顯示問題標籤 顯示所有問題

Saved Credit Card Info Lost at Every Authentication

I have several credit cards saved in Firefox. When I try to use the "Autofill Card Details" feature, I am prompted to authenticate my identity with my user password (that… (閱讀更多)

I have several credit cards saved in Firefox. When I try to use the "Autofill Card Details" feature, I am prompted to authenticate my identity with my user password (that is, computer user account password). Upon entering the password, the prompt accepts it and disappears. Now, the expected behavior is that Firefox should paste my card number, along with other details (name on card, etc), into the corresponding fields. Instead, it enters blanks into all the text fields, clearing them if they had previously had anything in them. After this, if I go into settings and view saved cards - the cards that I have attempted to autofill are shown in the list of saved cards, but have blanks in all text fields.

I have had to re-enter all the card details several times over. I have encountered this bug many times at this point. Tried searching for posts with similar problems but have not found anything.

dschirita 於 5 天前 詢問

dschirita 最近回覆 於 4 天前

whatsapp web is not loading

my whatsapp web page doesnt load anymore and it just gets struck on a white screen, i have tried to delete cookies reinstall the browser but nothing happens. Im using end… (閱讀更多)

my whatsapp web page doesnt load anymore and it just gets struck on a white screen, i have tried to delete cookies reinstall the browser but nothing happens. Im using endeavor os

ujjvalk2003 於 2 個月前 詢問

ujjvalk2003 最近回覆 於 4 天前

Firefox not rendering - profile

Hello, recently i installed Kubuntu 20.04 (KDE Plasma 5.18.8). I have this problem where firefox (version 100) is not rendering the window and i think it's the profile fo… (閱讀更多)

Hello, recently i installed Kubuntu 20.04 (KDE Plasma 5.18.8). I have this problem where firefox (version 100) is not rendering the window and i think it's the profile folder.

First i was thinking on the graphics. i have installed 'nvidia-driver-510'. I tried this Solution with no luck.

I have:

  • Intel HD Graphics 620
  • Nvidia MX130

I tried :

  • Renaming the folder '.mozilla' to '.mozilla_bak' works perfectly but i have to do this every startup, and firefox creates a new profile where i have to logon in every platform i use.
  • Downloading 'firefox-100.0.1.tar.bz2', it's the same, works fine with a new profile.

This lead me to the profile folder, running './firefox --profile ~/.mozilla/firefox/<profile_folder>' it's the same, not rendering the entire window. I dont know why my profile is causing this problem, i only use three addons: AdBlock, BetterTTV and FoxyProxy, i have the same problem even if i dont have these installed.

killuax 於 5 天前 詢問

killuax 最近回覆 於 4 天前

Firefox: Unable to load module (PKCS11, DNIe)

Firefox is unable to load module I've been trying to setup a smartcard reading device, and I've gotten stuck twice on the same place. When it comes to configuring the Sec… (閱讀更多)

Firefox is unable to load module

I've been trying to setup a smartcard reading device, and I've gotten stuck twice on the same place.

When it comes to configuring the Security Device on Firefox, I can't access the .so file. Firefox merely shows the error "Alert: Unable to add module", but I've noticed that when I try to browse my files manually, trying to access the /usr directory returns an error (sometimes, I seem to not be able to get it consistently).

It also happens that the software I installed for the digital certificate tried to open an html with Firefox, which is located in /usr/share/, and Firefox doesn't seem to be able to load that either. It returns a "Can't open file".

Steps followed

  1. Open Firefox
  2. Settings → Privacy and Security → Security Devices → Load
  3. Insert path /usr/lib/libpkcs11-dnie.so and try to load (yes, I've checked that the file does actually exist)
  4. Receive Alert: Unable to add module error

Relevant information

   Ubuntu 22.04
   I'm on the latest snap version of Firefox: 100.0.1-1
   Trying to setup the digital certificate for my Spanish ID (DNIe)

jana.lauco 於 3 天前 詢問

"Forms and Autofill" section is missing from the Settings page (the Privacy... page)

Hi all. I've been having a problem with Firefox (version 100.0) where the entire "Forms and Autofill" section is missing from the Settings page (the Privacy... page). And… (閱讀更多)

Hi all. I've been having a problem with Firefox (version 100.0) where the entire "Forms and Autofill" section is missing from the Settings page (the Privacy... page). And of course since that's missing, the corresponding features don't work either. Specifically, I'm trying to get the browser to save my address and credit card info.

I've dug into this quite a bit with no luck. I've tried disabling all extensions. I believe it's supposed to work with native functionality and not require an extension.

I've looked at these articles:

https://support.mozilla.org/bm/questions/1220110 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1315704 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1324732 https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-doesnt-save-web-form-entries https://support.mozilla.org/en-US/kb/automatically-fill-your-address-web-forms https://wiki.mozilla.org/Firefox/Features/Form_Autofill

...which led me to verify that these settings are set correctly in about:config :

dom.forms.autocomplete.formautofill = true extensions.formautofill.available = on extensions.formautofill.creditCards.supported = on extensions.formautofill.creditCards.available = true extensions.formautofill.creditCards.enabled = true extensions.formautofill.creditCards.supportedCountries = US,CA,GB,FR,DE (I'm in the US) extensions.formautofill.addresses.supported = on extensions.formautofill.addresses.enabled = true extensions.formautofill.addresses.supportedCountries = US,CA extensions.formautofill.creditCards.hideui = false

The "about:policies#active" page says "The Enterprise Policies service is inactive", which I believe is the correct response.

The "Remember search and form history" setting is enabled.

On "about:support", the "Internationalization & Localization" items are all set to "en-US".

I don't know what else to look for. Very aggravating. Does anyone know how to make this work? It was working for me under Mint just a week ago, but I just switched to Manjaro in the last few days and I'd certainly like to avoid wiping my machine clean again.

Thanks for your help.

---scott

Scott Thomason 於 2 天前 詢問

Scott Thomason 最近回覆 於 2 天前

new computer firefox install wipes custom home page on all devices

This has happened to me on 3 different computers. Today, I installed Modicia linux operating system on a new computer. Then, I installed Firefox browser. I logged int… (閱讀更多)

This has happened to me on 3 different computers.

Today, I installed Modicia linux operating system on a new computer. Then, I installed Firefox browser. I logged into Firefox the normal way and all my book marks and passwords etc... were imported into the browser, but when I clicked the "Home" button, my customized home page was gone. There were just a couple buttons pre-configured to whatever the default thing is showing twitter and 2 or 3 other buttons, but not what I had spent 3 hours configuring on my other computers. This has only happened on a new install of Firefox.

When I went back to my old computer and started Firefox, they were all gone!!! All of them. How do I get them back without programming each individual button all over again? The picture shows what it looks like NOW. Before installing Firefox on this new computer, all 32 buttons on my home page were individually configured with URLs and custom icons. Walt

WalterRamjet 於 1 週前 詢問

WalterRamjet 最近回覆 於 16 小時前

The operation was aborted!!!

Well I was about to sign in on my recently installed arch system and after entering the password it said "waiting" and then "The operation was aborted" poped up. I am usi… (閱讀更多)

Well I was about to sign in on my recently installed arch system and after entering the password it said "waiting" and then "The operation was aborted" poped up. I am using 100.0.2 version of firefox. (Note: i tried every other desktop environment on my sustem but it does have any changes). Pretty sure it's a bug and i want a solution for this. Please help me.

Thanks

ayushmaanpadhi2805 於 22 小時前 詢問

ayushmaanpadhi2805 最近回覆 於 10 小時前

Strange accounts in auto complete history of saved account fields

like in [https://support.mozilla.org/en-US/que.../1358775|this] this article. I see stranger accounts in my browser saved session suggestions. I only use my ff account i… (閱讀更多)

like in [https://support.mozilla.org/en-US/que.../1358775|this] this article. I see stranger accounts in my browser saved session suggestions. I only use my ff account in my personal computers and i'm not share my computer with strangers & guests. (this does not mean no one used after i leaved a computer with resetting that computer). Rarely using my personal computer(s) in public networks.

Do you have any ideas why this is happening and how can i prevent ?

Murat 於 7 小時前 詢問

I keep on being logged out on computer reboot on Garuda Linux

When I restart my computer, I am logged out of all websites although I did not select settings such as "Delete cookies and site data when Firefox is closed". This only ha… (閱讀更多)

When I restart my computer, I am logged out of all websites although I did not select settings such as "Delete cookies and site data when Firefox is closed". This only happens with reboots and not on Suspend.

I saw two similar posts but the options look like they changed name since then: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1319622 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1289909

I tried to apply the solutions linked there, to no avail.

This behaviour only happens on my Garuda Linux and not on Pop-os. Thus I am not sure here is the right place to ask this question.

Another strange bug which may be related is the following: if I zoom in a page (say set it at 120 percents) then go to another tab and then come back to the page I zoomed in, the zoom is reset to 100 percents.

Any help would be greatly appreciated!

benoitseron 於 4 小時前 詢問

If new private window opened, sound output playback is suddenly distorted through processor speakers or headphones

Operating System Ubuntu 20.04.4LTS on AMD® Ryzen 3 pro 3200g 64bit processor. Firefox Web Browser version 100.0.2 (64-bit) The method I can reproduce sound distortion: I … (閱讀更多)

Operating System Ubuntu 20.04.4LTS on AMD® Ryzen 3 pro 3200g 64bit processor. Firefox Web Browser version 100.0.2 (64-bit)

The method I can reproduce sound distortion:

I have clear sound playback through both system HDMI speakers or if earphones are plugged in, verified using the Ubuntu Sound Output test left/right (without distortion)

Then if I open a normal Firefox window and listen to YouTube video for example I have no distortion, if I however open I private window, say to access training material on Microchip University site I suddenly have distorted playback.

Please advise why private window opened suddenly distorts my output sound. Sound suspicious.

mahnac72 於 3 小時前 詢問

Audio not playing in firefox

My browser does not play any sound. I changed the auto play settings in the privacy and security tab to allow video and sound auto play but that didn't help. Even reinsta… (閱讀更多)

My browser does not play any sound. I changed the auto play settings in the privacy and security tab to allow video and sound auto play but that didn't help. Even reinstalled the browser, it was fruitless.

lone_wolf 於 2 小時前 詢問