 7 年前 解答

  • 被鎖定
  • 封存

Firefox and Facebook script errors

Closing as duplicate please continue with open thread /questions/982984?page=2#answer-527488 ~J99 I'm not even sure why I'm bothering this, as I can already anticipat… (閱讀更多)

Closing as duplicate please continue with open thread /questions/982984?page=2#answer-527488 ~J99


I'm not even sure why I'm bothering this, as I can already anticipate the answers (i.e. try safe mode, create a new profile, clear cache, etc...), but whenever I try to access a Facebook page, I almost always get a hang and then a script error. I've tried all the "fixes" above and then some including experimenting with add-ons/plugins to see if any of those were the problem, and to no avail. This also happens alot with ANY kind of page that has an embedded Facebook "like" button. That includes A LOT of sites, these days, so I'm constantly getting script errors during my Facebook sessions.

Anyone (regular users) else have this issue and have any creative solutions, or is Firefox simply sucky at properly rendering basically anything that has to do with Facebook? I see that this issues seems to be completely ignored in each "upgrade" of the browser. The only thing that even half-way works is QuickJava, but as I'm sure users of this extension know, that can completely render hyperlinks unusuable, so you're constantly having to switch it on and off during loading of pages.

I really just want this here for documentation purposes.

FireFoxFan1 於 7 年前 詢問

John99 最近回覆 於 7 年前

  • 已解決
  • 封存

Cannot open large PNG

Firefox is unable to open large PNG. Tried opening the same PNG in other browsers (IE/Chrome) without any issues. The PNG is being served via webserver. The initial error… (閱讀更多)

Firefox is unable to open large PNG. Tried opening the same PNG in other browsers (IE/Chrome) without any issues. The PNG is being served via webserver.

The initial error message was unable to open the image. I reset and restarted firefox in safe mode and now I see broken image.

I can upload an example image, if needed.

Ferg 於 7 年前 詢問

cor-el 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox Beta release notes redirect to 404 page

Firefox beta installer offers a link to "Details" when a new version is available. However this link has been broken in the last releases. Version 28 sends me to the foll… (閱讀更多)

Firefox beta installer offers a link to "Details" when a new version is available. However this link has been broken in the last releases. Version 28 sends me to the following invalid page: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/28.0/releasenotes/

The correct page is: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/28.0beta/releasenotes/

Schiavini 於 7 年前 詢問

pmac 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

how to exit a site when there is no X available

I can't figure out how to exit a site when there is no X available except to use the red X in top right corner which removes everything and I'm back to my desktop. … (閱讀更多)

I can't figure out how to exit a site when there is no X available except to use the red X in top right corner which removes everything and I'm back to my desktop.

grannyannie 於 7 年前 詢問

Andrew 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

Firefox no sound after upgrade to Windows 8.1

Recently I updated from Windows 8 to 8.1 After doing so Firefox will not play any form of sound at all. Or I have to turn my PC volume to 100% plus the video volume max a… (閱讀更多)

Recently I updated from Windows 8 to 8.1 After doing so Firefox will not play any form of sound at all. Or I have to turn my PC volume to 100% plus the video volume max and I can hear the video or sound very faintly.

I've done a reset, reinstall, went to troubleshooting for the sound section and nothing is fixing the problem? I have no idea what to try next or why it's not laying sound at all. It's really starting to bug me.

kinglonewolf 於 7 年前 詢問

Wesley Branton 於 7 年前 解答

  • 已解決
  • 封存

What are you doing with your domain verification?

My domain is a DV class ssl whole site certificate from Comodo. It matches the verification of your Calomel SSL Validation site exactly. Yet they have a 'lock' and I hav… (閱讀更多)

My domain is a DV class ssl whole site certificate from Comodo. It matches the verification of your Calomel SSL Validation site exactly. Yet they have a 'lock' and I have a ! !!!!!!! before the https! I have verified my certificate with several other ssl verification checkers and and there are not any problems like the one firefox is fabricating. You are the only browser that does this since the new upgrade. What is going on? I suspect you heard this before. write me back and give me a solution or I'm out of business.

Thanks,

Mike

spinnerb 於 7 年前 詢問

Gingerbread Man 於 7 年前 解答